A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

jajne, írjatok sokat, h beteljen az oldal, ÉN IS utálok laptetején lenni !

Marcsi

KépKép
alon

rajta vagyunk :)

igen de egymás melletti??? v mögötti?? típus stb??

most az lesz h van még 3 hónap, addig kinézzük és az utolsó percben meglátjuk, h milyen nagy is már a fiatalember.
kerekpocak

huuh
na mondok benézek utoljára lefekvés előtt , erre tessék! visszaolvasni sem tudok :)

épp megnéztem a legeslegeslegújabb prison break részt!!!!!!!!!!!!
véééééééééégre! hetek óta nem volt új rész...

hülye forg.könyv írók már ne sztrájkoljanak mert nincs mit néznem :lol:

szóval Marcsi hajrá kikapcs!
:)
igazán azon múlik hogy vagy ezzel legbelül, milyen típus vagy...stb
én elég relax vagyok amúgy sem szoktam dolgokon problémázni, szal így könnyű volt a mi kikapcsunk. :)

nem Prágában voltunk, hanem Cesky Krumlovban de ez a téma szempontjából not important :P

Zsófi a kérdésben én nem vennék részt, nekem a szimpla babakocsi választás is kész agyrém...
a második babakocsi amit vettünk meg ugye kint áll a garázsban, bár már kezd jól ülni benne Lizu, de Ákos meg elszakított benne vmit ahogy egyszer összecsukta izomból, mert akadt...........

szal babakocsi témát nem szeretem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beni cukor!

mindenkinek cuppancs, megyek aludni, reggel torna Lizinek. :P
nekem csak jövőhéttől indul a móka! :lol: 8)
lmkata

kata annyira jó az avatarod!! (még mindig)
kerekpocak

hehe köszi :oops: 8) :lol:

van már új is, de eddig nem jutottam odáig h lecseréljem...

fordítasz még?? nekem nem lenne türelmem hozzá!
komolyan! ennyit fordítani!
milyen témában?????
lmkata

Húúúúúúú, lányok annyit írtatok,azt sem tudom mire reagáljak.

Zsófi: szerintem is járj utána Samu nem alvásának. Nem tudom hogy merre indulj, de jó lenne még Jónás megszületése előtt tisztázni. Én láttam a múltkor egy tök jó testvérkocsit az utcán, szemben ült a két gyerek, és tök jól elvoltak! Dumcsiztak, játszottak út közben.

Viki:annyira cuki Beni! Ő is igazi kis gyúrni való kisfiú!

Niki: Emmácskának jobbulást! Szedtek valami gyógyszert, vagy csak orszívás, és vitamin?

A hozzátápiról az a véleményem, jobb kivárni az 5-6. hónapot, minek úgy rohanni, annyi új dolog éri amúgy is őket napról napra. Másrészt meg anya tervez, baba végez. Ha az ő gyomrocskája nem érett meg még rá, akkor csak gondot okoz az ember a babának, és magának, másrészt lehet hogy nem is akarja még megenni azt amit mi szertenénk adni neki. Szonja eleinte csak játszott a kanállal, és ha a szájába tettem a kanállal valamit, öklendezett tőle. Mi 5,5 hónaposan kezdtük, és néha még most is öklendezik, elfordul, vagy nem kér egy falatot sem.

Nelly

Kép
breeki

forgatókönyvet fordítok. jövő héten kezdik fordítani. az egyik szereplő vmi híres csóka de meg nem mondom ki.

nelly köszi! de hát sztem samu már nagy ahhoz, h háttal a kilátásnak üljön, v vki eltakarja előle :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

hozzátápi témában meg totál egyetértek veled.
kerekpocak

ok, ezt ti tudjátok, ebben én még tapasztalatlan vagyok, Szonja egyenlőre nyugodtan fekszik a kocsiban és nézelődik. Ha ültetni akarom mindig lecsúszik. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Ági: Anna nagyon cuki, micsoda haja van!!!

Nelly

Kép
breeki

[quote="kerekpocak"]f írta:kerekpocakorgatókönyvet fordítok. jövő héten kezdik fordítani.

öööööö nem értem :oops:
mármint forgatni kezdik jövőhéten??????

