Sziasztok!
Nem voltam pár napig, mert bedöglött a gép. Minden programot újra kellett telepíteni. Hát...alig bírtam visszaolvasni!

Nem tétlenkedtetek.
Apás szülés: nálunk bent lesz a párom. Azt mondta, hogy jóban-rosszban. Ha már részt vett a "bejuttatásában", akkor részt vesz a kijutásban is.
Hízás: 4-5 kg, attól függően, hogy mennyit ettem előző nap.
Védőnő: Nálam már volt kint egyszer, meg én is egyszer voltam nála. Hétfőn megyek legközelebb. Nekem szimpi a védőnőm, nem tolakodó, nem erőszakos, a lakásba is szívesen beengedem.
Mozgás: én is csak alul érzem, néha jobb oldalt, néha bal oldalt. Nekem mellső falon fekszik a lepény, szerintem az letompítja annyira, hogy ott még ne érezzem. Egyelőre csak olyan, mintha egy pinpong labda pattogna a hasamban, kézzel nem érzem még.
Torna: járok kismama tornára, elég laza, de a gátizomtorna, meg a légzőgyakorlatok jók. Járok úszni is. Még semmi bajom nem volt a víztől. Nem is tudom, hogy bírnám ki nélküle, annyira jót tesz a hátamnak, meg a derekamnak.
Fáradtság: hát, legtöbbször kidőlök este 9-kor.

Arra riadok csak fel, hogy a párom leveszi rólam a szemüveget meg a könyvet, aztán alszom is tovább.
Ruha: végérvényesen kinőttem a rendes ruháimat. Csak kismamanadrág jön rám. Vásároltam magamnak pár csinos cuccot, még akkor is, ha tudom, hogy csak pár hónapig fogom hordani őket. Ennyi jár nekem.

Szülés után úgyis minden pénzt a gyerekre fogok költeni.
Autósülés: a szabály az szabály! Előbb-utóbb úgyis be kell szerezni, akkor már inkább kezdettől fogva az legyen. A csecsemőknek való inkább hasonlít egy hordozóra, félig fekszenek benne, szerintem nem kényelmetlen az egy babának.
Ibm: én most kértem el a 12. heti uh-ról a képeket és megvolt a dokinak a gépben. Szerintem kérdezd meg, mert le tudják másolni mégegyszer. Olyan ez, mint minden más orvosi dokumentum, bizonyos ideig őrizniük kell.