Lindi!
Igen, emlékszem, hogy pont akkor beszéltünk

Azért az annyira durva, hogy ennyire elmérnek egy babát!

Nem is értem!
Amit gyermekeid alvási szokásairól írtál, nos nem éreztem jobban tőle magam

, gondolom, a sorstársak sem, de nem is ezért írtad....
Ez a köldöksérv dolog egyre brutálabbul hangzik
Zsan!
HAjrá beszoktatás!
És mosógép: van a Whirlpool-nak egy boltja az üllőin ( de asszem a Fehérvárin is, de azt nem tudom pontosan), ahol esztétikai hibás cuccokat lehet venni, 35 %-kal olcsóbban. Mi ott vettünk egy hatodik érzék mosógépet. Az egyik oldalán egy kis horpadás van. Amit ott árulnak, mindet külön bevizsgálták műszakilag, és ami a lényeg, ezen a mosógépen 3 éves garancia van.
Ruz!
Hajrá viszgák! ÉS nagyon horror utatok lehetett
BArbi!
Füvescicizés

Hát igen, vagy ahogy mások hívnák komfortszopi. NApközben szerencsére nem akar annyit narkózni, mint anno B, éjszaka meg sajnos nem tudom elterelni a fégyelmét. B-t még át lehetett verni cumival, Pannus fogja és elhajítja, és ordít, hogy "mit képzelsz, csak úgy átverhetsz"?
Borinak NAgyon Sok Boldog Szülinapot KÍvánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ríd! Tök jó szülésed volt!
Amúgy olyan rosszul érzem magam, amikor kiabálásról, megsikoltozásról van szó (és most nehogy azt írd, hogy nem erről írtál, meg miegymás, mert tudom, hogy nem akartál megbántani, és nem is bántódtam meg, csak ez most így kijött belőlem), mert én most legutóbb hajnali 2-től délig ordítottam (előtte 2 napon keresztül már folyamatos fájásaim voltak, aludni sem tudtam), cirka 2 percenként, és annyira szégyenlem magam

Szerencsére a doki és a szülésznő is mondta, hogy nyugodtan, látják, hogy mekkor amunka ez, de amikor egyszer a dokibá visszajött egy kis pihiről, és mondta, hogy kint mindenki hogy szorít nekem, na akkor gondoltam, hogy biztos nem azt mondták, hogy "micsoda asszony, hogy megéli a szülését", hanem valami olyat, hogy "na, remélem ez a csaj minél előbb megszül már, nem akarom egész ügyeleti időmben az óbégatását hallgatni".
kicsit lelkizős hangulatban vagyok?
Neet!
Hú, nem semmi a melóhelyed

Akkor az enyém egy paradicsom, végülis csak egyszer vert meg egy ügyfél, és csak egyszer kellett emiatt tárgyalásra mennem
Amúgy anyám is tanár, most ment nyugdíjba, és ő valahogy mindig azokkal a gyerekekkel bírt a legjobban, akik problémásak voltak. Volt egy gyerek, aki egy másik tanárt lekurvázott, meg órán evett, meg minden, anyámmal meg mindig tök normális volt.
Votiv!
Tök jó, amiket IStiről írsz

Mármint hogy fejlődik a kommunikációja, és hogy tök jól el tudtok játszani. Autózás nálatok is mánia? Én kezdek félni, hogy nálunk ez már beteges. B simán a levegőben hadonászik, és mondja, hogy "kinyiotom a mitsubishi ajtaját, beindítim, és ..." itt elkezd berregni, mint egy eszement, és rohangál a lakásban, kormányozva természetesen! Sebességet is váltunk