Sziasztok!
Bababkocsi témában én is elég bizonytalan vagyok... akkora különbségek vannak! pl. mi is mózes+ hordozósat akarunk egyszóval amiben szinte minden van... a peg perego ebből 170 ezer ft!

Láttam azt a chicco-t, amit valamelyikőtök feltett a 125. oldal elejére, az meg csak 100 ezer! Akkor most mi van???? Ekkora különbség hogyan lehet? Pláne, hogy mindkettő úgy tudom az egyik legjobb márka...
egyéb más dologban vannak konkrét elképzeléseim pl. kiságy, mellszívó, de ez a babakocsi téma már idegesít...
de jó annak, aki mosanában megy 4D-re! Már én is úgy várom, de mi február elején megyünk! De hamar szalad az idő szerencsére...
tegnap dokinál is minden rendben volt, de most csak megvizsgált, mivel nemrég volt nekünk 2D. (szerencsére zárt a méhszájam!!!

)
ma meg már megint táppénzes papírért kell mennem!

úgy utálom! lassan többet járok oda, mint védőnőhöz, vagy nőgyógyászhoz! nem szeretek bemenni a sok beteg közé.... de felhívom előtte az asszisztensnőt, hogy készítse ki, mert csak bekopogok. Ha tetszik neki ha nem...
Még eddig én sem hallgattam szívhangot védőnőnél, és nem is említette Ő sem!

Ez most hogyan van? Akinél akarnak hallgatnak, akinél meg nem, ott nem? Azért ez megint tök jó...