Mezsó! De aranyos vagy, köszönöm, hogy gondoltál rám. Lándzsa vagy tű? Hát nem tudom, mert nincs összehasonlítási alapom, korábban még nem használtam ilyen készüléket és most a betanításnál sem élesben mutatták meg, nem akartak elhasználni egy tesztcsíkot feleslegesen. 3 zöld fej van hozzá, és azt mondták nem olyan vészes, mint a korábbi tűs verzió.

A készülék azért ilyen "olcsó" mert van vmi olyan lehetősége a kórháznak, hogy kap a gyártótól

v. a forgalmazótól

havi x db (talán 5) készüléket akciósan és ezt adhatják el ők is akciósan a cukorbetegeknek (bocs, de információözön volt a dokinál, ezért a kevésbbé lényegeseket már szűrtem, ezért vagyok ilyen határozott). Ez a készülék egyébként teljes áron kb. 16.000 lenne. Alapból 10 tesztcsíkot adnak hozzá, ehhez én még kaptam 50 db-ot 400,- Ft-ért (ami állítólag 4000 lenne), így lett a végösszeg 9.300,-. Leírom a készülék típusát, csak azért, hogy esetleg te is rá tudjál kérdezni a rendelésen, ahova jársz. Lehet, hogy nálatok is van hasonló lehetőség. Egyébként a rendelőben nem adnak neked kölcsön a terhesség végéig? Mert itt elvileg arra is van lehetőség, csak most éppen sok a kismama és egy sincs bennt. Vagy esetleg próbáld meg még a háziorvosodat megkérdezni, mert ha most februárig kaptál kölcsön valahonnan, akkor arra a remélhetőleg 1-2 hónapra sok a 13.000+ a tesztcsíkok. Én sem vettem volna meg feltétlenül, ha másképp is megoldhatnám, de azt mondta a doki, fontos mielőbb beállítani az étrendet vagy az inzulint, ezért nem akartam további keresgéléssel húzni az időt, inkább megvettem így akciósan. Szóval a készülék: Dcont Start egyéni vércukormérő készülék.
Levelibéka! Nekem attól volt nagyon morbid a szitu, hogy pont egy diétás tanácsadást tartó orvosnak, és pont a rendelése közepén!!! Nesze neked diéta, koleszterin, meg a többiek... Ha már sztorizgatunk számomra a legdurvább a barátnőm szüleivel esett meg. Orvos szülők, mindig emeleten éltek, semmi vidéki kötődés. Egy hálás beteg egyszer becsöngetett hozzájuk a harmadikra egy élő libával. Mivel csak a kis Zsuzsika volt otthon, nem tudta, hogy nem szabad elfogadni az ajándékot így a bácsival közösen rögzítették szegény jószágot a radiátorhoz, Zsuzsika szépen megköszönte, bácsi el. Hazaérkező szülőknél persze nagy döbbenet, majd családi kupaktanács, hogy mi legyen. Döntés: nincs mese le kell vágni, de ilyet ugye még egyikük sem csinált. Eredmény: két orvos szülő szabályos gégemetszést hajtott végre a libán, aki lifegő fejjel, vért spriccelve még utoljára futott egy kört a lakásban nem kis felfordulást okozva, mielőtt kimúlt.