Kerekes (Zsuzsa) Tervezem igen. (függ az adott napi közérzetemtől) Már ilyenen voltam, de most a Nóra a vendég, és még nincs szülésznőm, és szeretném őt is megismerni. A múltkorit Andrea tartotta. Ott is sok infot megtudtam. Majd priviben lelevelezzük a részleteket, a találkozót stb.
Gumimaci Nekem is sokszor rugdos 2 oldalról. Nagyon vicces. De csak észrevették volna, ha kettő van.
Pumpóka 6000ft? Döbbenet. Nálunk nem kértek volna pénzt ezért. A barátnőmnél pedig azért nem várták ki a 30 napot, mert sajnos nagyon beteg lett a párja, és tőlük sem kértek pénzt. Simán átrakták az időpontot. Na akkor ezt is anyakönyvi hivatal válogatja.
Emi Nem volt nekem rossz a véleményem a dokidról, csak nagyon megijesztett és ez már egy kicsi negatívumot ébresztett bennem. De szerintem te is így lettél volna. Priviben részletek az előadásról. Igen, jó kis kilátások 10 baba egyszerre.
Mezsó szerintem kell a TAJ kártyát is a névváltoztatásnál, a baba miatt. Ahogy írta
Szösszenet is, ki tudja mibe kötnek bele a kórházban, aztán ott meg már nem sokat lehet tenni. Igaz valószínű a régi él még. Bár nekem az anyakönyvvezető mondta, hogy a névváltoztatással a régi megszünik. Ennek még nem néztem utána. Miért szünne meg a régi?Mert másik névre szól? Az is én vagyok.
Tim Nálunk is teljes a káosz név ügyben. Bezzeg lánynevünk már régen megvolt. Az valahogy könnyebb. Abban már megállapodtunk, hogy 2 neve lesz. Nekem egyik, neki másik tetszik. Amit írtál mind nagyon szép. Még van idő! Írjátok fel a lehetőségeket egy nagy papírra és naponta ízlelgessétek! Az MTA Nyelvtudományi Intézetének honlapján fent van egy csomó más név. Ha gondolod be tudom csatolni. Írj mailcímet!
Emi Micsoda fiúnevek, mintha megbeszéltük volna. Én a Milánért „harcolok”, de nem akarja, mert volt egy osztálytársa, akivel nem volt jó viszonyban, illetve más sem. ÉS ez rányomta a bélyegét. Többször is bepróbálkoztam, kezdem feladni. Mégis közös döntés!
Nekem 7 napom volt betanítani, nagyon rossz!Holott 30-at ígértek.De nagyon jó, hogy vége.

A sok ülés is fárasztó, a bejárás is, és a helyi = kollégák+patrnerekkel a konfliktusok is. Vigyázzatok a babákra, magatokra!