Nem szólnék hozzá, nem igen van mit.
DE:
Evu: Egyetértek Nellyvel. Nem is ismerünk szinte mi anyukák, akik régen vagyunk itt. Néha, néha beköszönsz, szólsz, írsz magatokról elvárod, hogy dícsérjünk, aztán megint semmi hetekig. Ez nem igazán kétoldalú kapcsolat, eléggé elszállt egyoldalú inkább. Ami engem illet, én egyáltalán nem foglak hiányolni, ha nem jössz, nem írsz. Fel sem fog tűnni.
MÁS:
Julika haja olyan szuper lett. Annyira hasonlíd rád
Klári. Egyre inkább. Már kicsinek is, de most!!!!!!!
Beni felsőteste nyerőőőő!!! Nekem már a második képen feltűnt, gondoltam írom is, de a harmadik kép megelőzött. Kis gyúrós!!! Hova gyúr???

De "sajnos"
Viki nem tudtál meggyőzni, ezeken a képeken is ott bujkál Beni mosolya a szemében. Hihetetlen!!! Csak úgy árad belőle a vidámság és jókedv, és ez úgy átjön a képeken. Jó őket nézni!!!!
Ja, kérdezted. Igen, Maja áll már egyedül. Pár lépést is tesz. Úgy látjuk, hogy tudna ő menni és állni is többet, csak nem akar. Ő konok, és majd csak akkor, ha kedve van. És most nincsen, csak bemutatózik
Fatima: gyere és írj, milyen volt a gekkoban. Nagyon kíváncsi vagoyk. Egyszer sétáltunk, és egy anyuka fene hangosan szidta őket, hogy nem ér semmit. Azóta érdekel, hogy mennyire volt igaza. Bár kétlem, mert ha valakinek ilyen nagy a hangja, a szavai nem biztos, hogy igazak.

Kommandós Tarekról lehet képet kérni????
No és még a zugolvasók védelmében:
Persze, hogy nehéz elszakadni. Jó kis társaság lett itten, és persze, hogy mindenkit érdekel mi van a másikkal. Egyszer beszéltük, hogy amikor aktív vagy, többet tudsz a forumos babákról, mint akárki másról. Ezt azért nem olyan egyszerű megszakítani. És ott a kíváncsiság. De én megértem, hogy sokaknak már nincsen ereje irogatni, és reagálni. Az meg hogy csak bekukk, és írsz magatokról pár sort, szerintem az egyik itteni anyuka stílusa sem. Vagy itt vagy és írsz, vagy nem, és akkor csak olvasol. De olvassanak csak, jó tudni, hogy azért ők is itt vannak, és ha úgy adódik, akkor biztosan szólnak is.