Sziasztok csajok!
Látom van ám tejleadás

. Persze aki nem érzi, az se keseredjen el, mert nem feltétlen érezhető. Ha a baba ütemesen nyel, akkor van tej. A kérdésem inkább a dolog fájdalmas oldalára vonatkozott, mert nekem, ha Panka váltja ki, mindkét mellemben olyan érzés, mintha egy marha nagy vákum szívná előre. Bekeményednek és megemelkednek a cickóim, bimbók előre

! Szóval nekem elég fájdalmas, de megnyugtató

.
Nagyon sz*rul alakult a szombatunk. Ott kezdődött, hogy elindultunk anyóshoz, holott ónoseső előrejelzés volt. Kb. 100 méterre tőlünk bukkantam egyet, gondoltam leesett egy jégdarab a kocsiról...hát miután újra a visszapillantóba néztem, megmozdult

. Gondolhatjátok

. Mindig ez volt a rémálmom...aztán elkezdtem agyalni, hogy honnan jött?!?! Fehérség van, csak észrevettem volna?! Kóválygó fejjel, gyomorideggel, remegő kézzel vezettem le az 50 km-t. Aztán a hugom felhívott, hogy odament megnézni (2 sarokra lakik tőlünk), és készüljek fel rá, hogy a miénk volt

. Az a bolond jószág vszínűleg bebújt a kocsi elejébe a rácshoz vagy mi van ott, sárvédőhöz

. Ilyen képtelen történet is csak velem eshet meg! Nem rajongtam érte, mert akkor hozták, amikor terhes voltam, és tartottam tőle, de én állatimádó vagyok, még egy legyet sem szívesen ütök agyon...szóval kész voltam.
De a java csak ekkor kezdődött...hogy az a sokk vetült e ki Pankára, vagy az, hogy érkezésünk után rögtön körülállták, felkapdosták, nem tudom. De éktelen visításban tört ki, és nem is hagyta abba

. 3 órán keresztül sírt, néha az apja vállán kicsit megnyugodott, de amikor megpróbáltam megeteni, újra elkezdett visítani

. Gondolhatjátok!!Mintha kést vagdostak volna belém. Nem akart cicizni, visított és elfordította a fejét...hát szerintem ennél sz*rabb érzése egy anyának nem lehet. Mintha útálna a saját gyerekem. És ahelyett, hogy nyugtattak volna, jöttek a hülye kérdések: mi baja van...HONNAN A FENÉBŐL TUDJAM?! Mikor már én is ott ordítottam vele?! Ha tudnám, mi a baja, nem segítenék rajta szerintük?! És az is dühített, hogy mikor megemlítettem, hogy nem otthon, és ritkán látott arcok, háááát, volt aki helyeselt, de volt aki épphogy le nem hülyézett

Már úgy volt, hogy hazajövök vele, amikor utolsó szalmaszálként becsomagoltam a leizzadt, bömbölő gyereket, kenguruba raktam, és elindultam vele sétálni. Hamarosan elaludt, úgyhogy a metsző jeges szélben sétáltam vele kb. 1 órácskát. Vetkőztetésnél újra sírt, de elfogadta a cicit!!!! Hegyomlás volt a szívemen!! 9-től délután 3-ig nem evett. De utána bepótolta és szép lassan megnyugodott. Igaz, pityergett este fürdésnél is, de az éjszakai alvással nem volt gond, aludt reggelig.
Szóval borzasztó volt az a néhány óra, senkinek sem kívánom...
Egyébként nemsoká hívom a dokit, hogy bevigyem e megmutatni, mert kaki azóta sem volt

. 6 napja

. Őt még mindíg nem nagyon zavarja, de akkora intenzitással, és olyan "illatosakat" pukizik, hogy mindig azt hisszük: végre! De sajnos nem.
Menzesz: 4 hétig véreztem szülés után, 2 hónapos volt Panka, amikor megjött

. Bencével legalább kihúztam 4 hónapos koráig, most addíg sem. Reméltem, hogy szoptatás alatt nem jön meg, de ilyen az én formám...
Rozsdás kertkapu

. Igen, nálunk is van! Én már attól féltem, hogy bereked

. Bencével kánont szoktak nyikorogni, mi meg gurulunk a nevetéstől

.
Regi, hú, nagyon irigyellek a hastánc miatt. Én úúúúgy szerettem volna, és most is kacérkodtam a gondolattal, főleg mert most van has is meg csípő is rendesen

. (Mondjuk én kizárólag hálószobai használatra szánnám

). De itt most nem indul, felvételről meg nem tudom leutánozni

. És én is inkább fogynék, úgyhogy szoptatás után tornával kezdek.
Gátseb, ne izguljatok, majd a 2. után gyorsabb lesz!! Bence után hónapokig kínlódtam. Most...pikk-pakk.
Bence után a 18-as karika is gond volt, kb. 2 évig fájt is, fáradt és kimerült is voltam. Most...alig bírtam kivárni a 6 hetet, és sose volt még ilyen jó

.
Kolbi, ez nagyon szomorú

. Szerencsétlen szülők végre boldogok, és jön egy újabb tragédia...Reméljük, nem lesz baj...
Anitja, nekem hiába van reflexem, az nem az ömlő tejről szól, hanem a fájdalomról

. Én sem használok betétet, csak reggelente folyik erősebben, akkor is a büfis textilpelust rakom alá oszt jó van

. Egyébként 1-2 csöpp, vagy annyi sem...
Irina, Ádám nagyon édes! Nálunk is csak 1x volt ilyen magától elalvás, az ilyen ritka pillanatokat meg kell örökíteni

.
Kaqk, remélem megmassztak és jobban vagy már

!
Gremese, Hurka-Lujza Zsófi baba nem semmi

. Úúúúgy megdögönyözném virtuálisan

.
Hófordulósoknak sok puszi!!
Panka egyre többet izmozik és egyre tovább elvan hason (még mindig max. 6-7 perc). Úgy döntöttem, hogy beiktatom a napirendbe a hason levést
Hozzád fordulok segítségért, tesó!
Hűűű, így többet látok a világból!
Bocsánat, megint kisregényre sikeredett

. Mostmár befogom a számat...