Veronikusz, Boldog Névnapot kívánunk neked!
És persze minden hófordulósnak is boldog hófordulót!
Ancsa, írtam emailt! Mi szerdán megyünk úszni, szerintem fél 10re, az nektek nem jó véletlenül? (most akarok majd bejelentkezni!) Anyukámmal megyek!
Köszönöm mindenkinek a drukkot, meg volt végül a fotózás és elég jók is lettek a fotók, elvileg 2 hét múlva kész a site-unk, szóval inkább majd annak a címét felrakom ide, nehogy kihagyjak valakit, aki kiváncsi a képekre!
Verekedés: Dani élete első pofonját egy rokon kislánytól kapta úgy 4 hónapja, szerencsére nem ijedt meg egyáltalán, pedig elég nagyot kapott és utána is oda akart menni hozzá, bennem kicsit felment a pumpa, mivel az anyuka egyáltalán nem határozottan szólt rá a félévvel idősebb gyerekre, hanem még kb. nevetett is... :shoked:

Azóta nem történt ilyen szerencsére, pedig elhatároztam, hogy legközelebb rokonság ide vagy oda, meg fogom mondani a véleményemet, de úgy látszik nem verekedős, mert már többször találkoztak azóta, hanem csak egyszeri dologról volt szó (remélem!!)
Steffi, én el is határoztam, hogy legközelebb ha ilyen lesz, közbeavatkozok keményen, szerintem mindenkinek kötelessége, hogy figyeljen a saját gyerekére, hogy ne bántsa a többieket, ha ezt a kedves szülő elhanyagolja, megteszem én helyettük, pláne ha pont az én gyerekemmel kekeckedik! Persze csak finoman, nem ráordítanék vagy ilyesmi, de jó ötlet arrébb vinni a gyereket, ha látom, hogy reménytelen a szülő és a gyerek is és hiába szólok, semmi nem változik...
Nálunk is rossz volt nagyon az éjszaka, Dani 3x kelt 1 óráig, aztán akkor annyira sírt, h már muszáj volt kivenni, no de mindegy, szerintem a foga lesz a lúdas, mert amúgy jó alvó. Ti fogzásra homeos cuccon kívül szoktatok adni valamit? Én panadol baby szirupot ha adok, jobban alszik, csak nem merem sokat, mégiscsak paracetamol, esetleg egyéb ötlet? (homeos chamomillat és viburcolt is szokott kapni, néha jó, néha nem)
Emese, mi amíg nem tudott ülni, pihiszékbe tettük, állítható támlájúba és ott kicist feljebb állítttuk a támlátját, ez elég sokáig bevált nálunk, de ha nincs ilyen széketek, nem tudom, hogy érdemes-e dönthető háttámlájút venni, mert olyan rövid időszakról van szó, hiszen 7-8 hónapos koruk körül már jól szoktak ülni a babók, nem? Már ezt is elfelejtettem, atyaég, pedig csak féléve volt, már értem, hogy mire való a babanapló!
Steffi, jó az új vonalzó!!! És képecske miért nincs hozzá??
Még azt akartam kérdezni azoktól, akiknek volt már repülős tapasztalata 1,5-2 éves kor körüli gyerekkel, nyáron szeretnénk menni majd valahová nyaralni augusztusban és nagyon hezitálunk, hogy Horvátország legyen kocsival vagy valami egészen más repülővel? Nektek mi a véleményetek? Mennyire megterhelő egy ekkora gyereknek a 6 órás autóút? És a repülőn mit csinálok vele, ha nem akar ülni? Sétálok vele vagy hogy? Köszi előre is a tanácsokat! Annyira szívesen mennék messzebbre tengerpartra és nem tudom, hogy Daninak melyik lenne a jobb utazás szempontjából! (repcsivel max. 2 óra lenne az út az általam tervezett helyekre)
No megyek és készítek reggelit az emberemnek, szegény megbetegedett és itthon van, remélem nem kapjuk el, ár csak megfázás szerintem, köhög picit és inkább az orrát fújja...