Sziasztok Kismaik!
Hicudzsi, alias Emőke, kedves druszám!
A Kálvin téri üzlet az tipikus kismamaruhákat árul. Csak azért merészeltem javasolni, mert lehet, hogy más olyanra vágyik, így érdemes szétnézni ott is, mert nem túl drága (a többihez képest).
A hányóssághoz nem tudok hozzászólni, nekem csak a Maltofer nevű förmedvény okozott ilyen gondot 3 napig. Mikor rájöttem, hogy attól van, éjszakára vettem be és attól kezdve nem volt ilyen gondom.
A listát köszönöm én is, vnőm beteg

, s így még nem tudtam ez ügyben konzultálni vele. Eddig a netről szedegettem össze ezeket, de így sokkal egyszerűbb!

Pláne, hogy gyakorló anyucik is segítségünkre vannak! Ezért pedig külön köszönet jár Nekik!
Nadin,
jó hallani Rólatok!

Csodaszép Zsanettnek vagy a büszke anyucija!
Rita1,
Szóval akkor frissen és kipihenten indulsz neki az ősznek-télnek!

Te a 26. héten iszod a lötyit? Akkor még nekem is van 3 hetem - hacsak a dokim ki nem találja, hogy hamarabb leitat.
A babát pedig minden kórházban kiadják kagylóülés nélkül is!, ne aggódj!

Mi sem abban fogjuk hazavinni Kicskincsem, de tény az, hogy biztonságosabb, ha be van szíjazva a babó.
Bella2,
Boldog szülinapot Neked is! Üdv a boldog harmincasok táborában!
Gabi1,
Légy üdvözölve, s nyugodt pocaknövesztést kívánok!
Manga,
Légy Te is üdvözölve köztünk!

Kellemes gömbölyödést kívánok!
Az AFP-ben nagyon profi vagy már!

Imádom, hogy mindenre olyan gyorsan érkezik itt valakitől kimerítő-megnyugtató válasz!
Az allergiához nem tudok hozzászólni - minket eddig elkerült szerencsére. A homeopátis szerek állítólag ha nem is használnak, nem ártanak - terhesség alatti szedésüket inkább azért nem javasolják, mert nem tudni hogy reagál rá a szervezet. Mindezt egybevetve lehet próbálkozni nagy odafigyeléssel.
Hasfeszülés nekem eddig is volt, most pedig különösen erőssé kezd válni. Magnéziumot adnak rá kapásból, mert az jó izomlazító. Viszont 3*2-nél többet nem tanácsos bevenni belőle naponta, s azt is csak max a 36. hétig. (Dokival feltétlenül konzultálj, lehet, hogy kevesebb is elég!) Neked inkább az emésztéseddel lehet gond, próbáld elkerülni a szeles, felfújós kajákat, mint a bab, káposzta, borsó, lencse, hagyma ... Számolj azzal, hogy olyan kaják is okozhatják a problémát, amik eddig nem!
Apropó, nem akarsz bejelentkezni?
Doris,
Néha kétségeim támadnak azt illetően, hogy ki kiért van: az eladó a vevőért, vagy fordítva. De addig nincs semmi gond, míg nevetve tudjuk elmesélni, hogy különleges igényeink még 1 szakáruház által sem kielégíthetőek!

Elvégre a minőség sem az ár függvénye, nem igaz?

Örülök, hogy babóid jól vannak és aktívak!
A Madrina (ha arról beszélünk) a felejthető kategóriába sorolható az én rangsorom szerint. A Brendont és a Mega Toysot is csak kirándulás- kíváncsiskodásképpen néztük meg.

Mindössze 1 kis macival és 1 szakácskönyvvel tértünk haza onnan, mert jó drága. Biztos, hogy nem ott fogok bevásárolni új dolgokat sem.
Na jó kis elégedetlenség-lavinát indítotam el a táblicsku-hiánnyal! Őszintén szólva Szabolcsnak is csak megköszönni tudjuk ténykedését, hiszen nélküle talán egyáltalán nem lenne tábla. Még emléxem rá, milyen készségesen ajánlotta fel, hogy vezeti.

