Sziasztok!
Ádámank, Kristófnak,Petinek, Rékának boldog boldogot
Hú Vali jó későn itt voltál még....
Én is sokáig ébren voltam , mert megnéztem ezt az "aki bújt aki nem" című filmet....nagyon szar volt....
Szóval visszatérve a verekedésre....valamennyire minden életszakaszon keresztülmennek a gyerkőcök...a verekedés is szóba jöhet, DE!!!!! Orsinak van egy pajtása a Levente. Egyidősek. Na vele lerendezik a dolgaikat egymás között. Mondjuk verekedni nem verekedtek még, de veszekedni veszekedtek...pl amikor Levente letessékelte Orsit a motorjáról akkor Orsi bizony az első kör után lelökdöste...
Na de pici babát soha, de soha nem bántott volna...
Amikor Orsit elösször meglegyintették a játszótéren akkor utána bizony Orsi is bepróbálkozoztt, hogy megüt valakit (mert ugye ezt látta)...na abban a pillanatban felkaptam, hazavittem és nem mentünk játszóra hiába hisztizett...megbeszéltem Vele, hogy miért nem (pedig még 2 éves sem volt) és utána már nem volt ilyen.
De mint látjátok a mai napig ilyen kis szelid...ha bántják még akkor sem mer csinálni semmit.
Nem tudom, hogy jó ez így vagy nem...persze nem akarom, hogy visszacsapjon, de legalább mondhatta volna neki, hogy hagyja békén...minta nekem amikor mosom a haját
Viszont az irigység az benne van a pakliban...főleg a játszótéren...jóformán minden gyerek az. És azt mondta az egyik doki mami, hogy ez bizony jó
Gondoljunk csak bele...veszünk egy autót és odajön valaki, hogy kéri kölcsön...vagy csak úgy elveszi...bizony az nekünk felnőtteknek sem tetszik úgy igazán...
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de bizony Orsi is vette már el másnak a kismotorját, lapátját, stb...aztán ez valahogy elmúlt...mostmár elkéri, odaadja.
Na persze a kismotor és a lapát is pont ugyanolyan volt mint az övé, csak neki pont az kellett...
Na megyek, mert próbálok valami finomat kotyvasztani Daninak...valami céklásat...hátha megeszi