A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkeztem, mielőtt visszafekszem aludni pár órát ...

Voltam a terheléses cukron.
A lötty 1 citromot belefacsarva, 2,5 dl vízzel feloldva iható .. olyan, mint egy túlcukrozott limonádé .. Szerencsére nem akródzott kijönni .. néha picit émelyegtem tőle, akkor nyaldostam a citromomat :D :lol: és azonnal elmúlt.
Hazajöttem, itthon töltöttem a 2 órát Anyukámmal ..
Szóval .. abszolut nem volt dráma .. inkább megterhelő és fárasztó.
Hulla vagyok, aludnom kell, hogy délután tudjak menni tanítani ;)

Jah, és bejelentkeztünk 4D-re, 18-án megyünk délután!! (19-én van a szülinapunk :D) Nagyon várom!!!!

Kép
szösszenet

Mamacka,

A hordozó engem is érdekelne. Valami olyan színt keresnék, ami vagány lánynak és fiúnak egyaránt jó, a piros falevelesről tudsz majd képet feltenni?

KépKép
kisfruzsi

Szösszenet!

Örülök, hogy jól vetted a cukros lötty akadályt!!!
És annak is, hogy sikerül mennetek 4D-re!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Bababkocsi témában én is elég bizonytalan vagyok... akkora különbségek vannak! pl. mi is mózes+ hordozósat akarunk egyszóval amiben szinte minden van... a peg perego ebből 170 ezer ft! :shock: Láttam azt a chicco-t, amit valamelyikőtök feltett a 125. oldal elejére, az meg csak 100 ezer! Akkor most mi van???? Ekkora különbség hogyan lehet? Pláne, hogy mindkettő úgy tudom az egyik legjobb márka...

egyéb más dologban vannak konkrét elképzeléseim pl. kiságy, mellszívó, de ez a babakocsi téma már idegesít... :roll:

de jó annak, aki mosanában megy 4D-re! Már én is úgy várom, de mi február elején megyünk! De hamar szalad az idő szerencsére... :D
tegnap dokinál is minden rendben volt, de most csak megvizsgált, mivel nemrég volt nekünk 2D. (szerencsére zárt a méhszájam!!! :D :D )

ma meg már megint táppénzes papírért kell mennem! :evil: úgy utálom! lassan többet járok oda, mint védőnőhöz, vagy nőgyógyászhoz! nem szeretek bemenni a sok beteg közé.... de felhívom előtte az asszisztensnőt, hogy készítse ki, mert csak bekopogok. Ha tetszik neki ha nem...

Még eddig én sem hallgattam szívhangot védőnőnél, és nem is említette Ő sem! :evil: Ez most hogyan van? Akinél akarnak hallgatnak, akinél meg nem, ott nem? Azért ez megint tök jó... :roll:

Kép
gabo001

gumimaci! méhszájra visszatérve: ne izgulj, biztos nem nyílott tovább! anyumnak is kinyílott velem, már elég korán, de tovább nem. Meg hallottam többektől is, hogy általában azért nem nyílik tovább, ha többet pihizel, mint az átlag. :wink:

Kép
gabo001

szösszenet! Gratula a cukros lötty túléléséhez! Én holnap megyek inni... :-)

gabo: szerintem az, hogy a védőnő hallgatt-e szívhangot vagy sem, az kerületenként és városonként változik. Van ahol van tök jó gép, és már tök korán hallgatnak, van ahol csak a 20. héttől(nálunk Pesten a 10.ker az ilyen) és van ahol egyáltalán nem, mert nincs meg rá a megfelelő eszköz...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Én is teljesen össze vagyok már zavarodva,

Pierre Cardin PS692 (valaki nézte már zöldben)
Pikolo
Haberkorn Variosport Maxi Cosi

Mindegyikben van hordozó, mély és sportkocsiént is használható.
Van amelyikből a mózes is kivehető.
65 körül vannak, de nincs hozzájuk téliesíthető lábzsák, esővédő...
És télen még csak 6-8 hónaposak lesznek....

KépKép
kisfruzsi

tudjátok olyat szeretnénk, ami mélykocsi és sport is egyben. Téliesíthető, esővédővel. Van hozzá autós hordozó, lehetőleg a vázra erősíthető legyen. Szóval tudjon mindent....és persze olcsón! :lol:
Lehetne használt is

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi! Én is ilyent akarok (mózes, hordzó amik autóba is csatlakoztathatók, sportkocsi, esővédő, lábzsák, pelenkázótáska, ernyő alakúra csukható könnyű fém) De ezek 100 körül kezdődnek újonnan... :(
Azok pl. olcsóbbak, ahol a mózes nem ilyen merevített falú, hanem textil. (pl. láttam Graco-t 100-ért) De a textilek gondolom nem csatlakoztathatók autóba nem? Tapasztalt anyukák írjatok!

Kép
gabo001

Sziasztok!

Elertem az egyik vizvalasztot.

Ma betolottem a 28 hetet beleptem a 3. trimeszterbe. :lol:
Igaz azt mar egy hete beleptem a 3. trimeszterbe.

Remelem mar csak ket es fel honap van hatra nem harom.

Magi
Vendég

Magika!

Gratulálok!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabo001,

Nézd meg azokat is, amiket írtam

Pierre Cardin PS692
Pikolo hordozóval (50 000)
Haberkorn Variosport Maxi Cosi

Neked van valami favorit már?

KépKép
kisfruzsi

Magika,

Nem Te nézted a Piere Cardint zöldben???

KépKép
kisfruzsi

Ollem amit Te választottál ahhoz milyen felszerelés van?

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi! Favorit az van... Peg Perego Pliko P3 Naked Modular System Tri-Fix
De a Peg Perego-nak sok hasonló típusa van még. Na ezeken nem tudom mi kerül 170 -be. Annyiért azért nem veszünk.
Oké megnézem, amiket írtál!

Kép
gabo001

na, megnéztem őket! A Haberkorn tényleg jónak tűnik, de csak ez a 3 szín van belőle? (zöld, kék, rózsszín)
A Pierre Cardin nekem személy szerint nem tetszik.
A Pikolo -hoz meg nincs mózes, ha jól láttam.
Na, majd megnézünk párat élőben, aztán csak letisztul. (láttam Cam-ot, meg Neonato-t is valamelyik honlapon. Azok sem rosszak, így első ránézésre)

Kép
gabo001

Kisfruzsi!

Nem en neztem!
Nekem peg-perregom van, mozeskosaras nagykereku, pep-perego cula autoba kotheto mozessel es sporttal.
Hordozobol meg nania kerekes van.

Magi
Vendég

Igen a pikolohoz nincs mózes, de újszülött kortól használható és az autósülésben lehet hordozni a bébit.
A Haberkornból van még piros-fehérrel kombinálva, piros-feketével,
www.arzuhanas.com

KépKép
kisfruzsi

Áronom kilőtte a fél kilométert amit írtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nnna szóval a Peg Perego szerintem a legjobb. Sajnos ez az árán is látszik. Abból is azért ajánlom a Veneziát (körülöttem elég sok kismaminak van, és nagyon megvannak vele elégedve) mert olcsóbb és vízszintesbe fektethető (szeretnek hason nézelődni) ebbe lehet textilmózest is tenni, de szerintem tavasszal már nem kell. Igaz ez nehezebb mint az esernyőre csukható de azt hiszem ez is csak 8,5 kiló, nem olyan vészes. Nagyon jól irányítható, első-hátsó kerekek bolygósíthatók és fixálhatók, szinte teljesen zártkocsivá alakítható... El kell dönteni hogy az autóba mózest vagy autósülést akartok kötni, mindkettőt megvenni szerintem luxus (ezért olyan drága amit írtatok) a mózest hamar kinövik, mert nem tudnak belőle nézelődni, én praktikusabbnak tartom a hordozót, persze ha telne rá lehet megvenném a komplett cuccot, de azért az elég horror. Amúgy szerintem érdemesebb jó minőségű kocsit használtan venni mint gagyit újonnan. A Pierre Cardin kocsikról pl én eddig csak rosszat hallottam. Én biztos nem vennék.
A beköthető mózeshez is kell bekötő szett ami tudtommal hatezer ft körül van.

...na elküldöm mielőtt fiacska kinyomja megint ráadásul roppant büdi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabo

[quote]K írta:isfruzsi! Favorit az van... Peg Perego Pliko P3 Naked Modular System Tri-Fix

Ez nekem is nagyon tetszik, de átgondolva szerintem felesleges a mózes és hordozó is, ill nem árt ha van, de ezen lehet spórolni.
[/quote]

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Még nem volt időm visszaolvasni. De igyekszem.

Megvettük a babakocsit!!! Nagyon örülök neki. Jó, hogy van még időm tanulmányozni, mert elég sokmindent meg kell tanulnom még rajta. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo,

Találtam mégegyet: Baby Point V3 www.sidrakids.fw.hu
Igaz ez már 70 körül jár mindennel

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

ezt találtam, de mé egy helyen megnézem ott is írnak róla.
Jellemzői: állítható magasságú tolókar, betekintőablak, 5 pontos biztonsági öv, kémküllős felfújható kerekek, fékezhető hátsó kerekek, kiváló rugózás, vízszintesig dönthető háttámla, nagy bevásárlókosár. A belső fekvőfelület mérete: 87,5 x 34,5 cm. Tartozékok: fekvőbetét, lábzsák, esővédő. Átlagos bolti ára 35.990 .

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

köszi szépen

KépKép
kisfruzsi

Szösszenet, jó neked, hogy már túlvagy a cukros lötyi iváson. Én csütörtökön megyek. Remélem a férjem ott tud maradni velem, mert most elég kicsi a vérnyomásom. 90/60. Félek, hogy elájulok.

Szépen bővül az áprilisi lista.

Gabo, köszönöm a bíztatást. Remélem igazad van. Jövő héten kiderül.

Látom páran még tanácstalanok vagytok a babakocsit illetően. Én úgy örülök, hogy a miénk már megvan. Mélykocsi, sportkocsi, mózeskosár, esővédő, téliesíthető vastag lábzsák, táskák tartoznak hozzá. Nagy, felfújható kerekei vannak. Nem tudom hány kiló, csak vizszintesre csukható össze, de én nagyon örülök neki. :D :D :D Szóval, csak hordozó nincs hozzá az autóba és 59 000 Ft volt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kisfruzsi!

Bondel Marathon
Ülőrész: több fokozatban, vízszintesig dönthető, 5 pontos biztonsági öv
Tető: kupola, betekintő ablak
Tolókar: állítható magasságú

Kerék: féküllős, felfújható, hátsó fékezhető

Tartozék: kosár, lábzsák, esővédő

Méret:
- belső fekvőfelület: 87,5 x 34,5 cm

Még ennyit találtam. és megpróbálok képet feltenni, ha kell

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép Bondel Marathon Kép Kép Kép

Itt vannak a képek is a választottamról.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

képen már láttam köszi, csak nem tudtam, hogy mit tud

KépKép
kisfruzsi

És? Vélemény?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

tetszik! A színe is jó, de nekem muszáj + autós hordozó is

KépKép
kisfruzsi

sziasztok,
nagy örömöm: a terheléses cukrom 4,4 lett :D :D Holnap megcsinálom a kedvenc édességemet ennek örömére (amúgy egyáltalán nem vagyok édesszájú, de a karamellás ostya nekem nagyon bejön)... Mindenkinek hasonló jó eredményt kívánok!

Ollem, Pumpóka,
aranyérre IS jó az intim torna, tényleg nagyon ajánlom a tanfolyam elvégzését. Két délután alatt meg lehet tanulni, utána már csak gyakorolni kell, vagy elővenni, ha szükség van rá.

Én is azon gondolkodom, hogy lassan beváltom a 3D UH nyereményemet. Remélem, lesz a stúdiónak olyan időpontja, hogy ráérjen a férjem is, meg a nagyobbik lányka. Kicsit mozizzon ő is :)

Felsoa, napra egyidősek vagyunk, ezek szerint az én kicsim is kb. 1 kg már, ez olyan jó!

Üdv,
Nuska+ (26+4)
nuska1

Kisfruzsi!

Nekem is kell autós hordozó. Többet fogjuk azt használni, mint a babakocsit. Úgyhogy nagyon örültem, amikor ilyen jó áron megtaláltam ezt és még tetszik is.
hordozót még nem tudom, hogy milyet veszünk. Én mindenhova kocsival járok. bár most férjemnél van az autóm, az övére (7 személyes Crysler Voyager) kell műszaki, de aztán visszakapom az Aveot!!! :D De a Voyagert jobban szeretem , olyan jó nagy és abba ha kell még a babakocsi is simán befér. már alig várom, hogy vezethessem megint....Férjem nagy örömére... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!

Babyteve! János kórház és Dr. Molnár. Kicsit messze van nekünk Zuglóból, de koraszülöttekre is fel vannak készülve. Nem akarom, hogy más kórházba kelljen átvinni őket, ha esetleg korábban érkeznek. Te hol szülsz? Az Aria 40/60 problémával én is csak a múlt héten szembesültem. Jó vicc, akkor én is ilyen arányban szüljem a gyerekeket? Annak kellene a 40%-os részben ücsörögnie egész nap aki ezt a PP-nél kitalálta. Rögtön hívtam is a Brendont. Kiderült, hogy már utángyártani sem fogják, a 2007-es modellből pedig összesen 2 db van még az egész országban. És persze hol? A szegedi áruházukban, de fel nem hozatják menjek érte én. Így a hétvégi remek időben kirándultunk egyet Szegedre és megvettük a babakocsit, amit egyébként csak nyár vége felé akartunk. De nem bántam meg, nagyon-nagyon jó a járgány, szuperkönnyű és szép, szerintem ezzel már kihúzzuk végig a gyerkőcökkel. Mondtam is nekik vasárnap este, hogy a következő két évben csitu legyen, mert fene jó dolguk van, már most van kettőjükre két babakocsink. Most a leendő babaszobában parkolnak, hát így a Symbaba mellett, ég és föld. Gondold meg te is, szerintem ez még a kétszárnyason is beférne és van még belőle egy. Nekem annyira dícsérték ikres anyukák, hogy mindenképpen ragaszkodtam ehhez a kocsihoz. És árban a két kocsival tartunk ott, mintha egy Duett Sw-t vettünk volna.

Emi! Igen én is láttam a macis hálózsákot is, csak szerintem az nem volt annyira jó árban, hogy ne tudtam volna otthagyni. Ráadásul azért sem mertem megvenni, mert ebben a kérdésben teljesen tanácstalan vagyok. Miben alszik egy újszülött? Van aki azt mondja, hogy csak hálózsák, nem szabad rá takarót tenni. Valahol meg azt olvastam, hogy kell takaró is és a matrac alá kell hajtani.
Anyukák! Mik a tapasztalatok? És ha kell hálózsák, akkor március végi, április eleji babáknál, milyen vastagot kell venni? Láttam olyat ami csak dupla pamutréteg bélés nélkül és van vastagon bélelt is. Ujjatlan vagy hosszú ujjú a praktikus? Rugi kell alá vagy elég a body?

Mamacka!Köszi a zoknitippet. Nekem a zokni volt olyan, amivel kapcsolatban azt mondtam, hogy nem érdekelnek a babonák a korai vásárlásról, ha látok valahol aranyosat megveszem már az elején. Ehhez képest a múlt héten vettem az első zoknikat mert annyira nem találtam sehol elfogadhatót. Ezek viszont nagyon jónak tűnnek. Engem is érdekelne egy hordozó. Megoldható, hogy találkozzunk majd valahol, vagy csak postázás lehetséges. Konkrét válaszottam is lenne, ha még megvan: kívül egyszínű sötétkék, belül nagyon szines, mályva színű kötővel és Anna baba látható benne.

Szorítok minden mai 4D-s kismaminak. Remélem nem lesznek szégyenlősek a csöppségek. És képeket kérünk!!!

Kép

Kép
szofi74

nuska!
itt nálunk ilyen tuti nincs, úgyhogy marad a krém.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Mamacka, írtad, hogy felesleges a hordozó és a mózes együtt. Én is ezen agyalok már hetek óta, mert, amit kinéztünk, ahhoz van mindkettő... De kell?? Meddig fér bele a baba a mózesbe? az nem kényelmesebb neki hosszú úton kocsiban, mint a hordozó? a hordozóban egyenesen van a háta? (sajnos nincs a környezetemben kisbaba, úgyhogy csak Rátok számíthatok) A múltkor már erről a témáról álmodtam, annyira belelovaltam magam... :oops: :D

Amúgy Lillababa szépen nődögél, már ami kívülől látszik. :) Mi sem vásároltunk még sokmindent, néhány ruhácska, és ennyi... (Előbb ki kéne cuccolnunk mindent Németo-ba, majd utána rendezzük csak be a babaszobát) Holnap megyünk dokihoz, remélem, ő is megerősíti, hogy lány!

ercsi_3

Pumpóka!

mi újság ???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szofi, én is János kórház, pont a PIC miatt (bár anno Tomi is ott született, és már akkor is meg voltam vele elégedve), Molnár dokit is ismerem, 2003-ig Ő volt a dokim.
Ariát majd használtan fogok venni, ha veszek, mert most abszolút nincs keret még egyre és újra (még a Symbabba sincs meg, de asszem az is használt lesz. Bár nincs nagy különbség az új ár között, talán annyi, hogy ha használt, mellé kapom a kiegészítőket is.) :D

Én hálózsákban altattam Tomit, néha takaróval, néha anélkül, de sosem tűrtem a matrac alá.

Kép
babyteve2

Szofi,

nekem a védőnő azt mondta, hogy áprilisban még nem lehet tudni, hogy milyen idő lesz, ezért célszerű két hálózsákot venni, egy hidegebbet és egy melegebbet. Azt is mondta, hogy ne újszülött méretet vegyek, hanem pl 68-ast, azt sokáig tudjuk majd használni. Ő egyébként az ujjatlant ajánlotta.

A mózessel nekem fenntartásaim vannak. Lehet abban egyáltalán szállítani a babát kocsiban??? Biztos kényelmesebb, mint az autóshordozó, de vajon egy baleset során megvédi a mózes a picurt??
Szerintem nem. Annak meg nem látom értelmét, hogy pakolásszam a gyerkőt a mózesből az autóshordozóba és fordítva...
Otthon meg nyilván nem mózesben akarom tartani a babát, úgyhogy igazán nem is tudom, hogy mire jó...

Kép
emi29

Emi, szóról szóra nekem is ez jár a fejemben a mózesről... De mi 9-10-11 órákat fogunk Lillussal utazni... Az meg biztos nem kényelmes neki a hordozóban... Vagy?? Tapasztalatok valakinél?

ercsi_3

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:59-kor.

Kép
1bambi

Nuska,
gratula a jó eredményhez.
Hűha, akkor az én Lilim is kb 1 kg már? De jó!!!

Kép
emi29

[quote="1bambi"]S írta:1bambiziasztok,
Várom továbbra is a gyerekes anyukáktól méret-kor tapasztalatokat :cry: :cry: :cry:

Ez a téma engem is érdekelne .. ugyanezen okoknál fogva :) ;)
Úgyhogy én is várok 1-2 meglátást!!! :)
Mert 56-os rugikat már én sem akarok sokat venni ;)

Kép
szösszenet

Szösszenet: be tudtad írni a táblázatba, amiket írtam?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Lanyok!

Mozes es hordozo.

Az autoba kotheto mozes nagyon szuper, de hosszu utra nem ajanlom. Egyaltalan nem biztonasagos.
Arra jo, ha valaki rovid tavokat megy csak bedobja a kocsiba es kikapja. Pl. ha a masik gyereket kozelre kell oviba vinni, vagy elhozni. A gyerek keresztben fekszik az ulesen. Utkozeskor a derekanal van rogzitve egy panttal, ami mondhatni ketto tori a babat baleset eseten.
A magyar torvenyek el sem fogadjak, csak errol a rendorok sem tudnak.
NEkem van mind aketto. Mozes es hordozo.
Itt a faluban rohangalni szupi a mozes, de mondjuk ha utazunk valahova akkor csakis hordozo. Az en mozesemnek emelheto a hattamlaja, igy majdnem hogy ulni is tud benne a baba, igy kesobb is kilat.
En Zolival majdnem egy eves koraig hasznaltam. A mostani ujba is van, hogy bekereckedik, igaz mar csak ulni tud benne vagy ugy fekszik hogy kilog a laba.
A mozesben tenyleg fel eves kor utan nem ajanlott mozesben hurcibalni autoban, de a nagyobb autosules meg nagy lesz. Igy szerintem kell mind a ketto.

Szerintem az hogy valaki hordozoba vagy mozesbe cipeli a gyereket kenyelmi szempont. A hordozoban ugyan nem fekszik egyenesen, de baja nem lesz tole.
En meg nem hallottam olyat, hogy a hordozotol lett volna babanak baja.

A mozes elonye, hogy telen jobban be lehet bugyolalni benne a babat, nyaron meg szellosebb.

Magi
Vendég

Bambi, nekem is ez a Chicco a kedvencem! ;) csak pirosban. Bár nekünk azt mondták, hogy be lehet kötni a mózest is... Igaz, jóval drágábban láttuk. (570€ körül, itt, Németo-ban)

ercsi_3

Hali!

Megvettem a Peg Perego Duette SW kocsit + 2 hordozót. Tiszta happy vagyok most ettől. Ez az első dolog amit vásároltam a piciknek.

Szofi, tudom, te nem ajánlottad, de nekönk földszintes házunk van és még küszöb sincs és bkv-zni sem fogok, úgyhogy úgy döntöttem legyen mégis ez. Aztán max eladom valakinek egy év múlva és veszek egy olyant, amilyet te is mondtál.

A Mózes szerintem is felesleges, arról nem is beszélve, hogy a Duett-re nem fér fel mind a kettő egyszerre. Nekünk elég lesz a hordozó.

Na megyek a Camponába megnézem a H&M leértékelést.

Pussz!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Szöszi,
Örülök, hogy könnyen ment a cukros lötyi, remélem az eredmény is jó lesz. Mikor kapod meg?

Nuska,
Neked gratula a jó eredményhez. Nekem 5,7 lett a terheléses. De az is tökéletes. Viszont múlt héten találtak cukrot a vizeletemben. Ma voltam kontrollon és szerencsére minden OK. :D :D :D

Hát igen 27 hetesen már kb. 1 kg a baba. :D Nekem tegnap betöltött 27 hetet számolt a gép, így most ápr. 8ra tette a szülés várható időpontját.

Mary,
bocsi, tegnap elég későn kerültem gép elé. DVD-t nem kell vinni, az benne van a 2500 forintban.

Hálózsák
Nekem 2 éves koráig mind a két gyerkőc abban aludt, ujjatlanban. Nekünk nagyon bejött. Nem kellett állandóan betakargatni őket.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Méretek
Szerintem ez igazán babafüggő. Attól is függ, hogy lány vagy fiú. Szóval pontosat nem tudok mondani. Nálunk kb így volt (H&Mes méretek, ezek nagyobbak egy kicsit):
1-2 hónap 56
2-4 hónap 62
4-6,7 hónap 68
6-8,9 hónap 74
9-12 hónap 80

Ezt ne vegyétek szentírásnak!!! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Kamilla!
Örülök, hogy sikerült találni. Én rengeteget dilemmáztam, volt ezer verzióm, tudom milyen öröm, ha végre megvan a tuti megoldás. Ha te ezt találod a legtökéletesebbnek, lehet, hogy le sem akarod majd cserélni. És hogy mennyire nem lebeszélni akartalak: az itteni üzeneteddel pontosan egyidőben ezt írtam neked az ikresen:

"Kamilla! Szerintem kertes házban nagy kocsival meg lehet úszni egy babakocsival is. Mi 3. emeleten lakunk lift nélküli házban, és nem kombink van, hanem sedan típusú, amit kb. egy éve vettünk, ezért nem nagyon szeretnénk cserélni. Ezekkel az adottságokkal én ezt tudtam kitalálni. Remélem később nem fog kiderülni, hogy rosszul gondoltam "

:D :D :D

Kép

Kép
szofi74

Felsoa!
Köszi a DVD-s infót.
még valami. A képeket ráteszik a DVD-re a vizsgálat felvételével együtt???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: