Sziasztok! Ma én is zombi vagyok..
Szörnyű éjszakám volt! Tizenegy körül feküdtem le, kettőkor a nyolcadik felébredésnél tartottam, tovább nem számoltam....És Zita aludt a legjobban, ős csak szokásosan egykor és négykor kelt, a többiek viszont.......Nem tudom mi volt a levegőben, de a két fiú állandóan sírva kelt. Reggel meg persze elaludtunk. 3/4 8-kor ébredtünk és fél kilencig kell az oviba érni.....
Regi, ez jó gyorsan ment! Mármint a kilók! Én mindenképpen várok, amíg a hozzátáplálást meg nem kezdjük, de azt hiszem én is ezt a módszert követem!
Maggie! Köszi, küldök egy nagyobb méretű és egy kisebb képet, hátha valamelyikről sikerül!
Most már a gépünkkel olyan képet csináltam, ami 140 kb körüli és távolról készült! Kivágom a fejet, kicsinyítek, de 30 kb alatt így is paca!
Maggie, azért mondd már el, mi ez a progi!
Nálunk a nappali altatással csak az a gond, hogy Ákoskám nem tolerálja, állandóan be akar menni hozzá megszeretgetni, és persze kajabálni!
Egyelőre úgy gondolom -kop-kop- nekem végre van egy jól alvó babám, nappal néhány órát alszik több részletben és 11-12 órát éjjel. Nappal vagy a szopin bealszik, vagy szopi után játszik akár egy órát is, egyszer elkezd nyüszörni, akkor a kezembe veszem és pár perc múlva alszik is. Szerencsém van!
De én eddig nem ismertem ám ezt az érzést!A kát fiam ilyen szempontból katasztrófa volt! Főleg a nagy! 6 hónapos korátót beállt a napi egy, ebéd utáni fél órás alvásra, miközben éjjel kb 9 órát aludt! És ez így volt kb 3 éves koráig, az éjjel neki azóta is ilyen rövid, nappal az ovi beindulása óta alzik egy órákat! És persze éjjel sokszor felébredő is volt, egészen kétéves koáig, pontosabban a teső megszületéséig!
És nem akarok senkit rémisztgetni, szerintem ez nem fordul elő sűrűn, de a középsőm két éves múlt és ritkaaz olyan éjjel, amikor nem ébred...
Igen, gyakorlatilag a két kezemen meg tudom számolni, négy és fél év alatt hány egészben átaludt éjszakám volt!Na jól elkalandoztam...
Emese, jó az avatar!
Perverzek: Ugyanaz jutott eszembe, mint Reginek! Ne parázzuk túl és igen, valamennyire legyünk jóhiszeműek. Esetleg tényleg azt lehetne, hogy megadott számú hozzászólás után lehet jelszót kapni, és persze megadott számú fénykép közzététele

után!
Dettyk, mi volt a tanácsadáson?
Gratulálok
Heni utólag is,
Anitja neked mára a hófordulóhoz!
Anitja, enyém bébi szintén behergeli magát, azt gondolom, ez természetes, és egész nagy korukig előfordul, sőt ez viszi tovább őket a fejlődés útján, hiszen mindig újjal próbálkoznak, ami addig nem sikerült, ha végre sikerül, jön a következő....
Irina, jelentem Budapesttől keletre borús, párás és iszonyú ködös az idő!