A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igen és bármikor kilehetne szállni ha éppen sikerül közben de aszthiszem a lelkünknek egy megnyugvás lenne hogy ha nem akkor elöbb utóbb lessz igy vagy ugy.

Andi
zsembi

Bucóka, akkor ma még szedd be, de holnaptól már ne.

Én is voltam egyszer jósnőnél, nekem bejött amit mondott a multamról is, és a közeljövőről is. A gyerek ott még nem szerepelt (ez 7 éve volt, és ugye azért annyira nem látnak előre). Ma már nem hiszem hogy elmennék, mert mi van, ha azt mondja amit Zel is írt, soha nem lesz gyerekem. Vagy azt mondja x idő múlva lesz, de mégsem jön össze, akkor tényleg nagyobb a csalódás. Ezért nem merek elmenni.

Bea
beus77

Hát Zsembi, pasik..... Van egy gondolkodásuk, az biztos! Ugyanezt próbálom én is megmagyarázni, de mintha hottentotta lennék.....

Így most bánatomra betoltam két muffint. Csokis tészta, és a közepébe belenyomtam egy szaloncukrot. Olyan folyós alkoholos töltelékest. A tészta beszívta a krémet, a csoki meg lement az aljára és tök ropogósra sült. ja és evés közben piros vegyesdzsembe mártogattam. Isteni!!!

na, menek, mert van két csekkem, amit postára kell adnom, meg drágámnak szeretnék valami kis virágot nevenapja alkalmából....
És mire ezzel végzek nyithatom is boltocskámat délutánra...

Smaccccccantás! este jövök. nem szabadultok tőlem!
zel

Zelecske,Bodzika Boldog Névnapot a párocskátoknak.

Andi
zsembi

Zel, a Te férjed is Attila? (az enyém is) Boldog névnapot neki!

Bodzika, a Te férjednek is boldog névnapot kívánok!

Bea
beus77

Sziasztok csajok!

gyors infó, mert nem hagy békén a kutyám, mindenképp most akar sétálni, és mindig ő győz...

Az élet valóban érdekes, nálam minden rendben, sőt! megint csak sorolta és sorolta a tüszőket, azt mondta szépen nőnek, és a merionalt levette 1/8 adagra....!

Tatu - ne aggódj előre, minden rendben lesz köv uh-ra!

Majd folyt.köv. mert nem bír magával a drága.
szépem

Igen....

A ti férjecskéiteknek is boldog névnapot!!!!
zel

Zel, köszi! :D

Szépem, ez nagyon jó hír! Gratulálok, növesztgesd őket tovább, és egyed a sok húúúúúúúús, és igyál sokat! Megy a drukk tovább Neked is!

Bea
beus77

Beus akkor a te férjecskédnek is Boldog Névnapot és a többi férjecskének is akiröl nem tudjuk hogy Attila.

Andi
zsembi

sziasztok!
Tatusom! Tényleg szedd össze magad, mert elfenekellek. Ne idegeskedj, inkább próbáld úgy venni a dolgot, hogy te megteszel mindent, tehát nyugodt vagy kiakapcsolsz egy kicsit húst eszel, sok folyadékot iszol, betartod amit apánk mond és kész. Nőni fognak azok a tüszők, ha mégsem akkor pihensz és nekiugorsz legközelebb. Tudom, most azt gondolod könnyen beszélek. Pedig nem cask most ott tarthatsz mint én kb.1.5 éve. lelkileg. Próbáld magad valai jóval felvidítani, mert a hangulatod mindenre kihat szerintem.
Úgyhogy tessék mesefilmet nézni, vagy valami jó zenét hallgatni ami kicsit feldob. és hinni abban hogy minden ok. lesz. Nem szabad Apánk minden erős szavára elkeseredni.
Zel, Zsembi! Az örökbefogadásról csak anniyt, hogy ha az ember egyszer eldönti, hogy belevág akor hinni kell benne, hogy minden ok lesz, így lesz babánk de meg lesz amit szertnénk. Mi most fogjuk végezni a tanfolyamot, és onnantól kezdve, hogy közösen eldöntöttük, hogy ezt a nem kis felellősséget vállaljuk, ha hiszitek, ha nem tényleg megnyugodtam valahol. A férjem 1 éve még idegenkedett az örökbefogadástól, de a legutóbbi esetünk hatására - már ő maga mondta, hogy benne van ebben a dologban és kezdjük el.
Vannak akik elsőre bevállalják az örökbefogadást vannak akik, csak valamilyen esemény hatására és vannak akik sohasem lesznek erre képesek. A férfiaknak is lelkileg el kell odáig jutni, hogy felismerje igen akarok gyereket még így is. Viszont nagyon kevés információval és előítélettel renelkeznek az emberek, ez nehezíti meg leginkább a döntést.
Ti még fiatalok vagytok, nem szabad elveszíteni a reményt, fog sikerülni. :D
Azért nem jelentkeztem, mert betegeskedem. Sorra esek vissza ebbe a hüle vírusos valamibe, aminek nagyon nem örülök.
De olvaslak benneteket és nagyon szurkolok

manoka
manoka71

Zsembi, Neked is köszönöm, aranyos vagy!

Bea
beus77

Manóka nagyon jól leirtad remélem hogy megváltozik a hozzáálása de lehet hogy sosem fog ki tudja.

gyogyulgass egyél te is fokhagymát mint a lányok.

Andi
zsembi

Manóka, a Te férjednek is boldog névnapot! :D

Bea
beus77

Lehet, hogy a férjeket is el kellene hozni egy-egy talira, nekik is használna, histzen nekünk bejön. Gondolkodjatok el rajta. A férfiaknak eleve több témájuk van, közös is akad bőven talán könnyebb lenne nekik is így feldolgozni a történéseket. Csak diszkréten kell csinálni :D

manoka
manoka71

Manoka
Gratulálok a nagy elhatározáshoz és ez valóban nem azt jelenti, hogy kevesebbek vagytok. Azt hiszem ehhez kell az egyik legnagyobb lelki erő. Sokat segít a belső béke megteremtésében és egyben nagy segítség az elkövetkezőkben. Kívánom, hogy legyen nagyon sok örömetek és csak büszkék lehettek magatokra.

Zel és Zsembi
A pasik nehezebben fogadják el ezeket a dolgokat, mert ők nem érzik milyen az a feltétel nélküli reprodukció utáni vágy, milyen egy gyermek utáni vágyakozás. Ez nálunk lélekből jön és a pasik kicsit realistábbak. Szerintem félnek, hogy nem tudják majd az "idegen" jövevényt elfogadni. Én azt mondanám, hogy szerveznek nyílt napokat az alapítványok, (Gólyahír, Alfa szövetség, Bölcső),amikor is örökbefogadó szülők és picurka örökbefogadott babáik jelennek meg és számolnak be arról a rögös úttról, amely segített egymásra találniuk. Hidd el meghatóak ahogy felnőtt, kemény férfiak szorítják büszkén magukhoz a csöpségeket és szemükben ott csillognak a könnycseppek, hogy már ők teljes család. Mert sírnak és nem szégyenlik miközben történetüket megosztják velünk. És ez sok mindenhez erőt ad.
Ez csak egy lehetőség, amit érdemes elindítani, hiszen minimum 3 év egy ilyen tünemény érkezése.
Bocsi, hogy nagy hirtelen beleszóltam, de egy élmény, méghozzá nagyon szép élmény őket látni.
Sok sikert és erőt mindenhez.
moncso70

Köszönöm Beuska, átadom neki.
Minden Attila férjnek Boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. :D
Moncso! Igen igazad van, sokkal nyugodtabb vagyok, a kezelések alkalmával az ember tele van szorongással, persze próbál nyugodt lenni, de ott motoszkál a fejében hogy ez már az x. kezelés és mi vanha ez sem sikerül. Szerintem ezért a legnehezebb fejben, lelkileg végig csinálni akárhány kezelést. Egy biztos az állam által adott lehetőségeket ki kell használni, hátha jó sorszámot húz az emberke és sikerül neki. Ezt végig kell csinálni. Én is végig csinálom az 5. kezelést csak még nem állok készen rá, főleg hogy ilyen betegeskedő vagyok. De érzem, hogy az utolsó sikerülni fog. A negyediket is megéreztem, igaz nem ment minden simán, de az érzés megvolt.

Mi van veled, jársz már kezelésre?

manoka
manoka71

Sziasztok Lányok!

Ma sok olyat írtatok, ami elgondolkodtatott.

Azt hiszem, mi szerencsések vagyunk. Az 1. lombikból született egy fantasztikus kislányunk, és a második lombik is sikeres volt, így most várjuk a kistesót.
Viszont, ami lényeg az elkeseredetteknek.
Én az előző lombik során többször majdnem háttal jöttem ki "Apánktól". Ő mindíg a legrosszabbra gondol. Az első lombiknál négyszer akart leállítani. Én mindíg mondtam, hogy menni akarok tovább. Mindíg azt mondta, hogy nem nőnek a tüszők vagy nem egyenletesen nőnek... A férjemnek többször megjegyezte, hogy gondolkodhat a fejfán. Nem hülyéskedek.
Most a második lombiknál azt mondta, hogy 2-3 megfelelő méretű tüszőm van 13-at szívtak le, abból 10-et meg is tudtak termékenyíteni.
Szóval Apánk mindíg a legrosszabbra próbál felkészíteni. Amit Ő mond, ahhoz képest csak pozitívan alakulhatnak a dolgok.
KITARTÁST!

A másik dolog az örökbefogadás.
Adjatok időt a Pasiknak. Náluk ez lassabban érik be.
Annak idején, mikor először szóba hoztam a férjemnek a lombikot, mereven elzárkózott tőle. Szerinte ez dúrva beavatkozás a természet rendjébe.
Egy párszor megvitattuk a dolgokat. Aztán mondtam neki, hogy én többet nem forszírozom a dolgot, gondolkodjon rajta. Legalább 2 hónapig rágódott, ha felvetette a témát én meghallgattam, de nem győzködtem. Aztán Ő mondta, hogy vágjunk bele.
Szerintem ha egy pasi elfogadja a lombikot, akkor valószínűleg az örökbefogadást is elfogja.
hodesz

Manoka
Útnak indítottam egy Pü-t.

További szép napot mindnekinek,mert mennem kell. Üdv
moncso70

Hú, jó sokat írtatok....köszönöm sikerült kissé megnyugodnom...ill. már úgy jöttem el Apánktól, h ő nagyon szeret ám riogatni, múltkor is ezt csinálta velem (is, meg sokunkkal még), aztán minden jól alakult.

Amit ő mondd azt, jobb ha elosztjuk legalább 10-zel.

Szépem:
örülök, h Te jó híreket kaptál, remélem azért tudjuk bátorítani egymást.

Manóka: csak lassan az elfenekeléssel

:lol: :lol: de Te is tudod, ha benne van az ember minden akadály rosszul érinti. Mos úgy vagyok lesz ami lesz..........

Boldog névnapot az Attila-férjeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finch:
volt már olyan, h összeírtam a kérdéseimet és listáról olvastam fel Apánknak, h ki ne maradjon semmi

Zel:
5 tüszőt látott ma, egyik oldalon 3, másikon 2.....ez semmit nem jelent, múltkor is ennyi volt aztán 12-őt szívtak le.
Köszönjük az Egérpuszit :lol: :D :lol:

Érdekeset írtatok az örökbefogadásról: én ameddig lehet próbálkozni szeretnék ill. max. még 1.
Páromnál fokozatok voltak:
1. teljes elzárkózás
2. TV műsor hatására megjegyezte, h lehet, h mi is idekerülünk egyszer
3. legutóbb aszonta, h nincs ellene, de előbb próbálkozzunk amíg lehet sajátot

Bízom benne, azért, h lesz saját.

Hodesz: tényleg szerencsések vagytok!!!!!

Anikó
tatulány

Most már látom jobb hangulatban vagy, örülök neki.
Hodesz gartula!
Nagyon szerncsések vagytok ahogy mondod. Gyere gyakrabban. Nem zavarsz.

manoka
manoka71

Bocsi gyerekek, de itt fennforgás volt!
Szóval!

Zel bébi! Hát ez kemény dió! Mármint az örökbefogadás. Valóban! Gondolom a párod addig nem akar lemondani a sajátról, amíg csak van remény. Nem lehet okosat mondani. Bár korai, de ezen én is elgondolkodtam. Mármint az örökbefogadáson. Nem tudom, mit tennék. Még mindig nem. De reménykedjünk, hogy a következő nekifutás rendben lesz, és bébi lesz a végén.

Hanyatkám. Én semmiféleképpen nem bíznék egy kártyajós által kreált jövőben. Csak csalódást okozhat. Szerintem. De ez nem azt jelenti, hogy másnak nem jön be, vagy valami ilyesmi. Én nem építenék rá, még kíváncsiság szintjén sem.

Bucóka, sajnálom az előzményeket, nagyon drukkolok neked, hogy ez a mostani stimu rendben menjen, és rájöjj erre a closty rejtélyre! Hihi De szerintem ha nincs ott, tényleg ne szedd be. Apánkra hallgass, ne ránk.

Egyébként visszatérve még az örökbefogadásra, lehet, hogy lelkileg segítene, és nem csak a jelen lombik programjával foglalkoznátok, hanem ott lenne bennetek az is, hogy lesz egy babánk, biztosan. És akkor a felszabadult kis lelkecskétekkel végre eljönne hozzátok is valaki odafentről. De jó lenne. Annyira drukkolok. Mert nekünk is nagyon rossz, ha a többiek nem érzik jól magukat. Legyen az fizikai, vagy lelki fájdalom.

Zel, te aztán tudsz alkotni. Hát ez a szaloncukis balhé hogy jutott az eszedbe?
Csak nem Attila férjurad? Az enyém is a drága! Jé és Beus és Bodzi férjek is mind Attik. Hihi.
Minden mai névnaposnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Bausom, de jó, hogy nem kell annyi gyogyi! Csak így tovább. Kevés gyogyival, tökéletes baba. Ezt kívánom neked! Puszi

Még egyszer visszatérve az örökbefogadásra, azt hiszem Manóka, te most teljesen jól leírtad, hogy hogyan kell hozzáállni. Kalap le és mindenféle gratuláció, hogy lelkileg itt tartotok. Gyógyulj meg!
Azért olyan furcsa, hogy tanfolyamra kell járni. Mit mondhatnak, mire taníthatnak ott. Majd megosztod velünk?

Moncso, Hodesz, sziasztok. Nagyon jó, hogy ezeket ide leírtátok. Szerintem sokat segít. Köszönjük!

Tatus! Ez a lista dolog nem is rossz. Mint a bevásárlásnál. Nagyon hasznos. Én is mindig elfelejtek valamit megkérdezni.

Hú de hosszú lett!

Ja, és én most már teljes vállszélességgel várom a tavaszt! Hihi
finch

Beusom! Jól emlékszem, hogy Te sütöttél sajttortát? Hogy sikerült?
finch

Sziasztok Lánykák!

Minden Attila-férjnek boldog névnapot!!! :D

Tatukám, édes kicsi szivem, már éppen készültem írni egy irgum-burgum hsz-t, de Manóka beelőzött. Pedig éppen rá akartam utalni, meg Bodzira, meg jómagamra, aki éppen a 6. nekifutásra készülődöm. TUDOM, hogy miről beszélsz. Sajnos a mi utunk a babához rögös, s talán éppen ez a jó, mert amit nehezen szerzel meg, azt jobban értékeled. Csak előre lehet nézni, vissza soha.
Az első három lombiknál 3-4 petesejtet tudtam produkálni, azok sem voltak egy méretűek, Apánk mindig le akart állítani, de nem hagytam magam. Elcsépelt szöveg tudom, de egy babához egy embrió is elég. :D
Ha jól olvasom, akkor ma volt a második szuris napod? Nekem volt már punkcióm 16. napon is, mert addigra nőttek meg a petikék. És akkor mi van? Lényeg, hogy megnőttek. Egy barátnőmnek a 23. napon volt a punkciója, és most egy évesek az ikrei. Nnnnna? :D

A "matuzsálemi" korodra meg csak annyit szeretnék mondani, hogy én még mindig leküldhetlek Téged a sarki közértbe egy doboz gyufáért édesem! :lol: :lol: :lol:
Szeretném, ha az "ásdelmagadmerttúlvagyaharmincon"-felszerelést hanyagolnád. :lol:

Örökbefogadás: nálunk a férjem a nyitottabb. Mi még megvárjuk a következő lombikot.

Ma voltam Beánál fogazni, és kibírtam érzéstelenítés nélkül, bibibíííííííí. Én egy hős vagyok, nem is vitás. Ja, és nagggyon szerény is vagyok! :lol: Meg akartam magam jutalmazni egy feketeribizlis Tibivel, ééééééés neeeeeem voooooolt!!! :(
Most szóljatok hozzá!
Viszont egy kicsit játszottam Ketteskével. Cuki még mindig!

Pusszantalak benneteket!
katóc

Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam errefelé, sajnos nagyon sok munkám volt/ van, amit kismamaként a lehető legkisebb hatékonysággal tudok mostanában végezni.

Néhány oldalt olvastam vissza, és csak ismételni tudom a lányokat, hogy nem szabad feladni! Ha sikerül a lombik, utána még szintén annyi lépcsőt meg kell mászni - én sem gondoltam volna, de annyi aggódnivaló van még a terhesség alatt is. :roll:

És igen, az embernek évekig erről szól az élete, de utána ez már nem is olyan fontos.

Nekem mindig túl sok petesejt érett, olyan voltam, mint egy ikrákat lerakó hal, de az sem jobb. Majd szépen beérik a maga módján a többi is.

Minden most indulónak sok sikert kívánok ebben a nem túl vidám időben!
kiscsiko1

Kiscsiko a munkán kívül mi van veletek?

manoka
manoka71

Szia Manóka!

Köszi az érdeklődést, növekszik a hasam, nemsokára betöltjük a 18. hetet. Apánk mindig riogat, hogy túl sokat híztam, de az eredményeink egyelőre jók. Egyedül a vérnyomásom nagyon magas ha megyek hozzá, bárhol máshol mérik nagyon alacsony, de mindig félek, hogy valami baj van :( Szóval már biztos, hogy parázos anyuka leszek.

Az első 3 hónapban nagyon rosszul voltam, hányinger, fejfájás és a többiek, de szerencsére ez már elmúlt. Valahogy még mindig nem fogtam fel, hogy sikerült, a doki is már nagyon várja, hogy mozogjon, mert akkor végre elhiszem, hogy van bent valaki és nem csak babot ettem :D

Apánk nagyon rendes különben, szóval örülök, hogy nála maradtam, mert mindig megmossa a fejem vagy megnyugtat, amikor éppen kell.

Ti mikor kezdtek?
kiscsiko1

kb. március vagy április ez függ attól is hogy a fogorvoshoz mikor merek bejelentkezni és előtte még pár vizsgálaton át szeretnék esni, . Úgy gondolom jan vége vagy február elején felhívom

Bocsi, de nem emlékszem eg babó van vagy kettő?

manoka
manoka71

magzatvízvizsgálatot végeztettek?

manoka
manoka71

Egy babó van csak, de az nagyon szívós, mert igen sok mindent átélt velünk az elmúlt hetekben, még egy árokbaborulást is :roll:
Soha nem történt velem még annyi izgalom, mint amióta próbálok vigyázni magamra, ezért igyekszem visszafogni magam.

Állítólag fiú - legalábbis eddig így látta Apánk, de legutóbb lánynak és fiúnak is nézett ki egyszerre :shock:

A tavaszi kezdés sem rossz, mert akkor már a nap is süt :D
kiscsiko1

Nem végeztünk magzatvízvizsgálatot - bár Apánk nem örült - de azt mondták az eredmények alapján a géndiagnosztikán, hogy 1:8000-hez az esély, hogy valami baj van, ezért én azt mondtam, hogy ne csinálják meg. Ráadásul biztos voltam/vagyok benne, hogy a gyerekkel minden rendben lesz :D
kiscsiko1

A férjecskéd felfogta már? Próbálgatjátok már a neveket? Remélem azért kíméled magad legalább egy kicsit nem vagy olyan pörgős? Ha teheted jelentkezz gyakrabban, jó? Sokan hiányoltak már és olyan jó tudni hogy kivel mi van, és mindent tudni akarunk, mert a tapsztalatotokra nagy szükség van. Nem közömbös szerintem az sem, hogy ti kismamák egymástól is olyan infókat tudhattok meg ami, segyt ebben-abban. Na ezt jó megaszontam. :D

manoka
manoka71

Manóka, nagyon aranyos vagy, ígérem többször fogok most már jelentkezni! A férjem igazából még kevésbé fogta fel, mint én, de igyekszünk :D Tudjuk, hogyha lány, akkor Emma lesz, ha fiú, akkor Sándor. Ha bárkinek bármiben tudok segíteni, akkor nyugodtan írjon! Ja, és maradtak még injekcióim is, ha kell valakinek, megírom majd miből mennyi.
kiscsiko1

Minden Attila férjnek nagyon boldog névnapot!!!!!

Kiscsikó, vigyázz magadra nagyon!!!! Tényleg jó régen jártál erre! Reméljük sűrűbben jössz most már! :D

Finchike el kell, hogy keserítselek, de nem jól emlékszem. Nem én csináltam sajttortát. Lehet hogy Fiatalanyu volt, nem? Vagy nem tudom. :oops:

Katóc, Te tényleg egy hős vagy! És mit csináltak érzéstelenítés nélkül? Nagyon megkínoztak?

Bea
beus77

Sziasztok!

Kiscsikó! Vigyázz magadra te lány! Mi volt ez az árokba borulás? Szerencsére akkor nem lett bajotok? Nem sérült senki?

Beusom! Nem te voltál? Akkor Szépem lehetett? Nézegettem ma recipéket a neten, de ahány, annyi féle. Sok túrót ír, de állítólag ( egy fórumon olvastam ) az eredetiben csak krémsajt van, túró nincs. Na most légy okos Domokos!
finch

Tényleg nem én voltam. Nem lehet, hogy Fiatalanyu Beával keversz össze? Vagy lehet hogy Szépem volt? Őszintén szólva nem tudom ki lehetett az "elkövető". De az is lehet hogy Tatu volt. :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

Bea
beus77

Tatus!
Nekem is így indult, de nem hagytam magam! Ettem a húst, toltam a vizet és ellipszitréneren mentem naponta 3x.
Fuss napi 3x15 percet! Komolyan! (Apánk tanácsolta akkor nekem is.)
Ráadásul, Dévisz mondta, hogy 3 tüsző van összesen, abból 2re számíthatunk, hagyjuk abba? Mondtam, dehogy hagyjuk. Mondtam a mi drága Apánknak, hogy 1 is elég 1 gyerekhez, nem igaz? Erre nevetett és azt mondta, hogy igaz, de alá kell ám írni. Mondtam, sima ügy. Halál nyugodt voltam, utólag nem is értem, hogy tudtam így reagálni. Talán emlékszel, most a bal petefészek szóba sem jöhetett az aktuális pozíciója miatt, a stimu alatt abban nem is lettek, csak 3 kicsi. (A jobb oldalon múltkor 1 volt, akkor balra volt 3, így lett 4, majd 3 szép embrió.) Szóval most a jobb 3-ból meglett mind a 3 és gyönyörű embrió lett mind a három. 2 szép nagy, 1 kicsi lett, de mind3 megtermékenyült és másnapra teljesen egyforma, csodás kis embrikék voltak. Erről ennyit. Érzésem szerint amúgy a 3ból is a legkisebb igyekvőből lett a Baba. Kérlek szépen, hidd el, hogy sikerül, de ne parázz ezen, hanem ígérd meg Magadnak, az égieknek, a Babádnak, a Párodnak, hogy addig csinálod, amíg nem sikerül. Én legalábbis így voltam vele. Lelkileg nagyon rendben voltunk mindketten, ez is rengeteget számít. A Páromnak is szuper lett minden "eredménye" ;-), pedig előtte nem így volt. Nekem Kiscsikó egyik hozzászólása például teljesen más szemléletet adott és elszállt tőle az összes félelmem., ami elsősorban az egészségemet illetően volt bennem, hiszen eddig makk egészséges voltam és aggasztott, hogy erőszakkal teszek a természet ellen, de tudtam, ezt vállalnom kell, sőt eldöntöttem, addig megyek, amíg a Baba el nem hiszi, mindent és bármit megtennék, megtennénk Érte.
Zelegeremnek megpróbáltam Fincsike felvetésére összefoglalni, mi volt most másképpen, egyáltalán, hogy volt az egész, leírom Neked is és Beusnak is, de mailben. Akit érdekel, nem titok persze!!!:-)
Szerintem, rengeteg összetevő van, volt, és azok mind, szerencsésen együttálltak. Megy a mail. :-)
Kérdeztétek, hogy vagyunk, köszönöm, hogy így figyeltek rám, ránk és egymásra is! Sokkal jobban vagyunk mindketten, szinte teljesen jól, de olyan éjszakám volt, hogy ... Reggel 5.22-ig semmit nem aludtam, mert FOLYAMATOSAN köhögtem, amint levegő‘t vettem. Ezt nem lehet elmondani, milyen volt. Azt hittem, megfulladok, pedig elég fegyelmezett tudok lenni, ha baj van. Inhaláltam, calciumot ittam, mindent bevetettem, méz, folyadék, de SEMMI nem használt!!!!!!
Reggel 5.22-kor elaludtam, majd 6-kor kelés, utrotime...
Progi 2-án volt utoljára, utro, amennyi maradt, azt kell még betárazni.:D

Mindenkit ölelek!!!!!!!!
A Zuram tsókol Benneteket és nagyon jólesett Neki a köszöntés! Köszönjük szépen drága Lányocskák!!!!!!:-):-)

Kép
bodza2005

Finch - én voltam az elkövető, meg a kevés szurit kapó is! :) ha gondolod, bemásolom ide a receptet, ebben csak sajtkrém van, s finom lett nagyon!

Nekünk is kezd kaparászni a torkunk... de nem hagyom!

Kiscsikó - de jó hogy végre jelentkeztél, már aggódtam, h mi lehet! néha azért nézzél be! miféle borulásban vettél részt? Nagyon jó duma ez az ikrás hal, én is épp így érzem magam... bár csak a fiúk is ilyen jók lennének!

Katóc - hős vagy, az egyszer bizti!

Az örökbefogadáshoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert én nem gondolkodtam még el rajta, de én benne lennék, saját gyerek mellé! Nagyon nagy felelősség, az egyszer biztos, számtalan nevelésbeli kérdést vet föl, amire gondolom felkészítik a párokat.

Tatu, Zel és többi elkeseredő - még mindig azt tudom ajánlani, hogy kisebb hévvel talán nem esik akkorát az ember, viszont annál nagyobb az öröm, ha sikerül! És időt kell hagyni magunknak, hacsak nem sürgető a dolog, én pl. mindig egy évet hagytam ki! persze, mondhatjátok, hogy könnyen beszélek, de sorozatban ezt nem lehet.
szépem

Fincsike!
Küldtem neked recipéket! :-)

Édes Beusom!
Megy a válasz! :D

Hanyikám!
Csacsogj kicsit, hiányzik! :-)

Igazolt hiányzók!
Nektek is nagy ölelés!!!!!!:-)
Gyógyulást a bretegeknek!!!

Zsembike!
Pusza!:-)

Kép
bodza2005

Ügyesen növesztgető SzépM!
Várom én is a csodatortát!!:-)
Cupppppp

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Hááát én még életemben nem csináltam sajttortát, nem én vótam.

Katócka, szégyelld Magad, vagy hatszor kérdeztem kérsz-e valamit, deTe nem, közben teli a bárszekrény csokival, na jó pont feketeribizlis tibi nincs, de mér nem mondtad, hogy úúúúgy ennél egy kis csokit, he?
És nem kicsit játszottal 2. számúval, hanem nagyot, úúúgy élvezte, ennyit rég nem kacagott, pedig egész nap körbe ér a szája a feje körül, alig alutt el fél 3-kor!

Nem fájsz fogilag?

Na.

Tatukám, én soha nem felejtem el, mikor végigbőgtem a metrón az utat a Moszkvától az Örsig a másik int-ből haza, mert nem nőnek a tüszők, mindenki engem bámult de nem érdekelt. Aztán hazamentem, lefeküdtem és elkezdtem relaxálni (jó, én tanultam hipnózist, de ezt bárki megtudja csinálni, hogy egy kicsit ellazul és magára figyel befelé) és bizony elkezdtem növesztgetni, szeretgetni azokat a tüszőket a belső látásommal nézegetni ott bent mindent és mondogatni nekik mi a dolguk és elképzelni minden jót. A beágyazódást is lehet így segíteni. Szóval próbáld meg és nem elkeseredni, látod a példákat amiket Katóc írt!
Az egyik kolleganőm 46 évesen vállalt gyereket és tök happy, semmi probléma, tök laza. (A fiam szavajárása lett a tök jó, pedig itthon nem is nagyon mondjuk, csak olyan fura egy 3,5 éves szájából. Hát még a "majdnem hasra estem a kurva dobozokban"amit egyik reggel ejtett ki a száján. Nem bírtam ki röhögés nélkül).
Most én küldök Nektek sok++++++++++++++++++++++++-t, mert nekm is jól jöttek ám Mindenki kedves vigasztaló szavai.
Mondtam is Katócnak, hogy ez annyira kedves, finom, szelíd társaság a többi topichoz képest, némyelyik nagyon durva és primitív tud lenni, az ember megbánja ha kicsit őszinte mer lenni. De itt nem.

bea
öreganyu

Anyus!
Magamban kuncogtam, hogy pont Téged gyanusítottak a Csajok... :lol:
Szegénykém, semmire nem marad időd a meló mellett, örülsz, hogy a kis csibészekkel, mindent rendbe tudsz tenni, mondtad, hogy mostanában nem vagy nagy sütögető, majd, ha nagyobbak lesznek.
Vártam, mit reagálsz! :lol:

Kép
bodza2005

Kicsi fiad nem semmi :lol::lol: .
Ez kész! :D

Kép
bodza2005

Az én Zuram is tsókikál mindenkit, és köszöni a köszöntést, nagyon jól esett neki is. Teljesen meg volt lepődve.

Bodzika, szegénykém! Remélem már jobban vagy, és éjszaka is fogsz tudni alukálni! Vigyázz magadra kismami! :)

Bea
beus77

Én mára elköszönök, menek fürdeni és alukálni, mert álmos vagyok.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Gyönyörű álmokat DRK!!

Smacccc

Bea
beus77

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Attilának!!!!!:-)

Alukálj jól Beuska!

Kép
bodza2005

Halika!

Most értem ide. Az egész család köszöntőben volt. Jókat derültünk Egéren. Hozta a kis idióta a formáját.

Beszéltem délután Apánkkal. vagyis hát először Ágikával. Mondtam neki, mi a helyzet, és rögtön azt kérdezte, hogy a francba, nem tudott kicsit előbb megjönni, vagy karácsony után?! Az ünnepet nekem adhatta volna. Meg azt is kérdezte, hogy ugye azért nem estem kétségbe, mire én, dehogynem, de már kezdek felállni. Jót nevetett, mondta, fel a fejjel, sikerülni fog.
Aztán később Apánkkal is beszéltem, és február 8-ra van időpontunk, megyünk a továbbiakat egyeztetni. Mert azt mondta, ugye folytatjuk?! nem hagyjuk abba?! És akkor februárral indulhatunk is akár.... Juhéjj.

Finch! A szaloncukis balhé a muffinnal nagyon egyszerű. Mániás csokis sütis vagyok. Ha nem csokis a tészta, vagy nincs vastagon csokimáz a tetején, már nem is kell. És édességet akartam enni, valami tésztásat. Így kezdődött. De három tojással nem ugrálhattam. A fiúk meg nem adták a magukét! :lol: Maradt a muffin, de akkor legyen kakaós a tészta, és a képen van rajt máz, kezdett alakulni, és olvasom meglepi muffin. na itt kész is voltam. Igaz mon chéri bonbon kell bele, de a szaloncuki alkoholos töltettel majdnem bonbon. A máz meg elmaradt.

Öribaba? Én indítanám, de drágám azt mondta, amíg esély van sajátra, addig ne... És itt a téma le is van zárva. A lombikba és az inszemekbe simán belement, de emlékszem, amikor az első spermavizsgáltatra mentünk.... Előttem is zavarban volt.... Előttem!
Így várok, reménykedek, hogy sikerül nekünk is. De hát sikerülni fog! Ugye?!

Tatukám! Nem rossz az az öt tüsző! Sőt! legalább lesz helyük szépen megnőni! Főleg, ha képes vagy még hetet rejtegetni?!

Szépem! Ügyike vagy! Lassan neked is elég megnyalni a dobozon a feliratot?

Katóc! Te kis mazohista! Vagyis Öreganyu a szadista! Nagyon HŐS vagy. Sokáig kell még kezelni a fogacskádat? Mindjárt itt van 15-e!
Jut eszembe: fogorvosra Tibi csoki?!

Bodzim! Azért még pihikézzetek, gyógyuljatok a Zuraddal! Pocisimi!!!!

Ollyan álmos vagyok!
Megyek is, és aludjatok ti is mert álmosak vagytok! Jó éjt!
Smaccantás!
zel

Kedves Bocus!

Én Vass dokihoz járok, de ha valamit nem kell szednem már, akkor azt is jelzi a doki bácsi egy ferde vonallal. Szerintem telefonálj holnap, hogy mi a helyzet.

Kedves Finch, Szépem, Tatus, Manóka!

Örülök, hogy az örökbefogadásról is beszélünk, bár ennek a topicnak nem ez a témája. Mi 2001 óta jártunk kezelésre és csak tavaly határoztuk el, hogy örökbefogadunk, ha máshogy nem megy. A férjemnek több idő kellett, de én sem gondoltam rá sokkal korábban. Az Indexes fórumba írogattam és amikor átnéztem az ottani örökbefogadós topicba, meglepődve tapasztaltam, hogy ott sok egykori vagy éppen akciózó lombikos van.
Ez egy út, amin végig kell menni, nem lehet senkit siettetni vagy erre kényszeríteni. Nekünk ebben is segített az a bizonyos pszichiáter. A tanfolyam pedig (az Ágacskás) szuper volt. 16-an voltunk, abból két gyermektelen pár egyáltalán nem vállalkozott a lombikra, egy másiknál nem lehetett sohasem természetes úton gyermek, a többiek pedig lombikozók voltak. A két előadó pedig örökbefogadó anyuka. Nagyon boldog anyuka. Aki ezt az utat választja majd a babához, annak a tanfolyam lesz a legnagyobb segítség.
Szóval én azok közé tartozom, akik nem tudták elviselni a kudarcokat segítség nélkül. Nagyszerű férjem van, de az évek alatt úgy éreztem, hogy egyre inkább távolodik tőlem, és egyedül viselem a lombik terheit és kudarcait is. Ha visszagondolok, úgy érzem megváltoztam lassan. A lombikok közti szünetekben elkeseredetten néztem a babákat mások babakocsijában, a férjem mindig mosolygott, és később már azért is haragudtam rá, úgy éreztem minden idegen babának szóló mosolya egy szemrehányás.
A pszichiáter után megváltoztam. Biztosan van aki egyedül is elég erős. Biztos van, akin segíthet egy kineziológus, vagy egy hsz egy topicban. Ha újrakezdeném, akkor a kezdetektől igénybe vettem volna lelki segítséget is.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kedves Fiatalanyu, Te is tudod, hogy fogazás után kettő óráig nem ehetek. :lol: :lol:
Egyébként itthon is tele van a szekrény csokival, de hazafelé bementem a boltba és hirtelen jött az ötlet, hogy Tibit ennék. :P

Azonkívül meg amit nem eszegetek meg, az nem hízlal. :lol:

Zelecském, már csak gyogyókat tömnek a fogamba, meg valami elektromos kütyüvel vuduznak. :lol: Ez nem zavar bele a babázásba. És látod, kibírom érzéstelenítés nélkül. :D
katóc

Szép estét kedveskék,

Ma volt az első nap a melóban, hát húzós is ilyen téli szünet után. :roll:
Az út meg csúszos is. Hihi Szóval most ritkább lesz a jelenlétem egy kicsit, mert írtó mennyiséget kő dolgozni.

Zsembike jó volt ma látni és tornikázni. Olyan jól néztél ki. Majd meglátom reggelre, hogy mozognak a kitekergetett végtajaim?! :D Nagyon tetszik, és nem is olyan egyszerű gyakszik vannak. Pláne, akik nem szokták.... :D

Kiscsikó, dejó, hogy előkerültél. Micsoda borulásotok volt atyavilág?! Gyere sűrűbben ha tudsz.

Tatukám hát nem ismerek rád, ezzel az elkenődéssel, de látom az első hozzászólás óta, már visszatért a kedved. :)
Ne is csüggedj soha, egyszer csak ott terem a pocidban a baba.

Sajttorta: Szépem követte el. És milyen finom is lehetett? Nyam.

:D

Örigyerek jöhet: Nekem kis afrikai, indiai, is ha az akar.
Bár előbb én is összekalapálnék egy sajátgyártásút.

Zel Egér nagy arc lehet, ez a megcincált füles, vérben habzó, de bestoppolt füllel záródó story...
annyira láttam... magam előtt a jelenetet. Csokis süti nálam is favorit.

Bodzikám Te szegénykém, de fos lehet igy félig fuldokolva alvással próbálkozni. Remélem már nem kell sokat szendvened, és sutty el illan ez a hülye betegkórság.
Aludj, amikor csak bírsz.

Katóc bátor amazon vagy, fájdalomcsillámpítás nélkül fogazni.
De jó neked, hogy játszhattál ma Fiatalanyu babujával.

Hanyibaba Te merre vagyol??? Urad meggyógyúlt?

Mindenkinek puszikák és jó éjszakát. Tudom nem tudtam mindenkire reagálni, majd holnap megpróbálok még jönni.
andi67

Szép reggelt!
Bodzus, köszi a recipét. Szépem, azért elküldöd Te is a túrótlant?
Köszönöm!
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: