Tatus!
Nekem is így indult, de nem hagytam magam! Ettem a húst, toltam a vizet és ellipszitréneren mentem naponta 3x.
Fuss napi 3x15 percet! Komolyan! (Apánk tanácsolta akkor nekem is.)
Ráadásul, Dévisz mondta, hogy 3 tüsző van összesen, abból 2re számíthatunk, hagyjuk abba? Mondtam, dehogy hagyjuk. Mondtam a mi drága Apánknak, hogy 1 is elég 1 gyerekhez, nem igaz? Erre nevetett és azt mondta, hogy igaz, de alá kell ám írni. Mondtam, sima ügy. Halál nyugodt voltam, utólag nem is értem, hogy tudtam így reagálni. Talán emlékszel, most a bal petefészek szóba sem jöhetett az aktuális pozíciója miatt, a stimu alatt abban nem is lettek, csak 3 kicsi. (A jobb oldalon múltkor 1 volt, akkor balra volt 3, így lett 4, majd 3 szép embrió.) Szóval most a jobb 3-ból meglett mind a 3 és gyönyörű embrió lett mind a három. 2 szép nagy, 1 kicsi lett, de mind3 megtermékenyült és másnapra teljesen egyforma, csodás kis embrikék voltak. Erről ennyit. Érzésem szerint amúgy a 3ból is a legkisebb igyekvőből lett a Baba. Kérlek szépen, hidd el, hogy sikerül, de ne parázz ezen, hanem ígérd meg Magadnak, az égieknek, a Babádnak, a Párodnak, hogy addig csinálod, amíg nem sikerül. Én legalábbis így voltam vele. Lelkileg nagyon rendben voltunk mindketten, ez is rengeteget számít. A Páromnak is szuper lett minden "eredménye"

, pedig előtte nem így volt. Nekem Kiscsikó egyik hozzászólása például teljesen más szemléletet adott és elszállt tőle az összes félelmem., ami elsősorban az egészségemet illetően volt bennem, hiszen eddig makk egészséges voltam és aggasztott, hogy erőszakkal teszek a természet ellen, de tudtam, ezt vállalnom kell, sőt eldöntöttem, addig megyek, amíg a Baba el nem hiszi, mindent és bármit megtennék, megtennénk Érte.
Zelegeremnek megpróbáltam Fincsike felvetésére összefoglalni, mi volt most másképpen, egyáltalán, hogy volt az egész, leírom Neked is és Beusnak is, de mailben. Akit érdekel, nem titok persze!!!:-)
Szerintem, rengeteg összetevő van, volt, és azok mind, szerencsésen együttálltak. Megy a mail.
Kérdeztétek, hogy vagyunk, köszönöm, hogy így figyeltek rám, ránk és egymásra is! Sokkal jobban vagyunk mindketten, szinte teljesen jól, de olyan éjszakám volt, hogy ... Reggel 5.22-ig semmit nem aludtam, mert FOLYAMATOSAN köhögtem, amint levegőt vettem. Ezt nem lehet elmondani, milyen volt. Azt hittem, megfulladok, pedig elég fegyelmezett tudok lenni, ha baj van. Inhaláltam, calciumot ittam, mindent bevetettem, méz, folyadék, de SEMMI nem használt!!!!!!
Reggel 5.22-kor elaludtam, majd 6-kor kelés, utrotime...
Progi 2-án volt utoljára, utro, amennyi maradt, azt kell még betárazni.
Mindenkit ölelek!!!!!!!!
A Zuram tsókol Benneteket és nagyon jólesett Neki a köszöntés! Köszönjük szépen drága Lányocskák!!!!!!:-):-)