A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Betty: Hú, egyik szörnyű rémálmomat mesélted el :( Nagyon félek a balesetektől. Nagyon örülök hogy ilyen jól megúsztátok, gondolom hogy bosszantó a totálkáros autó, de inkább a kocsi legyen totálkáros mint ti :(

Karmen: Hú, mi mentünk ugye Gödöllőre szilveszterezni, nekünk is csak nyári gumink van. Az autópályán 80-al mentünk. Szépen kényelmesen, nem rohantunk sehova, és egészben haza is akartunk érni. Nem előztünk meg senkit, csak úgy húztak el mellettünk az autók :) Aztán beértünk Pestre, és jött a tömeg, úgyhogy fel kellett venni a tempót különben szó szerint elsodortak volna bennünket. Vicces volt hogy autópályán 80-al mentünk, Pesten meg 100-al. Aztán mikor megint rákanyarodtunk az M3-ra újra 80-al. Hazafelé dettó, csak akkor meg mikor beértünk Szegedre akkor 40-el.
Úgyhogy a lassan járj tovább érsz (élsz) elvet követjük mi is :)

Szandra: Miért kell kihúzni a fogát?
A Corában nagyon jó áron vannak bébiruhák (is).

Timika: Gyors gyógyulást az egész családnak!

Exi: Nektek is gyors gyógyulást! A munkára én is kíváncsi vagyok, mikor jár le a próbaidőd? :)

Anna: Én is most tervezek gyöngyöt venni, ha gondolod vehetjük együtt, mivel 2 kilót mindenképp meg kell venni, és az 1 szopipárnához túl sok. Aztán elosztozkodunk a 2 kilón :)
Amúgy Exinek hála tudom hogy itt is vannak ilyen gyöngyök:
http://www.delcell.hu/elerhetoseg.php
Bovira 1250/kg, Délcell 300vmennyi/kg. Bár azt olvastam hogy ezek kisebbek. Fel kéne hívni őket :)

Szilcsi: Gyönyörű a kicsi fiú!

Zitacicu: Várjuk a képeket :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.
Kicsi lányom túlélte a húzást, nagyon bátor volt. Azért kell kihúzni, mert jön a maradandó és a tejfog nem akar kiesni és már begyulladt neki. már decemberbe húztak neki két fogat, sőt 22-én is megy fogorvoshoz, remélem aakor már nem húzzák.

köszi a tippeket, de a corába és a tescoba már voltam. amit lehetett ott megvettem. Más ötlet, Sever?.
Ma megyek a nagy lánnyal csavarogni. Apa marad a kicsivel. Ez az első hogy kicsit kettesben leszek Vivivel a szülés óta.
Most mennem kell.
sziasztok

Kép
Kép
szandra29

Bea! Jó ötlet az osztozkodás. MAjd megduncsizzuk az árat és hogy hol vesszük át az "árut".

Szilcsi: nagyon édi a kicsikéd. :)

Pár naoja a kicsi lánykém nem akar sehol sem aludni napközben csak kézben, amint lerakom pár perc és felébred. Van valami tanécsotok, vagy ez normális ilyen korban???
Próbáltam kenguruba rakni, de ott is sírt... Csak az ölelés jó...

Kép

Kép
sznanna

Szandra: Nem lehet hogy,Jázmin arcán nem elég erősek az izmok és ezért nem szopik? Egy kis Dévényes masszázs lehet jót tenne. Ha gondolod megadom egy Dévényes gyógy tornász számát, hívd fel ha szeretnéd hogy megnézze (fizetős, de nem sok!). Néha ez áll az mögött, ha a baba nem akar (tud) szopizni. :roll: Csak egy ötlet volt......
Severbe is vannak akciók...mi voltunk a minap, és láttam hogy ott is jó kis leárazások vannak!
Vivien ügyes volt nagyon :wink:

Betty: Nagyon sajnálom a történteket de tényleg az a lényeg, hogy nektek nem lett bajotok az ijedtségen kíül!!!! Érdekel a torna, de ilyen időbe nem megyek sehova a picivel, csak ha nagyon muszáj...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Betty: Igen a fogzás miatt lehet hasmenés, gyakori lágyabb széklet, megfázásos tünetek, orrfolyás...stb!!!!!

ceniko
Szeged

Sziasztok!
18. hetes kismama vagyok. Nincs véletlenül valamelyikőtöknek kocsiba való biztonsági övlehúzó eladó?
Nagyon köszi előre is!

almaani
Kép
almaani

Lindi bevonult az ágyamba a babájával, betakarta magát, és elaludt. Ezért most tudok írni is, nem csak olvasni. :D

Az ünnepek nálunk remekül teltek, isteni menüt rittyentettem a 13 fős családomnak szenteste. A gyerekek nagyon élvezték a fát, ajándékokat (irtó sok mindent kaptak). Igazi békés, meghitt karácsony volt.

Szilveszterkor a lányok mamáztak, mi meg házibuliztunk 10en, itthon. A saját kéglinkben! :D !Annyira jó!!
Már megszoktuk a házat, bár szerintem a jót könnyű megszokni, a legnehezebb a villanykapcsolók helyének megjegyzése volt :lol:

Betty! Hu, ez szörnyű lehetett! A lényeg hogy ti jól vagytok. Fizet a biztosító nem?
Nálunk csak az én autómon van téligumi, apáén nincs. De még így is nagyon nagyon óvatos vagyok. Mondjuk a mai köd nem volt semmi. :roll: Alig lehetett látni, de érdekes senki nem előzött meg. :lol:

Lányaim remekül vannak, Lotti csak ma kezdte az ovit újra, tegnap helyett -mivel én vasárnap este a fogorvosnál kötöttem ki, és nem mertem totál fáradtan, meggyötörten vezetni tegnap-. Hát látnotok kellett volna, hogy milyen nagy örömmel fogadták, mondjuk várta is már nagyon a kis barátnőket.
Lindike egy édes rosszcsont. Totál más mint Lotti volt ilyenidős korában.
Nagyon jó tesók hála, egymás mellett alszanak!! (120 széles ágyon)

Én sajna a hónap végétől szabin vagyok már, áprilisban kénytelen vagyok újra munkába állni, amit jelenleg még a hátam közepére sem kívánok. De sajna ilyen az élet, gyes lóf@sz, a ház törlesztőnk meg pengetni kell. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Betty,nagyon sajnálom a balesetet!!!
A lényeg hogy neketek nem lett,komoly bajotok!!!!

Barnabásnak megint tűszős mandulagyulladása van........... :cry:
Tegnap 5 vettünk hűtőfürdőt,(éjjel 10-kor,és hajanali 2-kor is)
és mikor apa is itthon volt,nekem is be kellett mennem a vízbe.............
Basszus,csak így ment le a kisfiam láza............ :cry:
szegénynek annyira fájt a torka,hogy a kakaót is alíg bírta lenyelni......... :?

Almaani,nekem nincs,de érdemes használt bababotokban szétnézni!!! :wink:

Nem tudjátok hol lehet 104 kombidresszt venni???
Barni 94cm,és nem nagyon kapok rá valót,néztem már a corába,meg a Tescóba is!!!

Melinda,ha ráérsz,küldehetnél képeket!!! :wink: :wink:

Szilcsi,nagyon édes a gyerkőcőd!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
ilyenkor én is kedvet kapok egy pici babához!!!!!!!!!!!!! :wink:

Anna,a Barni is imádott kézben lenni...........
5-6 hónapos koráig szinte csak ott volt,max. még a bébihordozóba!!!
De én a másodikat is,tutira kézben tartósra szoktatom,most hogy ilyen nagy,nem lahat ám mindig szeretgetni,odabújni hozzá!!!

Ja míg el nem felejtem,Pénteken 11 óra környékén vigyázzatok a városba!!!
Megyek vezetni,ez lesz a z első vezetésem forgalomba!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
bibi226

Zsuzsi,most olvasom,Ábel is tolatva motorozik???
Barni dettó!!!
Már megint egy húron pendüllnek a fiaink!!! :wink:
Nálunk ez a tolatás,már 1/2 éve tart,és már ügyessen kikerülget mindent!!! :D :D

Kép
bibi226

Bibi! A dzsungelos képekre gondolsz? írj egy emilcímet :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Igen!!
bibi26@freemail.hu :lol:
nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!!

1 órája jól kibőgtem magam. Megint van nálam egy hullámvölgy, amikor kiakaszt a srác, alkalmatlannak, tehetetlennek érzem magam. Sétáltunk, de tiszta jég minden. A hóban akart menni, de fél cm jég van a hó felületén és csúszott rajta. Fogtam a kezét, de az nem tetszett neki, egyedül akart menni. Ott feküdt a hóban és ordított. Felvettem, de rugott, harapott...hazavonszoltam, de bőgtem. Ez már a csepp volt ama pohárban, egész délelőtt hisztis. Semmi sem jó. Eszi a ceruzát, tépi a könyveket, pakol, felmászik, szétszór, borogat, kapcsolgat.....Most tisztábatettem, ebéd és be az ágyába. Elmentem fürdeni, mire visszajöttem horkolt. Imádom, de néha kiakaszt.

Ti mit tesztek, ha ilyen zűrös nap van???????

Eszter!
Én is nagyon féltem, ha mutatványozik, de már megedződtem. Kb. tudom mikor kell beavatkoznom. A férjem félősebb, igaz Ő kevesebbet van vele.
Én még nem jutottam el a kismamaujság elolvasásához, csak átlapoztam. :D
Milyen volt az éjszaka?? Én kissé ledöbbentem, h amióta a saját szobájában alszik egy hang nélkül alszik éjjel... :o :)

Szilcsi!
Gyönyörűségesek vagytok!!!!!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!

Zitacicu!
Merre van ez a fürdő?? Férjecském sokat jár ALgyőre a MOL telepre...
Nálunk van lehetőség motorozni és engedem is, legalább leköti. Igaz amikor a konyhában robog és pakol, azt már nemszeressem :)
Kivárjuk a képeket. :lol:

Kármen!
Nem csak akar, hanem gurul hátrafelé is. :lol: A szandija még éppen leér a talajra, de már egyre ügyesebb. Persze figyelek és ha akadály van rászólok. A bébitaxijával is előre-hátra közlekedik, gyalogosan pedig szalad előre és hátra... Jó móka.... :lol:

Betty!
Jó, h itt vagy. Együttérzésem a balesethez. Én is félek nagyon, nem is merek vezetni.
A fogzáshoz sok erőt, száraz előkéket-nyálfogót... :D

Bea!
93?? aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

Bibi!
Igen, hátrafelé. Most már kanyarodik is, ügyesen megtanul közlekedni. Kíváncsi leszek milyen lesz majd kint. Ábel nem kerülget, az apróbb dolgokat inkább eltolja, a nagyobbaknak ütközik és ellenkező irányba halad tovább..... okos gyerök...... :lol: :lol:

Csajok!
Nagyon csúnya Ábi feneke, vagyis inkább a belső combja a pelenkánál. Pár napja falja a mandarint-narancsot és arra gondolok annak a savtartalma miatt olyan csúnya a bőre. Ha van ötlet mit csináljak vele, megköszönném. (neogranormon nem jött be)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Bocsi hogy csak 1 kép erejéig jelentkezem.
Szeretném eladni a hintalovunkat. Gyönyörű,vadi új állapotban van.
Ilyen:
Kép

Ha valakit érdekel,küldök róla képeket.

Bocsi hogy csak ennyire jelentkeztem :oops:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Enikő!
Mikor mehetünk csizmit nézni?
8)

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga: a héten bármelyik délelőtt jó 8)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

szszkinga: mennyiért eladó?

Kép
gyanixi

Na megjártuk. Gyogytornász kereste a kezelölapot, az nincs. Nem adott a Kobor és nem mondta kellene (ahogy a gyogyászati recepcios sem kereste amikor idöpontot kaptunk). AKkor valszeg a gyerekorvos ad, akit nem tudok most elérni, azt mondja nincs ilyen szám. :cry:
Holnap van rendelés. Ha neki nincs ilyen lapja (Mert Morán van de ez az orvos mondta nem irhatja fel nem ide tartozunk) akkor ortopédia (ami ma van de beutalo nélk az sem fogadhat, legközebb 1 hét mulva rendelnek) v. reuma, de ott valszeg csak felnöttnek irnak fel. Igy v. gyerekorvos kezelőlapot v. beutalot kell most adjon. Csüt. reggel lenne hogy megnéznék Norbit ha lenne kezelölapja ha addigra nem lesz akkor marad a szakrendelésen beszerzés lehetősége, ami jövö kedden lesz, vagyis mire végre tornázunk már 3 hét hiába eltelt.

Szandra! Nagyon ügyes Vivi hogy ilyen bátor! Remélem több fogacskával már nem lesz baj.

Ja ma hoztam a patikánkból (gyanitom másutt is lehet beszerezni) egy kis füzetet Szoptatás homeopátiás segitséggel - SpringMed Kiadó (nem csak a tejserkentésröl ir hanem szerintem egyéb hasznos tudnivalók a szoptatásról), szólok hátha valakit még érdekel

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!Szépek vagytok nagyon,még egyszer gratula a kissráchoz! :D

Kárman!Jó, hogy szóltál,melyik patikából hoztad???Kérni kell??Engem is érdekelne!
20140113113746

Anett! Itt Mórán volt, azért nem irtad hogy melyik. De gondolom SZegeden is meg lehet találni. De az elöbb megnéztem, fent van a neten is, szerintem elég ha letöltöd innen:
http://www.springmed.hu/pdf/1193151872.pdf

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

jégvirág: a másik fórumon, ahol előfordulok, szintén megkérdeztem, ott is válaszoltak sokan, vagy nyolcan adatokat is írtak, de senkinek a gyereke nem gyarapodott 500 g felett az 5. hónapban, de inkább 2-300 körül! Én is megnéztem Marcsi adatait, ő az 5. hónapban 600-at, a 6.-ban 670-et gyarapodott, de ezen már el voltunk ájulva annak idején (ebben a hónapban voltunk egy hetet Ausztriában, úgy evett egy hétig, mint egy kis szopitündér!). Utána meg csak 200 körül, de ez már senkit se érdekelt, beleértve dokinénit. Nem tudom, Dóri hova dagadhatna jobban egyébként. :roll:

zsozi: pihenőszéket használunk Dóri 3 hetes kora óta, ő elvan benne, és a lakásban bárhol le tudjuk tenni, a fürdőszobába is hurcoljuk. (Marcsinak nem volt, ő az autósülésben volt rengeteget, 2 hónapos korában megtanulta magát ringatni benne, rendszeresen így aludt el napközben, és egyéves kora után nőtte ki annyira, hogy már nem használtuk.) Állítható a támlája ülő helyzetig, etetni is ebben fogom. Viszont szerintem felesleges újat venni. Hintánk is van, csak most nincs felszerelve, mert Marcsi már kinőtte, Dórinak még korai.

gyanixi: szerintem minden bébiétel ugyanolyan ízű, mindegy, mi van ráírva. Persze a csajszi nyilván érez különbséget, ha csak a felsoroltakat eszi meg. Mindenestre az a bizonyos íz a „rendes” kaják közül kizárólag a konzerv májkrémre emlékeztet engem. Ebből gondolhatjátok, nem sok ilyet kapott Marcsi… Csak ha utaztunk. De ő nem volt finnyás, megevett mindent kábé egyéves koráig, én összekotyvasztottam (dokinéni szigorú táblázata alapján), ő meg belapátolta 10 perc alatt, illetve belelapátoltuk. :D

Betty: csatlakozom Beához, én is nagyon félek a balesettől, jó, hogy nem lett bajotok!

Szilcsi, Lalibaba gyönyörű!

Almaani: nézd meg a babaszobán, vagy itt van ez nagyon jó áron (egyelőre :wink: ): http://www.teszvesz.hu/item294816917_ki ... ehuzo.html.

Bibi: C&A? Brendon esetleg, a sajátmárkás fehérek ára nem olyan horror.Vagy a Kodály téri sapka-fehérnemű-stb. bolt, ott alulméretezettek a body-k, a 86-os símán jó 92/98-ig, ha van 98-as, az meg biztos inkább 104.

zsuzsu: A patikában a helyedben vettem volna egyet a legolcsóbból!
:lol: Egy nehéz nap után én panaszkodom, férjemnek, szüleimnek, próbálok korán lefeküdni, vagy egy fejszellőztető séta a hidegben jót tesz, iszok egy pohár fehérbort vagy pezsgőt este apával, és próbálok azokra a helyzetekre gondolni, amikor tündérek.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sziasztok!

Zsuzsi!
Írtam privit!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bea!

Privi ment.:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szandra!
Nekem sem akarta bekapni a cicit Flóra. Először a kórházban annyira be volt durranva, hogy azért nem tudta bekapni. Ott beszereztünk egy bimbóvédőt és azóta azzal tökéletesen működünk. :lol: Nem próbálkoztál vele? Persze ez is csak egy tipp.

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Karmen!
http://www.algyo.hu/algyo.php?id=1502 ezt nézd meg
Borbála fürdő

és a szauna kiegészítő jegy 300 ft

Zsuzsu!

Nyugi nálunk dettó ez van pakolnak csapkodnak hihetetlenek.Lesz még ez másképp is(sokat mondogatom én is magamnak) :lol:

Hefe!
Püspökkenyér?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitacicu: Én ritkán szoktam a fehér kenyéren kívül mást csinálni, az a legolcsóbb és a család idősebb tagjai főként azt favorizálják! :D Legalábbis tegnapig, akkor csináltam parasztkenyeret rozslisztből! Nagyon szuper lett! :lol: Egyébként nem használok tasakos élesztőt, hanem a hagyományos kockát, azt morzsolom bele a cuccba, nem szimpatikusak a granulátumos dolgok! Te azzal dolgozol? :D
A püspökkenyér... amikor sült nagyon aggódtam, mert olyan tömény margarinszag áradt a sütőből, féltem, hogy túl sokat raktam belőle (egyébként a recep is gyanusan sokat ír), de amikor megkóstoltam, elmúlt minden kétségem! Nagyon-nagyon finom lett! Még raktam bele a recepten kívül csokidarabokat is, csak hogy halmozzam az élvezeteket! :lol: Szóval ajánlom! Ja! Én a sütiket mindig egy kicsit kevesebb cukorral csinálom, mint amit a recept ír! 8)

Karmen: Köszi a homeos orvost, én kérdeztem! :) Úszni sajnos nem megyünk! A szemész sem javasolta, sőt, azt mondta, egy hónapig ne menjünk. Doró szemén semmi nem látszik az ég világon! Én nem is tartom számon úgy, hogy beteg lenne! :lol: Néha egy kicsit csipásan ébred, de nem nevezném krónikusnak! Rendszeresen, minden szopinál szemzug masszázsolom! :D Tök jól kikísérleteztem, egy kézzel csinálom és így hagyja, sőt, szerintem jól is esik neki! :D
Norbival mentek úszni? Hogy vagytok amúgy? A gyógytornászos ügyről meg csak annyit, hogy jellemző!!!!! :roll: :roll: :roll: A bürokrácia korlátai!

Anna: Nagyon ismerős, amit írsz! :lol: Nálunk Doró tulajdonképpen amíg nem kezdett el mászni, szinte egész nap kézben volt! Az első időben még aludt napközben, éjjel nem, aztán napközben kb. 10 percekre tudtam csak letenni, mire elkészítettem a reggelimet, felébredt! :D Egyedül délben aludt hosszan, de kizárólag csak akkor, ha a hasamon alhatott!!! Így rászoktam az akkor éppen sugárzott szappanoperára, azt halkan bekapcsoltam, Dorottya aludt én meg "alatta" pihentem. :lol: Most is szeret a vállamon pihegni, ha alvásból felsírja magát! :lol: Viszont a kengurut nagyon szerette, azzal mentünk mindenhová, mert a babakocsiból is mindig kisírta/-ja magát! Egyre jobb lesz, meglátod! :D

Zsuzsu: Ja! Azt tegnap el is felejtettem írni, hogy Dorottya is saját szobájában alszik! Amikor átköltöztünk a másik szobába, Ő is hetekig végigaludta az éjszakákat! Azok a régi szép idők!!! :lol: Szóval sajnos ez nem jelenthet nálunk megoldást! :cry:
Ábel popsijára próbáltad már a Sudocream-et? Elég drága, bár nagyon hosszú ideig elég a mennyiség, mert csak 3-szor kell kenni egy nap! :shock: Nálunk nem volt ilyen jellegű probléma, de nagyon dícsérik! Bár nem tudom, ha a fogzás miatt van, akkor megoldást jelent-e... Amúgy én most azt használom, mert úgy vélem, olcsóbb lehet a gyógyszertárinál, éppen azt kísérletezem ki! :lol: (Nem mellesleg utálom a gyógyszertárit: büdös, nem lehet lemosni a kezemről, apró "homokszemcsék" vannak benne, amik miatt kellemetlen a popsira kenni, fel kell íratni, ami külön utánajárás és macera, és nem is olyan olcsó!!!! Ja! És utálom, hogy minden pelenkázáskor be kell kenni a popsiját vele! Ezzel nem kell, így kisebb az esélye, hogy a "hosszas" tortúra miatt elmászik a pelenkázón! :lol: ) Amúgy köszi kérdésed, az éjszakánk átlagos volt, éjjel fél4-től fél5-ig kukorékoltunk! :D Kezdem megszokni! :lol:

Mindenkinek szép estét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok! :)

visszaolvasni nem nagyon tudok - képtelen vagyok a gép előtt ülni pár percnél tovább - csak gyors átfutottam.

Boti is beteg lett, 3 napig lázas volt, tegnap este folyamatosan 40 fok felett, lehúzhatatlan volt. :( :( :(
Mára lement neki teljesen, láthatóan jobban van.
Én talán már nem köhögök annyira, de már komolyan aggódtam,
hogy nem szülni fogok, hanem ki fogom köhögni ezt a gyereket.. :?

Szilcsi :)
Lali baba csodaszép!!!!! :D :D :D :D
kitartás! Nemsoká összerázódtok! :wink:

Almaani :)
Nekem van övlehúzóm, és már nem használom, szívesen eladom!
Privibe megírom a számom, hívj fel, ha érdekel.

Ma voltam dokinál, minden okés, méhszáj nem nyílt tovább, pedig leálltam a gyogyókkal is! :)
Jóslóim vannak, főleg, ha függőlegesben vagyok, fekve elmúlik minden bajom!
Holnap uh és ctg!
Nna, leléptem!

Kép
Kép
zituska28

norus:akkor Te egy szerencsés vagy, h a gyerkőcöd megette a kotyvasztott ételeket. Sajana az enyém csak a "műkajákat" részesíti előnyben. Na, de ott van azért az anyatej, a kincs!!

Kép
gyanixi

Sziasztok.

Vezetés: én igen bátor autós vagyok, jó, téli gumink is van, de én 50 alatt csak extracsúszós úton és akkor megyek, ha előttem épp lassabb jármű van. Mondjuk én télen tanultam vezetni, és valahogy az maradt meg, hogy többet ártok azzal, ha tötymörgök, mintha ütemesen megyek. Persze, ha kell, lassítok, de szerintem városon belül most még nem volt annyira gáz...

Zsuzsu, köszi, jól vagyunk. Peti is, Feri volt vele orvosnál, de semmi komoly egyelőre. Most köhög, de nem lázas, ki érti ezt??? Kedvenc játéka továbbra sincs, gyakorlatilag minden jó, ami a kezébe akad. :D
És miért gondolod, hogy pont a mandarin és pont ott csapta ki Ábel bőrét? Mert ha a sav a ludas, akkor inkább a popsiját csapná ki, nem?

Zituska, átérzem a helyzeted! Nálunk is most itthon van a férjem, és nem is tudom, mi lesz jövő héttől, ha visszamegy vidékre, és csak pénteken látjuk egymást...
A Borbálára én is pályázom egy ideje, de én pont inkább délelőtt mennék, de csak a hétvégén érünk rá, stb.

Csibe, javulást Gábornak!

Szilcsi, köszi a képeket! Hinnye, és hogy állsz az üléssel? Gondolom, nem kellemes...

Kármen, ja, igazad van, csak épp gyakorlatban nem működik a dolog...persze aztán megveszed azt, amire ráírják csak drágább. Ugyanez van a műszaki dolgoknál is, hiába kötelező, ha magyar nyelvű tájékoztatót is akarsz látni, perkálni kell. :?
Nem semmi tortúra, nem értem, miért nem szólnak, hogy mit vigyél.

Rbetty, elvileg lehet fogzástól hasmenés. Ha meg negatív a széklete, akkor bizti nem valami vírus!
Huh, baleset...a lényeg, hogy minden OK veletek!

Jégvirág, a próbaidőm febr. végén jár le. A Délcell-es gyöngy szerintem szopipárnába tökéltes, talán annyi, hogy jobban tömörödik, de szerintem annyival nem jobb a Bovirás, amennyivel többe kerül.

Almaani, Pesten a Mini Manóban régebben lehetett kölcsönözni is, nekem így volt.

Bibi, Barninak javulást! Hát bevallom, én ekkora méretű kombidresszt még nem nagyon láttam boltban...

Hefe, hát én, amíg volt mintám Sudocreamből, azzal is kentem minden peluscserekor. Nálunk pl. a gyógyszertári tökéletesen bevált, és egy nagy dobozzal 5-600 Ft körül van.

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska!
Ugye te vettél a bababörzén szopipárnát, meg ágyneműt? Emlékszel még az árára? :wink:
Szeretnék majd venni, nézegettem a neten, azért érdekelne, hogy te menyiért vetted?!
Köszi.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kármen!Köszi!
20140113113746

Zita! Botinak is jobbulást!

Zitacicu! Köszi, de nálunk 1200 a jegy szaunával, akkor nemigen olcsóbb ott egyelöre csak Orsinak, de az utiköltség miatt már nem. De majd egyszer biztosan elmegyünk, nem is tudtam van ott fürdö.

Hefe! Norbi szeme jol van, én amugy mindig a kisujjammal maszirozom, nekem igy mutatták, könnyü, egykezes és hagyja

Niki! mi még nem probáltunk üveges kaját, mindent megeszik Norbi amit én készitek neki, szerencsére. Igy olcsóbb és legalább tudom mi van benne

Kép

Kép

Karmen
karmen

Segitséget kérnék! Aki használta már a Teszveszt, tudja-e valaki hogy licitálni meddig enged? Akár 1 perccel a vége elött is? Mert valaki folyamatosan rámlicitál (nem automatikus licit) és félek ha kivárom a végét és akkor akarom emelni akkor már nem engedi mert mit tudom én lehet fél órával elötte lezárja stb. Meddig várhatok? (ugy vettem észre az illetö csak munkaidöben szokott licitálni én meg este tenném meg

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde! nem találom az email cimedet, irtam üzit a polyárol, kibontottam nagyon szép, uj a huzata, fotót emailben küldenék és ha kell akkor mielöbb átadhassam, szabadulnék töle már. :lol: Jelentkezz légyszi!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Privi ment.

E.

szilde
Szeged

sziasztok.
a bimbóvédőt már kipróbáltuk. azzal szopott is 1 hónapot. nem az izmaival van a baj, hanem lusta szopizni. tud, csak lusta. kényelmesebb a cumika

Kép
Kép
szandra29

Karmen!

Mél ment.

Te mit is használsz folt kiszedésre?

Ha belejöttél a licitálásba,megtaníthatnál engem is!:):)

Lányok!

Hannácskám bohóc szertne lenni farsangon...Hol lehet venni használtan,v. újonnan jó áron bohócruhát Szegeden?
Esetleg van vkinek eladó?

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Exi: Perzse, a Sudo-t is lehet minden pelusozásnál kenni, de teljesen felesleges, mivel a víztaszítást megőrzi jóval tovább, mint a bóraxos ! Azaz pazarlás! És antiszeptikus, tehát pláne nem kell gyakrabban kenni! :D Amúgy ez 1500 Ft volt és 4 hónapig elég, míg én az 5-600 Ft-osat egy-másfél hónap alatt elpancsoltam! :o Vagy én kentem túl sokat??? :lol:

KépKépKépKép
hefe

szilde: állítólag a játékdzsungelben lehet jelmezt kölcsönözni!

Kép
gyanixi

Szilde! válaszoltam! Foltra semmit, nekem mióta mosoport váltottam mindent kivisz 40 fokon, már elömosás sem kell. (Persil). Ha látnád Orsi hogy jön haza az ovibol (Ö az egyetlen akit folyton át kell öltöztetni olyan saras v. vizes:)

Lányok a polyának lett gazdája, már tárgytalan a felajánlásom.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: írtam privit! Én is Persillel mosok, 40 fokon mindent, de nekem rendszeresen maradnak foltok. :cry:

szandra: nem győzne az éhség a lustaság felett? :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Eltűntünk, mert dec.25-én elutaztunk, és csak múlt hét közepén jöttünk vissza. Eddig nem értem rá jönni, mert mióta megjöttünk, azóta mosok, mosok, mosok, :roll: , takarítok, pakolok, mosok, intézem a Gyest stb., szóval nem unatkozok. Próbálok mindent átolvasni, de vagy 6 oldallal le vagyok maradva!

Szilcsi! Gratulálunk Lali babához! Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Bibi! Jobbulást nektek! :):) A Kenguru Goldban sztem vannak bodyk 104-es méretben. A Cserepes soron, ahol a Cactus Clone cuccokat is árulják 116-os méretig van body!

Zsuzsu! Én már ki se borulok az ilyen hisztiken! :):):) Dini másfél éves kora óta, mióta a dackorszakban vagyunk, időről-időre meglep ilyen hisztikkel. Én is próbálok arra gondolni, hogy egyébként egy tündér. :) Meg megpróbálom elterelni a figyelmét. A havat Dini is imádja, mindegy, hogy jeges-fagyott, belegyalogol. Én meg hagyom. :) Ha tud benne menni, csak menjen. Ha elesik és nem tetszik neki, majd kijön! Erőszakkal nem lehet visszatartani, már próbáltam...
Tuti nem vagy rossz anya, brutál hisztiket minden gyerek produkál előbb-utóbb.

A gyerekek gyönyörűek! :):) Olyan sok képet tettetek fel, nem sorolom fel mindegyiket, ha nem baj! :)

Anett! A lánykád tiszta apja! :):):)

Anna! Nagyon szép volt a szüléstörténeted! Az anyatejes pöttyök maguktól elmúlnak. Elég csúnyák tudnak lenni, de nem érdemes kenni semmi extrával.

Minden betegnek jobbulást kívánunk! :):):)

Melinda!
Örülök, hogy jól sikerült az első karácsony az új házban! :):) A GyES-sel én is így vagyok, ha nem sikerül egyhamar pocaklakót produkálni, lehet májustól én is megyek dolgozni, pedig szerettem volna Déni 3 éves koráig itthon maradni.

Dancsi!
Boldog névnapot Boldizsárnak! :):)

Mi Cserkúton (Mecsek), töltöttük a szilvesztert. 4 napra vettünk ki egy vendégházat, tesómék, anyukámék, tesóm anyósáék és mi. A gyerkőcök 4 napig mamáztak-papáztak, én meg épp kifelé jöttem a gégegyulladásból (mert hogy tölthetné jobban az ember az ünnepeket, mint lázasan, hang nélkül... :cry: ), rám is fért egy kis pihi.
Dénes is elkapta, de sokkal jobban viselte, mint én, hamarabb meg is gyógyult, még ő se volt szilveszterkor teljesen jól, de azért nem hagytuk ki, főleg, hogy húgom anyósa gyerekorvos, nem is lehettünk volna jobb felügyelet alatt! :):):)

Cserkút
nagyon szép volt, oltári nagy hó volt, gyönyörű fehér volt minden, nem olyan piszkos-latyakos, mint egy városban, és hegyoldalban szánkózni is hatalmas élmény volt Dininek, nem mindegy, hogy 10 métert csúszik le az ember, vagy 50-et! :lol:
Itt van néhány kép a Cserkútról:

A vendégház kertje
Kép

ez is a kert
Kép

ketten a faluban:
Kép

Dénes a hóban:
Kép

Erre indultunk naponta szánkózni:
Kép

A karácsony is jól sikerült, a rokonok és barátok elborítottak minket ajándékokkal, erősen foglalkoztat a nagyobb lakás gondolata :). Mondjuk számítottunk rá, tőlünk épp ezért csak egy ajándékot kapott (hintalovat, imádja).

Találós kérdés, szerintetek tudja a rokonság, hogy Dénes vonat mániás? :lol:
Kép

Mind a három pályát most kapta, három különböző szett (Duplo, Thomas, Tesco favonat), szerencsére már elértem, hogy egyszerre csak egy legyen összeszerelve! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsu, egy reggeli beszélgetés "csak" neked! :lol: :lol: És ilyenkor nem is hisztis, egyszerűen csak akaratos 2 éves!

-Dénes, gyere felöltözni!
-Nem jövök!
-Gyere, nem maradhatsz pizsiben!
-De!
-Dénes gyere átöltözni, ne szaladj el!
-Elszaladok, az biztos!!!

Nem is tudom néha, hogy mérgés legyek vagy nevessek... Inkább nevetek. Aztán elkapom és átöltöztetem. Közben elmagyarázom, miért kell minden reggel átöltözni. És másnap kezdődik újra...

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zita :)
Igen, én vettem ágyneműt a börzén!
Azoktól vettem, akik a www.szopiparna.hu -n árulnak!
Azóta már rendeltem tőlük baldahint, meg fejvédőt is, meg pont most a napokban kókuszpólyát!
Gyors, korrekt társaság, szerintem az áraik is nagyon jók! :)
Ha rendelsz tőlük, akkor inkább telefonon tedd, úgy gyorsabb! :wink:

Zsuzsi :)
Gyönyörű helyen voltatok! :D
Nem semmi a vonatszett kiállítás, még szerencse, hogy nem kaptatok egyformát! :lol:

Én ma voltam UH-n és CTG-n!
Noémi koponyatartásban van, és igencsak beilleszkedve! :D :D
Ctg-n volt 3-4 db 90-100as fájáskám! :D
Doki szerint 1 hetünk még valszeg van, de nem biztos! :lol: :lol:

Súlybecslést elfelejtettem kérni, de a többi mérete a következő:

bpd: 92,8
fronto:107
thx: 92
femur 71,1
flow: 2,25

Boti jol van mostmár, tegnap óta teljesen láztalan, viszont olyan hisztis, hogy a hajam égnek áll! :shock: :shock:
Még szerencse, hogy itt vannak a mamák! :lol:
Nna, megyek, mert azért "jósolgatok" rendesen! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsi! Nagyon szép helyen voltatok! :D Hu,de klassz vonatszetteket kapott Dini, de tényleg jó, hogy nem egyformák. :)
Elintézted már a gyest?

Engem 2 napja felhívott a munkahelyem, hogy bár kifizetőhely, de az igénylést már nem nekik, hanem a máknak kell beadnom. Már kiokosodtam, hol is van helyileg, de most agyalok rajta, hogy semmi kedvem nincs gyerekkel esetleg órákig sorban állni, beadhatom e postai úton. Tudja ezt vki? Mi kell hozzá? -a papíron az van, hogy szül.a.kiv, taj kártya enyim is gyereké is, de hallottam olyat is, hogy kérték a magánnyugdíj pénztárba való belépési nyilatkozatot. Na ez nekem fogalmam nincs hol van. :oops:

Zituska! Noémi koponyatartásban és beilleszkedve, hu de jó! Nemsoká itt a vég, ami ugye vmi kezdete... :)

Lottit az előbb apja vitte táncra, Lindi meg őrjöngött, hogy "menni akajok táncra". Simán örjöngött. :( Eredmény: lefeküdt az ágyába és alszik! -nem aludt egy percet sem du.-

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Na hogy semmi se legyen olyan egyszerű a gyerekorvos nem tudott kezelőlapot adni, és hiába kérte a férjem nem adott beutalót a reumatológiára v. ortopédiára sem, csak a tornászhoz irt egy beutalót, náluk igy szokták. Amivel itt szoba sem állnak velem, reggel viszont menni kellene megint Norbival hogy megnézzék (na tornát azt még nem kezdenék el, ahogy mondták eleinte ismerkedek a gyerekkel), de amig nincs kezelőlap addig semmi, még ez sem. Viszont mindenki a másikra mutat. Adna a szakrendelés itt Mórán (tegnap azt is probáltuk) csak oda meg beutalót nem kapok. Annyit elértem igy telefonban irtó mérgesen hogy holnap reggel mégis menjünk oda és majd kitalálnak valamit, de mivel törvény előirja ugysem fog a szakrendelés beutaló nélkül fogadni igy szerintem most zsákutcába jutottunk. Na de én nem fogom annyiban hagyni reggel tuti nagy cirkuszt csinálok és lehivatom a gyógyászat vezetőjét is ha kell, bár szerintem annak sem lesz eredménye :(

Csak muszáj volt most kiirnom magamból bocs aki unta :(

Zsuzsi! tényleg nagyon szép helyen voltatok, a vonatok meg szuperek Orsi is imádja, de nekünk nincs saját, van az oviban.

Zituska! nagyon ügyes Noémi hogy csak megfordult!! Örülök hogy Boti jobban van!

Melinda! milyen táncot tanul Lotti? Maradtak Szegeden oviban, bölcsiben? Fotót küldesz majd a házról? MÁK fogalmam sincs, nekem is melóhely intézte

Kép

Kép

Karmen
karmen

A héten be kell mennem a MÁK-ba családi pótlékot intézni, ha gondoljátok megkérdezem milyen lehetőségek vannak, és éehet e postán (bár szerintem gyorsabb személyesen, úgy rögtön visszakapod az eredeti irataidat, levélben meg várhatsz rá heteket)

Mihez is kellene pontosan GYES-hez???????

Zsuzsi:csak ámultam milyen szép helyen voltatok (most kicsit irigykedem )

Kép

Kép
sznanna

Anna! Jujj, de rendi lennél, ha rákérdeznél. Igen, GYES-hez, (igénylőpapírom van már).

Karmen! Lotti a Százszorszépbe jár, moderntánc csoportba. Szereti nagyon,a Dzsungel könyvének koreográfiáját tanulják, kari előtt volt bemutató óra, szerintem klasszak nagyon.5-6 évesek járnak a csopiba, ügyesek nagyon.
Igen, maradunk Szegeden oviban, böliben (márciusban kezdünk).
Fotót ígérem teszek fel, csak apuka újratelepítette a gépet (Beácska férjének áldásos segítségével :lol: ) és nincs kicsinyítőprogramom.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!

Na látod,látod.Mégiscsak simán fog menni a hüvelyi szülés!:):)
Szuper!

Zsuzsi!
Nagyon gyönyörűek a képek.Pontosan merre van ez a hely?

Karmen!
A bürökrácia csúcsa...:(

Edit

szilde
Szeged

Valaki tudja-e tényleg hogyan van ez Szegeden?? Mert akkor hivatkozhatnék arra hogy az orvosom jol mondta, hogy a gyogytornásznak kellene adnia kezelölapot. Szegeden tényleg ök adják? Reggel 8ra megyek addig ki kellene ezt nyomoznom :(

Melinda! Ha szeret ide járni akkor én sem venném ki, Orsi maradt még fél évre a bölcsiben

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: