Ha lenne külön szobánk még egy, akkor énis külön altatnám a törpét!
Sokkal jobb, ha már az elejétől azt szokja meg, ha van rá lehetőség!
Egyébként apák nagyon édesen végig tudják horpasztani az átüvöltött éjszakákat is

nálunk nem egyszer volt, hogy visitott a gyerek velünk egy szobában, én persze fenn voltam, apja meg mint aki süket, úgy aludt, még horkolt is mellé... lehet, hogy attól nem hallotta a sirást
Zoli is mondta, felőle üvölthet a gyerek, ha ő alszik... ritka, hogy felkel rá... merthogy már összekaptunk az éjszakai szopikon... hogy nem veszem magam mellé az ágyba a gyereket, mert odaszokik (végülis igaza van, Barnus igy szokott el a kiságytól) hanem ott a szép fotel, ha utána meg nem akar aludni, kicsit hagyni kell sirni.... én meg mondtam, hogy persze, hagyom, mert lehet, hogy csak szimpla anyát akarom sirás, de akkor ő hogy pihen??? Erre mondta, hogy ne izguljak, ő alszik... mondjuk, ezt tudom!
Takaró....

most is készülök, van két varrt garnitúrám még Barnusról meg veszek még egy teljes garnitúrát egy barátnőmtől (Malackás rózsaszin csoda) de tudom, hogy ugyanúgy, ahogyan a fiúkat is, hálózsákban fogom altatni, takaró nélkül...

a legpraktikusabb egy vastagabb hálózsák a rugira és nem kell takargatni...

és akkor attól sem kell parázni, hogy a másik szobában lerúgja magáról a takarót....

nappal valószinübb, hogy takaró lesz rajta és hálózsák nem, mert akkor jobban tudom követni, van-e rajta még takaró...
Hogy éjjel mikor kel fel és mikor nem már szopizni??? Mondjam, hogy ezt csak a jóég tudja...

Két fiam két különböző viselkedést és szopit meg alvást produkált, igy nem nyilatkozok, szerintem ez az ami teljesen gyerekfüggő dolog... ezt senki nem tudja előre megmondani... van olyan, akinek az első perctől fogva átalussza az éjszaka zömét (barinőmé) van, akinek átüvölti az éjszaka zömét és átszopizza (Barnabásom) és van, aki telejsen átalussza az éjszakát (Attilám)

hogy Zsófi milyen lesz (ahogy Szösz irta, azon kivül hogy a világ leggyönyörübbje?)

erről majd akkor, mikor már itt szuszog mellettem.....