Jó reggelt!
Hú tegnap nekem is mozgalmas napom volt...
Gigi: Én is, én is

Mi is kell?
Bettica 30év, 2008.06.13-ra vagyunk kiírva. SOTE II-n születünk és első babóca

Bence lesz, ha minden igaz... Millió köszönet!
Szilvaqueen: Nem is értem, hogy miért streszelnek minket még mindig ezzel az AFP vizsgálattal... Máshol már nem végzik el, mert köztudottan nem annyir megbízható.... Örülök, hogy minden rendben és nem paráztattak be

Drukk a mai UH-ra!
Bárány: Gratula a kisfiúhoz!!! Mennyi fiúcska lesz itt
Tényleg nem látszol nagyon túlsúlyosnak. Szabad megkérdezni, hogy mennyiről indultál?
Ha diéta érdekel, de nem akarod éheztetni a gyereket, akkor javaslom neked a Fogamzás alatt lévő PCOS diétás tanácsok vagy valami hasonló címmel rendelkező topikot. Ott a lányok nagyon profik
(Valaki kérdezte, mi az a PCOS: Sajnos a PCOS egy hormonális betegség és gyakran társul hozzá inzulinrezisztencia. Ez nagyon leegyszerűsítve annyit jelent, hogy túl sok inzulin termelődik, mert a szervezet nem tudja megfelelően hasznosítani. Sajnos ennek következménye, hogy előbb-utóbb cukorbeteg lesz az illető, mert kimerül a hasnyálmirigye. Az ilyen (akár kezelt) kismamiknál sajnos gyakoribb a terhességi diabétesz. Nekem is ezért kellett elmennem vc terhelésre már most... Remélem megúszom a terhességi cukorbajt... Többek közt a petefészkeimre is hatással volt ez a betegség, ezért estem nehezen teherbe, de a jelenleg még nem annyira elfogadott gyógyszer segített helyretenni mindent odabent, lett ciklusom és babám is...)
Melike: Jó lehett hallani a kicsit

Már én is nagyon várom
Ma reggel kiváncsiságból ráálltam a mérlegre. 65kg-t mutatott

62kg-ról indultam, viszont mostmár látványosan kismami vagyok, hízott/nőtt a drágám az elmúlt 2 hétben, akkor hogy hogy nem híztam semmit?
Turiba tegnap nem jutottam el, viszont voltam C&A-ban és KenguruGoldban. Csorgattam a nyálam
Ma elmegyünk barátnőmmel a Visegrádi utcában lévő baba boltba. Nagyon várom már
4D: Én már az elején mondtam a páromnak, hogy megyünk, nincs apelláta

Azt a 10ezer Forintot megéri, mert tényleg nagy élmény

Én úgy hallottam, hogy a 24-26. héten lehet nagyon látványos mozit csinálni... Mi ennek megfelelően február végén megyünk...