A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!
Eyi:én nem tudok semmi ilyesmiről(várandóssági),pedig jó lenne :wink:
Vendég

Pedig van valami pár ezer ft.Az is valami.de jövő hétre biztosan tudom
eyi

Helló lányok!

Annyira irigyellek titeket,hogy már mocorog nektek!Úgy várom már én is.

Mi is mostanában érdeklődjük,nézegetjük a pénzeket,hogy mi jár,mert ugyebár maguktól nem adják,mindenért neked kell jelentkezni!

Kép
melike

Apás szülés
Nálunk egyértelmű volt, hogy Péter ott lesz... ott volt Peti születésénél is... sőt... mellettem állt teljesen a lombikok alatt is... (miattam kell lombik)....
Nálunk a szex az csak a közös örömszerzés... és nagyon jó... nem befolyásolta semmi... se a lombik, se a szülés...
Ha a pasi igazán szerete téged, akkor ez nem okoz gondot...

IBM
CD... esetleg próbáljátok meg felhívni a vizsgáló helyet... a gépek memóriájaesetleg tárolja.... igaz, lehet, hogy fizetni kell, de talán tudják pótolni...

Mózes/bébiülés
Kár itt bármiről is vitázni... kresz előírás a biztonsági gyerekülés... és ennek a forgalomban levő mózesek nem felenek meg... az nem elég, hogy a mózest lehet rögzíteni... az is kellene, hogy abban a gyereket lehessen megfelelően rögzíteni...
Vendég

Sziasztok!
Orsi eggyetértek az a férfi aki kiábrándul azért mert a feleségét ilyen szituba látja az nem is szereti igazán...
Nálunk kizárólag én vagyok az apás szülés ellenző!!!A férjem jönne,még a császárra is ,simán!!!!

Mózeskosár,szerintem nem csak,hogy a kresz szabályinak nem felel meg de nem is lehet igazán kihasználni :? Attól függetlenül jó pofa,nekem tetszik,de nem lesz....

Többiek szombat pihi??
Vendég

Sziasztok!

Nekem még mindig úgy van ez a mocorgás, hogy egyik nap többször is érzem, aztán 1-2 napig semmi.
De még mindig van bennem bizonytalanság, hogy biztos őt érzem-e. :)

Bár valamelyik nap egy kifejezetten erős "ütést" éreztem többször is egymásután.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok:
hízás: 4 kg.. .szerencsére még mindig tartom. :)

apás szülés: "eggyetértek az a férfi aki kiábrándul azért mert a feleségét ilyen szituba látja az nem is szereti igazán... "
ezzel azért vitatkoznék... ez teljesen férfi-függő. az a pár akit én ismerek, hogy fél éve volt a szülés, és a szex még mindig nincs rendben, tudom hogy a férfi az életét adná a feleségéért, és nyomasztja az, hogy egyszerűen nem tud zöldágra vergődni az ágyban... úgy néz ki hogy pszichodokihoz fordulnak. közösen akarják megoldani a problémát. van olyan férfi akit már az is taszít ha a feleségének épp mezesze van... ettől még ugyanúgy szereti a feleségét akár egy életen át. szerintem nincs abban rossz, ha a férfi nem akar ANNYIRA ott lenni ezeknél a dolgoknál, ehhez nincs köze annak, hogy milyen fokú a szeretet. olyat is ismerek, akik nem szerették egymást, az apa mégis ott volt a szülésnél, nagyon meghatódott, minden rendben volt, aztán fél év múlva szétköltöztek, mert nem működött a kapcsolat - a szex rendben volt.

mia_snow

Mia:végül is lehet,hogy igazad van..És az ismerőseidnél tuti,hogy az a baj?Mármint,hogy a férj látta a szülést?Tuti,hogy azért ment el a kedve a feleségétől?
Mert gyakran halottam olyat is ,hogy valahogy a szülés után a nők teljesen kedvüket vesztik,vagy a gyerek jelenléte feszélyezi őket...

De mondom én magamtól is azt mondom,hogy ne jöjjön!!

De azért egy férfi talán meg tudja magáról itélni,hogy őt mennyire zavarná a látvány,és ha a legkisebb gyanúja felmerül,hogy neki ez gondot okoz,akkor ne menjen...van a szülőszobán tök kedves személyzet(jó esetben),ők is elegendőek akkor.
Vendég

bárány: az tuti, hogy nem a csajtól függ, elég jóban vagyok mindkettőjükkel, elmondták a dolgokat. az viszont elképzelhető, hogy nem konkrétan maga a látvány, hanem a gyerkőc közelben léte, vagy akár a feleség anyává válásának a ténye kavart be a szexuális életbe - ezért akarnak dokihoz fordulni, mert amíg ők maguk sem látnak tisztán, sőt mostmár a srácot kínozza a lelkifurdalás is... szóval nem jó ez így náluk sehogyse.

mia_snow

sziasztok!na végeztem a takarítással, végre leülhetek.
Az én párom bejön szülni,(már ha itthon lesz) de szerintem nincs abban semmi rossz, ha nincs ott a ffi,az én párom sincs oda a vérért, meg ilyesmikért, azért jön, hogy mellettem legyen, nekem segítsen.Apám egyikünknél sem volt benn-azt mondja mindig dolgozott értünk-s mégis mind a hatan becsületesen felnőttünk.
Én is hallottam ilyenről, h.bekavarhat a kapcsolatba, de szerintem ha két ember őszintén szereti egymást, nincs olyan akadály, ami gátat tenne közéjük. Én nem tudnám ezt elképzelni nálunk.
BOgi szerintem tuti őt érzed, én teljesen biztos vagyok benn, tegnap óta folyamatosan mocorog és elkülöníthető a gyomorkorgástól, meg más dolgoktól.
eyi

nem tudjátok hogy kell feltöltenem a vonalzót, ha a kód már megjött az email címemre?melléklet feltöltése, s az alsóba bemásolni v.melyik kódot?phbpbb kódot kell bemásolni?MERT html ki van kapcsolva.hiba az oldalon, azt írja ki.
eyi

Sziasztok!

Látom nagyon megoszlanak a vélemények az apás v. nem apás szülésről.De ez így van jól.Mindenki döntse el maga.

eyi:te hány hetes vagy?Már majdnem mindenkinek mozog a bébije!

Úgy örülök,mert kaptam a barátnőmtől 3 klassz kismama nacit.
Én még beleférek egyik-másik nadrágomba,de sokkal kényelmesebb már a kismama nadrág.

Ma nem is pihentem,pedig estére megyünk a barátnőmékhez dumcsizni.Lehet nem bírom sokáig.
Ti korán elalszotok este?Persze aki dolgozik,annak érthető.

Kép
melike

eyi: a kódot kell bemásolni az aláírás rovatba a profilodba.

Kép
melike

Eyi: én is okat szenvedtem a vonalzóval.
A phbpbb kódot (az egész sort) másold be az aláírásod alá. Remélem sikerül!

Apás szülés: egyenlőre mi is úgy beszéljük, hogy Apuka bent lesz, de azt is megbeszéltük, hogy amikor bármelyikünk úgy érzni, hogy ne, szól a másiknak. Tehát ha úgy gondolja, nem bírja, inkább menjen ki. Bár nem hiszem, hogy ez lenne, mert nagyon kíváncsian várja a kis krapekot! :D

Bárány: hogyhogy nem voltál még védőnőnél? Nálunk már járt is kint és már a rendelésre is most szerdán megyek a másodikra. Hízásnál ma reggel 3 kg-nál tartottam. De aztán ebédre töltött káposzta volt!! :P

Amúgy mikor itthonra eljött a védőnő semmi különöset nem nézett, csak elmondta a hátralévő időszak vizsgálatait, részleteket.

Nálunk most indul 2 hét múlva a terhestanfolyam, kíváncsi vagyok rá, 20 alkalmas lesz, majd mesélek! :D

Nekem szerencsére elmúlt a haskeményedésem, szerintem csak jelzett a picúr, hogy lassítsak a munkával, úgyhogy hallgatok rá!

A picit naponta 3-4-szer érzem, általában hasonló helyeken, de már azt várom nagyon, hogy Apa is érezze!!!

Kismama melltartót hord valamelyikőtök? Mert én folyamatosan növöm ki az előző "normálisakat".

almaani
Kép
almaani

Jaj, hát aludni én is nagyon hamar elalszok. Régebben mindig éjfél-1-ig fent voltunk, de az utóbbi 2-3 hónapban már a 10 óráig alig jutok el. Még a munka megy (bár nekem elég kötetlen), csak egy héten 3-szor edzést tartok (hobbiból és nagyon kíméletesen az edzőteremben), és most heti 2-szer kismamatornára is járok. Nálunk szombaton is munka van (ekkor van igazán), de mostanában visszafogom az aktivitásomat!!!

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!
Almaani,én a védőnőnek azt hazudtam,hogy az ultrahang papírt bent felejtettem az orvosnál,és anélkül nem állít ki kiskönyvet..
Orvoshoz meg csak 23.-án megyek....majd utána elöbb-utóbb védőnő...nem lehet megúszni 4 alkalom kötelező..
Hozzám szerintem házhoz nem jön..a gyerekekhez sem engedtem be soha.. :D
De ettől függetlenül tök kedves,én is széles mosollyal beszélgetek vele,mint akik imádják egymást :D Sőt ha valami kérdésem van fel is hívom...azért spanok vagyunk :?

Torna:lelkiismeret fúrdalással olvasom,hogy terhestornáztok,én meg közbe kétpofára tömöm a somlóit...fúúj
Vendég

meli:az első vizsgálat szerint 17, a 13 hetes uh szerint 18 hetes vagyok, hétfőn megyek uhra, alig várom.nekem is most kezdett el intenzívebben mozogni, eddig nem nagyon éreztem, vagy nem tudtam, hogy az.
az aláírás rovatot nem találom. a profilba nincs.
eyi

és a rovatokba pedig nincs olyan hogy aláírás.Ennyire kuka lennék, hol keressem?
Meli én is még tegnapelőtt paráztam, hogy nem érzek semmit jóformán, de a csajok megnyugtattak, főleg bárány
eyi

azthiszem megvan

Kép
Kép
eyi

szóval ennyire kuka voltam, de köszi

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
Eyi:nekem is a 12 hetes ultrahang egy héttel többet mutat,tehát a szerint több vagyok.De nem az a jó amit az utolsó menstruációból számolnak ki?

Nagyon tetszik a vonalzód!!!
Vendég

eyi: szép lett a vonalzód. :)

melltartó: nekem még jók a régiek, csak már mindegyiken kellett engedni egy kicsit. ha egész nap rajtam van pl mert dolgozom (ez 12 óra kb), akkor már azért igen kényelmetlen estére. hétvégén viszont pihenek és nem veszek fel. mondjuk alaból 75B, tehát olyan óriásira (gondolom) nem fog nőni. sajnos. :D

torna: most, hogy bevágtam egy jópár friss, meleg lekváros buktát, meg sem tudok mozdulni. anyukám sütötte. :D ... amúgy a barátnőmtől kaptam kölcsön egy videokazettát, egyszer már végigcsináltam 3 hete... ha nem dolgoznék, akkor tudnék rá időt szakítani, de így hétvégén meg minden mással foglalkozom, csak azzal nem. :(

bébimocorgás: újabban nem érzem a kezemmel, csak úgy belülről... fura, mert az első 2-3 alkalommal a kezemmel jobban éreztem, mint belülről. de még mindig nagyon ritkán, nem mondhatnám, hogy minden nap... de hétfőn a doki, kedden a védőnő megnyugtatott, hogy ez a 22-24. hétig normális, ha így van, ne aggódjak. az uh-n láttam hogy mocorog, biztos a hájamtól nem érzem... :roll:

esti fáradtság: hétköznap este legkésőbb 10-kor már kidőlök, reggel 3/4 6-kor szoktunk kelni. hétvégén esélyes, hogy tovább fent maradok, de ez igazából csak akkor megy, ha délután is iszom egy laza kávét (amúgy csak reggelente iszom egy csészével). múlt hét végén volt a Nagy Birodalom c. film, az nagyon érdekelt, éjfélig tartott, és simán végignéztem. kb a 14. hétig volt az, hogy este fél7-re hazaértem a munkából, ledőltem a nappali kanapéra, és AZONNAL elaludtam. azóta már helyrerázódtam szerencsére. viszont lusta lettem nagyon. :(

mia_snow

sziasztok!na melyik vonalzó legyen.gondolkodom.a magyar kicsit szimpibb.Mi egymást is CSucsunak hívjuk, s már a kicsit is.
Ja melltartó!Eddig 90 cm volt a mellem körfogata, hisz már írtam is, s már felment 99 re.Ez azt jelenti, h. egyik melltartóm sem jó.VEttem egy pamutot teljesen bélés és merevítő nélküli, nagyon kényelmes, de vennem kell mégegyet, mert tényleg nem megy rám egyik sem.
A fáradtsággal kapcsolatban, most már nem dőlök ki nyomban munka után, de azért ha sokat trappolok, mint pl.ma, azért kifáradok, most is megyek is aludni, asszem már mindenki elvonult. Azért jóéjt

Kép
Kép
eyi

bárány:sztem is az első számítás jó, tehát az szerint még én sem vok 18 hetes, csak 17.Na mind1, csak majd hétfőn fogok izgulni az AFP miatt.nektek már megvan?kicsit parázok

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
Eyi:nekem már holnap megvan az AFP de mivel csak 23.-án megyek igy csak akkor tudom meg...mert szerintem telefonon nem fogják megmondani.Vagy igen lányok?
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert bedöglött a gép. Minden programot újra kellett telepíteni. Hát...alig bírtam visszaolvasni! :lol: Nem tétlenkedtetek. :lol:

Apás szülés: nálunk bent lesz a párom. Azt mondta, hogy jóban-rosszban. Ha már részt vett a "bejuttatásában", akkor részt vesz a kijutásban is.

Hízás: 4-5 kg, attól függően, hogy mennyit ettem előző nap. :oops:

Védőnő: Nálam már volt kint egyszer, meg én is egyszer voltam nála. Hétfőn megyek legközelebb. Nekem szimpi a védőnőm, nem tolakodó, nem erőszakos, a lakásba is szívesen beengedem.

Mozgás: én is csak alul érzem, néha jobb oldalt, néha bal oldalt. Nekem mellső falon fekszik a lepény, szerintem az letompítja annyira, hogy ott még ne érezzem. Egyelőre csak olyan, mintha egy pinpong labda pattogna a hasamban, kézzel nem érzem még.

Torna: járok kismama tornára, elég laza, de a gátizomtorna, meg a légzőgyakorlatok jók. Járok úszni is. Még semmi bajom nem volt a víztől. Nem is tudom, hogy bírnám ki nélküle, annyira jót tesz a hátamnak, meg a derekamnak.

Fáradtság: hát, legtöbbször kidőlök este 9-kor. :roll: Arra riadok csak fel, hogy a párom leveszi rólam a szemüveget meg a könyvet, aztán alszom is tovább. :lol:

Ruha: végérvényesen kinőttem a rendes ruháimat. Csak kismamanadrág jön rám. Vásároltam magamnak pár csinos cuccot, még akkor is, ha tudom, hogy csak pár hónapig fogom hordani őket. Ennyi jár nekem. :wink: Szülés után úgyis minden pénzt a gyerekre fogok költeni. :lol:

Autósülés: a szabály az szabály! Előbb-utóbb úgyis be kell szerezni, akkor már inkább kezdettől fogva az legyen. A csecsemőknek való inkább hasonlít egy hordozóra, félig fekszenek benne, szerintem nem kényelmetlen az egy babának.

Ibm: én most kértem el a 12. heti uh-ról a képeket és megvolt a dokinak a gépben. Szerintem kérdezd meg, mert le tudják másolni mégegyszer. Olyan ez, mint minden más orvosi dokumentum, bizonyos ideig őrizniük kell.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Bárány! Nekem az orvos elmondta telefonon keresztül is. Ha nem tudsz az orvosoddal beszélni, akkor lehet, hogy más nem mondhatja meg.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana,köszi!Lehet,hogy megpróbálok telefonálni....de a dokim esélytelen mert az folyton szaladgál,nem hinném,hogy pont a közelben lenne a papírom,amikor hívom :(

Ruha nekem sem jó egy régi ruhám sem,vagyis a fölsőim igen,a gatyáimtól viszont úgy érzem végérvényesen elbúcsúzhatok...nagyon szomorú lennék mert kb30 farmerom van,szinte gyüjtöttem :lol: 27-28-as mind...úgyhogy pá-pá :(

Uszoda:szerintem sem lesz semmi bajod,de én túlzottan ovatos vagyok,én már megégettem magam egyszer...erre mon dják,hogy:hidegen is fújom...
Sokan járnak,a mozgás hasznos :D
Vendég

Sziasztok!
Tegnap este és ma reggel egy másik topikból olvastam egy történetet ahol az anyukának meg kelett szülnie 25 hetesen a babáját,aki 700gr...ezt olvasva gondolhatjátok hogy az élettől is elment a kedvem
Az egész magzatvízszivárgással kezdődött neki...azóta ezt figyelgetem magamon,és már mintha lenne is nekem,aludni sem igazán tudtam...nem akartam megint panaszkodni(para mami),de tényleg olyan szinten rámjött a paranoja..már azon gondolkodom,hogy bemegyek a kórházba,mert mintha lenne valami,de nem tudom mert én már szerintem idegileg roncs vagyok
Nem is selytettem,hogy így fogom átélni a terhességet...egy boldog pillanatom nincs
Vendég

Sziasztok!

Para mami! - Ne olvasgass inkább más topikokat! Maradj itt,és olvasgass bennünket! Rossz dolgok bárhol,bármikor előfordulhatnak! Nehogy már mi magunk idézzük elő!
Csak pozitívan! Csak pozitívan!

Szülés: Nálunk a férjem az első pillanattól úgy érezte,hogy bejön velem szülni,számára ez természetes volt.De ha ő azt mondta volna nekem,hogy nem akarja (akármilyen ok miatt is-ok nélkül is!)
ELFOGADTAM VOLNA !!! Anélkül,hogy faggatnám,kérlelném,vagy netán azzal vádoltam volna,hogy nem szeret igazán. Ez butaság!
Minden férfi érzi azt,hogy mire képes,és mire nem,ezt 100%-ban rájuk kell bízni.És ez az elfogadás is erősíti a kapcsolatot,sztem.
Én persze nagyon örülök,hogy így döntött!
De ha nem ő,akkor anyu vagy a nővérem jött volna be. :wink: :roll:

Mozgás:
Ma reggel már (először!) feljebb is éreztem a picurkát mozogni,és már erőteljesebben! Szerintem zavarta,hogy az oldalamon fekszem,elfordultam,és mondtam apának,hogy tegye oda a kezét,mert ezt már ő is érezni fogja! ÉS ÉREZTE!!! Apának a nagy lapát tenyerét rúgdosta (kétszer akkora a keze ,mint az enyém!),és persze csillogtak a szemei. Pedig a negyedik gyermekünk!! Tök jó! :D :D :D

Nekem egy pár napja előfordul,hogy éjszaka lábikragörcsöm van. (vádli-izomgörcs) Ezt sajnos mindhárom terhességnél megszenvedtem,csak akkor talán egy kicsit később kezdődött. Baromi kellemetlen!! :( Pedig ennél csak rosszabb lesz!!! :(
A terhes nők igen nagy hányadánál előfordul,átmeneti CA hiány okozza. Ca-dús táplálkozás segít. Csakhogy én laktóz érzékeny vagyok,kerülöm a tejtermékeket.
Valamelyikőtöknek van-e hasonló problámája,ill.tudtok-e nekem valamit ajánlani,amivel növelhetném a CA bevitelt. (a ca pezsgőtablettát utálom.)

Kép
orsitigris

para-mami: ne aggódj, ilyenkor fokozott odalent a váladéktermelésünk, biztosan azt érzed. nekem van egy ismerősöm, akinek a 27. hétben kellett megszülni a babáit, ők sem voltak 1 kilósak, de mostmár elmúltak 1 évesek, és semmi gond nincs velük. ;) amúgy a jános kórházas szülésfelkészítő anyagában találtam ezt: honnan tudjuk, hogy szivárog a magzatvíz?
 1 óra alatt átázik a tisztasági betét
 1 óra múlva egy másik is, akkor ez szivárgás
ha biztonytalanok vagyunk, mert lehet erősebb hüvely váladék különösen reggel, melegben, akkor 5-6 papírzsepit tegyünk be, ha 1 óra alatt átázik, akkor az magzatvíz (papírzsepi jobban mutatja, mint a tisztasági betét, ezért ez a javaslat)

mocorgás: szóval azt mondjátok, hogy a mellső fali lepény tompítja a mocorgás érzését? mert akkor nem aggódom... nekem is az van...

mia_snow

Sziasztok!
Orsi nekem is lábikragörcsöm van,főleg ha reggek nyújtózkodni akarok,minden terhességemmel volt,de én is úgy emlékszem,hogy később..Én nem vagyok allergiás viszont utálom a tejet,ki is hánynám ha meg kéne innom..a tejtermékekért sem rjongok..
Elég nekem a gyümölcsevést magamra erőszakolnom,de a tejet már nem fogom :twisted:
Az elevitben ezek szerint kevés a ca mert azt szedem még...
Vendég

Mia:ezt a kérdést már amúgy föl akartam tenni körkérdésnek csak olyan indiszkrétnek találtam ország világ elött...szóval nektek mennyire van az a bizonyos megnövekedett hüvelyváladék??
ÁÁÁ ilyen átázásról nálam szó nincs,csak nem száraz soha..akkor sem ha 1 percenként nézem..ez bosszant...
Vendég

nálam... attól függ. van amikor hirtelen jön "egy adag", meg is lepődöm, hogy hoppá, ez most mi volt.... van amikor órákig semmi, csak hát azért érzem, hogy nem vagyok egy sivatag....

mia_snow

[quote="mia_snow"]n írta:mia_snowálam... attól függ. van amikor hirtelen jön "egy adag", meg is lepődöm, hogy hoppá, ez most mi volt.... van amikor órákig semmi, csak hát azért érzem, hogy nem vagyok egy sivatag....

Mia:ezt mintha én fogalmaztam volna...nekem pontosan ugyan ez a helyzet...és ez engem olyan szinten zavar,hogy kb8 szor zuhanyzok egy nap,és nem túlzok :oops: ugyan ennyi tisztaságibetét,és még akkor sem érzem magam tisztának..
Nem tudok sehova elmenni még vásárolni is utálok mert akkor nem tudom ellenőrizgetni magam...
Ez beteges ugye???
Vendég

nem hinném hogy beteges, de elhiszem hogy zavar. próbáld meg úgy felfogni, hogy ez az állapotunk természetes velejárója. én is ezt teszem... ezzel nyugtatom magam. főleg, hogy munkanapokon én 12 órát vagyok itthonról távol, szóval nem is nagyon tudok mit kezdeni az egésszel.

... még mindig jobb, mint az előtej...

mia_snow

Nem!!!! sokkal roszabb mert azt legalább biztosra tudod,hogy normális dolog...én ezt a dolgot szivesen elcserélném rá...inkább lenne napi 5 liter előtejem csak ez ne!!!!
Vendég

bárány: a megnövekedett hüvelyi váladék teljesen normális velejárója a terhességnek. kényelmetlen, ez tény. a váladék ráadásul fehéres, "krémes" dolog, a magzatvíz pedig elképzelésem szerint inkább vizes, és ezért tudja átáztatni a zsepit, tisztasági betétet. na de ezt majd valaki aki tapasztaltabb, megmondja. magzatvízzel még nem találkoztam. :)

e az előtej (szerintem) sokkal kényelmetlenebb dolog, bár még sosem volt nekem ez sem... , de el tudom képzelni. és szurkolok, hogy minél később legyen benne részem.

mia_snow

Hello csajok!
Lábgörcs nekem is van MINDEN ESTE!
Mondtam a dokinak azt mondta ez ilyenkor természetes,és a hüvely váladékra is ezt mondta mert az is van tehát Bárány ne parázz ezen,a doki azt mondta nekem ilyenkor azt nem kezelik a baba miatt.Különben nekem néha olyan mintha mensiznék.
Tisztasági betét ezerrel meg zuhanyzás!
Mást nem tudunk csinálni.
:)
Vendég

Mia igen valóban olyan "összekaparható"sikos anyag és nem vizes állagú...tehát nem az az átáztatós ,ez igaz...Magzatvizzel még én sem találkoztam,remélem nem is fogok.Na ezt jól kiveséztük,de legalább megnyugtattál,hogy másnak is van...
Vendég

Moni:köszi a választ a 100 kilós kő kezd leesni a szívemről
Vendég

Bárány! :lol:

Jo étvágyat az ebédhez mindenkinek,én megyek hammolni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

a hüvelyváladékkal akkor kell csak orvoshoz fordulni, ha "színes" (sárgás, barnás, rózsaszínes), illetve ha égő-viszkető érzéssel jár. ha ilyen nincs, akkor no para. ;)

mia_snow

Köszi csajok!
Moni pont erre gondoltam,hogy jól feldobtam a témát a vasárnapi ebéd elött :oops: ezer bocsi...de azért többiek is válaszoljatok jó?
De csak ebéd után :D :D
Moni jó a vonalzód.Csere lesz???
Vendég

Nem lesz csere kettö lesz!
Nem akarom a másikat leszedni mert 5 hetes voltam mikor felraktam,és ugy döntöttem marad. :)
A másikat csak azért csináltam mert rá van irva az ÉN KISFIAM!
Jajj nehogy hülyének nézzetek,néha kissé gyerekes vagyok. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Engem meg az nyugtat meg, hogy más sem érzi még folyamatosan és erőteljesen a mocorgót odabenn. Nekem is mellső fali a lepény, nyilván ez az oka. A dokim is mindig azt mondja, hogy ez normális, csak persze az ember aggódik...
Jövő héten végre lesz UH, utána majd nyugodtabb leszek én is.

Nekem a fekvés okoz egyre több gondot, oldalt fekve sokszor elzsibbad a lábam, és néha a hasamnak is rossz, el kell fordulnom. Feszülni is szokott, ha kinyújtom a lábam, stb...Nektek ez milyen?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Várandóssági támogatás
Egyszer, rövid időn keresztül volt... már évek óta nincsen...

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... am20060213
Vendég

b. bogi: oldalt fekvésben nekem nem a lábam, hanem "csak" a csípőm zsibbad, elég rossz. kb 1-2 óránként testhelyzetet kell változtatnom éjjel. aztán ma hajnalban rájöttem, hogy ha az egész paplanomat a 2 lábam közé gyűröm, nem érzem a zsibbadást... csak a derekam fázik. úgyhogy be fogok rakni egy nagyobb párnát a lábaim közé, és bízom benne, hogy úgy alszom majd mint rég: abban a pózban ébredek, ahogy lefeküdtem. :)

aztán lehet, hogy naiv vagyok... :roll:

mia_snow

sziasztok!
tavaly még volt várandóssági valami, az adóból lehetett visszaigényelni, asszem, de jövő héten biztosra tudom

Kép
Kép
eyi

Köszi Gigi,elolvastam..
Azért vannak kiskapuk,mert én a fiammal 5 hónapig voltam itthon,elintéztem,anyámnak a gyest és elmentem teljes munkaidőbe dolgozni...olyan"jól" álltunk anyagilag,hogy muszály volt...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: