Pumpóka – Én is elhültem a Kengurutól. Karácsonyra kaptam 56-os hálózsákot, hosszú ujjút, de szerettem volna egy nagyobbat . A kenguruban 2500 körül volt, de persze lila, rózsaszín, no mindegy. A lényeg, hogy mintha pók fonta volna. Nem hiszem, hogy sokáig tartós marad.
Egyébként az iwiw-en én jeleöltem tegnap, és 17.30 körül. Vissza is igazoltál köszi!
Szőlő Igen a betanítás borzalmasan fárasztó dolog. Én decemberben éltem meg, amikor nálunk nagy a hajtás. Egész nap beszélni, és közben tudod, hogy mindent úgysem mondhatsz el. Viszont veled elég rendesek voltak, ahogy én emlékszem a munkahelyedről írottakból. Nálunk sajnos nem bababarát a történet. De már itthon vagyok, és nem gondolok rájuk.
Tök jó, hogy a szülőszoba látogatás jót tett veled. Én nagyon bepánikoltam. Ezért is fogok még elmenni, hogy szokjam a helyet, a körülményeket.
Ceglési eset: Tényleg döbbenet, mikor min.4x UH van. Bár ki tudja, milyenek voltak a körülményei a kismamának ott. Nekem elég nagy a pocim, és mindig kérdezik, most szülök e nemsokára, vagy ugye többen vannak. Ez utóbbi mindig megfordul a fejemben.
Szösszenet Tényleg jók a cuccok, úgyhogy megyek. ÉS szeretnék 1 sor lenni a táblázatban! Az első levélben írtam adatokat. Küldjem még egyszer? Vagy priviben?
Zsuzsa- Én a Mikó Sándorhoz járok. Írok priviben, biztos sokakat nem köt le dokikibeszélés.
Nuska A honlapon 2 dokinő van, és az időpont határozza meg, hogy kihez megyek. Én így értelmeztem a honlapról.Akkor nem?
Lituka Örülök, hogy másnak is voltak rózsaszín álmai. 18.hét után foszlottak szét, amikor a genetikai UH-n voltunk. De azóta mindig megdicsérik a kismicsodáját az ultrahangon és jól esik. Mondjuk én megálmodtam az egészet, így amikor megláttam, már nem okozott csalódást. Én szégyellem is emiatt magam. De ő tudja miért választott minket.
Emi megbeszéltük az együtt szülést, úgyhogy nem lesz márciusban babuci, csak áprilisban, ne hagyj cserben!
A kókuszmatracról azt mondták nekem, hogy az a lényeg, hogy egyben legyen, úgy értem egyrétegű, és ne ragasztott, mert a ragasztós rész nem engedi át a nedvességet és a levegőt. Így nem olyan kellemes. De persze tudom mikor mi voltuk picik, csak szivacs volt, és mégis felnöttünk. Ha már választhatunk, miért ne.
HAsznál valaki hasfogót? Ha igen, hol vett? A védőnőm ajánlotta, mert nagy a pocak, és húz lefele. A méhtartó izmok megnyúlhatnak tőle, jobb ezt most orvosolni. És még nőni fog.