:lol: na mondjuk ez még izgi is!
aszittem vmi szakszöveget vagy nemistudom.. unalmas cuccot...

amúgy azt nem próbáltad hogy Samut magatok mellé veszed?
jó, ezt lehet h kérdeznem sem kéne, mert tudom h mit gondolsz erről... csak kíváncsi lennék, akkor is sírna e. ?
ha csak egy kis időre is. amíg elálmosodik megint. és akkor vissza az ágyiba.hm??

ötlet.

na fel is kelt az én Szirénám!
érzi hogy nincs ott az anya :)

megyek is

joccakát
lmkata

forgatni ja-ja.

nem uncsi amúgy, és marha könnyű. csak lassan haladok most mert javítgatni kell. mindenféle változtatásokat írtak bele, azt csinálom.

az a baj, h nem tudok úgy aludni, ha ő is ott alszik. szuszog, morog, forog stb.
kerekpocak

Érdekes ez a szülőkkel alvás. Akkor sem tudsz aludni ha Samu fenn van, és akkor sem ha veled alszik.
Nálunk fel sem merült. Egyrészt mert ellenezzük maximálisan, másrészt, mert ha Szonja az ágyunkba kerül, az neki jó reggeltet, és játékot jelent. :)

Fatima: ment privi! :)

Nelly

Kép
breeki

igen, samunak is. én sem szeretnék vele aludni. (mi sem favorizáljuk)
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést! :lol:
258. visszamenőleg kinyomtatom a termést, hogy kicsit képben legyek, nem tudom megmondani hány oldal lett. kb.60, de még most is nyomtat. Na, többet ilyet nem csinálok, mert Apa kivág, hogy a nyomtatót kifogyasztom.Ha végigolvastam, írok.

Ákosról: mászik, áll, segítséggel lépeget. /nem sokat segítünk, ráér/
Éjszaka összebújósan alszunk. Nagyok kényeztetik. Nem az első szava és a fejét rázza. Dabda=labda, sziszi=cici. Tömören ennyi.

Tényleg jövök, csak ezt a kisregényt ciczések közben végigolvasom. Nincs időm itt ülni és olvasni.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

aludt éjjel!!!!!!!!

6kor kelt, evett és aludt f8ig!!!!!!!!
kerekpocak

LÁNYOK a dévais kérdésemre válaszolotok???!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon boldog 10. hófordulót Ákosnak!!!

Marcsi! Múltkor a barátnőm felajánlott egy állást náluk, h beprotezsálja, de az még korai, m ezt a tanévet mindenáron végig akarja vinni. Meséltem anyósnak, h felajánlottak Zolinak egy 400000 ft-os állást és az ilyet nem szabad visszautasítani... Olyan gyilkos szemekkel nézett rám, h ha szemmel ölni lehetne, én ott fordultam volna fel. Lesz majd érzelmi zsarolás. Az a baj, h tök normálisak voltak velem egészen addig, amíg ki nem derült, h terhes vagyok. Azóta 180 fokos fordulás. Hát így jártam.

Ági! Hozzátáplálás: Petra tápszeres, m sajnos nagyon kevés a tejem, de reggelire még minndig elég. Nekem 4 hónapos kort mondott a doki, h kezdjem el, de azért kihúztam az 5. hónapig. Szerintem ne siesd el! A tápszer nem rossz dolog, nem kell tőle ennyire félni! Ráadásul most olvastam, h 6 hónapos koráig inkább tápszer m hozzátáplálás, m a kis gyomra ugyanúgy nincs felkészülve a főzelékekhez. Ha újra kezdhetném, 6 hónapig csak tejcsi és tápi.
Ha gondolod, olvasd el eezeket a cikkeket, hátha segít a döntésben!

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... nt&sid=356

A korai hozzátáplálásról:

https://www.babanet.hu/faq/szoptat61.php

És egy kis segítség a sorrendhez:

http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Na befejezem, nmem akarok okostjásnak tűnni, m nem vagyok az, csak amikor kellett ezeket találtam. :oops: :oops: :oops:

Zsófi! De jó, h végre aludt Samu!!! Nekem sajnos nincs dévais ismerősöm.

Teri

KépKépKép
pruci

Zsófi: no akkor most fejts meg, mi volt az, ami máskor nem, és akkor megvan a talány, miért is nem alszik Samu. :lol: :lol: :lol:

Marcsi: Fatima, Teri, Zsófi, Zsóka, Marcsi, Bogen, Viki, Panni, Szilvi, Klári, Zizi, Melba, Nelly, Nelly barátnő, Cica és mi.

És bocsi, Renit is bele számoltam, úgy jön össze a 17, de őt még győzködöm. :wink: :wink: Remélem, sikerül. :roll: :roll:

Kép

Kép
b79andi

Hihetetlen, hogy Ákos már szavakat mond!!!!!
Dehát, mindjárt egy éves lesz. Tulajdonképpen tekinthetjük úgy is, hogy a tali Ákos egy éves előszülinapi bulija!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Babakocsi: hát, én nem tudom ki hogy van vele, de én el sem tudom képzelni, hogyan lehet ügyet intézni dupla babakocsival. Én ezt az egyet is alig bírom a városban cipelni. Hihetetlen mennyiségű lépcső, és keskeny utak, és járdák. A buszra, hévre, stb, aminek magas a fellépője kész művészet felszenvedni. Arról nem is beszélve, hogy pl a metróba egymás melletti dupla babkocsival nem is lehet lemenni, nemhogy feljönni.
És azért Zsófi Eduséknál kicsit nagyobb távolságok vannak, mint nálunk, érthető, hogy nekik kellett a vonat.
De ti tudjátok, én csak mindig elképedek, hogy pl egy ikres anyuka - akik előtt megemelem a kalapom, mert nem lehet semmi - még hogy tud közlekedni a városban!!! A múltkor beszéltem egy apukával, akinek szintén ikrei vannak, és azt mondta, hogy sehogy.
Hihetetlen a város!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Még olvasok!1/4 már kész. :lol:
Látom örök téma: evés, alvás.
képek akartam felrakni, de nem találom :x :cry:
Aranyos vagy Andi, de nem akarom, hogy így legyen. Ott minden baba és mama bulija lesz.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi: Szia! De jó hogy újra csatlakozol!!?? Mert ugye talán menni fog? Szuper hogy Ákosnak már vannak első szavai, nagyon ügyes. 1 éves kor után szoktak beszélni kezdeni.

Zsófi: Dévaihoz járt a nővérem és nagyon dícsérte! 2003 óta várnak a babára és mindenhova járt kivizsgálásra, kezelésre. A Schöpf Mérei megszűnése után elment a Dévai Klinikára tavaly nyáron és szeptemberben pozitív lett a teszt!! Most félidős és izgul az egész család, hisz érkezik Beni unokatesója, a második unoka. Amúgy a sogornője is hozzá járt, ő ajánlotta, aki nála is szülte meg mindkét gyerekét. Irj privit a konkrét kérdésről és megkérdezem tőlük!!!!! Tesóm nem nála fog szülni, mert a saját dokijához visszament, viszont ő is a Jánosban.

Kép
viky30

Sziasztok!

Háááát ezer éve nem írtam. :oops: :oops: :oops: De ez a betegség teljesen lemerített. Szerencsére Márk már teljesen meggyógyult, de , hogy nem tudtunk kimenni, na az nagyon fárasztó volt. Szerencsére Apa is többet volt itthon, így nagy segítség volt.

Zsófi - nem alvás - hát asszem így 16 havi nem alvás után... szóval nálunk egyértelműen a fogak voltak a hibásak. Mióta kinn van a 16. is azóta átalussza az éjszakát. Már én is kipróbáltam mindent, csak éppen fejen állva nem bukfenceztünk :lol: Nálunk még annyi volt a nehezítő körülmény, hogy mindíg csak és kizárólag sírás volt éjjel. És volt minden hőem, láz, hasmenés és piros popsi is, de amint kinn volt a fog ezek a tünetek minde elmúltak. Tanácsot adni nem nagyon tudok, mert én még pocak és munka nélkül is majdnem kipurcantam. Nyár vége felé vettünk egy matracot, mert már tartani sem bírtam órákig. Szerencsére azért ezt is túléltük. Bár szerintem, ha Te allergiára gyanakszol egy misét azért megér.
Együttalvás - hát nekünk sem jött be, talán azért mert én is nagyon ellenzem. Sokan néztek is rám, hogy hazajöttünk a kórházból és máris a külön szoba/külön ágyban aludt, még a császár ellenére is. Eleve ellene voltam, de hogy nem tudtam fekve szoptatni, így nem is (tán akkor lett volna értelme) próbálkoztunk vele.

Babakocsi - én asszem egymás mögöttit vennék, mert a szélessen szerintem még egy boltba sem lehet bemenni, olyan keskenyek a bejáratok.
Dévaiban sajnos nem tudok segíteni, nem ismerem.
Hozzátápi - én is a 6 hónapos korig anyatej/tápi párti vagyok, és máig visszasírom néha, hogy nem kellett pepcselni, meg melegíteni, de hát ez az élet rendje...

Nelly - ekcéma - sajnos nem tudok semmi okosat ez ügyben, mert nekünk eddig még nem volt. Illetve itt a babaneten találtam egy gyogyótári krém receptet, nekik bevált küldöm priviben, kérdezd meg a dokit mi a véleménye róla.

Andi - tali- hurrá már nagyon várom! Hú Te könyvelsz? Én is majd, ha nagy leszek, csak Márk félbeszakította a mérelgképest :lol: , pont a számvitelnél. Asszem márciusban újra nekifutok, hááát valszín kell szereznem valakit aki korrepetál, mert én az államháztartásban dolgozom, de már csak vállalkozással lehet kezdeni, abból meg a tapasztalatom egyenlő a 0-val.

Képek - azért olvasni olvastam. Minden baba szuper gyönyörűséges! És már olyan nagyok! De lassan lesz egy-két pici is!

Ezt most elküldöm, nehogy meglógjon :lol: ...még írok...

Panni

Kép Kép
panni_30

Teri: Nagyon cuki Petra a földön nevetős képen! Beni is a mi ágyunk mellett szeret játszani a földön, de már kora reggel le kell takarnom úgy, hogy a takaró lelógjon a fa ágykeretetre mert odamegy és feláll és ha elesik nagyot koppan a feje vagy bemászik alá és a széle éles. Hamarosan neked is figyelni kell erre. Amúgy is rengeteg mindenre kell figyelni ha elkezd mászni! Fiók, szekrényajtó, konnektor. Tényleg nem lehet, hogy kisebb balesetek ne forduljanak elő!
Jó hogy írtad ezt a jófej dokis sztorit. Ritka hogy valaki pozitív élményekkel térjen haza!!! Örülök hogy ilyen is van!! Ross doki segített vagy Carter ? :lol:

Marcsi: Rád fér egy kikapcsolódás! Laura meg nagylány már, meg fogja érteni hogy miért vagytok távol és hogy hamar eltelik! Ki fog vigyázni rá? Drukkolok hogy tudj lazítani és ne izgul miatta!!!! Mi Benivel megyünk február közepén, én is nagyon várom már! Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk a céges "továbbképzések" után hatszámjegyű italszámlák szoktak érkezni. :roll:

Andi: De jól alakul a névsor a talira!!! Főleg hogy olyan is visszajelzett aki mostanában nem írt!!

Kép
viky30

Boldog hofordulot Akosnak es gratula az elso szavakhoz...

Zsofi tok jo hogy Samu ilyen jol aludt lehet hogy magatol is rendezodik a helyzet...

Anna ma 2 korul ebredt es bekakilt, a peluscsere utan hiper aktiv lett gogicselt, kiabal, kurjongatott azt hittem elajulok na szoval 2 oran keresztul szorakoztatott mig elaludt... remelem ez nem ismetlodik meg....

Koszi mindenkinek a hozzataplalasi tanacsokat meg gondolkodok rajta meg van kb. 2 hetem amig semmi keppen nem kezdem el :)

Babakocsi hat mi sem akarunk nagy kulombseget a 2 gyerek kozott igy igen csak elgondolkodtam hogy hogy lesz majd tenyleg
eleg macera lehet....

most megyek mert ismet aktiva a baby....
Devaisat nem ismerek sajnalom :(

Kép
cica_1

Folyt...

Fatima - kaja - hát én nem nagyon tudok segíteni mennyiség ügyben, mert Márk a mai napig (általában, ritka kivételektől eltekintve) nem eszik semmiből 200-nál többet. Kivéve tápi, az 250. Illetve volt, hogy megevett 300-350-et főziből, de az láthatóan sok volt neki, fájt tőle a pocija, amióta meg igazi akarata van, úgy tolja el a kanalat és tépi le az előkét, hogy csak győzzem elkapni...Igaz sokszor kevesebbet elvét vallja. Bár gyümiből megeszik egy egész almát, vagy banánt bármikor.

Melba - de jó, hogy jöttél! Allergia, nem alvás :cry: :cry: , de Doma gyönyörűséges. Sokáig rejtegetted!

Marcsi - welcome back/wilkommen! Laura igazi nagy csajszi lett! Hajrá welness hétvége!!!

Klári - gratula a bilihez! Nálunk is elkezdődött vmi. Este fürdés előtt kéri, hogy pisiljünk a WC-be (természetesen Apát utánozván :lol: ...), de napközben nem szól semmit, ill. kaki után szól, hogy kaki, azaz kész van. De asszem nyáron fog eljönni a mi időnk.

Puszi mindenkinek! Nem ígérek semmit (Apa sokat van itthon, ilyenkor nem illik netezni :lol: , meg ő dolgozik a gépen, ill. csak olvasni van időm, de azért képben leszek)

Panni

Kép Kép
panni_30

andi te kapcsoklatban vagy renivel???? mi van vele??? miért nem jön???

többieknek reag később- rohanok!!! panni köszi, h ilyen hosszan írtál nekem!!!!
kerekpocak

Sziasztok!
Zsófi, én Dévais voltam és hozzá jártam terhesgondozásra is. Nyugodtan kérdezz! Klári dettó. Mi neki köszönhetjük Domát! Örökké hálás leszek neki. De többet nem járok hozzá terhesgondozásra, az tuti. És hát úgy volt, hogy nála szülök, de nem jött össze és nagyon ráfaragtam...
Szerintem a kérdéseidre leírtam a választ már egy priviben. A tejérzékenységet úudod ellenőrizni, hogy 10 napig teljes tejmentességet tartasz. Annyi idő alatt ürül ki a szervezetből, utána lesz csak hatása (tápit se adj akkor). Örülök, hogy Samu átaludta az éjszakát, kívánom, maradjon így! De Domának is voltak hasonló éjszakái, aztán ismét virrasztottunk.
Panni, virrasztottatok Ti is órákat? Vagy csak sokszor kelt Márk és hosszas volt a viasszaaltatás?
Egyébként én pont ellenkezőleg csinálom, mint Zsófi, mégis virrasztott Doma. Első ébredése éjfél után van, addig saját ágy, saját szoba. Utána magunk közé veszem, mert egyszerűen máshogy nem bírom. És többször cicit is kap. Szeret mellettünk aludni, ráérzett az ízére, pedig az első időkben ő is játéknak fogta fel. Ez értem volt és nem őérte.
Holnap jön a dokinéni hozzánk, majd elbeszélgetek vele erről is. A tejérzékenységet nem ő mondta, holnap beszélünk róla. Viszont mióta tejmentességet tartunk, nincsenek virrasztások. Koppkopp. Innen tudom, hogy az tuti ludas volt. Sok kelés persze van továbbra is, de az a fogzástól.
Kérdeztétek a dokinkat:
Dr. Tóth Ildikó
www.tovarosiorvosok.hu
Homeos dokit szerettem volna, de mákunk volt és akkor még itt rendelt Budaörsön. Így találtunk rá.
Muszáj mennem.
Puszi

KépKép
melba

ó nem gondoltam, h innentől minden szép és jó lesz.

doki nagyon szimpi, nincs is messze. fizetős?
kerekpocak

én igazából azt akartam kérdezni, nem magamnak (dévais dologról) h pl ha csaszi akkor nyilván biztos ő van bent, nem? és igaz az a pletyó, h a kórházi dolgozók (nővérek-dokik) kicsit pokrócabbak dévais betegekkel?
kerekpocak

Nem tartom a kapcsolatot Reniékkel :cry: , csak az iwiwen is próbálkoztam, és úgy írt vissza.
Jól vannak mindannyian.
Remélem eljönnek azok is, akik ritkán, vagy már rég jelentkeztek. Végül is nem arról szólna, hogy csak az aktívak jöjjenek. De senkit nem akarok kényszeríteni, és megértem, ha mégsem. Csak egy kicsit lennék erőszakos. :wink: :oops: Remélem, senki nem veszi tolakodásnak, ha meg mégis, akkor meg nyugodtan küldjön el a...... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Most látom, hogy nem csakÁkos fogja a környékén ünnepelni a szülinapját, hanem Márk is!!!! :lol: :lol: :lol:
Van még valaki??? Annyira nme tudom ki mikor... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
b79andi

sztem marci és reni nikije is. arról nem írt h miért nem jön?
sztem tündérkisfiú anita is tuti jönne!!??!!

melba: nekem ez a doki nagyon szimpi!!
kerekpocak

Panni most latom hogy merlegkepesre jarsz jartal... en is, nekem megvan a szamvitel es en is marciusba szeretnem folytatni a szervezessel... en azt hiszem nem akarok benne dolgozni mikor elkeztem tokre tetszett most meg nem annyira es egyebkent is en logisztikaba utaztam es az nagyon bejott. Gondoltam azert ha mar elkeztem befejezem, kitudja lehet hogy megis hasznat veszem...
Na szoval csak azt akartam irni hogy korrepetalni hat azt nem nagyon hiszem hogy tudok (es egyebkent is a szamvitel vizsga az nagyon szivatos nem azt akarjak tudni hogy mit tudsz hanem hogy hol csapjanak be) de anyagaim vannak beleertve vizsga dogakat is esetleg ha segithetek szoljal...

Kép
cica_1

hello :)

Ákosunknak happy hóforduling :P :lol: :lol:

Melba, én hiányoltalak első körben, aztán nem is írtam meg amit gondoltam egyébként, h tök jó h hírt adtál és nemtom miért hisszük (vagy csak hiszem ?) azt h akit nem látunk gyakran, az nem nő meg :) de Doma nagyon nagyfiú már :lol: :lol: :P :P

és elrejtve ott volt egy kérdésemre is a válasz: a kistesóra lettem volna kíváncsi, mikor tervezitek? de írtad h mostanság.
dejóóóóóóóó :lol:

Zsófi szerinted ez a rendelő ne lenne fizetős????? :roll:
tuti az :? :oops: :wink:
új lakópark, spor tcentrum mellett...
jó business!!

én is nyitnék egyet. :wink:

ezek nagyon mennek mostanság. :roll:

Andim, azt tudod h én is künyvelő vagyok :P :?:
de mondjuk soha nem könyveltem... de gazdasági területen dolgoztam. :P

ja nem künyvelő, hanem könyvelő :P csak elírtam :lol:

Panni, és ezzel akarsz majd foglalkozni ??

Cica, én is 4 hósan kezdtem a hozzátápit, ebédre kapott a következőkből: alma, hippes őszialma, sütőtök-alma és stök-krumpli, alma-krumpli, alma-krumpli-répa
szal ilyeneket evett Lizi elég sokáig, úgy 6,5-7 hónapos koráig, akkortól vettünk be minden mást fokozatosan.

együttalvás - tényleg érdekes kérdés ,én el sem tudnám képzelni h ne bújjunk össze... :roll: :oops:
egyszerűen beszarás hogy mindig odakucorodik közel hozzám és ott szuszmákol a fülembe. imádom.
:lol:
lmkata

jól kifárasztottam a gyerekem, játszottunk nagyot.
alszik mint a tök :P
én meg megyek, szaunázok egyet - már idejét sem tudom mikor ültem be... :roll:
lmkata

Viki! Most néztem vissza és láttam Benit! Nagyon-nagyon gyönyörűűűű!!! Mióta vezet autót? Nagyon komolan veszi... A tanácsot köszi, jó h mondtad, m nekem eszembe se jutna a pokróc :oops: Már most ahogy mindig betolat az ágy alá, kiemeli magát, néha koppan a buksi. De csak néz és nem szól semmit. A doki inkább Carter volt :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Kata: Jó az új Lizu vonalzós kép! Spiccelős kis tornászlány tökédi! :wink: Avatarod is nagyon klassz, bár én lennék ilyen fotogén.... Együttalvást én is szeretném néha és amikor gyakran ébredős éjjel volt ki is próbáltuk többször, de nekünk nem megy. Úgy aludtunk mint aki megmerevedett és reggelre minden tagun elzsibbadt. Meg nagyon félünk is hogy felébred és lemászik azaz nagyot esik. Inkább nem is erőltetjük. Ha a kiságyban van Beni akkor alszunk nyugodtan. Nappal azért néha sikerül ebéd után összebújva aludni vele! :wink:

Teri: Most hétvégén kapott jogsit Beni, így most vezetett először. :lol: Annyira tetszett neki ahogy tologattuk és ki is találtam hogy ez lesz majd az első szülinpra az egyik ajándék.

Panni: Nagyon édi lehet Márk ahogy próbál nagyfiú módjára pisilni. :lol: Feléri rendesen a WC-t vagy kell fellépő?

Kép
viky30

Zsófi én dévais voltam és nála is szültem. Írj privit nyugodtan.

majd még jövök csak haladnom kell a dolgozatommal :twisted:

Klári
Kép
ganti

ha csak ennyi a kérdés:

nekem nem császár volt de aznap 2x is bejött a kórházba, pedig az első csak vaklárma volt. Végig ott volt mellettem, nagyon rendes volt.
Aki nem bírja a szigort az ne hozzá járjon terhesgondozásra (én se mennék megint), de szülés közben nagyon rendi volt.

Kicsit régimódi, hatalmasat vág (még a szülésznő is nézett így :shock: ), de szépen összevarrja, jobb mint azelőtt :lol: . Állítólag császárnál is óriásit vág, de ezt folyósói pletyka szinten tudom.

Velem senki nem volt bunkó a kórházban, inkább úgy mondanám hogy nélküle nem szívesen csinálnak semmit az anyukával, ő meg csak heti egyszer van bent.

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Viki - nem éri fel a WC-t, eddig Apája ráültette, de mától üzemel a lépcsős szűkítő. Kb. 5x mászott fel-le. Asszem tetszett neki.

Kata - nem hiszem, hogy szeretnék könyvelni. Habár a sors kifürkészhetetlen. Most azért kell járnom, mert nem szakirányú a végzettségem (költségvetési főosztályon dolgozom) és kell a felsőfokú béremhez (köztisztviselő vagyok). Te is könyvelő vagy? Nekem ez sajnos tök kínai,mert sohasem tanultam és ami tapasztalatot gyűjtöttem, az az államháztartásra vonatkozik. A régi munkahelyem kontíroztam is, de alapvetően pénzügyes voltam.

Ági - köszi a felajánlást, asszem élni fogok vele, mert nekem is vannak jegyzeteim, csak már 2x költöztettük őket, így van amit nem találok. Te hova jársz? Én a kamarához. Írok privit.

Zsófi - doki asszem fizetős, de leadhatod a TAJ kártyát és akkor ő lesz a háziorvos és akkor talán kevesebb a tarifa. De telefonon biztos segítenek.

Melba - Márk sokszor kelt és mindíg sírt. Volt olyan is, hogy csukva volt a szeme, de dobálta magát és amíg így mozgott nem tudtam letenni, mert az ágyban azonnal felébredt. Én mindíg kivettem/kiveszem az ágyból, mert azért a kezemben kevesebbet sír és Apának aludnia kéne (dolgozó ember). Meg így gyorsabban is aludt vissza. Aztán volt vészhelyzet is, azaz már 3 órája fenn voltunk, akkor vagy Apa segített, vagy köztünk aludt a következő felébredésig. Ja és Márk már nem cicizett, de fogfájáskor szinte mindíg éhes volt éjjel, mert nappal nem tudott/akart eleget enni.

Puszi mindenkinek, ébredésmentes éjszakát!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!
Doki: ha nem adod le a TAJ-kártyát egy alkalom 3000 Ft, ha kontrollra mész vissza, semmi. Ha leadod a TAJ-kártyát, akkor ő a házidoki. Gyerekeknek ingyenes az ellátás ugye. Én ki szoktam hívni, egyrészt itt jobban ráér, másrészt kényelmes vagyok, harmadrészt így tuti nem szed össze semmit beteges gyerkőcöm, negyedrészt így nem borul a napirendje tutira. Ilyenkor zsebbe szoktam adni 2-3ezret. Nyilván, ha sürgős és nagyon beteg a gyerek, ingyen kijön, tök természetes. De pl. holnap oltást kapunk, ez ugye nem annyira sürgősségi eset...
Egyébként pénztől függetlenül bármikor felhívhatom és ha véletlen nem veszi fel, üzenetet hagyok neki, és eddig még mindig visszahívott. Van ismerős, aki nem hívja házhoz, őt is visszahívta még karácsonykor is.
Ez a hivatása, ennek él, két huszonéves gyermeke van.
Mi nagyon-nagyon szeretjük.
Most muszáj mennem, majd holnap jövök Dévaira reagálva.
Jó éjt!

KépKép
melba

Marcsi: Juli nem beszél még folyékonyan, szinte minden szót kimond amit akar (egy csomót nem akar a kis hamis 8) ) de a mondatai egyelőre max. alany állítmányból állnak. De nagyon jól mutogat, megérteti magát.

Wellness: nekünk nagyon jó volt, de megígértük egymásnak hogy ki sem ejtjük hogy "Juli". Ezért máshogy hívtuk :lol: De azért masszázs közben, meg szaunában meg usziban nem hiányzott tényleg. :lol:

Panni de jó hogy vége a betegségeknek!! És Márki is már jó úton az önálló pisilés/kakilás felé!! Gratulálok! :wink:

Együtt alvás: nekünk sem megy, soha nem is próbáltuk. Illetve próba volt, hajnali ébredésnél, erre azt hitte ez milyen jó játék, szóval alvás 0.

Klári
Kép
ganti

köszönöm a reakciókat lányok!!!

melba: be fogok jelentkezni a dokihoz! nekünk nincs messze és pont vki ilyet kerestünk!!!!!!! nagyon köszönöm!!!!

most fordítok tovább!

panni: samu ha fent van akkor az kőkemény virrasztás 2-3-4 órán át. mármint nem alszik vissza ilyen hosszan. nem folyamatosan sír hanem dünnyög, beszél sír felváltva. kíváncsi leszek ma éjjel vajon mi lesz???

megyek fordítani. mindkét lábam fáj nagyon, combtőtőllefelé. :( sokat mentem, éjjel meg sokat ülök.
kerekpocak

sziasztok!

olyan sokat írtatok, hogy képtelenség :) :) beindult a topik? :lol: :wink: :wink:

Panni, de hiányoztál már!!!

Kata, nagyon tutter ez a kép rólad!!!!! természetesen Lizusról is :lol: :lol: :lol:

Viki, küldök puszikat Neked :wink: :lol: , Beni istenien néz ki! ilyen járgányunk nekünk is van :)
hát mostanság sok mindent nem hajlandó enni Bende, reggel és este még úgy ahogy, de délben nem igen, ma is gyümit evett, semmi főzelék, semmi rendes kaja.. de nem aggódom, csak agyalok, hogy mi van, bár sok barátnőm mondja, hogy ilyen szokott lenni a gyerekeknél :) amúgy alvás változó nálunk, amikor éppen nem jön a fogacska, akkor nagyon jókat alszunk, de ha éppen fogzás van, akkor nehezebb, de nem vészes annyira :) :) :)
Bendét megnyugtatja, hogy közel vagyunk és nekem is egyszerűbb! ráadásul óriási az ágyunk!!! :lol: :lol: :lol:
és én is imádom hallani a szuszogását :)

ahány ház annyi szokás :) :lol: :lol:
tényleg örök téma az alvás, a kaja, meg a bölcsi, de az egészben az a jó, hogy ahányan vagyunk mindenki a legjobbat akarja a babájának, én ennél nincs is fontosabb....

(na most jól elfilozofálgattam) :lol: :lol: :oops: :oops: :? :? :shock: :shock:

Zsófi, Marcsi - Bende jár és iszonyatosan sokat dumál, nagy csibész!!!! és sokat kacérkodik a csajokkal!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári, jaj de kíváncsi vagyok Juli új frizurájára!!!!!! puszilom a nagylányt! :wink: :wink:

Zsófi, homeós bogyikra gondoltam a nem alvásra, de látom Melba dokinőjéhez bejelentkezel, ő meg profi ebben :)

szia Melba :wink: :wink: Doma gyönyörű!!!!

Niki, hogy van Emma? köszönöm a válaszodat, és a momban van valami műterem?

Fatima, milyenek az éjszakáitok?

Teri, Petra nagyon cuki!!!!!!!!
Ági, Anna nagyon édes!!!!!!!
mangó

Tök jó hogy szép lassan mindenki előkerül! :D

Panni: köszi még egyszer a válaszod, a privit hamarabb olvastam, így kicsit értelmetlen a válaszom. :roll:

Zsófi: én sem ismerek Dévaist, ezért nem reagáltam rá, de látom kaptál ma választ a kérdéseidre. Örülök hogy jó éjszakátok volt, és kívánom hogy a mai is ilyen jó legyen.

Nelly

Kép
breeki

próféta szóljon belőled.

anzsikám VÉGRE!!!!! séta??
kerekpocak

Lányok segítsetek, most akarom a pipihusit megkóstoltatni Szonjával.
Hogy készítsem el? Csak simán pároljam meg?

Nelly

Kép
breeki

Fatima: ezen az oldalon megtalálod az ételek kalória, fehérje, szénhidrár, és zsír tartalmát, és sok-sok receptet!

http://www.babaszoba.hu/services/recipe

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: