A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hű mennyit írtatok!

Két napja csak olvasó üzemmódban vagyok, vizsgáztam ma, megvan. Még szombaton is lesz egy, egyet pedig sajnos elhalasztottam, nem fér bele. Kritta, kitartás, majd sikerül. Most picit nekem is rosszabb az átlagom, de annyira nem érdekel. Ha a doki azt mondta, hogy pihenjek, muszáj pihenni.

Méhszájvizsgálathoz: már nagyon sokat írtatok róla, szerintem bízzuk rá a dokira, hogy ő hogyan tudja megnézni. Azt hiszem, Mamackával értek egyet ebben a tekintetben: ugye én most két orvoshoz járok (eredeti dokim folyton külföldre járkál, de mindig ugyanaz a kolléga helyettesíti). Az egyik állítja, hogy ő látja ultrahangon, hogy mi a helyzet, a másiknak pedig muszáj megnéznie kézzel. Én nem értek hozzá, ott helyben mindkettő meggyőzőnek tűnik, elhiszem nekik. Tény, hogy amelyik ultrahangon látja, mindig tovább szokott ultrahangozni.
Vendég

Gabo! Az a bébi... :lol: megnyugtatlak!!!! Nekem néha már a cicimet rugdossa, ha úgy ülök, hogy nem húzom ki magam... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Egy kis felvilágosításért jövök.

Valamikor mostanában mennék Pestre és nekem megtetszett a Magika által ajánlott Nánia ami ha jól emlékszem akciósan 20eFt a Budaörsi Auchanban.
Csak itt a budaörsiben akciós vagy a többiben is?
És ha nem akciós akkor mennyibe kerül?
Az Auchanon kivűl van más nagyobb áruház is ahol kapni lehet?

Nálunk is meg lehetne rendelni netten, de átszámolva több mint 35eFt + pk, ami szerintem drága érte.

Köszike előre is azoknak akik válaszolnak!
Vendég

Pumpóka! Gondolod...? Igazszág szerint én is arra gondoltam, de hát hogyan? A méh felső fele elvileg most van a köldök magasságában! (ezt meg a köldök felett látom és érzem a keménységét úgy 4-5 cm-re!) :shock:
Odakucorodik a méh tetejéhez...?

Kép
gabo001

Pumpóka: akkor, amikor egy kemény dudorom van, az Ő?? :oops: Tudom hülyeség, de én nem tudom megkülönböztetni, hogy ez most pocakkeményedés, vagy Tücsök-kinyomulás... Kicsit "fájdalmas" vagy minek nevezzem... :oops: (Amúgy nekünk se kellett külön fizetnünk az extra gyors esküvőért! egy levél kellett a jegyzőnek, hogy külföldi munka miatt "mostazonnalrögtön" esküvőzni akarunk. 2hét alatt megszerveztem mindent...)

Kata: gyönyörűek a képek Oliverről!!!

Üdv az újaknak!

Kevinszpészinek ++++++++

Meg mindenkinek, akinek kell... :oops: sorry, nem emléxem mindenkire, hogy kinek miért...
Az anyagiak miatt nyugi Lányok! Úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna... az idegeskedés meg nem használ...!

ercsi_3

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:35-kor.
Vendég

Gabo! Nekem is pont jobbra nő ki a dudor. Pár másodperc és elmúlik. Az orvos mondta, hogy a méh egy-egy része is meg tud keményedni, nem feltétlenűl az egész. Egyébként nem vagyok valami nagy szakértő, de a méh szerintem már túlnőtte a köldököt pár centivel.

KépKép
KépKép
atizka

ercsi! Ez az én bajom is, hogy nem tudom megkülönböztetni, hogy pcikeményedésről van-e szó, vagy a baba nyomja ki magát. Mert ha odateszem a keményedésre a kezem "valami" mozgolódást is érzek néha! Szóval lehet, hogy a múltkor is beparáztam, hogy mennyi pocikeményedésem van, és közben meg lehet, hogy nem is az. leglábbis nem mindegyik!!

Kép
gabo001

úgy látszik nem vagyok egyedül ezzel a dilemmával...
Nekem szinte mindig csak itt jobbra fönn (köldök felett) keményedik. Az egész méhem szerintem még soha!