(Bocs azoktól a kismamiktól, akik szintén ajánlkoztak!) Tündimamiról is régen hallottunk már ...
Szilvi,
Ha feláldoznád magad, nagyon hálásak lennénk miandannyian.

Végigkísértem ténykedésed a Pár hetesben, s nagyon profin vezetted ott is a táblát - ezt tekintsd nyugodtan dícséretnek!

Sajnáltam is, hogy én már nem lehettem benne abban.
Külön tetszenek ezek a kis mozgó izék,

amiket bepakoltál - titka?
Zsóf, ezt Tőled is kérdem ám! - mászó baby!
Hermi,
garatulálok Patrikhoz és sok tejcit kívánok Neki, nektek meg sok boldogságot!

Ezek szerint természetes úton érkezett a picike! Várjuk a történeted.
Kisbuksi,
Panaszkönyv mi? Eztán minden babás helyen elkérem, s megkereslek benne!
A keményedésre oda kell figyelni, de ne pánikolj be! Bővebben lásd fentebb.
Barbi,
Kórház miatt

Nagy segítség Neked most az anyukád. Remélem mielőbb rendbejössz és nincs semmi komolyabb probléma veled!

Csak tipp, nem értek hozzá, de az nem lehet, hogy tejlázad van? Esetleg nem tudsz lefejni mindent és attól gyulladsz be folyton? Bocs, ha butaságot írtam ...

Itt ne hagyj minket, míg teljesen rendbe nem jössz!!!!
Tündér,
Akkor már nem sok van hátra! Megy a drukk Nektek 1000-rel!!!
Gigi1,
Nálam ugyanez van - bár nekem énekelni sem kell.

Elég, ha kicsit megcirógatom a hasam, Kicsikincsem rögtön mozdul rá. Kispapim a minap letolt miatta: szerinte hagyjam pihenni a gyerkőcöt.

De mikor olyan jóóóóóó érzés, hogy ott ficánkol, bukfenceket vet! (most is)
Amit érzel, az lehet keményedés - olyankor kis ideig kőkemény a pocid, azért hívják így. De ha csak rövid ideig tart, akkor az normális. Hiczu kimerítő válaszait is olvasd el e témában!
Nelli,
tipp: BKV-n told ki azt a pocakot, hogy nagyobbnak látszódjon!

Ha meg "átnéznek" Rajtad, akkor bátran állíts fel valakit! Én néha röstellem, hogy idősebb nénik, vagy éppen gyerekes anyukák adják át a helyüket, mert ugyebár "illik" elfogadni. Volt már olyan, hogy megsértődött szegény

, mert 1 megállóért nem akartam leülni a metróban. Na nem kockáztatom meg azóta - még a végén a többi kismami látná kárát!
Lányok, rohamosan nőni kezdett a pocakom. Tegnap már a 62,5 kg-hoz 98 cm (a kezdeti 66-ról) haskörfogat tartozott!

Más ekkorka pocival már szülni megy én meg épphogy csak átestem a félidőn - szóval jó nagy pocakom lesz a végére - igaz azt is szerettem volna!
A környezetemben még mindig akad olyan kollega, aki eddig azt hitte, hogy csak hízok. Pedig alig vártam a 12. hetet (bejelentés Mh-n), hogy kismamaruhába bújhassak - akkor már nagyon nem éreztem jól magam megkötős-gumisderekú szoknyában-ruhában, mert minden szorított.
Na lányok, mostmár eldugulok, mert jó hosszúra sikeredtem ma!

Minden esetre érdemes volt a topic felélénkülésért fohászkodnom tegnapelőtt.
Csak 1 kérés még Hozzátok: odaírnátok a nevetek mellé, hogy épp hanyadik hétnél tartotok? (az ilyen lusta kismamik kedvéért, akik nem hajlandók tábla után kutatni! Köszi előre is.

)
További kellemes gömbölyödést kívánok mindenkinek, a dobogósoknak pedig drukkokat küldök (kiknek is?)!
Boróka és Szerelemgombóc (aki nagyon virgonc) 23+1