Mamik!
Húúúúúúúha! Ennyi kedves dícséretet igazán kellemes érzés bezsebelni.

:) Köszönjük szépen, édesek vagytok!!!

:)
Ildi!
Dominika 16 éves lesz november 2-án.
Gremese!

:) Igen, szerintem biztosan nálatok is Ő jött vissza - tudta mennyire szerettétek és érezte mennyire hiányzik nektek.

Heni!
Én is hiszek jó ideje az efféle spirituális dolgokban.
Olyanok történtek velünk, amire azt mondani hogy szerencse, túl kevés...
(Pl. hogy kétszer is ikreink születtek. Orvosilag csupán minden 100. terhességre jut egy-egy ikerpár.)
Teljesen véletlen hogy ikreink lettek két alkalommal is - egyikünk családjában sem volt még soha példa gemini terhességre.

Timi!
Tőlem bármit kérdezhettek a legnagyobb lelki nyugalommal - de tényleg.

Fél órán át tartott az újraélesztés, tehát ez túlságosan hosszú idő volt a Kispasi szervezetének (pl. oxigén nélkül) így elképesztő maradandó károsodásokat szenvedett.
Ennek következtében 4 hónap múlva egy éjjel összeomlott a keringése.
Mindez sajnos várható volt, de mindenképpen jobb hogy így történt...
Éreztem hogy csak szenvedés lenne Neki az élet, az a négy hónap is borzalom és kín volt számára.
Hiába vettem fel és ölteltem magamhoz, hiába puszilgattam, hiába kedveskedtem és mosolyogtam, hiába beszéltem hozzá és bíztattam, hiába jártuk orvostól-orvosig, hiába a sokféle gyógyszer, a rendszeres naponkénti vizsgálatok, a műtét, a gyógytorna és az egyéb alternatív módszerek - semmi nem volt hatásos még picit sem.
Menni akart, de tudtam hogy amint lehetséges visszatér közénk - elmondhatatlanul nehéz volt elengedni, de érdemes volt mindenképpen.
Márk Marcell egészen más típus testileg, mint Márk Axel, de hinni akarom hogy az Ő lelke, vagy ha esetleg mégsem, akkor Ő küldte hozzánk a földre ezt a manust, hogy újra boldogok lehessünk.
Azt sem bántam volna, ha lányunk lesz, de így még jobb!!!

(Feltöltöttem még egy képet a legvégére Dominikáról - ahol szerintem nagyon édi.

:) )
Vadvirág