Sziasztok!
Hú!!!!!!!! Nemrég érkeztem haza és örömmel látom, hogy van mit visszaolvasnom. De hogy a sorrendet tartsam:
Oszman: Tök jó a pocakfotó! Jó neked, hogy már dec. 22. óta nem dolgozol én pont tegnap számolgattam és valszeg április elején vagy közepén fogok eljönni, persze ez a legoptimálisabb eset.
Bárány: Holnap megyek UH-ra 18. heti genetikai és gondolkodom rajta, hogy megkérdezzem-e tőle ezt a vizsgálat dolgot. Gondolom tudja mit miért csinál, de azért mégis ott motoszkál ez a kérdés a fejemben. Én nem szolizom és nem is fogok, egyébként úgy tudom, hogy ez ártalmas a magzatra nézve, mármint felmelegítheti túlságosan a magzatvizet és az nem jó, mint ahogyan az infraszauna vagy a forró fürdőben való üldögélés, helyette a meleg/langyos fürdést vagy a zuhit ajánlják, szóval én felhagytam a fürdéssel és zuhizok, mert én csak a forró fürdőt imádom. Én még a hajamat sem mertem visszafestetni eredeti színre, gondolhatjátok milyen a szőke haj sötét színű nagy-nagy lenövéssel, de talán már nem ártanék vele így 18 hét körül ugye?
A kajalás nálam:
Reggeli: egy tányér műzli. Bent a munkahelyen tízórai/2. reggeli 2 kiflivel és valami rostossal, mikor émelyegtem csak ezt bírtam rágcsálni, azóta a szokás megmaradt. Néha joghurttal vagy túrórudival.
Ebéd: kis csésze leves és valami főétel (valami húsféle körettel/főzelék, attól függ mit adnak a kajáldában).
Uzsonna: nasi (csoki ált.)
Vacsi: ha maradt meg főtt étel, akkor azt, ha nem akkor 2-3 szelet kenyér felvágottal, vagy virsli vagy amit találok, mostanában rákattantam a császárszalonnára almapaprikával és kenyérrel. Isteni!!!
Ja és a párom minden nap csinál nekem egy banán turmixot és vagy facsar grapefruitot, túl sok zöldséget és gyümit sajna nem eszem. Emellett iszom 2-2,5 liter mentes vizet és néha lecsúszik egy kis Fanta

, sajnos nagyon kívánom!
Egyébként én 62,5 kg-ról indultam és legnagyobb kétségbeesésemre a keddi mérés szerint csak 63,6 kg voltam. Parázok ezerrel, hogy minden oké-e odabent. Tegnap este egyébként megint rúgott párat.
Gigi: Neked is szép nagy a pocakod, tegnap én is akartam felrakni, mert már régóta csinálunk hétről hétre fotót, csak valaki nem tud segíteni, hogy a nagy felbontású képet hogy lehet kicsinyíteni? Ehhez béna vagyok sajna.
Ibm: szép pocakfotó!
Edied: gratula a kisfiúhoz, jó nektek, hogy már tudjátok a nemét.
Buci: Jobbulást kívánok!!!!!!!!!
Egy kérdés, nekem még nincs meg az AFP eredménye, milyen is a jó tartomány???????
Előtej? Nekem semmi, ennek már lenni kellene???????
A neveken mi is sokat gondolkodunk, ha fiú akkor Zoltán, ha kislány akkor Emma/Alíz/Boglárka még nincs meg a befutó. nem is olyan könnyű ez. De olyat nem szeretnék, hogy közel legyen egymáshoz a névnap és a szülinap, mert nekem úgy van és nagyon rossz, három nap van közte, plusz a névnapom szenteste van. Szörnyű!!!! Megfogadtam én ilyet nem csinálok!
Jevi: Szerintem nyugodtan mond el a dokinak, hogy akarod tudni a nemét, végülis hagy döntsd már el te, hogy mikor akarod megtudni, nem igaz?
Almaani: gratula a kisfiúhoz!
Éca: gratula a kislányhoz, kezd egy kicsit kiegyenlítődni a nemek aránya?
Ti hogy álltok a hátfájással? Néha nekem őrületesen fáj a keresztcsontom, bár szerintem korai, és beszakad a hátam. tegnap éjjel sehogyan sem volt jó feküdni.
Ja, foglaltam időpontot 4D-re, 18-án megyünk, az még nagyon messze van, de sajna a páromnak addig keményen túlórázni kell és hát nélküle azért ne megyek.
Csajok, nagyon bocsi ha most nagyon sok voltam, de egy egész napot kellet behoznom, és hát örülök hogy ennyit írtatok!!!!!!!