A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok LÁnyok!
Gyorsan tudtam csak végig futni miket írtatok :)
Bocsi hogy nem írtam de külső munkán voltam és nem voltam net közelben.

Sok jó hírem nincs vagyis ennek is örűlni kell, a dupla adag hormonoktól se lett több tüszőm mint 3 múltkor is ennyi volt.Kicsit csalódott vagyok mert azt hittem több lesz, no mindegy.
Voltam hétfőn szerdán, pénteken meg megyek még :)
Elvileg hétfőn leszívás...
Emlékszik vki leszívés után hánykor raknak ki, mert addig ra kéne vkit hívnom hoyg hazavigyen :shock:

Anett tök jó hogy találkoztunk, remélem minden ok, és köszi az sms-t, de már nem volt időm válaszolni, rohantam haza

Brum aranyos vagy a sálamat illetően de egyszer ha összefutunk majd odaadod, lassan úgyis itt a atavasz :)

Mindenkit puszilok, megyek bepótlom a tegnapot mert vizsgálat után nem dolgozni jöttem hanem az outlet-be :oops: :oops: azt kamuzva hogy az EKG-n ülök :D :D :D

MAjd írok mégmilyen iq bajnok voltam Zeke doktornál :oops: :oops:

JA még annyi történt velem, hogy tegnap a sárban is fetrengtem :)
Ugyanis a kutyusommal sétáltam , jó nagy sár volt erre az egyik kerítésnél 3 kutya őrjöngött majd egyszercsak leborult a kerítés az én hős cincér kutyusom azonnal ugrott egy nagyot elcsúszott és az oldalára esett szegény én próbáltam visszatartani de én is letérdeltem, majd az egyik lábammal próbáltam felállni a másik a lábamat készítettem hoyg elrúgom azt a kutyát amelyik felénk közeledik, de a másik 3 kutya is meglepődött hogy kidőlt a kerítéssel együtt így nem volt harc :)
Mindenestre minden ruhadarabom sáros lett még a kabátom háta is :shock:
madrin

Sziasztok!

Tegnap az uh-n minden rendben volt. 10 mm a nyálkahártya, a tüszőm pedig 25 mm-es :D Este 8-kor be is kellett adnom a tüszőrepesztő szurit, péntek délutántól dugdoshatom a napi 3x3 Utrogestant, hétfőn délre pedig mennünk kell a beültetésre. Most már csak a kicsikének kell drukkolni, hogy ügyes legyen az ébredéskor... és persze az ágyazáskor :wink:

Madrin, nagyon örültem a találkozásnak :lol: :lol: :lol: Szegény Zeke, ő meg nekünk örülhetett nagyon :roll: :oops:

Ha visszaolvastam (lehet, hogy csak késő este) még jövök! Addig is szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Estike!

Neked is millió drukk! :D

Vucuska!

Gyere nyugodtan! :D :D

Madrin!

Leszívás után 4 órát kell pihenni, ált. dél, fél 1 körül engednek ki, de utána még meg kell várni a zárójelentést.

Kép
nika28

Köszi nika,

Vhogy erre emlékeztem én is.
Most majd az öcsém tud majd értem jönni (férjem nem ér rá :( )

MAjd biztos mondják hoyg milyen lottyadt kis csaja van ennek a fiatal kis pasinak :)
madrin

Szaszka Mindenkinek!

Madrin
Tudod, hogy milyen a jó húsleves?
moncso70

huha Moncso ezt most beugratós kérdés?
VAgy miért kérdezed? :)
madrin

Köszi Nika!

Én is Hajni és egy nap van hátra a szülinapomig. Hm.

Jó lenne másban is fej-fej mellett haladni.
estike66

Mindenkinek szép napot kívánok!
estike66

Sziasztok Lányok!

Nem voltam egy pár napig és annyit írtatok, hogy csak na. Sajna beteg volt a kisfiam és igazi pasi mikor beteg... :)
Már szerencsére jól van. Igaz délelőtt nyügi volt, mert utál fodrászhoz járni, de úgy nő a haja, hogy elég sűrűn kell vinnem.

Úgy gondoltam, hogy mivel most elég sokaknek szüksége van és a közeljövőben lesz a babatapasztó energiákra küldök mindenkinek jó sokat. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és leírom, hogy nekem milyen volt.
Szóval mikor nem sikerült vigyáztam nagyon, szinte nem is hajoltam. Semmit nem csináltam, Csak azon gondolkodtam, hogy épp hol tarthat hogy nézhet ki, néztem a könyvben. Rém lassan telt el az a kilenc nap.
Mikor sikerült az első két nap feküdtem elég sokat, de akkor naponta 2x 20percet sétáltam. Elmentem a boltba gyalog (toltam a biciklit a csomagnak), meg kerülte egy nagyot az udvarban. És csináltam minden házimunkát. Nem mondom hogy egyáltalán nem de jóval kevesebbet gondoltam, hogy épp hogyan nézhet ki. És elrepült az a pár nap. Na azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy pénteken kellett eredményhirdetésre mennünk, és csütörtök hajnalban csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Persze kifejezetten mondták, hogy ne csináljak, mert nem biztos hogy a valós eredményt mutatja. Na de én nem bírtam ki. És az az utolsó nap hosszabb volt, mint előtte a többi nyolc.

Nagyon sokat agyaltam hogyan nézhet ki, ezért is örültem mikor megmutatták őket. Íme egy kép a kisdrágámról a beültetés előőtről:
Kép

KépKép
zami25

Madrin
Csak azért kérdeztem, mert, hogy aggódtál, amiért egy "lottyadt csajjal" lesz az öcséd.

Nos, a jó húsleves titka: öreg tyúk, fiatal répa.
Szóval csak irigyeid lesznek, mert nagy hirtelen nem tudhatja senki, hogy ő csak az öcséd. Ja, és nem vagy lottyadt csaj.
Ha meg a korról beszélünk, még egy pici okoskodás az önbizalom növeléséhez:

Jó az öreg fa árnyékában meghúzódni.

Szóval a "lottyadtak" mellett meglehet pihenni és árnyékot is adunk, vagyis nagyon jó velünk.
Nálunk a párom majd' 5 évvel fiatalabb és nem ő öregedett hozzám.
moncso70

Moncso nekem is fiatalabb a párom :wink:
madrin

Madrin,
Ezek a kutyák! Jó kis séta volt! 8)
A dupla adag nem semmi. :? Attól tartok a sok stimutól már nem reagál olyan jól a szervezetünk.

Anett,
Azta! Nem semmi tüsző! :) Drukkolok a sikeres felébredéshez.

Kép
mofly

Szia Zami25!
Jaj Istenem,negyon nehéz mikor egy picike beteg,inkább legyen 100-szor huncut és eleven,mint beteg,de sajnos ez néha megesik.
Jaj,de jól esett amiket írtál és ez a kép. :lol: :lol: :lol:
Tegnap végre nálunk is felcsillant a reménysugár és reméljük nekünk is lesz ilyen csodálatos képünk. :lol:
Puszi
kata80

Anett!

Kár hogy holnap akkor nem találkozunk, de hétfőn nagyon sokat fogok Rád gondolni!!! :lol:
MAjd írj hogy mi volt.

Zsókuci!

Köszi hogy drukkolsz nekem!!!
Remélem, jól Vagy!!!Puszi!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, holnap beültetés, de amint tudok jövök.
Addig is sok puszi Mindenkinek!!!

Kép
krisztamili77

A holnapi BMC-s járatnak sok szeretettel :D
Kép

[url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1200591070.9384.doc]TÁBLÁZAT/url]
gabicsibe

gabicsibe

Sziasztok!
Holnapi BMC-s járatnak én is nagyon szorítok! Sok sikert! Magamnak is! :lol: :lol:
kira76

Sziasztok!

Zami!
Örülök hogy már jobban van a fiad. Csak nem influenzás volt?
A történeted abszolút megnyugtató, tehát éljük tovább nyugodtan az életünket, nem kell hogy túlzottan kíméljük magunkat.

Holnapiaknak megadrukk!!!!!!!
Kira!
Remélem a tüszőiddel minden rendben lesz és elérték optimális méretüket!
Krisztamilli!
Szorítok a beültetéshez!
Madrin!
Az a 3 tüsző is több mint a semmi, a lényeg legalább 1 megmaradjon a pocidban. :D Drukk neked is holnapra!!!!!

Kép
vucuska

Szép estét mindenkinek!

Anett, szuper, hogy meglátogattál tegnap. Annyira jó volt. :D

Madrin, hát szép történések esnek meg veled és a kuttyoddal. Vigyázzatok magatokra! Fel a fejjel, tudod Bibarciék is mindig mondták, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Amikor legutóbb voltam, az egyik lánynak 4 vagy 5 petesejtje volt, mind megtermékenyült és végül ikrek is tapadtak meg.

Zsókuci, jobbulást, és kerüld egy darabig a tíltólistás kajákat. Ja, láttam az iwiw-en egy új fotót rólad. Szuper az új séród!!!!!

Vic, jobbulást Apukádnak. Hát igen, a pasik már csak ilyen rossz betegek... De a lényeg, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

Törpe, mi valamikor tavasszal megyünk vissza a "jégovisokért" (Zsókuci szavaival élve).
Most épp várom, hogy megjöjjön. Az arcom tele ragyával. A stimuláció alatt nem volt rajtam ennyi. :(

Zami, én is megfogadtam, hogy a következő beültetéstől az eredményhirdetésig a lehető legtermészetesebben fogok élni. Az előző 3 beültetésnél vigyáztam magamra, mint a hímestojásra. Szerintem az se jó. Persze kerülni kell a hirtelen mozdulatokat és a megterhelő dolgokat.

Vucuska, szép is lenne, ha egy nagy kacagás után attól kellene tartani, hogy nem marad meg a baba :wink: Legalább érzi, hogy egy jókedvű családba fog kerülni.

Kata80, sok sikert a stimulációhoz!

GabiTyúkanyó, mizujs veled??? Mikor derül ki, hogy puncis vagy fütyis az albérlőd?

Bocs, akinek név szerint nem írtam. Az utóbbi hetekben nem követtem részletesen az eseményeket, de sokat gondolok Rátok és megy a drukk mindenkinek!
süni76

Közületek valamelyikőtöknek volt már olyan hogy inszemet követő napokon mensiszerű fájadmat éreztetek?
Szerda óta WC-zés után olyan mintha meg akarna jönni, kisugárzik a derekamba is ez az érzés. Ez tart kb 5 percig, utána elmúlik. Az elmúlt 3 alkamlommal nem volt ilyen érzésem.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Madrin, Kira, az erő és a tüszőnövelő legyen Veletek! :wink: Hajrá, hajrá!

Krisztamili sok sikert a holnapi beültihez! Sajnálom, hogy nem találkozunk :(

Visszaolvasok és jövök!

Kép

KépKép
anett_1

Estike, Nemone, Nika Nagyon drukkolok!

Kata, tegnap jó lett volna Veled is találkozni! De nincs rólad semmilyen "információm".... iwiw-en fent vagy?

Zsókuci, jól megjártad a sütivel, szegénykém! :( Én is imádom az Eszterházy tortát, pláne, ha Daubner :wink: Jól vagy, Drága?

Mofly, ilyet is ritkán írok: remélem, hogy negatív lesz a teszted! :wink:

Törpehzs, de jó hogy itt vagy! :D

Vic, örülök, hogy apukád műtétje jól sikerült! Mielőbbi felépülést neki! A cisztád gyorsan szívódjon fel!

Vucuska, nem leszel paragép??? Nagyon helyes! :wink:
Olyan szép a vonalzód.... lassan én is lecserélem az "akasztott" macskát :lol:
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!

Madrin, tök jó nő vagy!! Lottyadt? Na, persze már.... :lol: :lol: :lol:

Süni, végre Te is itt! :D :D Én is úúúúgy örültem a találkozásnak! Tisztára felvillanyozódtam! Puszillak!
Timy kislánya gyönyörű! Elolvadtam a kis tündértől :)

Csibe :?: :?: :?:

Holnap reggel korán kell kelni. 6-kor indulunk BP-re, kineziológushoz 9-re megyek. Kíváncsi vagyok, holnap majd mesélek.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Kata,
Örülök, hogy tegnap jó híreket kaptál a BMC-ben! :D

Madrin,
Sajnálom, hogy nem lett több tüsződ! De elég lesz ennyi is, hidd el :wink:
Jó a kutyás sztorid :lol: :lol:

Anett,
Örülök, hogy jól az eredmények! Drukkolni fogok nagyon a kicsikéknek, hogy ügyesek legyenek! :)
Köszönöm kérdésedet, jól vagyok, már annak is örültem ma, hogy csak 14 órakor kellett először bevennem fájdalomcsillapítót! :D

Zami,
Rendes tőled, hogy így megosztottad velünk! :D Igen, én is azon a véleményen vagyok, hogy a végig fekvés nem biztos, hogy jó. Nem szeretnél a babás topikba is csatlakozni?

Krisztamili,
Drukk hegyek holnapra! És ne feledd: pozitív hozzáállás! :D:D Köszi, megvagyok, gyógyulgatok :wink:

Sünci,
Köszi! :D Igen, most már kerülöm :oops: Köszi a séró dicséretet, aranyos vagy!
Meglátod a tavasz meghozza Neked is a várva várt gyümölcsöt, vagy gyümölcsöket :D:D Sok puszi drága!

Szépséges álmokat mindenkinek, és a holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Krisztamili, Anett,Madrin, Kira,

Nagyon szorítok Nektek. Mostmár kellene egy babaeső, annyi szép baba született a másik topicon. Ez adjon erőt nekünk.

Lexi,
Küldtem privit, megkaptad? :roll:

Velem semmi extra várom, hogy már megjöjjön. Annyi, hogy képzeljétek mióta nem stimuznak, fura alhasi nem is tudom mi van, olyan nyomás szerű, lehet, hogy a ciszta, de a másik oldalon. Na ott meg van 2 tüsző amire azt mondta a doki, hogy érik. Nem tudom, de olyan fura. Na megint beképzelek hülyeségeket. De kábé most van peteérésem. Majd megnézem este, nem PÁFRÁNNYAL. Van ovulációs tesztem. Szerintem a férjem is örül hogy nem a "kaktuszra pisilek". :lol:

Ja akartam mesélni egy érdekeset a mai éjszakámról, csakhogy nevessetek egyet. Otthon aludtam anyukáméknál a régi szobámba, ahol általában vak sötét van, kábé mint a sírban, én így tudok aludni, hogy nincs semmi fény. Hülyeséget álmodtam, olyan múmia bosszúja félét, menekültem a dög elől éppen. Erre hallok egy nagy robajt ,meg suhogást a szobában. Kb 25 éve az ajtómon lóg egy plakát, rajta Tutankhamon halotti maszkja meg egy macskamúmia. A plakát lengett, és nem álmodtam!!! Az ajtó alatt gondolom bejött a huzat vagy nem tudom. Maj' befostam. Tudtam, hogy kell szerezni egy macskát, mivel attól ugyebár "fél a múmia". Hát macskát nem találtam, mivel kutyánk van. Szerencsétlen Lecsót kirángattam az éjszaka közepén a foteljából a szobámba, hátha elűzi a szellemet. :lol: Kutya utálja a szobám, mert klausztrofóbiája van bent, elkezdett vinnyogni. Na marha jó, ennyit a múmiaűzésről. Kicsit égettem még a villanyokat, aztán elaludtam. De rémisztő volt. Ne nevessetek. Csak gondoltam megosztom veletek éjszakai kalandomat.
vic12

Sziasztok!

Vic!
Micsoda éjszaka!
Olyan jól leírtad hogy el tudtam képzelni az egészet. Bocs, de én olyan jót nevettem. :D
Én ha álmodok valamit és reggel még emlékszem rá mindig megnézem az Álmoskönyvben a jelentését. Múmiát nem találtam, de a menekülést igen.
Menekülés: érzelmi életünk bizonyos részeit szeretnénk megváltoztatni.
Menekülés/Szőkés: szívesen változtatnánk jelenlegi körülményeinken vagy kellemetlen helyzeten.
Gondolom rád most az a jellemző hogy szívesen véltoztatnál jelenlegi körülményeiden.

Kép
vucuska

Vic
:lol: nem semmi éjszaka!
Én, ha egyedül alszom (szerencsére ritkán), akkor tv, villany kell! Nem akarom hallani, ha valaki,vagy valmi :lol: bejön!:)

Nika
Hogy vagy?

Milli
Kép

Süni
Hajrá tavasz! Már alig várom! :wink: Legalább napsütésben kígyózunk majd az ajtó előtt 8)

Estike,
megy a drukk. (alig találtam meg, hogy hol tartasz :oops: )

Anett
nagyon várom a beszámolót a kinezről! :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Kata
Ez nem kérdés, jóhogy lesz. És nem csak ilyen képetek, hanem a többi uh kép is amin csak elképzeled milyen, mert az nem látszik, és aztán meg sok-sok kép a picibabáról! Nekünk is lassan betelik a gép memóriája a sok képtől. :D Na jó ez csak vicc volt

Krisztamili
Nagyon szurkolok és nagyon sok sok babatapasztó!

Vucuska
Nem influenzáig nem jutottunk el szerencsére. Orrfolyás, köhögés, de szerencsére semmi láz. Az borzasztó lett volna. Egyszer volt olxan neki hogy 3 nap 3 éjszaka 40-41 fokos láza volt, és semmi nem használt. Éjjel-nappal 3-4 óránként prizniceltem, kúp gyógyszer és egy fél fokot nem ment lentebb. Azt mondta a doki, ha a harmadik nap után sem múlik el akkor kórház, de szerencsére elmúlt. Aztán azt mondták, hogy ez a 3 napos láz kisgyerekeknél gyakori. Mit mondja nem nyugodtam meg. Nagyon féltem, hogy lázgörcsöt kap. De szerencsére nem volt. Most azért nem volt ilyen durva. De ez sem jó.

Süni
Persze valamennyire vigyázni kell, de nem szabad túlzásba vinni. Biztos van olyan is akinek úgy tapadt meg, hogy nagyon vigyázott. De a méhnek kell egy bizonyos aktivitás ahhoz, hogy megtapadhasson a babaó, azt meg állandó fekvéssel nem lehet elérni. Na persze nem ilyenkor kell megfutni a maratont :)

Zsókuci
Gondolkodtam már rajta. Csak hogy megint készülünk lombikra így itt több infót kapok ami érint. Mert a környezetemb babák és babás anyukák jó szerivel akadnak, de akik lombikra készülnek nem. Sőt képzeld milyen szerencsém volt az egyik legjobb barátnőmmel együtt voltunk a kórházban. Az Ő kisfia három nappal idősebb az enyémnél. Meg mindig mikor írni akartam akkor valami lett. De csatlakozni fogok oda is.

Vic
Erről a rémálmodról eszembe jutott amikor én álmodok rosszat. Nekem tv kell, úgy alszom el is. Nem bírom a tök sötétet.

Törpehzs
A tavasz mindig bejön meglátod. Az én kisfiam is tavaszi beültiből született. Április 27, sosem felejtem el. Remélem mindenki másnak is szerencsét hoz a tavasz! ++++++++

KépKép
zami25

Sziasztok!

Törpe!

Köszi, jól vagyok! Néha fájogat a hasam, de nem vészes!
Várom a keddet! :D

Vic!

Bocsi, de én is nevettem! :lol:
Egyébként van amikor engem is elkapnak ilyen "rohamok".

Kép
nika28

Drága csajok!

Én is drukk mindenkinek és köszönöm.

Honnan lehet tudni, hogy hol tartok, leesett az állam.
estike66

Sziasztok,

Pár napja olvasgatlak benneteket. Nekem február 13-ra van időpontom a BMC-be. Ez lesz az első konzultáció. Már van egy 2 éves kisfiam, de a tesó csak nem akar összejönni. Szóval most már úgy gondoljuk a férjemmel, hogy valamit kell tenni.
És lenne pár kérdésem. Ott választani kell orvost nem? Ti kihez jártok és kit ajánlanátok? Tudom, mindenki a sajátját dícséri. Nekem olyan orvos kéne, aki nem annyira mufurc, azt nem mondom, hogy kedves is legyen. És persze jó orvos.

A másik, az a pénz kérdés. Ezt írhatjátok priviben is. Mennyi az ára az első konzinak?

A harmadik pedig, hogy mi szokott történni a legelső konzin?
Általában mennyit kell várni? 1-2 óra?

Ha lehet, csatlakoznék is hozzátok.

krévi
krévi

Sziasztok Lányok,
megjöttem ma iszonyatosan sokan voltak.
Zeke doktor mint egy örűlt rohangált szegény :?

Lényeg 3 tüsző meg van, hétfőn leszívás, drukkoljatok, kicsit félek, nem tudom mitől múltkor nem izgultam ennyire :)

Viszont képzeljétek annyian voltak hoyg a végén lepasszoltak Szűcs dokihoz :) Hogy ő milyen édes :) Valamit nem értettem és elmagyarázta, nekem ez új :)

Anett hétfőn akkor talizunk?

Vic, nem semmi az álmod, én ilyenkor vissza se tudnék aludni :shock:

krévi üdv közöttünk :) HA nem mufurc dokit akarsz akkor Konc tanárúrat nem ajánlom, elég katonás rend van nála :)

Mindenkit puszilok, el kezdek dolgozni nemrég értem be :oops: :oops:
madrin

Sziasztok Lányok,
megjöttem ma iszonyatosan sokan voltak.
Zeke doktor mint egy örűlt rohangált szegény :?

Lényeg 3 tüsző meg van, hétfőn leszívás, drukkoljatok, kicsit félek, nem tudom mitől múltkor nem izgultam ennyire :)

Viszont képzeljétek annyian voltak hoyg a végén lepasszoltak Szűcs dokihoz :) Hogy ő milyen édes :) Valamit nem értettem és elmagyarázta, nekem ez új :)

Anett hétfőn akkor talizunk?

Vic, nem semmi az álmod, én ilyenkor vissza se tudnék aludni :shock:

krévi üdv közöttünk :) HA nem mufurc dokit akarsz akkor Konc tanárúrat nem ajánlom, elég katonás rend van nála :)

Mindenkit puszilok, el kezdek dolgozni nemrég értem be :oops: :oops:
madrin

Sziasztok Lányok!
Süni76!
Köszönöm szépen,aranyos vagy. :lol:
Anett_1!
Igen,jó lett volna,amúgy is ott voltunk 13 óráig,legalább beszélgethettünk volna.Hétfőn nem jössz véletlenül? :lol:
Zsókuci!
Köszönöm,hogy vagy bogaram?
Gyógyulgatsz már?
Zami25!
Jól esett köszönöm.Pici fiad meggyógyult már?
Jön valaki a BMC-be hétfőn?
kata80

Krévi
Üdv itt!
Sok sikert a tesó-projecthez! :lol:

Ha jól tudom az első konzultáció nem kerül semmibe!

Estike
A táblázatból :wink:

Nika
Addig már CSAK :lol: 4 kell aludni! Lesz teszt? :roll: vagy vársz vérvételig?

Zami
Neked legyen igazad!:)

Madrin
3 az mesebeli szám! :wink:

Kata,
ha jól látom tömegesen lesztek hétfőn! Legszívesebben én is mennék! Jó kis partyt rendezhettek! :lol:
Anett, Madrin, Te huuu már nem emlékszem a többiekre,pedig voltak még :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe tudom hogy mesebeli de lehetne mesebelibb is :)
KÉne még a hütőbe egy kettő :)

KAta én megyek 1/28-ra kell mennem de sztem nem lesz időm szétnézni meg beszélgetni mert ilyenkor elég gyorsan be kell menni az ágyakhoz, esetleg meglátogathatsz mert egyedül leszek, férjem nem tud ott lenni velem :(

Krévi, itt semmiért nem kell fizetni...Kívéve persze a gyógyszerekért :evil:
madrin

kata

Köszi az érdeklődést. Igen meggyógyult, mondjuk a héten még kapja a gyógyszert és annak bevétele sem egyszerű dolog. :) De teljesen jól van, és most már újult erővel veti bele magát a pakolásba! :D

Törpe
Meglátod nekem lesz! Képzeld! Mikor még annak idején a kivizsgálás folyt és nekem csináltak egy lapart, akkor azt mondta a szülésznő, mikor a szülőszoba fele kacsingattam, hogy ne aggódjak jövő karácsonykor ott leszek. És majdnem igaza lett, csak nem karácsony, hanem szilveszter, és nem a szülőszoba hanem a műtő, mert toxémiás lettem. Mondjuk a szülőszobán is voltam. Na de meglátod nekem is igazam lesz! És a gólya mindenkihez eljön tavasszal!

Krévi
Nekünk sem kellett semmiért sem fizetni, na persze a gyógyszereken kívűl. De ha te a hálapénzre gondolsz- akkor az meg egyéni. Mi nem adtunk az első konzultációnál.

Jó éjt Mindenkinek! És szép álmokat! Utóbbi különösen Vicnek! :D

KépKép
zami25

Vic
Ilyen álom után én nem biztos hogy vissza tudtam volna aludni :shock: Nem vacsiztál túl sokat :D ?

Estike
Utánad olvastam,ha már nem írsz magadról semmit :wink:

Krévi
Üdv a csapatban!Nálunk csak a vizitdíjat és a gyógyszerek árát kell fizetned.Dokiknak nem kell adni csak ha szeretnél.Az elsőkonzira vigyél minden leletet az előző dokidtól,ha van ilyened!Konzi gyorsan fog menni,viszont ha már kezdtek akkor készülj mert nagy a sorban állás!Hétfőn és pénteken mindíg sokan vannak.Minden orvos szakmailag nagyon jó,bárkihez kerülsz jó kezekben vagy!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Madrin!
Én is időben ott leszek,nagyon szívesen meglátogatlak és egy jót beszélgethetnénk,támogathatjuk egymást. :lol: :lol: :lol:
Úgy is egész délelőtt ott leszek,mert meg kell várnom az eredményeket,majd vigyázok rád jó? :lol:
Milyen beavatkozásod lesz?
Majd még írok hogy miben leszek és megnézhetnénk egymást az iwiw-en,mit szólsz?
Törpehzs!
Aranyos vagy,szívesen találkoznék veled is. :lol:
Szoríts nekünk kérlek. :lol: :lol: :lol:
Ti hogy vagytok?
Anett_1!
Fönt vagyok az iwiw-en,megnézhetnénk egymást mit szólsz?
Gabicsibe!
Hogy vagytok bogaram?
Puszi.
kata80

Sziasztok!
Krévi! Én is üdvözöllek!!! :)
Zami! "gólya mindenkihez eljön tavasszal" Úgy legyen!!!! :D
Anett! Köszi, de az a tüszőnövelő engem jól elkerült! De azért megrepedt és tegnap megcsinálták az inszeminálást! Legalább most nem leszek ideges a következő két hétben, mert kb. 1% esélyem van a terhességre. Ez a stimu nagyon nyögvenyelős volt és nem is nőtt meg a tüszőm. Kb. 17-18 mm-esen megrepedt. Na de majd legközelebb! :)
Vic! Vucuska! Meg mindenkinek köszi a drukkot! Legközelebb még jobban drukkoljatok és akkor biztos megnőnek a tüszők! :P :D :D
Február 4 teszt
kira76

Kira
Ne legyál ennyire negatív! Néha tudod milyen sok az az egy százalék?! Ezt ki mondta neked, hogy csak annyi az esélyed? Meg hogy nyögve nyelősen ment? És? Nekem mindig tök jó ciklusaim voltak. Persze mikor a fagyis transzferre készültünk csinálni kellett mesterségesen. Szerinted akkor mit éreztem, mindig csoválta a fejét a doki, hogy nem az igazi, de én már nem akartam várni, mondtam, hogy vágjunk bele. És most épp kint alszik a teraszon a babakocsiban az eredménye!
Tehát fel a fejjel, és csak pozitívan. Ha meg tényleg nem sikerülne azon ráérsz akkor szomorkodni. Igenis sikerül!

KépKép
zami25

Szia Zami!
Nem vagyok negatív, csak most ez a hónap tényleg elég furcsán alakult. 15 napig szurtam a puregont és nem nőtt meg a tüszőm 17-18 mm-nél nagyobbra és az is megrepedt magától. Na lássuk be, hogy ezzel igen csekély az esélyem. De most így alakult. Szomorú nem vagyok, mert azért a remény hal meg utoljára.
Az viszont zavar egy kicsit, hogy még mindíg fáj a hasam. Ha fekszem akkor nem, de ha mozgok akkor elég rossz. De mitől fájhat? Ha jobban belegondolok nem sok mindentől. Még a tüszőrepesztőtöl sem fájhat. Attól hogy felfecskendezték a spermát, nem fájhat. Pedíg fáj. Na mindegy, majd elmúlik remélem.
Neked meg gratula a kiskölökhöz! Iszonyú édes!
kira76

Madrin!
Én a Konc dokihoz tartoztam, de a héten nem volt és 3-szor is a Szűcshöz kértem magam. Hát az lett a vége, hogy pénteken megbeszéltem vele, hogy mostmár végleg hozzá tartozom. Annyira rendes egy muksó! Mindent elmagyaráz, foglalkozik a beteggel. Az első alkalommal amikor Ő vizsgált tökre meglepődtem, hogy leültetett a vizsgálat után. A Zeke is meg a Konc is nagyon nagy koponya, de szerintem Ők már vagy kiégtek, vagy nem tudom. Futószalag van náluk. Pedíg igazából engem cseppet sem érdekelt a dokik stílusa, mert mindíg azt gondoltam, hogy azt az 5 percet amit velük töltök kibírom és nem a stílusuk számít hanem a tudásuk. Na de ha választhatok!!! :)
kira76

Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogadtatást és a jótanácsokat. Nemsokára eljön a febr. 13. :D Nekem még semmilyen leletem nincs. Kb. mennyi idő, míg mindent beszerzek a BMC-ben? 1-2 hónap?
Az első konzin már orvossal találkozom, vagy csak a nővérkék veszik fel az adataimat?
Ha nem idegesítelek Titeket nagyon, meg ha eszembe jut valami, feltenném a kérdéseimet. OK?
krévi
krévi

Sziasztok!

Krévi!

Üdv köztünk!
Nem hiszem, hogy bárkit is idegesítenél......

Az első konzin is találkozol dokival.....ha jól emlékszem.
Elmondja a lehetőségeket, és a vizsgálatok menetét.
A kivizsgálás kb. 1 hónapot vesz igénybe.

Ha van még kérdésed nyugodtan kérdezz, szivesen válaszol sztem bármelyikünk.:D

Rólam annyit, hogy már nem fáj a hasam.
Viszont minden kis szaron elsírom magam! Már nagyon idegesít, de nem tudok ellene tenni semmit! Még a Szex és New York-on is sírtam :oops: :oops:

Kép
nika28

Szia Krévi!
Miért is idegesítenél bárkit is a kérdéseiddel? Szerinted mire való a fórum?? Hát erre! Mindíg fog valaki válaszolni a kérdésedre! Ebben biztos lehetsz!
Én leírom nálam hogy volt. Nekem pont egy hónap alatt megvolt minenem. Két leletet vittem, a HSG-t, meg a férjem urológiai vizsgálatáról egy leletet. A többit mind ott csinálták. A három vérvétel megy le egy hónap alatt és szerintem az alatt minden mást megcsinálnak. Két sperma vizsgálatot, nőgyógyász, rákszűrés... Asszem ennyi. Első alkalommal is Orvossal beszélsz. Jól kifaggatnak betegségeidről...
Februárba mész? Tök jó! Az tényleg mindjárt itt van. Ne izgulj! Minden rendben lesz! Kérdezz bátran!
kira76

Sziasztok,

átjttem anyuhoz hajat festeni, hátha mostanában nem lehet majd :)

Kira, ügyes vagy :)
Tényleg aranyos nagyon,én azért maradok Koncnál mostmár tök jól megvagyunk :)

kata írtam privit hétfőre.
Mindenkinek további szép napot :)
madrin

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Madrin!
Kicsim bejelöltelek az iwiw-en,nagyon aranyosak vagytok a pároddal és szép a kutyusotok. :lol: :lol: :lol:
Hétfőn megkereslek. :lol:
Anett_1!
Kicsim téged is megjelöltelek,szép pár vagytok . :lol: :lol: :lol:
Ti konzultációra jöttök?
Krévi!
Üdv köztünk!
Sok sikert és mielőbbi babásodást. :lol:
kata80

Sziasztok!

Kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Reményeink szerint, holnap lesz a 3. beültetésem :wink:
Szólíts csak Anettnek, az 1-eshez nem ragaszkodom :wink:
Visszajelöltelek, Ti is helyesek vagytok nagyon! :D

Még jövök, nagyon húzós hétvégém volt/van.....

Kép

KépKép
anett_1

Madrin, privi ment!

Kép

KépKép
anett_1

Holnapi Bmc-s járatnak Kép
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: