babyteve
A Peg peregonak vannak egymásután sorolt kocsija nekem az egyformának tűnt... van hármasikreknek is. De a Babaszobán én nagyon jópofa ikerkocsikat láttam olcsón... háromkerekűt is 20-25 ezerért.
Mezsó
Szerintem kérdezz rá a pénzre.
Én most jöttem vissza enni a lakásból... jóformán semmit nem csináltunk, viszont szétfagytunk... annyira kétségbe vagyok esve, hogy be tudunk-e költözni áprilisig...

pénzünk jóformán semmi...
Magazinokból
..nekem van rengeteg amikor még illusztráltam a Babának kaptam havonta egy-egy példányt... ez kitart az összes gyerekig...
Amúgy szerintem a hasznos dolgok mellett van bennük egy csomó fél információ-hülyeség... már gondolkodtam, hogy szólok nekik, nem ártana valami szakértővel elolvastatni mielőtt kiadják.
Szöszi
Cumik-cumisüvegek
Cumisüveget ha szoptatás a cél én nem ajánlom, mert bezavarhat a szopásba és elutasíthatja a cicit, persze nem minden baba de van ilyen (rájön, hogy a cumisüvegből jobban jön így azt preferálja... ha mindenképpen kell olyat kell venni mindenképpen amiből nehéz szívni, meg kell érte dolgozzon és jobban formálja a mell alakját az Aventesek ilyenek)... cumi én nem akartam adni, de kaptunk egyet és a harmadik átüvöltött éjjszakán próbáltam a szájába gyömni, hogy aludhassunk, de nagy ívben kiköpte, azóta sr szereti... kb másfél éves volt amikor anyós vett neki egy rakat cumisüveget ezeket mostanában használjuk ilyenkor már nem okoz gondot, de kissebbnek jobb a csőrös pohár, az nem zavar be a szopiba és nem is csöpög. innen egyből a pohárra lehet áttérni. Fiam 10 hónapos kora óta iszik ügyesen pohárból.
A kaucsuk gumi tudtommal alergizál, jobb a szilikonos.
törölköző
Érdemes Tetra fürdőlepedőt beszerezni, sokkal jobban szívja a nedvességet. Mellé lehet frottír kapucnisat zt inkább melegítés miatt szoktam, ezzel veszem ki, de törölni jobb a tetra, a kórházban is jobban szeretik. A tescoban lehet ilyentájt akciósan kapni tetra pelusokkal együtt. Van színes és mintás is.
pléd
Én puha vékony plédet használok... jaj nem jut eszembe a márkája, de ez nagyon jó...
Lázmérő fontos (mi egyszerű digitálisat használunk, ennek gumis a vége így nem lehet vele felsérteni a popsit) , vízmérő sem árt az elején... hajkeféből puha babakefét kell venni... ollóból jó a felnőtt is... de így együtt lehet ezeket szettben kapni.
Van különböző méretű szoptatós párna. Alakra is mások...
Nekem is van kettő a kissebbet készülök eladni.
Én a nagyobbat jobban szerettem mivel én is használtam alváshoz de ha te nemhasználod arra, lehet elég a kicsi is.
Én nem mindig cseréltem le a ruciját csak ha koszos lett, de mondom én egyből harmadikgyerekes anyuka típus vagyok
Mi Áronommal 40000 fizettünk, most valamivel többet fogunk... nekünk ennyire tellik szerencsére nincs szabott ár... de mi fizetünk a magánba is, és ajándékot is szoktam mellé adni.