Atizka! Egy szakkönyvben néztem, hol lehet a méh fundusa (teteje), az írta, hogy most nekem köldök körl van. Meg aszzem Ollem is írta, hogy a dokija mondta neki , hogy ott van.

Kép
gabo001

Gabo, akkor megnyugodtam! Azt hittem, csak nekem nem megy a megkülönböztetés... És, ha odateszem a kezem, mintha ellazulna... vagy nem tudom, hogyan fogalmazzam meg... :)

ercsi_3

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:36-kor.
Vendég

Ha bekeményedik, akkor az egész méhed keményedik, én olyantat még nem is hallottam, hogy csak egyes részei, egyes részei a bébi... de ha keményedik, akkor az egész hasad egy nagy kőkemény golyó lesz és feszit, de nagyon... ha a bébi, azt azért érezni lehet... én úgy különböztetem meg, hogy megtapogatom a hasam minden részét körbe, hogy mindenhol ugyanolyan kemény-e... de egyébként fent egy dudor az nem igazán lehet keményedés, akkor lent is kéne lennie és golyó a hasad! :wink: Én nagyokat lélegzem ha érzem, hogy megint "kővé" lett a pocak és megvárom mig elmúlik, addig megállok (ha megyek éppen)... pár másodperc...
Nekem is tud egyébként őrületes formákat ölteni, kidugja a végtagjait, nekem bal oldalamon van a lábikója és a kis sarka vagy a térde (mert picike dudor) mindig ugyanott helyezkedik el és ha megnyomom, odébbhúzza... :lol:
Vendég

Pumpóka, akkor én valószínűleg a babát érzem többször. Ez megnyugtat! Köszi! (Én is ezen gondolkodtam amúgy, hogy ha begörcsöl, akkor az egésznek be kéne feszülnie, nem csak egyes részeinek... Ezek szerint jól okoskodtam! ) :D

Nono: eddig otthon 1x lányt mondtak, az itteni dokim meg inkább semmit, mert szerinte elbújhatott a kukija... :roll: Én már egész jól beleéltem magam abba, hogy Lillus lakik odabent, de az itteni történések hatására (sorry, nem emléxem kinél lett "hirtelen más nemű" a baba...), most már nem tudom mit gondoljak... :D biztos, ami biztos alapon inkább sárgára festjük a szobáját, nem rózsaszínre... :D

ercsi_3

Ercsi! Aha! Dettó ugyanazt érzem én is! Ha odeteszem a kezem, akkor elkezd lazulni! Meg néha mozog is alatta valami!

Na tök jó, akkor lehet hogy hogy nincs is annyi pocikeményedésem, mint amit a múltkor paráztam itt!
Nekem szerintem az egész méhem még nem kemnyedett...

Pumpóka! Nono! Köszi nektek a megnyugtató szavakat! (hiába tapasztalt kismamik...)

Azért még várom a tapasztalatokat! Nálam most úgy látszik ez a para téma! :) (minden időszaknak megvan úgylátszik)

Kép
gabo001

Gabo: végülis, lehet a méh teteje a köldöködnél. De, mivel nem egy merev fal, hanem egy rugalmas lufi, megrúghatja annyira, hogy jóval feljebb érezd... Szerintem... De ez csak okoskodás! :wink:

ercsi_3

Streptococcus: legkésőbb a 36. héten nézik, én is úgy tudtam, hogy kötelezően...

Szofi: vizesedésre az Apis nevű homeopátiás bogyó segít, ma mondta a dokim, még nem néztem utána, lehet, hogy nem is így írják...(Ápiszt mondott :oops: ) Cukormérős sztori megjegyzendő :) pláne a kolbászok! :D

Katavirág Olivér gyönyörű!!!

Pumpóka, nemcsak a 0 negatívokat nézik 3x ellenanyagra, hanem általában a negatívokat.

1bambi memória....ha nem jegyzetelek, nem tudok hozzászólni...terhességi amnézia :oops:

Virág5 gratula a vizsgához!

Kép
babyteve2

A május 5-én szülők statisztikájához hozzászólva: nekem 1 fiú-1 lány van a pocakomban... :D

Voltam ma dokinál, meglesett, kifaggattam egy esetleges koraszülésről...kiderült, Ő vette fel Kevinszpészit vasárnap, ha nem ikres, jó értékei voltak, de a dokinak rossz érzése volt, így befektette. Kata megkapott minden antibiót, tüdőérlelőt, mindent, amit lehet, így a babóknak nagyon jók az esélyei! (Majdnem elsírtam magam, miközben beszéltünk...de jó tudni, hogy még a megérzései is jók a dokimnak!)

Az én babáim most mindketten medencevégűek, a fejük szinte a cicim alatt, egymás mellett (végre nem balhéznak...így viszont, egyelőre esélyesebb a császár :( :( ) Mira 900 gr, Gergő 1000 gr, a doki 26+2, és 26+4-t mondott rájuk..szóval, majdnem 2 kilónyi gyerek van a pocakban.... :shock: :D :D És egy héttel nagyobbak a koruknál...úgy örülök! :D

Kép
babyteve2

Mezsó! De aranyos vagy, köszönöm, hogy gondoltál rám. Lándzsa vagy tű? Hát nem tudom, mert nincs összehasonlítási alapom, korábban még nem használtam ilyen készüléket és most a betanításnál sem élesben mutatták meg, nem akartak elhasználni egy tesztcsíkot feleslegesen. 3 zöld fej van hozzá, és azt mondták nem olyan vészes, mint a korábbi tűs verzió. :?: :?: A készülék azért ilyen "olcsó" mert van vmi olyan lehetősége a kórháznak, hogy kap a gyártótól :?: v. a forgalmazótól :?: havi x db (talán 5) készüléket akciósan és ezt adhatják el ők is akciósan a cukorbetegeknek (bocs, de információözön volt a dokinál, ezért a kevésbbé lényegeseket már szűrtem, ezért vagyok ilyen határozott). Ez a készülék egyébként teljes áron kb. 16.000 lenne. Alapból 10 tesztcsíkot adnak hozzá, ehhez én még kaptam 50 db-ot 400,- Ft-ért (ami állítólag 4000 lenne), így lett a végösszeg 9.300,-. Leírom a készülék típusát, csak azért, hogy esetleg te is rá tudjál kérdezni a rendelésen, ahova jársz. Lehet, hogy nálatok is van hasonló lehetőség. Egyébként a rendelőben nem adnak neked kölcsön a terhesség végéig? Mert itt elvileg arra is van lehetőség, csak most éppen sok a kismama és egy sincs bennt. Vagy esetleg próbáld meg még a háziorvosodat megkérdezni, mert ha most februárig kaptál kölcsön valahonnan, akkor arra a remélhetőleg 1-2 hónapra sok a 13.000+ a tesztcsíkok. Én sem vettem volna meg feltétlenül, ha másképp is megoldhatnám, de azt mondta a doki, fontos mielőbb beállítani az étrendet vagy az inzulint, ezért nem akartam további keresgéléssel húzni az időt, inkább megvettem így akciósan. Szóval a készülék: Dcont Start egyéni vércukormérő készülék.

Levelibéka! Nekem attól volt nagyon morbid a szitu, hogy pont egy diétás tanácsadást tartó orvosnak, és pont a rendelése közepén!!! Nesze neked diéta, koleszterin, meg a többiek... Ha már sztorizgatunk számomra a legdurvább a barátnőm szüleivel esett meg. Orvos szülők, mindig emeleten éltek, semmi vidéki kötődés. Egy hálás beteg egyszer becsöngetett hozzájuk a harmadikra egy élő libával. Mivel csak a kis Zsuzsika volt otthon, nem tudta, hogy nem szabad elfogadni az ajándékot így a bácsival közösen rögzítették szegény jószágot a radiátorhoz, Zsuzsika szépen megköszönte, bácsi el. Hazaérkező szülőknél persze nagy döbbenet, majd családi kupaktanács, hogy mi legyen. Döntés: nincs mese le kell vágni, de ilyet ugye még egyikük sem csinált. Eredmény: két orvos szülő szabályos gégemetszést hajtott végre a libán, aki lifegő fejjel, vért spriccelve még utoljára futott egy kört a lakásban nem kis felfordulást okozva, mielőtt kimúlt.

Kép

Kép
szofi74

Pumpóka!

Nekem meg A Rh +, és mégis harmadjára fogják levenni hétfőn az ellenanyagot. Én nem értem, hogy van ez.

Kép
blani28

A keményedés pont olyan, ahogy Pumpóka leírta: mintha az egész méhem egy kőgolyó lenne hirtelen. Tényleg elmúlik, ha veszek pár nagy levegőt, vagy megállok, esetleg lepihenek (ma a 10 perces vizsgám alatt 3X csinálta ezt, szóval biztosan a stressztől is). Mióta a 3X2 magnéziumot szedem, szinte felényi van, mint azelőtt.
Vendég

Ja, kiváltottam a Várandós csomagot, és döbbentem....volt benne egy Aventes cumisüveg, egy MAM cumi, és egy db Pampers pelus...egy Kriós, egy MAMos, és egy Pamperses reklámfüzet...oszt ennyi...még 11 éve is sokkal több minden volt benne, nem ennyire gáz. Oké, ajándék, de akkor a képen miért van egy rakat cucc? És a többiek csomagjában miért volt még törlőkendő meg mittudoménmi? :( :( :(

Kép
babyteve2

Én csak azért nem értem ezt az ellenanyagszürést lányok, mert azóta, hogy nekem téma volt, utánakérdeztem és (Babyteve javitott ki) minden negativ vércsoportú anyukát szúrnak 3x, a pozitivokat nem szokták, csak egyszer az elején, ha az neg.lesz, nem kéne több.... és nekem ez azért is marha fura, mert egyik fiúnál sem szúrtak egynél többször! Ok, én azért vagyok most mérges, mert a terheléses cukrot, vérkép+viz. el tudtam anyuéknál intézni ma sorbanállás nélkül, nyugis körülmények között. Viszont gyerekkórház révén terhességi ellenanyag-kontrollt nem csinál a laborjuk, és ezért most mehetek pluszba szét szuratni a karomat, mert a barom állat szerencsétlen vérvételesek az sztk-ban (igaz, hogy minden nap ezt csinálják) nem találják meg a vénámat, ami olyan jó, hogy egy kezdő kisnővér is belemegy fél méterről elsőre... múltkor már majdnem elájultam az öregasszony keze alatt, amikor 10perce turkált a vénámat keresve... :evil: na mindegy, ez csak a luxus hiánya számomra, hogy mehetek még egyszer egy véna-turkira... :evil:
Vendég

Babyteve! Ugyanezek voltak benne nekem is! És a cumi zöld volt! :evil: :lol:
Vendég

Neked is? :twisted: És egy akkora baromnagy zacsiba rakják, felkészültem, hogy jó nehéz lesz, majdnem fejbecsaptam az eladót a lendülettel :oops: (Előtte belestem és csak egy pasi eladó volt bent, eszem megáll, Photo Hall :D )

Kép
babyteve2

Énis ott vettem át, PhotoHall és pasi volt az eladó! Azt sem kérdezte, vagyok-e már 18, csak elvette a kupont és hozzámvágta a csomagot gyorsan... :D Nekem Barnus hozta egy ideig a Mammuton át, de aztán problémája volt, hogy földig ért neki a zacskó és húzta a földön (a bazinagy zacsi) :lol: azért vettem el tőle, nem azért kellett, mert nehéz volt! A kórháziban állitólag kicsit több van, egy anyukát kérdeztem, aki nemrég szült... :) meglátjuk, mire mi kerülünk oda, mit vesznek ki belőle.. :lol:
Kiselefánt!!!! :oops: tökjó, hogy ilyen nagyok a bébimanóid... egy héttel nagyobbak, az nagyon jó! :wink: Szép a súlyuk is! Kiváncsi leszek, nekem mit mondanak a köv. uh-n, mekkora a kisasszony, mert megint úgy érzem, nőtt a pocak kicsit. Pénteken védőnéni... de mondjuk, az nekem kikapcsolódás... :)
Vendég

Igen, zöld cumi :D

Bejelentkeztem a Léghajóhoz, febr.24-re. (Szofi már előbb bejelentkezett, így gyorsan én is. Ő a párjával megy, én egyedül, de legalább lesz ismerős :D ) Más nem jön? Mini topik-tali? :P

Kép
babyteve2

Sziasztok!Nem semmi mennyit termeltek néhány nap alatt.
Mamacka kitartás ennél már csak jobb lehet.
Üdv az újaknak!
Nem tudom ki az a Kevinszpészi de drukkolok h ne legyen baj.
Velem is halad az élet:szombat este hatalmas robajt hallottunk.Azt hittem valakinél robbant valami,aztán csenget a szomszéd:jöjjünk gyorsan me leborult a kéményünk.Ha minden jól megy 15napon belül kapunk pénzt a biztosítótól.Addig nem tüzelünk megy a gáz.Hát az idei spórolásnak is annyi.
Az én picúrom kb.3 napja pörög de olyan szinten ami már nem kellemes.Tegnap voltam suliban de mivel fél óra tőlünk az állomás este viharban jöttem így megfáztam.Fáj a torkom,a mellkasom de holnap szalagavató menni kéne suliba.Nem tom megyek-e.Ráadásul hazafelé már vonszoltam magam mert a combom hajlata is fájt minden lépésnél meg a derekam is.De ha kocsival megyek ki az állomásra tuti megpróbálják feltörni.Azt meg nem szeretném.4 éves autó és a párom nagyon vigyáz rá.Inkább gyalogolok pedig mondta már menjek kocsival.Na nem panaszkodom tovább,van itt akinek nehezebb.Remélem ti jól vagytok.
Vendég

Ja és az én picikém se szereti ha ülök akkor egyfolytában rugdos,ha meg kitakarom (este lefekvés után)akkor meg elbújik.De tegnap az apja is hiába nyugtatta nagyon be volt indulva. :D
Vendég

Lituka - Festés ügyben én is reagálnék .. mi sem festünk a baba miatt. Mondjuk mi majdnem 1 éve vettük a lakást, így még nagyon szép a festés .. de szerintem ha az állapot nem indokolja, akkor nem kell :)

Katavirág - Nagyon gratulálok Olivérhez, tüneményesek a képek :) Nagyon szép!!!! :)

Xsara - Ok, felveszlek a listára ..
Kiscica jó lenne, ha jelentkezne, hogy akkor nála lehet-e a "buli" vagy keressünk más megoldást. Mert még valaki mondta, hogy nála is lehet .. (amúgy 15-en vannak eddig a listán)

Bambi - Bizony, tervezem, hogy utána érdeklődöm az Egészség Pénztáraknak .. már csak idő kellene .. 24 óra/nap nem elég .. főleg, hogy ebből 10-et alszom :oops: :oops:
(amúgy nekem is minden kiesik a kezemből már hetek óta - én a szétszortságra fogom :D)

Babyteve
- Az én csomagomban is ugyanezek voltak :D Én is megmosolyogtam ezt a "komoly" mennyiséget .. de a cumisüvegnek örültem :)
Ezen a Léghajós izén gondolkozom .. van, aki még egyedül menne? Mert az én páromnak ez nem fér bele az idejébe most :(

Nah, ennyi mindenre tudtam reagálni .. :D

Voltunk ma du. vásárolni végre szülinapunkra (ugyanis amikor volt, akkor pont feküdnöm kellett a derekammal). Próbáltam venhni 1-2 új felsőt, mert már amit az eleje felé vettem, azok is szűkösek ..
Hát mit mondjak .. nagyon nehéz erre a pocakméretre találni rucikat .. :shock: :roll: :roll: A legtöbb kismama boltban iszonyú ronda cuccok vannak .. ahol meg jobbakat is lelni, azok borzasztó drágák .. Így én maradok a "régi" boltjaimnál, Takko, New Yorker .. meg 1-2 nevenincs itt a környéken. Végül több órás nézelődés után kemény 3db!!! felsővel tértem haza, amit fel vagyok hajlandó venni .. :( :(
Ti hogy tudtok öltözködni??
Nektek nem ekkora macera, mint nekem???

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Katavirág,
Na ezek a felvételek minden 4D Genesises felvételt überelnek. Hihetetlenül jó minőségűek. Olivér is nagyon szép kissrác!!!

Gitka,
Látom zajlik az élet nálatok is. Még szerencse, hogy van biztosításotok.
Jobbulást neked!

Babyteve,
Gratulálok neked is az UH-hoz. Szép nagyok a babáid. Szerencsés vagy, hogy ilyen lelkiismeretes dokid van!!

Kép
emi29

Most kezdődik a Fonogram díjátadó az M1-en, ha valakit érdekel ..
www.fonogram.hu
Engem idén nem hoz lázba, de pl. tavaly Férjecskémék nyerték
az év hazai modern rock albuma kategóriát :D :D :D
http://www.fonogram.hu/?menu=nyertesek_2007

Nah ... én ezt hallgatom .. közben meg babanetezem :D

Kép
szösszenet

Mezsó Látod ez a legjobb bizonyíték rá, hogy nem számít mi van a kártyán. Mármint, hogy neked nem nézik, és még nem szóltak érte.Én gondoltam, hogy kell rá az új név, de akkor ez nem olyan gyors. Mindenesetre elindítom az ügyet, biztos, ami biztos. És még időben beleférünk.

Szösszenet Persze nem erőltetem én, és egyetértek veled.

Kisfruzsi nekem 7,6 és az már a felső határ. Minden kismama vérszegény, tulajdonképpen.

Katavirág, nagyon szép képek!

Gabo nekem köldöksérvem van, és ilyen amit írsz. Ugyan még nem 5 cm és reménykedem a végére sem lesz ennyi. de dudorodik köldök felett, kemény, és nem húzódik vissza, mindig ott van. Már elég régóta tudom, tehát nem a hasam növekedésével jött, már az elején megvolt. Akkor nagyon meg voltam ijedve. Nőgyógyász után a háziorvos is megerősített (aki sebész) Kérdezz rá a dokidnál, hiszen mi nem látjuk egymásét, és nem tudjuk a tünetek alapján ugyanaz e! Szerintem! Ne ijedj meg!

Köszi a TAJ kártyás infokat! Végre valami amiért nem kell fizetni!

Én úgy szoktam, hogy kiírom wordbe az összes választ, és bemásolom a végén.

Kép
téjé

Gitka - Most olvasom a kémény-storyt :shock: :shock: Az durva lehetett ..
Gyógyulj meg hamar :)

Kép
szösszenet

Na, Gitka, ez most nem hiányzott nektek... meg a betegség sem.. gyógyitsd magad!

Jelentem bekajáltam fél liter joghurtot és minnyá hányok :?

Szerintem megyek tusizni és feküdni, nem tett jót nekem ez a reggel fél6-os kelés!

Egy pár perces pocikép (még mindig a telcsi(sz@r)fényképezővel, mert a digigépről nem jeleniti meg a gép a képeket)
Kép
Vendég

sziasztok!
Mamacka, remélem jobbra fordul a helyzet, főleg így, hogy még anyukád is stresszel, tartsd csak a lelket a férjedben és persze magadban, jobbra fog fordulni a dolog!!

Tényleg, Szőlő, a párodnak bevált az új hely? Már eltelt egy kis idő.

Gitka, sajnálom a szombati kis "közjátékot" és azthiszem a tegnapi viszontagságos nap sem hiányzott, remélem nem vészes a megfázásod!

Nekem is cumisüveg, pelenka és cumi volt a szatyromba, persze nekem nem zöld, hanem piros!!(fiús anyaként örülök neki nagyon) miért nem lehetett volna egy semleges sárga egységesen??

Szösszenet, én a múlt szerdán jártam a C&A-ban és fillérekre levoltak árazva a kismama felsők!!Rengeteg volt 2500-3500,-Ft körül és vettem is volna, csak az utamba került a sok kis kombidressz és rugi, és végem volt...Felsők mentek vissza az állványra...Szerintem még érdemes megnézni, ez spec. a MOM parkba volt, de szerintem a többiben is lehet még.

Hirtelen ennyi, ja és köszönet minden fiú-név ötletért, már jó lenne legalább szűkíteni a kört..

Ja, Emi még tegnap kérdezted azthiszem a bordűrt, szóval mi még nem vettük meg, csak tervezzük.
Timi

Kép
tim27

Te jóég, mekkora seggem van!!! :shock: :shock: :shock:

Uhh, hát nem csodálom, hogy a párom nem akar majd átemelni a küszöbön... :shock: na megyek, bebálnázok a kádba...

Tejóég...tejóéééég..... :shock:
Vendég

Szösszenet!

Mivel nem járok már dolgozni, nem kell annyi ruha. Így én decemberben vettem egy kismamaruhát Karácsonyra és kaptam a páromtól egy tunikát szintén Karácsonyra. Ezt tudom venni a bő pólóimmal és a kismamafarmerommal, amiket még novemberben vettem. Végül is csak a dokihoz és a terhesgondozóba megyek, máshova nem.

Gitka!

Az én babám is sokat pörög mostanában. És átvette az irányítást felettem. :) Amikor ébren van, nagyon aktív, rendesen hullámzik a hasam, akár ülök, akár fekszem. De ha elálmosodik, akkor engem is kiüt és pár másodperc alatt el tudok aludni. Azért jó, hogy éjjel inkább alszik. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Timi - Benézek majd a C&A-ba is .. egyelőre a New Yorkerben vettem két felsőt (egyik 1890, másik 2690 .. szóval nagy leárazás van ott is).
Meg egy nevenincs boltban 1490-ért egyet .. mellesleg az a legjobb :D
Én 3000-nél többet sosem költök felsőre .. ahhoz nagyon tutinak kell lennie .. bulizni persze más :D de most nem vagyok vmi nagy party-arc :D :D
Amúgy C&A és H&M meg babacuccok miatt amúgy is tervben van ;)

Kép
szösszenet

Gitka!

Elfelejtettem... :oops: Sajnálom a kéményes balesetet és azt is, hogy megfáztál. Jobbulást! Torokfájásra fogsz szedni valamit? Én ma köhögni kezdtem. Nem tudom, hogy elkaptam-e valamit a fogorvosi rendelőben. Remélem nem.

Pumpóka!

Nem is igaz!! Csini vagy!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet, én a Jeans Club-ban vettem azt a felsőt, amiben az utolsó pocakképemet feltettem ide, 2500.-ért (na, ezt jól megmondtam... :oops: :lol: )

Pumpóka! nem is látszik a hátsód a képen! :lol: Meg egyábként is... Már mér lenne nagy? :wink: :)

ercsi_3

Ercsi - Tettél fel pocakképet?? Lemaradtam basszus .. mindjárt megkersem :)

Kép
szösszenet

Hoztam én is pocakosfotót. Még meleg....
Kép
Kép

Kép
emi29

Emi! Jó nagy már a pocid! Csini vagy! :)

És milyen aranyos az a kis tároló a sünivel! Eddig ezt nem is láttam.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

szofi: háziorvosom a nővérem. :D Tőle kaptam kölcsönbe a vércukormérőt,de sajnos vissza kellene már most adjam,csak még megvárjuk amit megrendelt helyette,mert ez a vércukormérő az orvosi táskájának a része...Ne is mondd hogy 4ezer forint a tesztcsík??Váááá :twisted: Úristen!!Remélem azért olcsóbban is találok...mert azt vennem kell,ugyanis rettenetesen gyorsan fogy...pedig én csak 3x mérek egy nap... :roll: Ez a készülék amivel én mérek D-Cont Personal néven fut...Mondjuk baromi drága vadiújat venni,mint hátam közepén a púp annyira nem hiányzik,de haszna is van,mert ha munkábaállok baba után,akkor védőnőként fogok tevékenykedni,így hasznos dolog ha van saját mérőm. :wink: Csak ráértem volna még beruházni rá...Ja!A kórházunkban hasonló a helyzet mint nálatok...kevés mérő van,és azok is már kölcsönadva... :evil:

Kép

Kép
mezsó

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Ercsi - Tettél fel pocakképet?? Lemaradtam basszus .. mindjárt megkersem :)[/color]

Nem találom ( :?: )

Kép
szösszenet

Gumimaci,
köszi. Én azért nagyon látom azt a 13 kg-ot... Kár, hogy a mellem alig változik :?

Kép
emi29

Emi - Szerintem nagyon csini a pocakod :) Tetszik ez a felső is ;)

Kép
szösszenet

mezsó,
De jó! Te védőnő vagy, tesód háziorvos...Már tudom, hogy kihez fogok fordulni, ha valami gondom lesz :) :) :)

Kép
emi29

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Emi - Szerintem nagyon csini a pocakod :) Tetszik ez a felső is ;)[/color]

Szöszke,
Köszi :) A New Yorker-ben vettem :) Úgy tűnik, hogy nem csak a babacuccokat szerezzük be ugyanott :lol: :lol:

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: