Gyorsan tudtam csak végig futni miket írtatok
Bocsi hogy nem írtam de külső munkán voltam és nem voltam net közelben.
Sok jó hírem nincs vagyis ennek is örűlni kell, a dupla adag hormonoktól se lett több tüszőm mint 3 múltkor is ennyi volt.Kicsit csalódott vagyok mert azt hittem több lesz, no mindegy.
Voltam hétfőn szerdán, pénteken meg megyek még
Elvileg hétfőn leszívás...
Emlékszik vki leszívés után hánykor raknak ki, mert addig ra kéne vkit hívnom hoyg hazavigyen
Anett tök jó hogy találkoztunk, remélem minden ok, és köszi az sms-t, de már nem volt időm válaszolni, rohantam haza
Brum aranyos vagy a sálamat illetően de egyszer ha összefutunk majd odaadod, lassan úgyis itt a atavasz
Mindenkit puszilok, megyek bepótlom a tegnapot mert vizsgálat után nem dolgozni jöttem hanem az outlet-be
MAjd írok mégmilyen iq bajnok voltam Zeke doktornál
JA még annyi történt velem, hogy tegnap a sárban is fetrengtem
Ugyanis a kutyusommal sétáltam , jó nagy sár volt erre az egyik kerítésnél 3 kutya őrjöngött majd egyszercsak leborult a kerítés az én hős cincér kutyusom azonnal ugrott egy nagyot elcsúszott és az oldalára esett szegény én próbáltam visszatartani de én is letérdeltem, majd az egyik lábammal próbáltam felállni a másik a lábamat készítettem hoyg elrúgom azt a kutyát amelyik felénk közeledik, de a másik 3 kutya is meglepődött hogy kidőlt a kerítéssel együtt így nem volt harc
Mindenestre minden ruhadarabom sáros lett még a kabátom háta is