Sziasztok!
Háááát ezer éve nem írtam.

De ez a betegség teljesen lemerített. Szerencsére Márk már teljesen meggyógyult, de , hogy nem tudtunk kimenni, na az nagyon fárasztó volt. Szerencsére Apa is többet volt itthon, így nagy segítség volt.
Zsófi - nem alvás - hát asszem így 16 havi nem alvás után... szóval nálunk egyértelműen a fogak voltak a hibásak. Mióta kinn van a 16. is azóta átalussza az éjszakát. Már én is kipróbáltam mindent, csak éppen fejen állva nem bukfenceztünk

Nálunk még annyi volt a nehezítő körülmény, hogy mindíg csak és kizárólag sírás volt éjjel. És volt minden hőem, láz, hasmenés és piros popsi is, de amint kinn volt a fog ezek a tünetek minde elmúltak. Tanácsot adni nem nagyon tudok, mert én még pocak és munka nélkül is majdnem kipurcantam. Nyár vége felé vettünk egy matracot, mert már tartani sem bírtam órákig. Szerencsére azért ezt is túléltük. Bár szerintem, ha Te allergiára gyanakszol egy misét azért megér.
Együttalvás - hát nekünk sem jött be, talán azért mert én is nagyon ellenzem. Sokan néztek is rám, hogy hazajöttünk a kórházból és máris a külön szoba/külön ágyban aludt, még a császár ellenére is. Eleve ellene voltam, de hogy nem tudtam fekve szoptatni, így nem is (tán akkor lett volna értelme) próbálkoztunk vele.
Babakocsi - én asszem egymás mögöttit vennék, mert a szélessen szerintem még egy boltba sem lehet bemenni, olyan keskenyek a bejáratok.
Dévaiban sajnos nem tudok segíteni, nem ismerem.
Hozzátápi - én is a 6 hónapos korig anyatej/tápi párti vagyok, és máig visszasírom néha, hogy nem kellett pepcselni, meg melegíteni, de hát ez az élet rendje...
Nelly - ekcéma - sajnos nem tudok semmi okosat ez ügyben, mert nekünk eddig még nem volt. Illetve itt a babaneten találtam egy gyogyótári krém receptet, nekik bevált küldöm priviben, kérdezd meg a dokit mi a véleménye róla.
Andi - tali- hurrá már nagyon várom! Hú Te könyvelsz? Én is majd, ha nagy leszek, csak Márk félbeszakította a mérelgképest

, pont a számvitelnél. Asszem márciusban újra nekifutok, hááát valszín kell szereznem valakit aki korrepetál, mert én az államháztartásban dolgozom, de már csak vállalkozással lehet kezdeni, abból meg a tapasztalatom egyenlő a 0-val.
Képek - azért olvasni olvastam. Minden baba szuper gyönyörűséges! És már olyan nagyok! De lassan lesz egy-két pici is!
Ezt most elküldöm, nehogy meglógjon

...még írok...