nekem a fejem fájt tegnap... lehet hogy a fronttól vannak néha fura dolgaink (hányinger is pl), nem?
kiskönyv: a védőnőhöz KÜLDÖTT a fogadott dokim a 11. héten, hogy kérjem a kiskönyvet. amúgy beutaló sehová nem kell, mert mindent a dokim intéz, ő maga vesz vért, és ő intézi el hogy a megfelelő helyre kerüljön. egyszer kellett csak a vizeletemet átvinni a laborba, de beutalót is a dokim asszisztense adott, ráadásul soron kívül. a kiskönyvbe pedig a doki és a védőnő is ír. a védőnő meg vizeletet néz vmi tesztcsíkkal, vérnyomást és súlyt mér, meg legközelebb már szívhangot is, azt nagyon várom.

meg nagyon kedves, fiatal csaj, állandóan kérdez, hogy nincs-e valami kérdésem, meg mondogatja, hogy bármikor bármiben elbizonytalanodom, hívjam fel, hülye kérdés nincs. hétvégén is hívhatom, vagy bármikor - bár eddig nem hívtam még... szerintem majd ha meglesz Milán/Szofi, akkor lesznek mindennaposak a kérdéseim, amilyen paragép vagyok.
a táppénz meg nálunk úgy működik, hogy a fogadott doki ad majd egy igazolást vagy mit, hogy a háziorvos vegyen fel táppénzre.