Visszaolvastalak titeket vagy 6 oldalt

na most olvashattok
Granda
Ami a köztünk alvást illeti én sem szeretem, pont azért amit írtál. Az egy dolog, h én tudok rá vigyázni, de ott van még a férjem is. Nem igazán tudok jól aludni, mert mindig attól félek, h véletlenül ráfekszik, ahogy fordul.
Na annyira idős nem lehetsz még, h nem fér bele 4...de legalább 3.
Nagyon jók lettek a bútorok.
Viranka
Szerintem sem add fel a szoptatást. Remélem ez az új krém segíteni fog...
Tali
Egyetértek, h várjuk ki a betegséges időszak lecsengését.
Húúsvét..jajj az még nagyon sokára van.
Dotildi
11kor mosni
Nagyon cukii
Bongyi
Remélem már jobban vagytok.
Ezek szerint nem

küldök sok ++++++++++++energiát
Miért írod, h a saját hülyeséged, h beteg gyereket is vállalnál. Ez szerintem egy helyzet, amit az embernek el kell fogadnia. Szerintem sokan itt úgy gondolkodunk mint te, még akkor is ha
szörnyen nehéz
Anitja
Jajj azért ne a jógi köröm nagyon duuurva
Noel:)
Vadvirág
Aztaa és abba hogyan fértek bele?
Nagyon jó volt az idézet, nagyon tetszett
Emese
Hát ma megkaptad a tavaszt
És ti amúgy, hogy tartjátok, ha ölbe van? Csak azért kérdem, mert ölben képtelenség nem ültetni Lillát.
De miért akarja a babát elvetetni???
Kiskolbi

szegény Máté. Ami pedig a tejcit illeti már így is hősiesen kütdöttél a szopiért. Tudom, h nem vígasztal, ha azt írom ne keseredj el...
Gica
Végre végre

nagyod szépségesek
Nektartin
Robesz is cukii
Ágica
utólag is gratulálok a barátnédnek
jók a képek
A barátnőddel kapcsolatban az anyaság nem mindenkinek megy rögtön könnyen és nem mindenki érzi úgy, h azonnal babusgatnia kell a picúrt. Majd ő is belerázódik.
BOLDOG NÉVNAPOT!
Timi
Azért szerintem lehet még a hormonok vacakolnak. Nekem pl a fogi gátló abbahagyása után fél évvel még voltak galibák. Kell idő mire a szervezet visszaáll.
Nagyon édes

hehe ezt Lilla is csinálja. Aztán meg idő után üvölt mert berág, h nem talál vissza a szájába
De azért örülök, h most már örülsz ViktorDaninak

amúgy miért nem akartál babót?
Kaja közben:
Mi is magunk mellé rakjuk, ha ébren van a pihi székében. Nekem fogalmam sincs milyen etetőszéket kellene venni és mikor....
Jajj na annyi baba kép van, már nem emelem ki külön, de írtó édes mindenki
Minden 4 és 5 hónapos babának, akit még nem köszöntöttem, boldog hófordulót.
Nagyon édes minden anya-babás, régi és új fotó
Regi
Hát nem semmi..én nem tudom el merném e engedni
Nagyon jó lett a vigyorgós kép, meg a forgós is
Amúgy nekem anyósom is állandóan ültetné az ölében. Ráadásul ő még hagyja előre is bukni, aztán közli, hogy ő akarta így.
Miléna
Örülök, h jobban vagytok. Igaz mi még ne vagyunk 5 hósak, de mi csak anyatejezünk és 6 hóig csak anyatejet szeretnék neki adni.
Dettyk
hát ez az utolsó télleg az

nekem is volt ilyen overállom

vagy mi ez
Ancsi

hát szegény nem lehet könnyű ennyiszer ébredni.
Amúgy cumi ügyben nekem is ez a parám, nálunk minden elalvásnál kell ...így megy simán a dolog. Hát nem tudom mi lenne cumi nélkül, de lassan azt hiszem egy idő után az újját kezdené szopizni és szerintem az sem jobb. Na arról aztán nehezebb elszoktatni
Persze ez csak személyes vélemény. Napközben én igyekszem nem odaadni neki amúgy még akkor sem ha sír. Akkor inkább dédelgetem.
Amúgy olvastam nagyon jó praktikákat cumi leszoktatásra.
Nekem nincs apás elalvós story-m. Férjecském csak a halkabb nyüszikre nem reagáll, de az nem is baj. De volt olyan, h amikor sírt. Úgy pattant ki az ágyból, h hamarabb ért oda mint én.

nekem még felülni sem volt időm.
Hogyan tudtuk meg, hogy pocaklalkónk van-Vadvirágnak és mindenki másnak, akit érdekel:):
Hááát a pontos dátumra most nem emlékszem, de azt hiszem vissza tudnám keresni. Egy pénteki nap volt és otthonról dolgoztam. Már sokat késett a menszesz és kicsit ideges voltam, mert szerettük volna már a következő
inszeminációt kezdeni. De azért már gyanakodni is kezdtem...azon a pénteken úgy döntöttem megmérem a hőmet és az dönti el csinálok tesztet vagy nem. Már annyit csalódtam, nem akartam újra.
ÉÉs gyönyörű szépen 37 fok felett volt. Na ezt már jó előjelnek tekintettem és remegő kezekkel megcsináltam. Pár pillanat múlva már 2 csík volt. Hát bőgtem a boldogságtól.
Mindenféle romantikus tervem volt, hogy hogyan mondom majd el az apjának, de gondolhatjátok, hogy 2 éve erre vártam nem bírtam magamban tartani
Felhívtam és hüppögve elmondtam neki, ő éppen a 2es villamoson utazott, szóhoz sem jutott, aztán kapott egy mms-t

a teszttel
Ahogy ő elmondta nagyon örült, de ekkor még úgy volt vele, h semmi sem biztos csak reménykedett, h baba velünk is marad.
Amúgy ez már annyira késő tesztelés volt, h következő héten mentünk UH-ra azt hiszem 8 hetes terhes voltam és már dobogott a szíve
Retro képek fúú én honnan fogok előszedni. Nem sok van nálam rólam, mert mamimnál vannak a képek (már a nagymamánál) Pedig tüneményes 2 éves voltam (szerintem)
Hát érdekesek az októberiek. Azért kiváncsi lennék miért döntöttek így, hogy mitől ilyedtek meg ennyire....
PhotoFun-os képek nagyon királyak
Becka
Szerintem ez is baba típus kérdése. Lillával pl nincs ilyen. De szerintem úgy csináljátok, h akire rá tudod bízni gyakrabban van veletek és ébredéskor mondjuk te is otthon vagy, de nem te mész be, hanem a másik személy.
Ha sír te is bemész. És mindig később mész be vagy oda hozzá. Szerintem szép fokozatosan meg tudjátok szoktatni vele a másik embert is.
Ez csak tipp volt.
Répa téma szerintem jól gondolod, meg a kiflit is. Ilyen pékárukat csak viszonylag későn lehet neki adni.
Irina
Jajj ez a szeretet kiélés annyira így van. Az emebrek meghülyülnek és te érzed hülyén magad, hogy rendre kell utasítani őket.
Aniko
Hát nem semmi vagy
KTimi
++++++++++kutyusnak
Elvetetés
Csajok akármi lenne én tuti nem vetetném el akkor sem, ha most lennék babás megint. Nekem minden gyerek ajándék az előzmények után. Ha már olyan buták lennénk, h nem vigyáztunk rendesen viseljük a következményeket.
Silka
Nagyon jó a dal
Mini talisok, nagyon jók a közös képek
ÉÉÉn iiiiis akarok mini talizni
sense
Jaj az a film nagyon jóóó, mi anno moziban néztük meg.
Ruhaméretek: Na igen nekünk még van olyan 56 os rugi ami jó ránk

pedig már Lillus is kezdi a 62es méretet kinőni.
Fogak: Hát ennyi fogat én már követni sem tudlak titeket. Hát én nem bánnám, ha Lilla még várna azzal a fogakcskával. Ha cicmet elkezdi harapdálni nem is tudom mi lesz
Maggie
Szerintem nagyon jók az elveitek csoki és TV ügyben nagyon egyet értek, ja és a nézet eltérések terén is.