Sziasztok,
Látom, pörög a topic, nem is tudok vele lépést tartani
Ríd

Borinak Nagyon Boldog Első Születésnapot Kívánok

elnézést, hogy így megkésve

és ejha, hogy ilyen gyorsak voltatok, gratula
Szellőke

az a baj, hogy én nem tudom simogatni az ínyét, mert harap

De azóta sikerült egy kicsit belesnem a szájába, és talán, mintha duzzadtabb lenne az ínye. Viszont – kopp-kopp – két napja nem ébred és nem nyöszörög és nem sír. Éljen a boszitopic

Halkan mondom, hogy ugye kedves topic, ezutóbbi leírásomat meg sem hallottad
Atti jobban van? +++++++++++++++
Barbi

igen, én úgy hallottam influenza járvány van

drukk, hogy a másik vizsga is görbüljön

Ha majd lesz időd, nekem megírod, elmeséled a vegetáriánus életmódod okát?
Macs

hogy zárult a bölcsis hetetek végül? Alvások? Gratula az állatkertes projekthez

és ahhoz is, hogy így számítanak Rád
Zuzi

ha mégis látnád vmikor a Fehérvári úton azt a Whirlpool boltot, megtennéd, hogy megnézed a házszámát, vagy valamit, hogy odataláljak? Gondolkodunk egy fagyasztószekrényben nyár idejére, és már most keresgélünk, hol, mit, mennyiért.

Köszi előre is

A neten nem találtam sehol.
Nagyon szépen szóltál

:D:D Mielőtt megveszek vmit Máténak, megnézem, hogy az adott kategóriában, árban mik közül választhatok, igyekszem a legjobbat. Ami lehet, másnak bóvlinak minősül, vagy egyszerűen csak lenézi azt, de én azt tudtam megvenni, mert arra nyílt módom. Ha nem találok az igényemnek megfelelőt, akkor otthagyom. Szóval, azt akarom mondani ezzel, hogy igyekszem, hogy a legjobbat kapja Máté, de biztos van jobb is…. Van egy mondás, amit a kedves dokinénink mondott mindig:” Figyeld meg, hogy Te mindig a számodra legszebb árut tudod elhozni a zöldségestől(vagy bárhonnan), mert az adott kínálatból Neked az felelt meg a legjobban. Aki előtted volt, az is a számára legszebbet viszi, válogatja, és az is, aki utánad!“ Hát, talán ki tudtam fejezni, mire gondoltam ….
Gabi

finishez kitartás, máááár nst? Hűha. Orsi lányhoz meg nem is tudom, mit kívánjak. Talán sok-sok türelmet

“két hormonzavaros egy családban”
Telcsi meglett?
Neet

ma a mi hóemberünk megadta magát a léc alatt

:D:D
Szülés, vajúdás alatti hangok, kiabálás: én csak arra emléksze, hogy amikor elértem ama pontot, hogy na, most akkor nem bírom tovább, akkor elhaló hangon csak annyit suttogtam a páromnak, hogy szóljon vkinek, hogy segítsenek, mert nagyon fáj. Aztán szülésznéni megnyugtatott, és mondta, hogy egyrészt nem kaphatok, másrészt meg mostmár nem is szükséges
Nuk

remélem, mostmár kicsit jobban vagy? Mászáshoz – nem kúszáshoz?!?! – gratula

És ámen a 14 hóshoz
15 hós: mi használtunk bogyót, végül annyi lett, hogy találtam egy-két pettyet, meg volt másfél napig szinte csillapíthatatlanul makacs, közel 39 fokos lázunk. Szomszédban ugyanez játszódott le. Én úgy gondolom, hogy lehetett vmi icipic baci Mátéban, amiről nem tudtam, miután elmúlt a láz, akkor lett egy kis takony, meg köhögés, és azért volt minden.
Curse

díszes sztorin leizzadtam, de örülök, hogy úgy fest minden oké
Lindi

reinkarnációs kérdésed érdekes, én is kíváncsian várom, mi a megoldás
Véda

bár időközben már látom, felhívtad Kecskeméti Verát, azért én elmondom, hogy nekem a Csizmadia Erika volt a szülésznőm és maximálisan nekem való volt. Nem volt ott mindig, csak akkor, amikor tényleg jól esett. Gátvédelemben profi, bár sajnos nem élvezhettem a gyümölcsét, de ez nem az ő hibája volt. Ha esetleg mégis érdekel, írj privit, válaszolok szívesen.
Indi

de jó, hogy költözés

megkérhetlek valamire? Küldenél nekem egy blogcímet priviben, vagy mail-ben? Nagyon megköszönöm előre is

munkahely 1-2 rúúúl
Mit eszik, mit nem a gyerek: én úgy vagyok vele, hogy amit megkíván, megkapja. Értsd: nem csokit és kekszet, meg mittudomén mit, ezeket módjával. Hanem: uborkát bármilyen formában, nyersen, savanyítva, kovászosan, stb., feketeretket, banánt, almát, meggyet és sok-sok tejet iszik, imádja a joghurtot is, pláne, ha saját fagyós gyümit teszek bele, kicsi mézzel, és hát sokat gondolok Reccára, mert enyim gyerek is imádja az általunk készített kolbászt, füstölt szalonnát – jöhetnek a mókusok

. És mindent megeszik, amit mi, és abban benne foglaltatik a nem túl egészséges kategória is, de én is felnőttem, pedig akkor még nem volt az összes információs eszköz tele azok károsító hatásával. Én úgy vagyok vele, hogy ha olyasmit eszik, ami nem feltétlen az adott időszak terméke, attól még nem lesz baja, talán. Mivel az étkezései kis hányadát teszik ki ezen dolgok. Én is főzök, és szívesen eszi, szinte bármit .Inkább egye az egészségese(bbe)t, mint egyéb mást. Na, ezt most jól megaszondtam, de biztos értitek
Rylie

tessék szakdolinak nekiállni, irgum-burgum. Hipp-hopp itt van a leadási idő és akkor meg csak összecsapnád (szemöldökösszehúzós smile)
Johi

gratula a mászás próbáláshoz, csontsejteknek meg hajrá osztódni, de szigorúan csak a csontépítőknek szól a felhívás

Esetleg Vigantol, vagy más vmi csontképzőt nem ajánlottak? Szeditek amúgy, mármint a Vigantolt?
Votiv

penészesedésre valóban azt használom, amiről Deni írt. Tesco-ban kapható, a Knauf cég dobta piacra, a tapétáknál, festékeknél lehet megtalálni. Én amióta a leírás szerint megcsináltam a lemosást vele – ez már másfél hónapja -, azóta nincs egy csöpp penészvirág sem. A tetőablakhoz meg valóban van kis rés, amit erre találtak ki, de valóban nem ér semmit. Én úgy szoktam, hogy amikor már nem megy senki a fürdőbe, akkor kb. egy-két centire, ippeg-hogy kinyitom és lőn, nem penészedik.
Vera

Beszédes Marcihoz sok-sok boldogságot

kedves nővérkéjéhez meg úgyszintén

Pedig azt hallottam, hogy a második gyerekek később kezdenek beszélni, mert a nagyobb le tudja kommunikálni a családdal a kicsi kéréseit, gondolatait, így neki nem kell “tépnie” magát. Ez a családban bejött, jó látni az ellenpéldát

Estéitek meg tök jól hangzanak
Ríd

ez utóbbi mondat Borira is érvényes
Deni

gratula a 2,5 évesedhez, meg a 8 hósodhoz
Zsan

Meme fogacskájához gratula
Remélem, senki nem maradt ki, ha mégis, írjátok meg
Vica