A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

az a 8) = 8 ), tehát 3,68

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

gigi: én is felkerülhetnék a táblába? :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvaqeen:Gratula az afp-hez ezek szerint nem lett magasabb attól,hogy ikrak.
Nem értek hozzá de nekem:45,1 ng/ml

A kaja miatt tényleg gyötör a lelkiismeret főleg ha cukros lettem,de most meg úgy érzem ha visszafogom magam az neki is rossz lesz :(
Vendég

ikrak=ikrek
Vendég

bárány:te tényleg sokat eszel vagy ilyen fajta vagy?Az első kettővel is sokat híztál?Azért ne keseredj el,de én is odafigyelnék kicsit.

Kép
melike

A dokim is megnyugtatott,minden teljesen oké.És képzeljétek a szívhang hallgatás közben csuklott a Drágám!Olyan cuki. :lol:

Viszont tényleg csak a 30. hét után mondja biztosra a dokim,hogy elvállal-e.Ez van.Amúgy tök rendes volt.

Kép
melike

Mindig is sovány fajta voltam,a szülések után két héttel már zörögtek a csontjaim,egyszerűen nem értem most mi a bajom :?
A 3x? Vagy a cigi hiánya?(eggyikkel sem cigiztem)
Vagy nem tudom :(
Vendég

Kép

Ez egy ma készült kép ,csak hogy,megmutassam szörnyűűű kilóimat :twisted:
Vendég

Ezt nem hiszem el!Hol van itt a 10 kiló???Vagy nagyon jó a fényképezőtök... :P

Kép
melike

Lányok lassan lepihenek.Nagyon mozgalmas volt a mai nap,elfáradtam.A lurkó ma annyit mocorog!
Holnap reggel jövök!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
melike

bárány:bocs,de csak most olvastam az üzit.Tudtam én,jelőltük egymást.

Kép
melike

Én is lassan megszünök mára!!Jó éjt !
Melike sajna jó a fényképezőnk,de a mérlegünk is :(
Vendég

Sziasztok,

Már jártam itt korábban, csak lemorzsolódtam. Hát, nagyon aktív nem leszek, mert főleg hétvégén tudok csak jönni, de azért remélem, befogadtok :)

Visszaolvastam kicsit, és megnyugodtam: nem csak én élek mostanában depisebb napokat. Paramókus lettem: ha néhány órán keresztül nem mozog, már kopogtatok a srácnak, hogy ébresztő; parázom az ilyen-olyan fájdalmak miatt, amiatt, hogy esetleg kinyílik a méhszáj, vagy elkap a cukorbetegség. Hát nem vagyok normális, az tuti :roll:

Na, jöhetek? ;)

Kép
elan

Bárány: már úgy vártam fotót Rólad. Hol az a 10 kg? Még így is max. 50 kg vagy, nem? :wink: Nagyon csini kismama vagy! Nehogy nekiláss visszafogni magad! A barátnőm (ezt lehet hogy már írtam) 35 kg-ot hízott, decemberben szült, most 3 kg plusz van rajta. Szinte min víz volt!!! Te is vizesedsz?
Ja, és NAGYON GRATULA a kis tököshöz! Mi is lesz a neve?

Szilvi: szorítok holnapra! Minden oké lesz a bébikkel! :D

Elan: mostanában én is pöckölgetem a hasam, ha egy ideig nem érzem a mocorgást, de nem reagál rá. Szerencsére éjszaka ő is alszik és reggel, kb, 20 perccel az ébredésem után, ő is jelez. :D

almaani
Kép
almaani

Bárány: még egy kérdés: a pólód nagyon tetszik (size doesn't matter) :lol: :lol: :lol: Hol vetted?

almaani
Kép
almaani

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:40-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:40-kor.
pironya

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Bárány! Hatalmas gratula a kispasihoz!
Még egy kék cumi!!!!!!! :lol:
10 kg??????? Jól rejtegeted!

Szia Elan!

Mi már találkoztunk!
Gyere amennyit csak tudsz!

Megyek pupuzni!
Jó éjt mindenkinek!
Holnap folyt. köv.

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Bárány! :shock: :shock: Én terhesség előtt sem voltam ilyen vékony. Szerintem ne aggódj a 10 kg miatt. Valószínű, hogy a szervezeted kompenzál és nem terhesen voltál túl vékony, most meg kellemes kis kuckót épít a babának, hogy rendben tudjon fejlődni. Hagyd csak meg azt a diétát nekünk, duciknak! :roll: :twisted:

Szilva! a 3,68 milyen mértékegységben volt?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Almaani 50kiló :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
azért annál több :oops:

Póló:C&A-ból,de nem kismama, csak egyszerűen 2 számmal naggyobbat vettem.

Ibm,Pironya,Monti,és a többiek köszönöm a biztató szavakat,és a gratulációkat :D
Mindenki dobhatna képet,olyan gyorsan változunk,de van aki még soha nem rakott ,ő most biztos magára ismer :D :D :D :D :D :D :D

És még valami,estére sajna tényleg vizes volt a lábam :(
Vendég

jó reggelt. :)

bárány: tegnap épp ilyen pólót vett a barátnőm. én is gondolkoztam rajta, csak most spórolnom kell, úgyhogy ellenálltam. :( amúgy meg szerintem is nagyon csini vagy, én ugyan csak 5 kilót híztam eddig, de babavárás előtt sem voltam olyan csini, mint te most. szerintem nem kellene diétába kezdened, max odafigyelned... tehát nem egy egész tábla csoki egy nap, hanem csak 1 sor, meg ilyenek. :D

képzeljétek, tegnap akkora RÚGÁST kaptam bentről, sőt, kettőt egymás után. aztán persze meg se moccant egész este, gondolom kimerült. ilyet még sosem éreztem, csak enyhe mocorgásokat, de ez most durva volt, csak lestem, hogy te jó ég, mit művel ez a gyerek odabent? :D

mia_snow

Sziasztok!

Bárány, gratula a kis kukishoz!!! :lol: Az ok, hogy 10 kilóval több vagy mint a kismamaság előtt, de rádnézett egyáltalán a doki???!!! :twisted: Nagyon csinos vagy!!! :D A szervezeted tudja, hogy mire van szükségetek. Szerintem ne diétázz!!! Kell az energia! :wink:

Szilva, drukk mára!!!!

Elan, üdv itt! :D

Én tegnap voltam dokinál. Minden rendben van, zárt méhszáj és nekem is köldök felettig ér a méh. :lol:

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Bárány
Fiú :lol: :lol: :lol: :lol:
Kilók... ne is foglalkozz vele... :wink:

Én rendszeresen rakok képet....

Szilvi
AFP... ikreknél teljesen megbízhatatlan!!!!!
UH többet ér!

4D
Mi megyünk...

Táblázat
Mindenki bekerülhet... egy feltétel van... írjátok meg az adatokat

:wink:
Vendég

Kép
Vendég

hű ... ez ám a táblázat! azért még mindig behozható a lányos lemaradás, de akkor mostantól mindenki csak rózsaszín cumit kérhet. :D

mia_snow

Gigi:Dávid lesz a neve :D
És SOTE-ra járok :D

De ráér beírni nem akarlak folyton ezzel piszkálni :oops:
Vendég

Hááááááááááát ... nagyon fiús a topik... :lol:

Bárány
SOTE I. vagy II.?
Vendég

Gigi I-es számú
Vendég

Jó reggelt!

Tényleg elhúztak a fiúk a táblázatban.

mia:én is érzek néha elég intenzív rúgásokat,de szerintem ez még mindig semmi ahhoz képest,ami majd 2-3 hónap múlva lesz.
Különben én nagyon örülök neki és megmosolyogtat.

Kép
melike

Jó reggelt!

Hú tegnap nekem is mozgalmas napom volt...
Gigi: Én is, én is :lol: Mi is kell?
Bettica 30év, 2008.06.13-ra vagyunk kiírva. SOTE II-n születünk és első babóca ;) Bence lesz, ha minden igaz... Millió köszönet!

Szilvaqueen: Nem is értem, hogy miért streszelnek minket még mindig ezzel az AFP vizsgálattal... Máshol már nem végzik el, mert köztudottan nem annyir megbízható.... Örülök, hogy minden rendben és nem paráztattak be ;) Drukk a mai UH-ra!

Bárány: Gratula a kisfiúhoz!!! Mennyi fiúcska lesz itt :lol:
Tényleg nem látszol nagyon túlsúlyosnak. Szabad megkérdezni, hogy mennyiről indultál?
Ha diéta érdekel, de nem akarod éheztetni a gyereket, akkor javaslom neked a Fogamzás alatt lévő PCOS diétás tanácsok vagy valami hasonló címmel rendelkező topikot. Ott a lányok nagyon profik ;)
(Valaki kérdezte, mi az a PCOS: Sajnos a PCOS egy hormonális betegség és gyakran társul hozzá inzulinrezisztencia. Ez nagyon leegyszerűsítve annyit jelent, hogy túl sok inzulin termelődik, mert a szervezet nem tudja megfelelően hasznosítani. Sajnos ennek következménye, hogy előbb-utóbb cukorbeteg lesz az illető, mert kimerül a hasnyálmirigye. Az ilyen (akár kezelt) kismamiknál sajnos gyakoribb a terhességi diabétesz. Nekem is ezért kellett elmennem vc terhelésre már most... Remélem megúszom a terhességi cukorbajt... Többek közt a petefészkeimre is hatással volt ez a betegség, ezért estem nehezen teherbe, de a jelenleg még nem annyira elfogadott gyógyszer segített helyretenni mindent odabent, lett ciklusom és babám is...)

Melike: Jó lehett hallani a kicsit :) Már én is nagyon várom :)

Ma reggel kiváncsiságból ráálltam a mérlegre. 65kg-t mutatott :shock: 62kg-ról indultam, viszont mostmár látványosan kismami vagyok, hízott/nőtt a drágám az elmúlt 2 hétben, akkor hogy hogy nem híztam semmit? :roll:

Turiba tegnap nem jutottam el, viszont voltam C&A-ban és KenguruGoldban. Csorgattam a nyálam ;)
Ma elmegyünk barátnőmmel a Visegrádi utcában lévő baba boltba. Nagyon várom már :)

4D: Én már az elején mondtam a páromnak, hogy megyünk, nincs apelláta ;) Azt a 10ezer Forintot megéri, mert tényleg nagy élmény ;) Én úgy hallottam, hogy a 24-26. héten lehet nagyon látványos mozit csinálni... Mi ennek megfelelően február végén megyünk...

Kép

Kép
bettica

melike: én tegnap nagyon meglepődtem. kb ilyen képet vághattam: :shock: :D

mia_snow

Bettica:
Először is kösz a tippet meg fogom nézni a topikot amit mondtál,tényleg nem akarok a baba rovására fogyózni!!!
Ma reggelim egy kefír egy zsömle egy paprika egy paradicsom volt.
Amúgy egy súlyról indultunk,te meg én!
Pont én kérdeztem ezt a PCO-T.
És tessék a doki arra gyanakszik,hogy cukros vagyok. :(
Február elején kiderül...még egy félni valo hurá!!! :twisted:
Vendég

Egyébként véletlenül nem tudtok valami módot a természetes(terheseknek való) vízhajtásról?
A sót tudom,hogy vissza kell fogni..azon vagyok
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:41-kor.
pironya

bárány:komolyan mondom,sajnállak,pedig ez nem a világ vége!Ne legyél már annyira megijedve!Egyszerűen úgy írtad le ezt a fincsi reggelit,mint ha nem is tudom mi lenne.Közös erővel ezt is megoldjuk,nem?
Különben még bármelyikőnkkel előfordulhat!

Kép
melike

Melike köszi,tényleg el vagyok kenődve,főleg hogy elolvastam a cikket amit Gigi berakott,és ott azt írja,hogy a túlsúlyos anyák gyermekei gyakran születései rendellenességekkel születnek,vagy meghallhatnak,vagy nagy lesz a fejük,stb stb
Vendég

Bárány
De te messze vagy a túlsúlytól....
És az se biztos... a barátnőm "enyhén" túlsúlyos... olyan 100 kiló körül van... 4,5 év alatt 3 gyönyörű, egészséges gyereket szült...
Vendég

sziasztok!

Bárány: gratulálok a kisfiúhoz, üdv a fiús anyukák táborában :lol: . Ahogy néztem a képedet az jutott eszembe, hogy sztem az orvosod vak, vagy elfelejtette felvenni a szemüvegét. Egyáltalán nem vagy túlsúlyos és nem is leszel! Úgyhogy sztem ne keseredj el, semmi okod rá.
Vízhajtás: én a multkor bodzavirág teát ittam, arra pl rá van írva hogy vízhajtó hatású. Véletlenül ittam, meg is ijedtem mikor elolvastam, hogy terhesség alatt nem javasolják a vízhajtó teákat. De ha kell, akkor kell. Pisiltem is tőle annyit, bár engem minden tea meghajt. Szóval én ilyesmit tudok javasolni.

Bettica: én 61 ről kezdtem, most 65 kg vagyok, az utóbbi pár hétben nem jött fel semmi mérleg szerint. A védőnő szerint ez azért van, mert a baba tőlem vonja el a táplálékot szépen szedi magára és fejlődik.

Szilva: drukk és várunk a hírekkel!MInden rendben lesz

4D-re mi is megyünk a 24. héten, akkor kell amúgyis legközelebb dokihoz menni. Már nagyon várom.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

na jó, ha már túlsúly:
én 86 kilóról indultam, most vagyok 91. durván hangzik, bár hozzá kell tennem, hogy én 800 kcal-os diétával és mindennapi aeropic edzéssel tudtam tartani a 70-72 kilós súlyt, és akkor igazán csinos voltam. szóval nekem ennyit nem ér, hogy örökösen számolgassam a kalóriákat, és a magasságom miatt (176 centi) még tonnadonnának sem vagyok mondható. a terv az, hogy még véletlenül se érjem el a terhesség végére a 100 kilót, ha mégis sikerülne, valószínűleg falhoz vágnám a mérleget. azt id mondják (ha már a legrosszabbra gondolunk), hogy 86 kilósan nehéz lett volna teherbe esni is, na nekünk úgymond elsőre sikerült (mármint az első olyan alkalommal, amikor tényleg jókor voltunk együtt). :D

mia_snow

vízhajtás: kevés só (ez nálam nem megy,... még sósabban kívánom a kajákat, mint előtte), és sok zöldség. amúgy természetes a vízvisszatartás, a lábmasszázs, a váltóvizes lábfürdő és a felpolcolt lábak, a mindennapos mozgás (elég napi 20 perc séta is) nagyon sokat segítenek. nekem alapból vizesedik a lábam, főleg nyáron, szóval képzelem, hogy hogy fogok kinézni májusban... pont a házassági évfordulónkon. :roll: :D

mia_snow

Mia:ezt neked is elmondhatom,hogy aképeken eggyáltalán nem látszik,hogy van rajtad egy-két + kiló!!!
Én is majd meg veszek a sós kajákért,tegnap doki elött a mekiben még dobtam egy sültkrumplit,sajtburgert cézár salit,ja és fél titer colát :oops:
De mostantól nem megyek mekibe,bár ott van a baross utca sarkán 2 percre a korháztól...
Vendég

Mia: nekünk is májusban van a házassági évfordulónk, 2004. május 15 volt a nagy nap. Nektek?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

2006. május 19. :)
Milán napján, többek között ezért is ez a választott fiúnevünk. Aztán lehet hogy Szófia vagy Heléna lesz belőle. Már nagyon kíváncsi vagyok. :D

mia_snow

Nekünk május 5 :D
Mia:valakinek már rózsaszín cumit is kell produkálni...így mi lesz a fiainkkal :?:
Vendég

Sziasztok!

Nekünk 2007. május 19-én volt az esküvőnk!!! Mia, ez egy jó nap ;)

Én 3 kg-ot híztam eddig: 55-ről indultam, legutóbb 58 voltam. Pedig eszem rendesen, de nem hízom, pedig a cikk szerint legalább 10 kg-ot kellene. Szerintem ezt nem lehet ennyire komolyan venni. nyilván nem kell felszedni 20-30 kg-ot, de egyébként ami jól esik...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:41-kor.
pironya

Bogi ha én azt enném ami jól esik akkor simán fölmenne a 30 :oops: :oops:
A lányommal kb20-at híztam a fiammal 45-öt,de még vele sem tartottam félidőben 10-nél :oops: :oops: :oops:
Igaz szülés után 3 héttel már 58 kiló voltam,merta víz is sok volt...
Vendég

Pirony a babona azt tartja(persze nem hiszek ilyesmiben),hogy fáradt ember fiút nemz(fizikai melós) :D
A férjed mit csinál??? :D
Vendég

bárány:ez jó!Az én párom a számítógép előtt ül. :lol:
Én sem hiszek az ilyenekben,de most jó lenne. :wink:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: