Sziasztok Csajok!
tényleg nem lehet követni rendesen, annyit termeltek!! De azért ha nem bánjátok, én is maradok és írok, ha tudok!
Emese, nagyon jó a járóka! Én is szívesen vennék, de nem fér el sehova. Így marad a kiságy.
Üdv az újaknak!! Dorottya baba nagyon tündéri!!
Granda, örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoltunk többször is! Linduska pedig nagyon nagyot nött! Igazi kis hölgy lett!!
Húú, mekkora babák vannak itt!! Kiváncsi vagyok Zsófi baba mekkora! Mi holnap megyünk mázsálásra, majd mondom én is az adatokat. Oltást is kap holnap, nekünk ez lesz az elsö, ti meg már túlvagytok rajta!
Regi, kitartást a 90 naposhoz! Én is gondolkoztam rajta, hogy azt csináljam-e, de aztán maradtam a régi jól bevált dolognál, remélem most is bejön. És én is csak azután kezdtem el, hogy nem tudok szoptatni, szopival a méreganyagok is ürülnek a tejbe, ezért nem szabad, úgyhogy lányok, aki szoptat, az ne fogyizzon, max. a kajára figyeljetek oda, hogy mit esztek! Ráér az utánna is! Én is mit nem adnék érte, ah inkább még szopizhatnánk!
Én ma zombi vagyok, Áron ugyanis 4.50-kor úgy gondolta, hogy ö fel fog kelni. Megetettem, aztán már nem tudtam visszaaltatni. Persze a zajra felébredt Ábel is 6-kor, így teljes volt az örömöm. Most itt kóválygok, de nem merek aludni, mert Áron a babakocsiban alszik az ajtó elött, tuti nem hallanám meg, ha felsírna. De legalább most van idöm írni, nameg olvasni a sok termést!

Tegnap eg Ábel ébredt hatkor, mikor apa, úgyhogy tegnap sem aludtam ki magam, szóval most már rámférne egy kis pihi.
Sense, nálunk is feszeng Áron a vízben pár fürdetés óta, nem tudom mi lehet a baj. Néha kibírja sírás nélkül, de látszik rajta, hogy nem élvezi igazán, néha meg alig lehet benntartani a vízben, úgy megfeszíti magát és ki akar jönni. i érti ezt? Nem tudom mi lehet a gond.
Nagyon jók az új vonalzók meg avatarok!
Tényleg, én még tartozom LMóninak egy privivel, mingyá meg is írom! Na meg a gmail-en is körül kéne már néznem...