Sziasztok!
Vagyok ám, csak tegnap sz.rul éreztem magam, azt hittem kitör rajtam az influenza, úgyhogy pihiztem - amikor tudtam -, majd gyorsan ágyba bújtam.
Most már jobb!
Sense! Apa nagyon király!!!!!!

Az enyémnek sincs ki a négy kereke!!!!
És.... khm... khm... Boti jó "kis (?)" pasi!
Irina! Tegnap akartam írni, csak ugye nem jutottam el odáig, hogy
BOLDOG HÓNAPFORDULÓT a kis igazgató Úrnak!
A kórházas sztoridhoz meg annyit (és ez vonatkozik az én "postás nyanyámra" is), hogy az emberek mérhetetlenül önzőek. A boltosokat sem érdekelte semmi, nem voltak tekintettel Rád, csak magukkal foglalkoztak. Úgy, mint az előre pofátlankodó nyanya, akit semmi nem érdekelt, még egy négy hónapos kisbaba sem...)
Én egyetértek Veled, hogy egy 2 éves gyerek - ha nem mondják neki -, akkor nem tudja, hogy pl. nem üvöltünk rá idegenre. Honnan tudná?! Rá ilyen tekintetben nem lehet haragudni. A szülők meg hol voltak ilyenkor? Egy ekkora gyerek pillanatokon belül el tud tűnni. (Ezt én már megtapasztaltam, mikor a 2,5 éves unokaöcsémet hajtottam Anyuval a DM-ben, mert meglógott).
Anitja! A cicim már nem defektes, csak a neve maradt meg.
Bongyi! JAAAAAJJJ!!!!!!! Szegénykém!!!!!

Mennek a gyógyenergiák! Gyógyuljatok!!!!!! Ez most nagyon nehéz lehet!
Kitartás!!!!!!!!! +++++++++++++++
Éljen Mariska!

(Most picit irigy vagyok!

) Nálunk ugyanis én vagyok a mosogatógép...
Fleur! SZUPER!!!!! Minden rendben lesz!
Lillácska meg nagyon ügyes! Van olyan baba, aki csak fél évesen forgolódik.
Lehet, hogy mi is ide fogunk tartozni.
Mmarica! Ezt az alvás dolgot hogyan lehet kivitelezni? Fel kell ébreszteni?
A mi rendszerünket abszolút Zsófi baba alakította ki. Én csak annyiban "szabályoztam", hogy ha 2,5 órán belül kért enni, akkor - ha tudtam -, húztam az időt.
Egyébként én szerintem ez a délutáni alvás is magától fog kialakulni, mint az eddigi összes szokás.
Valamelyikőtök kérdezte (

), én mérleg vagyok.
Heni! Én hetek óta ma először fejtem hajnalban, mert este - mivel rosszul éreztem magam -, még teáztam egyet.
Amúgy én már nem fejek, mert tök beálltak a cicik.
Itthon van tápszer - mert mikor Zsófi születése után csak egy cici dolgozott, és nem bírta a mennyiségi ugrást, hát beruháztunk egyre. Akkor használtuk, a két zacskóból egy fogyott el összesen. A másik fele megvan, a dobozban, gyönyörű porfogó. Nem dobom ki, mert pszichésen nagyon jó, hogy ott van. Több, mint két hónapja nem nyúltam hozzá, szerintem már nem is kell.
Most 80 mili figyel a hűtőben (anyatej).
Timi26! Nagyon szuper a szivacspuzzle!!!!!

És a gyerekek szuper édesek! Én nagyon remélem, hogy Zsófi legalább úgy fogja szeretni a kistesót, ahogyan Rebus Viktorkát. Vagy Mira Bálintot, vagy Meli Mollit, és még sorolhatnám.
Az etetős képek is zseniálisak, nagyon köszi, így már látom, hogy mire számíthatok.

Előke ezerrel!
A dzsekis anorák meg egyáltalán nem nagy!
Viktorka annyira édes abban a harisnyában! Nekem nagyon bejön!
Becka! Szóval Levi már csajozik! Hiába, nem lehet elég korán elkezdeni....

Gondolom Apa büszke a fiára!
Vadvirág! Én még azt akartam kérdezni, hogy szoptatod az ikreket? Vagy tápisok?
Egyébként teljesen egyetértek veled, hogy a több gyermek nem megosztja a szeretetet, hanem megsokszorozza. Mármint a szülők bármennyi gyerekre bármekkora szeretetet tudnak zúdítani!
Van is miből erőt meríteni!
LMóni! És persze a többi náthás! Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!
Zsófi alszik, én átmegyek "Mariskába"

.