Sziasztok!
Eltűntünk, mert dec.25-én elutaztunk, és csak múlt hét közepén jöttünk vissza. Eddig nem értem rá jönni, mert mióta megjöttünk, azóta mosok, mosok, mosok,

, takarítok, pakolok, mosok, intézem a Gyest stb., szóval nem unatkozok. Próbálok mindent átolvasni, de vagy 6 oldallal le vagyok maradva!
Szilcsi! Gratulálunk Lali babához! Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!
Bibi! Jobbulást nektek!

:) A Kenguru Goldban sztem vannak bodyk 104-es méretben. A Cserepes soron, ahol a Cactus Clone cuccokat is árulják 116-os méretig van body!
Zsuzsu! Én már ki se borulok az ilyen hisztiken!

:):) Dini másfél éves kora óta, mióta a dackorszakban vagyunk, időről-időre meglep ilyen hisztikkel. Én is próbálok arra gondolni, hogy egyébként egy tündér.

Meg megpróbálom elterelni a figyelmét. A havat Dini is imádja, mindegy, hogy jeges-fagyott, belegyalogol. Én meg hagyom.

Ha tud benne menni, csak menjen. Ha elesik és nem tetszik neki, majd kijön! Erőszakkal nem lehet visszatartani, már próbáltam...
Tuti nem vagy rossz anya, brutál hisztiket minden gyerek produkál előbb-utóbb.
A
gyerekek gyönyörűek!

:) Olyan sok képet tettetek fel, nem sorolom fel mindegyiket, ha nem baj!
Anett! A lánykád tiszta apja!

:):)
Anna! Nagyon szép volt a szüléstörténeted! Az anyatejes pöttyök maguktól elmúlnak. Elég csúnyák tudnak lenni, de nem érdemes kenni semmi extrával.
Minden betegnek jobbulást kívánunk!

Melinda! Örülök, hogy jól sikerült az első karácsony az új házban!

:) A GyES-sel én is így vagyok, ha nem sikerül egyhamar pocaklakót produkálni, lehet májustól én is megyek dolgozni, pedig szerettem volna Déni 3 éves koráig itthon maradni.
Dancsi! Boldog névnapot Boldizsárnak!

:)
Mi Cserkúton (Mecsek), töltöttük a szilvesztert. 4 napra vettünk ki egy vendégházat, tesómék, anyukámék, tesóm anyósáék és mi. A gyerkőcök 4 napig mamáztak-papáztak, én meg épp kifelé jöttem a gégegyulladásból (mert hogy tölthetné jobban az ember az ünnepeket, mint lázasan, hang nélkül...

), rám is fért egy kis pihi.
Dénes is elkapta, de sokkal jobban viselte, mint én, hamarabb meg is gyógyult, még ő se volt szilveszterkor teljesen jól, de azért nem hagytuk ki, főleg, hogy húgom anyósa gyerekorvos, nem is lehettünk volna jobb felügyelet alatt!

Cserkút nagyon szép volt, oltári nagy hó volt, gyönyörű fehér volt minden, nem olyan piszkos-latyakos, mint egy városban, és hegyoldalban szánkózni is hatalmas élmény volt Dininek, nem mindegy, hogy 10 métert csúszik le az ember, vagy 50-et!
Itt van néhány kép a Cserkútról:
A vendégház kertje
ez is a kert
ketten a faluban:
Dénes a hóban:
Erre indultunk naponta szánkózni:
A karácsony is jól sikerült, a rokonok és barátok elborítottak minket ajándékokkal, erősen foglalkoztat a nagyobb lakás gondolata

. Mondjuk számítottunk rá, tőlünk épp ezért csak egy ajándékot kapott (hintalovat, imádja).
Találós kérdés, szerintetek tudja a rokonság, hogy Dénes vonat mániás?
Mind a három pályát most kapta, három különböző szett (Duplo, Thomas, Tesco favonat), szerencsére már elértem, hogy egyszerre csak egy legyen összeszerelve!

:)
Zsuzsi