A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

amúgy meg én pontosan tudom, h mnnyi hibám van, pl 2 hete arról szól a topik (velem kapcs) h mennyit bénázok és segítsetek. szal nem vagyok mindenttudó, max. okostojás.

:lol: :lol: :lol:
kerekpocak

és még valami:

szerintem elvárható (lenne) hogy ha valakinek bárkivel a fórumon problémája van, akkor őszintén mondja el NÉV SZERINT. Ha valaki ezt nem bírja bevállalni, akkor legalább priviben.
Nagyon utálom a ködösítést, meg azokat a szavakat hogy "valaki", "egyesek" "többen", főleg ha emögött konkrét személyek állnak.

Klári
Kép
ganti

Zsófikám ha mindenttudók lennénk, nem lenne szükségünk tanácsokra :lol:

Klári
Kép
ganti

te jó ég! Kicsit nem vagyok itt, s máris micsoda indulatok és feszültségek dúlnak itten, kérem szépen!
:shock:

Örülök, hogy kimaradtam ebből... Szilvi, pedig tőled is, mint egyébként mindenkitől sokat tanultam, sok jó ötletet kaptam!
Persze Zsófitól is altatás ügyben végképp, ezért "vicces", hogy most neked nem megy ... ment! Látom végre alszotok éjjel:) :wink:

Mindenesetre szomorú vagyok, hogy ilyen érzelmeket gerjeszt ez a fórum ... nem vagyok régi motoros, nem vagyok a kezdetektől Veletek, csak 2 hónapja - de én nagyon megszerettem a topicit, jól érzem magam itt ... remélem ez nem is fog változni!

Azért az alap, hogy el kell(ene) fogadnunk, hogy mindenki más ember, más értékekkel, más elvekkel és normákkal ... és mind lehet jó, nincs jobb vagy rosszabb valóban! A lényeg hogy boldogok legyünk a saját bőrünkben és a babánk is érezze ezt, ennél fontosabb összetevője NINCS a jó anyának - ebben az egyben biztos vagyok a gyereknevelés kapcsán, minden más képlékeny, minden alakul formálódik bennem... amiben TI MINDANNYIAN segítetek... kár, hogy fére mennek dolgok, vagy inkább mélyremennek?! :oops: :cry:

Szilvi:
Jó egészséget, nagyon nagy boldogságot kívánok Nektek; s kitartást az elveidhez! Remélem véghez tudod vinni, tudom (én is problémázok), hogy nehéz megtalálni saját elveink és a mostani kor és társadalom "diktálta" elvárások között az összhangot! Az meg kérdés tényleg, hogy mivel teszünk jót?!?!

Kép
bogen

Hűűűűűűűűűűűűűű! Én inkább nem mondok már semmit! :( Aki ott lesz a talin annak nagyon fogok örülni és remélhetőleg ott nem lesz "ködösítés" stb, csak boldog, babás beszélgetések! :) Legalábbis remélem!!!!!

Ja! Még csak annyit és utána dugltam....
AKI NEM AKAR IDE ÍRNI EZÉRT VAGY AZÉRT ANNAK NEM KÖTELEZŐ!!! Mindenki felnőtt és el tudja dönteni, hogy van-e kedve fórumozni vagy sem.

Léptem..... :(

fatima

sztem zárjuk is le a témát.
aki akar itt van, aki nem nem.

:)
kerekpocak

csajok..nagyon sajnalom, de eppen ezert nem jelentkeztem többet..nem tetszik a forum hangulata-nagyon sajnalom, mert a terhessegem alatt jo volt itt(ill.a korhazas topicban)
mindenkinek sok boldogsagot, egeszseget!!

sok puszi azert mindenkinek
Vendég

Sziasztok,
én azért maradnék, ha lehet...
egy kicsit (megint) meg vagyok lepődve, mi minden történt itt, mióta nem olvastam. Annyira sajnálom!
Megértem, ha valakinek sziklaszilárd nevelési elvei vannak. Mint korábban írtam, ez olyasmi, mint a vallás, vagy a politika. Mindenkinek van valami elképzelése, és ezt meg is lehet vitatni, lehet róla beszélni. Én egyet viselek nehezen, ha megpróbálnak érvek nélkül meggyőzni. Nekem nincsenek nevelési elveim (vagy semmi olyan, ami erre az elnevezésre méltó lenne), nagyrészt a megérzéseimre hagyatkozom, és abban nagyon bízom. Ha valamit megsejtek, akkor két gondozónő+2 dadus is kevés ahhoz, hogy annyiban hagyjam a dolgot. Konkretizálva: egy meglehetősen drága magánbölcsiből úgy léptünk le, hogy szerintem a kondenzcsíkom se látszott. De ilyen esetekben konkrétan van szó a gyerek bőréről, naná, hogy azonnal és érzékenyen kell reagálni, ha valami nem OK. Na de itt? Nem lesz attól nekem semmi bajom, ha lehülyéztek, mert... (mit is dobjak be a vitába...?) leírom, hogy vízipisztollyal szokás nálunk csirkét edzeni. Nyilván jópár állatvédő felhördül, mikor kiderül, hogy ilyen szadista vagyok... ez van. (Az ő megnyugtatásukra azért gyorsan elárulom, hogy az első meglepetés után nem izgatta őket a dolog. Ezért lehet olyan jól célozni rájuk, mert arrébb se mennek :lol: :twisted: )
Nem is tudom, ki írta, olyan jól meg volt fogalmazva: ez itt egy nagy kalap, mindenki elmondja, mit hogy csinál. Teszi mindezt pedig azért, hogy ha valakinek szimpi a módszer, akkor kipróbálhassa. Ha nem, akkor nem. De nem azért vannak itt vélemények, meg tapasztalatok, hogy bárkit meggyőzzünk az igazunkról. Jól is néznénk ki! Pillanatok alatt bezárhatnánk a boltot, mert mindenki megsértődne.
... de akkor ki fogja olvasni az én brilliáns eszmefuttatásaimat? :wink:

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

én én. :)
kerekpocak

Így van Evu!
Nagyon jó volt itt a hangulat, ne menj el, maradj és segíts visszarázódni bele! Nekem is hiányzik a "szülészetes" tanácsadós, jaj de jó hogy írsz, de lehet, hogy mégse így csinálom, majd kipróbálom, szobacsinosítgatós, stb hangulat!
Úgyhogy nyissunk új témát! Az unokaöcsém időközben megszületett! Valamivel több, mint 2 hetes, már otthon vannak. Nándinak hívják, szerintem tök jó név.
puszi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Zizi: én is! :wink:
Gratulálok az unokaöcshöz!! Már el se tudom képzelni mekkora egy 2 hetes baba :shock:

Klári
Kép
ganti

Zizi! EGYETÉRTEK!!!! És én is szívesen olvasom az eszmefuttatásodat. Még akkor is, ha van benne olyan, amit sosem próbálnék ki! :lol: :wink: :lol:

Evu! Szerintem a fórum hangulata tőlünk függ. Ha ugyanolyan jó kedvvel írsz ide is, mint annak idején a szülészetisbe, akkor már van egy ember, aki jó kedélyű, vidám, kicsit parázós ugyan :P :wink: :P , de egy belevaló csajszi. Ha ez elég meggyőző érv, akkor gyere, ha nem, akkor sorry! :(

Amúgy még egy valami és aztán részemről is télleg lezárva a téma: ha rossz a hangulata a topiknak és ezért v azért nem jön valaki, akkor miért zugolvasó???? :) (És itt most nem RÁD gondoltam Evu :arrow: nehogy félreérts, hanem úgy általában)!?!

Ja Zizi! gratula a kis fütyishez! :lol: :lol: :lol:

fatima

Mire gondolsz Fatima?
Átadom a gratulációkat!
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Talitéma: Felmerült a februári időpont, ezúton jelzem, hogy nekünk bármelyik jó.

Fatima: tök jól meg tudod fogalmazni a dolgokat!

És van ám Juliról kép, még a negatív rész előtt közvetlenül! (Sajnos a kép időzítése nem volt ideális)

Klári
Kép
ganti

hu ha parat visszaolvastam de sajnos mindenre most nem volt idom.... lehet hogy nem vagyok eleg alapos de en nem vettem eszre hogy igy fonek itt a kedelyek...

Szilvi sajnalom ha nem jossz :(

Benit lattam nagyon zabalni valo :lol:

az en csajom ma szinte egesz nap aludt nem tudom mi utotte igy ki. lazza nincs enni felebred szoval nemtum...

csajok orulet ma milyen jo ido volt, lehet hogy itt Pesten rossz a levego de alig varom hogy ezerrel susson a nap es egesz nap setalhassunk a ligetbe vagy a szigeten vagy akarhol mert mar elegem van a nyugodt teli estekbol :shock: NA MOST KIBORULTAM :lol:

egyebkent egyetertek, rossz itt a levego, mi is ki szeretnen koltozni a varosbol de hat az nem megy egyik naprol a masikra :roll:

Evu itt a helyed, csinaljunk jo hangulatot igaza van Fatimanak...

na puszi a tobbivel majd holnap most apucival is foglalkozni kell he he he :)
agi

Kép
cica_1

Tali: tőlünk bármelyik időpont jó, mivel csak febr elején lesz órarend, így hoozám ne alkalmazkodjatok ... és remélem tudunk majd menni.

Evu: ne má' csináljuk meg mi a jó hangulatot! csak rajtunk múlik milyen légkört teremtünk ... bár valóban a könyebb út "elmenekülni"! Persze most nem megbántani szeretnék senkit!

Zizi: én hallgatlak... :wink:

Na, s ez a téma részemről télleg' lezárva!!! :roll:

Gyönyörű idő volt ma valóban, legalábbis délután sütött a nap is ... 3-tól 5ig sétáltunk! Most értünk haza! :P

Kép
bogen

Zizi! Nem jól írtam.... Helyesbítek: nem próbáltam volna ki! Mert már nem vagyunk 3-4 hósak. :) Na akkor érthetőbben: én bizti nem kezdtem volna el a hozzátápit 3 hónapos korban. ENNYI!!! Semmi extra!!! :P :P :P

fatima

Ági, Bogi! Ez az csajok!!!! :) Tessék jó kedvet csinálni!!! Az "öreg rókák" már úgy látszik úgyis lelépőben vannak (tisztelet a kivételnek), így hát ti friss anyucik gyertek és beszélgessetek! OK?

Klári! :D Na ezt se mondták még itt nekem!!! :) Inkább azt, hogy én is nyers vagyok, mint Zsófi barátosném meg Marcsi! :) hahahahahha

fatima

éljenek a nyersek!!

HAJRÁ CSAJOK!!!!

én pakolok, mint állat + ma fejeztem be egy újabb ferdítést, de este jövök pocis képpel. már van mit nézni hehehehe!!!!!!!!
kerekpocak

Zsófi! Csak halkan.... :P :P :P

fatima

HAHÓ!!!
Bocccsánatot kérek, de én nem éreztem úgy hogy rossz a topic hangulata!! Evu evvel most nem értek egyet! Az tény hogy beárnyékolja a régiek eltűnése, de alapvetően arról szóltak a beszélgetések hogy segítettük egymást, ha betegek voltak a babák ha más nem avval hogy jobbulást kívántun és drukkoltunk hogy mielőbb meggyógyuljanak. Tanácsokat adtunk hogy hogyan lehetne az alvási dolgokat megoldani és nézegettük a gyönyörűbbnél gyönyörűbb fotókat!!!! Egy szó mint száz vegyük tudomásul hogy páran már nem jönnek és én speciel tisztelem Szilvi véleményét és jó hogy elköszönt, nem csak úgy eltűnik és nem jön többet.
Igyekezzünk nem magunkra venni semmilyen eltérő véleményt.
Csak egy példát mondok most aztán abbahagyom a témát. Én SOHA nem leszek képes sírni hagyni Benit azért hogy átaludja az éjszakát vagy hogy ha nem megy egyedül aludjon a kiságyában. Páran ezt megtették pl Bogi nemrég és neki bejött, ettől én még nem nézem őt le és nem tartom rossz anyának és maradok a fórumon továbbra is jókedvű aktív tag és gondolom ő sem fog ezért gyenge rossz anyukának titulálni. (Bocs Bogi de most ez a példa jutott hirtelen eszembe)
Továbbra is IGENIS legyen nézeteltérés, abból tanulunk!! Attól még nem kell hogy rossz legyen a hangulat, egyszerűen ne vegyétek magatokra.

KÉREM HOGY FOLYTASSUK AHOL PÁR NAPJA ABBAHAGYTUK!!!

Kezdem avval hogy szomorúúúú leszek ha nem reagáltok Beni kigyúrt felsőtestére!!! Hát semelyik kiscsajnak nem tetszik? :cry: :cry: Emma, Maja, Szonja, Petra?? Brühüüüüühhhü
Kitől fog így randit kérni a babatalin? :lol: :lol: :lol:

HAJRÁ JÓKEDV!!!
HAJRÁ TOPIC!!!!

Most biztos nevetségesen fog hangzani, de én mindenkit kedvelek itt és tény hogy van akit jobban, van akit kevésbé de hiányozna ha még többen eltűnnétek.

Ja és ugye most nem baj hogy ezt nevek nélkül írtam?

:wink: :roll: :lol:

Kép
viky30

Zizi: Gratula az unakaöcsihez! Jó kis játszótársa lesz Pandinak, hisz csak két hónap van köztük!!

Zsófi: Nagyon várom a pocakodról a képet! :wink:

Fatima: Mi újság gyönyörűűűű Tarek babával? Nem is tudom hogy hogy álltok mászással ilyenekkel!!! Ritkábban jöttél mostanában!

Evu: Tényleg te olyan belevaló csajszi vagy és ezért bírom a hozzászólásaidat, amikor jó a kedved és leírod miket főzöl és hogy imádjátok egymást a pároddal az felvidít!! Gyere csak többet és kapcsolódj be a beszélgetésekbe! Pont azért ha rossz a hangulat! :wink:

Klári: Én nagyon örülök hogy újra ilyen aktív vagy!! És tééééényleg meg sem dícsértem gyönyörű Juli új frizkóját!! :oops:Nagyon édes lett! Bár valljuk be még nem lehet befonni, azért már alakul és látszik hogy igazi kis csini lányka! :wink:

Kép
viky30

Sziasztok!

Lányok! Szerintem olyan butaságok nevelési elveken vitatkozni! Nem vagyunk egyformák, és mindenki más nevelési elveket vall. Főleg azt a mintát próbálja követni amiket otthonról hoz, meg amit a környezetében látott. Én pl azt hittem, h úristen, engem annyira fognak és én a gyerekemet sokkal lazábban fogom kezelni. Erre tessék, most itt van egy gyerek, akit fel kell nevelnem és igenis a szüleim-féle szigorral szeretném majd alakítani. Aztán majd lehet h engem is begyöpösödött vénasszonynak fognak tartani, de én ezt az utat választom, és ezért senki nem vet meg, m nekem ez a jó. A barátnőm a suttogóra esküszik, ő már a második gyerekét neveli eszerint, neki bevállt, én megpróbáltam, s nem jött be.

A topik hangulata meg igenis h tőlünk függ! Ha azt szeretnénk, h jó legyen, akkor nem szabad minden "kis problémán" felkapni a vizet. Igaz ami az egyiknek kis probléma, az lehet h a másiknak nagy baj, de akkor sem szabad megharagudni a másikra, m nem szándékos bántásról van szó. (na persze vannak kivételek, de azok pillanatok alatt eltűnnek, m a Marcsiba belekötő valaki) De a megszokott társaságból senki sem akarja a másikat szándékosan megbántani!!!

És az "öreg rókákra" igenis szükségünk van, m nekünk kisebb gyerekeseknek az ő tanácsaik is nagyon nagyon kellenek!!!

Na, nem akarok okoskodni, lehet h jól össze-vissza írtam baromságokat, de most ezek után ez kikívánkozott belőlem.

Teri

KépKépKép
pruci

Viki! Petrának bejön Beni :wink: :wink: :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Rólunk....

Tarek pár napja elkezdett kommandózni! :) Teper ezerrel, kutyázik és be nem áll a szája! Hihetetlen!!! Olyan cuki!!! :)

Lekopogom ebben az évben a kajálásra sem volt még panaszom. :) Szerintem nagyon bejön neki ez az új evési rendszer! Kedvenc gyümije az UNIVER-es alma-őszi-banán!!! És képzeljétek meg volt az első husis hamink. Almaszósz, banánnal és csirkével (nemtom miért így hívják? nem úgy kéne, hogy csirke banánnal, almaszószban??? :roll: na mindegy). Benyomta az egész üveget. Mármint ami az üvegben volt! :) Az anya főztje közül pedig az alma, répa, sütőtök trió vagy az alma, cékla, sütőtök trió jön be neki.

Olyan kis kiegyensúlyozott lett az én kis kicsikém. :) És én ettől olyan de olyan boldog vagyok! Néha szokott egy kicsit hisztizni, de nem vészes! El lehet viselni! :) Már amikor.... hahahahhaha!!!

Csütörtökön visszük apájával a Gekkoba. :) (www.gekkonet.hu) Az első alkalom egy állapotfelmérés lesz. Aztán sajnos a mi kis mókusunk csak 2 hónapig fog járni (8 alkalom), mert eléggé húzós az ára: 15000 Ft/hó. :( Na sebaj! Majd jól ellesek ezt-azt és itthon folytatjuk! :) :wink: :)

Más nem jut eszembe rólunk.

Mivel visszaolvasni csak nagyon "hézagosan" sikerült, így sajna nem fog menni most a reagálás.

Fotókat megnéztem!

Beni felsőteste nem semmi! Olyan mintha tényleg gyúrna! Juli meg egy igazi kiscsajszi! :)
b]Szoni[/b] is nagyon szépséges! :) Nem is látszik az ekcéma! Hál'Istennek!
Vanóbaba! milyen sokat nőtt! Tiszta anyja a csajszi!!! :)

Elküldöm...

fatima

sziasztok,

ebből természetesen én sem maradhatok ki.... de majd később, mert most még Laura pörög aztán nem tudok hosszan írni.

nekem az szúrt szemet, h. az, aki annak ellenére, h. utálja a fórum hangulatát mégis zugolvas. akkor miért?

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi! Ugyanezt írtam én is feljebb!!! :) :wink: :) Má megint egy húron pendülünk! :)

És akkor a további fotók....

Lizu! Gyönyörűűű aranyszínű göndör hajad lesz! És nagyon ügyi vagy!!! Puszik.

Mindkét Anna gyönyörűséges! Milyen pindurkák!!! :)

Samu mint mindig édes kis bucika!!! :) Pakol a lelkem...

Boti lesz a csajok álma!!! :) :) :)

Luca! is szépséges kis hercegnő!!! :)

fatima

Másra most nem tudok reagálni...
Tarek már kikészítette az apját! Megyek megmentem a férjuramat az idegösszeroppanástól! :) :) :)

Majd megpróbálok még este jönni. Ha nem, akkor holnap!

fatima

Affene, mostanában lemaradok minden jó kis pletyóról meg vitáról :) Pedig remek anyázós hangulatban vagyok, mivel Csernust olvasok :)

Autó: semmi hír, nyilván darabokban van valahol.

Náthás: vagyok.

Megjött: a szakvizsga időpont. Zabszem se. Mármost síkideg vagyok, pedig még van egy hónapom.

Nagyobb gyerekesek sztem azért nem jönnek, mert képtelenség már munka vagy mondjuk 2+ gyerek (pláne 3) mellett olvasgatni. Ha lenne külön topik, nyilván tudnánk róla :)

Puszi mindenkinek!!!! Kicsiknek, nagyoknak.

PS: Eduséknak még a szilveszteri emiljükre se tudtam szerintem válaszolni :) Idő monnyonle. (És most visszaolvasok ehhehe. Mivan?)

A.
tündérkisfiú

Hát Lányok, pár napja pont erről írtam.

Eleinte nekem sem volt szimpi, hogy csak dicsérgetjük egymás gyerekét, és a problémákhoz meg nem szólunk hozzá. Aztán meg nagy sértődések lettek, az elvek ütközéséből? De miért? Mindenki más, és ezt tartsuk tiszteletben, és tényleg, aki ezt nem bírja, az ne írjon-olvasson fórumokat.
Bocsi, Evu, de azt nem értem hogy neked mi nem tetszett, épphogy csak csatlakoztál hozzánk, aztán gép problémára hivatkozva már el is tűntél, de miért? Téged nem úgy ismertelek meg, mint aki nem mondja el ha valami nem tetszik.

Nelly

Kép
breeki

Beninek nagyon jó kis teste van, SZonjának biztos tetszeni fog!

Julinak nagyon kis csajszis a haja! Köszi a képet!

Zsófi: én neked sok mindent köszönhetek, és nekem egyáltalán nem vagy nyers, én bírom a stílusodat. Örülök, hogy Samu ma is aludt!!!

Fatima: örülök hogy ilyen kiegyensúlyozott vagy, és hogy Tarek elkezdett kúszni!

SOk puszi mindnekinek!
Hajrá jókedvű, belevaló lányok!!!

Nelly

Kép
breeki

képek (sok lesz)

pocak: Kép Kép

és samu du alvása képekben (nem bírtuk felkelteni..)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
eső után ilyen volt nálunk:
Kép
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Naszóval :)

A megosztottság, kérem, a megosztottság. Hülyeség (szerintem). Bal-jobb. (Bal-jobb. Jönnek a majmok. Bocsánat.) Anti suttogó, meg a nem anti. Bakker. Lassan mondom én is:
To-le-ran-ci-a. To-le-ran-ci-a.
Én tündérkisfiú anyukája vagyok. Nem volt rá szükségem. De akinek csak ez segít... Hát szóval. Anti-suttógózni... Főleg földrajzilag determinálva... Szerintem ez nagyon félreértett, vagy félremagyarázott dolog. Pl. Kertész Zsuzsa szavaiból én pont nem azt a következtetést vontam volna le... dehát nem vagyunk egy formák ugye. Hanem sok más forma. Te is más vagy, te sem vagy más :) Ehhehe.

Az a szerencse, hogy jófejek vagytok ti itt, kicsik anyukái. :)
Nagyokról azé nem beszélek, mert ők úgyis tudják :)

Tali levelet nagyon várom mindenféle ládámba.

Puszi. A.
tündérkisfiú

Sziasztok Lányok,
mostmár nagyon kezdem hülyének nézni magam, légyszi világosítsatok már fel, mi ez a suttogós dolog? Én Suttogónak Monthy Robertset ismerem, de ő lovakkal foglalkozik. (Ebből ihletődött a Suttogó c. Robert Redfordos film is. Hmmmm... odavagyok a szőke hapsikért. Élen Samuval és persze Botonddal!)
De itt most nekünk úgy nagy általánosságban hogy jönnek képbe a lovak? (Mert nálam mindig, és mindenről: ló-ló-ló... de itt erre nem számítottam.) Szóval gyanítom, hogy rossz nyomon járok...
Köszi
Kép

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

( a suttogó egy könyv, ami rendszer bevezetéséről szól a kisbabák életében. - evés- játék-alvás 3szög. van akinek bejön, pl. én, van akinek alapból más a babája- anyája és nem. ennyi)
kerekpocak

te is jófej vagy anita. IMÁDOM, H MINDIG JÖSSZ ÉS MEGMONDOD A FRANKÓT!!!

(tessék néha blogolni, mindennap nézem hátha...)

na meg ugye klári fatima és marcsi se semmik!!!
ági, teri, nelly és bogi, nameg viki és zizi!!! és a többiek!!!!!

topik rossz hangulat (aztán már tényleg lezártam): sztem egyáltalán nem volt rossz a hangulat (max az enyém hehehe a nem alvás miatt, de az sem tartósan) és főleg nem veszekszünk mi itt

állandóan, legföljebb aki lóugrásban követi az eseményeket, az gondolhatja, bár még úgyse értem konkrétan mire gondol is bárki mostanság? én nem szeretem ha minden cukorízű és csak bájolgunk. ha vkinek más (vagy van ) véleménye, kivele.
sztem tök jó, hogy van topik, főleg mostanában még pörög is!

és akkor más:

samuval ma hatalmasat sétáltunk, babakocsit nem is vittünk, de nem is volt rá szükség :)
szemfogak már majdnem kint, iszonyúan szenved tőle.
jónás nagyon durván nyomja- ilyen samuval nem volt, folyton kidugja valamijét. (pontosabban volt, de nem ilyen korán)

drukkoljatok, h ma is aludjon!!!

viki: beni nem mosolygós képei, sajnos a kinánt hatást nem érték el, mert ezeken is minimum fél mosolya van! ha nem egész!!! annyira szépséges kis drága! imádom!!!!

fatima: gratula tarek tudományához! mit csinált apával, h szegény így lefáradt?
samu meg apa ma diáztak, míg én ferdítettem és samu egészen beleizzadt a nagy koncentrációba (apa minden hangot máshogy utánzott).

iszonyú állapotok a lakásban, pakolnom kellene, megyek is. (meg enni)
kerekpocak

Ááá semmi komoly Zsófi!Csak nyűgi kezdett lenni Tarek, Salim meg már nem bírt vele. Ennyi. :)

fatima

Nem szólnék hozzá, nem igen van mit.
DE:

Evu: Egyetértek Nellyvel. Nem is ismerünk szinte mi anyukák, akik régen vagyunk itt. Néha, néha beköszönsz, szólsz, írsz magatokról elvárod, hogy dícsérjünk, aztán megint semmi hetekig. Ez nem igazán kétoldalú kapcsolat, eléggé elszállt egyoldalú inkább. Ami engem illet, én egyáltalán nem foglak hiányolni, ha nem jössz, nem írsz. Fel sem fog tűnni.

MÁS:

Julika haja olyan szuper lett. Annyira hasonlíd rád Klári. Egyre inkább. Már kicsinek is, de most!!!!!!!

Beni
felsőteste nyerőőőő!!! Nekem már a második képen feltűnt, gondoltam írom is, de a harmadik kép megelőzött. Kis gyúrós!!! Hova gyúr??? :lol: :lol: De "sajnos" Viki nem tudtál meggyőzni, ezeken a képeken is ott bujkál Beni mosolya a szemében. Hihetetlen!!! Csak úgy árad belőle a vidámság és jókedv, és ez úgy átjön a képeken. Jó őket nézni!!!!
Ja, kérdezted. Igen, Maja áll már egyedül. Pár lépést is tesz. Úgy látjuk, hogy tudna ő menni és állni is többet, csak nem akar. Ő konok, és majd csak akkor, ha kedve van. És most nincsen, csak bemutatózik :cry:

Fatima: gyere és írj, milyen volt a gekkoban. Nagyon kíváncsi vagoyk. Egyszer sétáltunk, és egy anyuka fene hangosan szidta őket, hogy nem ér semmit. Azóta érdekel, hogy mennyire volt igaza. Bár kétlem, mert ha valakinek ilyen nagy a hangja, a szavai nem biztos, hogy igazak. :wink: :lol: :roll: Kommandós Tarekról lehet képet kérni???? :roll:

No és még a zugolvasók védelmében:
Persze, hogy nehéz elszakadni. Jó kis társaság lett itten, és persze, hogy mindenkit érdekel mi van a másikkal. Egyszer beszéltük, hogy amikor aktív vagy, többet tudsz a forumos babákról, mint akárki másról. Ezt azért nem olyan egyszerű megszakítani. És ott a kíváncsiság. De én megértem, hogy sokaknak már nincsen ereje irogatni, és reagálni. Az meg hogy csak bekukk, és írsz magatokról pár sort, szerintem az egyik itteni anyuka stílusa sem. Vagy itt vagy és írsz, vagy nem, és akkor csak olvasol. De olvassanak csak, jó tudni, hogy azért ők is itt vannak, és ha úgy adódik, akkor biztosan szólnak is. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: Samu kis álmos képei annyira jók. Tiszta apukája ezeken a képeken. Persze máskor is, de most nagyon!!!!! Jó éjszakát nektek!!!

Kép

Kép
b79andi

TALI:
Jaj, nekem nem biztos, hogy jó a február 16 dátum, mert apa koncertezik. 15 és 16. Nem hiszem, hogy egyedül bírnám. Kell apa, hogy Majázzon, amíg én más babázom. :lol:

Amit felvetettem a febr9 és 16 (de ez inkább nem, nemrég derült ki) és a márc 8. De akkor kérek más időpontot, mondjátok mi legyen!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

febr 23????????

andi képeeeeeeeet kérünk!!!
kerekpocak

Jujjjj! Az meg nekem nem OK sajna. :( Akkor meg az én uram megy turnéra. Szerintem azon a 7végén hazamegyek a szüleimhez. Ne máááááár!

fatima

Asszem ezennel téged is beveszünk Andi a "nyersek" csapatába! :) Bár megjegyzem a fenti dumád überelte Zsófit + Marcsit + engem összevéve. Kicsit light-osabban bakker!!! :)

fatima

Mire gondolsz Fatima? Evura? Mert az már rég kikívánkozott belőlem, főleg azok után, amit utoljára írt. Remélem, mást nem bántottam meg, nem akartam!!!!!!!!

Dátumot akkor még!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Hova turnéznak a férjek? Az enyém is szokott csak azért kérdezem. Sajna nem tudom, hogy a férjek mivel foglalkoznak. Sőt...itt szinte senkiről sem. :oops: :oops:

Zsófi: szép pocak!!! És milyen szép a kis Samu aki annó a pocakodban lakott. :) Tényleg tiszta apukája ezeken a képeken.

Benike cukorfalat, mint mindig!

Fatima: örülök, hogy pozitív dolgokat írsz az evésekről. Szuper!

Nehéz még nekem, mert nem ismerlek Titeket nagyon. :oops:
Névről meg pláne nem. De igyekszem mostantól többet jönni és memorizálni mindenkit.

Edis

Kép
ediske

Fatima: bejelöltelek a wiw-en, ha nem baj. Van egy-két közös ismerősünk!!! :shock: Nem is gondoltam volna.

Edis

Kép
ediske

halihó csajok!

Én örülnék, ha a régiek (Reni, Timi, Zsóka, Edus és a többiek) néha írnának hogy mi van velük. És olvasson aki akar, ezt úgyse lehet megakadályozni. De valami olyat leszólni, amiben részt sem vett/vesz valaki - na az gáz.

Andi tök aranyos vagy, benne vagy eddig a 2 év alatt a Top3-ban akik szerint rám hasonlít Juli :lol:

Nekünk általában minden hétvége jó, fix program nincs. Úgyhogy alkalmazkodunk.

Zsófi tök jó a pocakod!!

Klári
Kép
ganti

Nem én vagyok a legfontosabb, de azért leírom, hogy tudjátok :)
Nekem febr. 15-től 24-ig tuti nem OK, mert 25-én szakvizsgázom... (Ez min. tíz nap x min. 12 órás tanulás.) De előtte v. utána bármi jó.
tündérkisfiú

mácius 8 helyett 9??
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: