Gyönyörű napsütéses Napot Minden lánykának!!
Kagyló: jó, hogy megnyíltál végre. Ugye milyen jó mindenféléről tereferélni itt a lányocskákkal. Köszi a repcepteket, nagyon jóknak hangzanak. Kipróbálás vár rájuk hamarost.
Sajnálom ezt a gyulladás dolgot, nem lehet könnyű, amikor az ember már beleéli magát a kezdésbe és belecsusszan egy malőr. De fel a fejjel eljön a Te napod is nemsokára.
Katóc: Te pont olyan vagy ezzel a vásárlással, mint a férjem!
Ő is mindent megvesz, ami szép! Én megcsak

a szemem, hogy hová pakoljam és mi legyen belőle.
Aztán meg jól elmegyünk vendéglőbe enni!
........................
Darin:
A Merkformint nem lehet egy életen át szedni, ebben ezer százalékosan biztos vagyok! Csak akkor, ha cukorbetegséget állapítottak meg valakinél.
A vetélések a kezeletlen rossz és elégtelen cukormüködés azaz IR miatt következnek be.
Tehát fordítva ülnek a bilin szerintem azok, akik arra serkentenek bárkit is, hogy terhesen egy cukorbetegségben alkalmazott gyógyszert szedjenek anélkül, hogy valójában még nem is cukorbetegek, felelőtlenek, mégha professzorok is, aki amúgy endrokrinológus és nem nőgyógyász. (Fogalmuk sincs, milyen élettani hatást gyakorol a bébikre, ugyan nem vetélsz el, de lehet, hogy betegen születik, vagy a későbbiekben kialakulhat betegség)
Nekem Ausztráliából vannak híreim és némi tapasztalatom. Ott sem szedetik a nőkkel terhesen.
A metformin tartalmú gyógyszeres kezelés mindig megelőzi a programot (Lombik, inszem,) Amikor kielégítő szintre kerültek az értékek akkor indulhatnak lombikozni. Persze a diéta és mozgásterápia folytatása mellett, ami szigorú. Igy nem lép fel a terhességi cukorbetegség sem. Ami egyébként nem IR-es, de a terhesség alatt tetemes súlyt felszedő nők esetében is kialakulhat.
Az sem igaz, hogy minden PCO-s IR-es. Csak nagy százalékuk az.
Nem akarok okoskodni, de én ennyit tudok erről a dologról.
...................
Plümikém: Happy Birthday to You!!!! A Jó Isten Életessen Erőben Egészségben még nagyon sokáig. Bevallom nem tudtam, hogy most van
Gulyilevest főzőknek jó ügyeskedés a konyhában, akik mint Bodzi már tegnap megfőzte Jó Étvágyat hozzá
Szépem : Jól van a lelkecskéd???
Pusszanat