A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok! Bezár a bazár, megyek aludni Picikémmel, aki tavaly született. :lol:
Találkozunk majd világosban!

Jó éjt Mamáknak, Papáknak, Babáknak! Azt hiszem gyönyörű év volt számunkra a 2007-es.
Ha valaki valamiért nem így gondolja, az nézzen rá az édesen alvó Porontyára!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát akkor BOLDOG ÚJÉVET MINDEN BABANETES CSALÁDNAK!

Kép
Kép
timi26

Tényleg nektek kívántam legelőször BUÉK.ot!
Apa valószínű nem tud elérni, én sem tudok sms-t küldeni, így jártam!!!

Én is lefekszem a tavalyi babám mellé, jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

BÚÉK[/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az előbb (cirka 1,5 órája) hozzábújtam cicához, hogy lenyugtassam és elaludtam vele együtt :lol: :lol: :lol:

EmeseRemélem a kutyusod nem nyugtalan

Mi kölyökpezsgővel koccintottunk :lol: :lol:

Köszönöm, hogy vagytok :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

[b]Csajszik! Nagyon boldog új évet kívánok a Babikáitokkal!!![/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Akkor én zárok lehet,mégegyszer kívánok nektek:

Nagyon Boldog Új Évet és Sok Örömöt a
a Babykhez!!!!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni
Köszi

Regi
Nagyon édes Szeli

Timi
Nem. Kamillás mosogatás és Sudocreme, remélem jól írtam. De szerencsére úgy tűnik már elmúlt...

Ejjj alvás mi. fél 9 óta próbálunk elaludni...:( hülye durrogók. Fél 12 re nagy nehez sikerült elaltatni erre a nagy durrogásra megint felébredt :(
most sikerült visszaaltatni. Már tök hulla volt. Még szerencse, h egész jól tűrte. Csak kicsit sírt.

Móni
Igen, szerencsére.

Nálunk is szépen esett egész nap a hó.

Ezt a nem beszéljük meg a problémákat tényleg nagyon általános. És az is nagy probléma tud lenni, h a két ember nem ismeri egymás személyiségtípusát, ami nagyon sok
mindenre magyarázatot ad ám. Azok a tulajdonságok, amik régen oly nagyon vonzónak tűntek és feltartották a lángolást, később idegesítővé tudnak válni, ha nem ismerjük a párunkat, mert
általában az ellentétek vonzzák egymást. Szerintem, ha mind a két fél akarja minden kapcsolatot meg lehet menteni és újra lehet kezdeni. De ehhez őszínteség és nagy beszélgetések
kellenek és semmi visszamaradt tüske...az emberek túl hamar feladják ezért van ennyi vállás. Mi egy fogadalmat tettünk, mikor összeházasodtunk, h bármi van mindent igyekszünk tisztázni és nem adjuk
fel a kapcsolatunkat az első problémára. És mindenki másban ugyanúgy lehet problémákat találni, mert az eltöltött évek száma bebizonyosítja, h tökéletes ember nincs.
Jajj na bocs a hegyi beszédért. Én így gondolom....biztos lesz olyanl, aki nem ért majd velem egyet :lol:

Nekatrin
És a te apuddal mi lett??Remélem minden rendben volt.

Timi
Kérjük az angyalkázós képet márha megcsinálod

Éééééés végre csend...pfuhhhh...

Heni
Ja meg gyereket altatni :?:

Én alig vettem észre, h éjfél lett. Pont akkor tettem le Lillát a karomból :) kijöttem ránéztem az órára és pont éjfél volt :) na bontottunk is egy pezsgőt :)

Emese
Jajj na én is ittam annyit. Attól nem lesz baja babónak. Csak töményet ne. Meg sokat ne.

Hörcsög
:lol: nem én még ide dugtam a képem :)

Hát olyan édes volt ma este kis pipikém, hogy én ott bőgtem felette :) nem tudott ugye elaludni. Én meg felvettem az ölembe és simogattam. Ő meg csak nézett nagy okosan a szemembe, és
aztán rámvigyorgott. Apa jön oda nekem folyik a könnyem...annyira meghatódtam. Tudtam, hogy most azt akarja mondani ő is szeret engem :)

Ja amúgy a dokis témához még annyit, h leérünk az ügyeletre, tiszta kétségbeeséseben. Remegő kezekkel csomagolom ki Lillát, h most mi lesz. Felé hajol a dokinéni és elkezd
neki vigyorogni meg dumálni :lol:
mi meg zavartan magyarázzuk, hogy, de izéé az előbb még...ööö...
jajj igen tudjuk így szokott ez lenni :lol:
mondtuk is, hogyha sír visszahozzuk :lol:

Na megyek aludni
jóccakát

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Hát a korán fekvésnek korán kelés lett az eredménye. Mármint Viktorkának, én még bírtam volna aludni!!!
De az apja megjött 6-kor, onnantól kezdve kipattant a szeme!
Nem baj úgyis ki kell vakarnom a kocsit, mire mennem kell Rebekáért, kb 10-re kész is leszek!!! :shock:
Minimum 20 centis hó van és még mindig szakad!!!
Persze a hókotró még mindig sehol!
Asszem el kell beszélgetni a polgármesterrel egy kicsit!
Bár szerintem valahol melegebb éghajlaton sütteti a hasát, sz@rik ránk!

Még egyszer BOLDOG ÚJÉVET mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

Helló Lányok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MÉG MÉG MÉGEGYSZER!!!!!

Timi26! Elképzeltelek, ahogy elbeszélgetsz a polgármesterrel! Pubikám! Küggyed má azt a hókotrót! Csak nem gondolod, hogy itten fogom lapátolni a havat, csáje! Az anyád istállát!

Fleur! Igazad van! Mi is megbeszéltük Apával, ha valami gondunk van, nem fekszünk le haraggal, és ez így is van. Megbeszélünk mindent. Szerencsére nálunk nincsenek tüskék, pont ezért. Ami meg régen vonzó és érdekes volt, az egy idő után valóban idegesítővé tud válni. De ilyenkor magunkba kell néznünk egy kicsit, mert mi is másképp látjuk a dolgokat.
A szerelemnek meg az a lényege, hogy a másiknak a hibáját is szeretjük! Mert így van, nincs tökéletes ember. És ez így van jól!

Nálunk most is esik a (vagy inkább porhó). Még nem vészes mennyiség, viszont a kocsi az utcán áll, mert Apa tegnap elment valahova, és mikor hazajött, nem tudott beállni a garázsba még úgy sem, hogy ellapátolta a havat. (Elég meredek a garázsfeljárónk).
Tegnap is hóesésben sétáltunk, ezt ma sem hagyom ki! De most a csipet-csapattal megyek. (Plusz Anyu és a két kutty).

Kutyi: Elég rosszul viselte a petárdázást, de reggelre kialudta magát, és már minden rendben van.

Olyan régen volt babanetes tali.... TAVALY! :lol: Kéne egyet tartani.... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Örülök, hogy Lillácska jobban van! Szörnyű lehet, ha a gyereket az ügyeletre kell vinni. Vagy orvost kell hozzá hívni, mint Irinánál..... Az a legborzasztóbb, mikor nem tudsz rajta segíteni.
Én azoktam azt csinálni Zsófival (mert eléggé rendes mennyiségű és méretű hurkákkal rendelkezik), hogy félig meztelenül van, csak felül van ruha és úgy játszunk az ágyon. Persze teszek alá vékony gumilepedőt, meg pelust. (Egyszer 20 percen belül kétszer is bepisilt).
Ilyenkor szellőzik a popija. A pirosság megint visszajött, de most már elmúlóban van.
Azonban a fenekénél kezdődik. Hiába.... Ha pelenkában dunsztolódik a baba, ez van....
Szóval Bepanthen, meleg vizes lemosás, és szellőztetés. Szépen javul. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Még valami eszembe jutott.
Zsófinak - ezt már említettem nektek is -, zöld a kakija napok óta. Említettem anyunak, és azt mondta, most már kellene neki mást is adni, mert epe van a kakijában. A gyomra és a belei hozzászoktak az anyatejhez, de dolgoznának rendesen, és mivel nincs mit feldolgozni, az epe és az emésztőnedvek kiürülnek és ezért zöld a kaki. Tehát fejlettebb az emésztőrendszere, és nyugodtan lehetne neki mást is adni.
Egyelőre csak egy-egy kanál almalével kezdünk, nem hozzátáplálunk, csak szoktatjuk az ízekhez.
A védőnőtől kaptam instrukciókat (kinyomtatva), azt átnézem. Persze ő azt mondja, 6 hónapos korig csak anyatej. Én is ezt gondoltam, de semmi baja nem lesz, ha óvatosan elkezdünk mást is nyamizni.
Ha már ünnepekkor történtek a fordulópontok a baba életében, hát kezdődjön a kóstoltatás az év első napján.

(És kezdődik a centrifuga pucolás nap, mint nap..... :evil: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi! Ez lemaradt: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek legalább olyat mint a tavalyi :)

majd még visszaolvasok,de Bálint már 2x végigaludta az éjszakát este 9-reggel majdnem 7-ig :lol:

hogy tudtatok Ti éjfélig fent lenni :shock: engem úgy keltett Apjuk :oops:
pusza

KépKép
viranka

Lányok, öröm visszaolvasni, annyit pörögtetek az este!!! ;-) Sajna nekem vízszintesbe kellett raknom magam a lábam miatt, viszont a szilveszter tök jól sikerült, végre tudtunk Apával közösen kicsit műsort nézni (döbbenetes módon voltak egész értelmes műsorok is, pl. a Beugró, amiben négy színész improvizált, a Novák vezette).
A DRUKKOKAT MINDENKINEK HÁLÁSAN KÖSZI, annyira bejött, hogy Ádi 20 perc vad evés után (ilyen rég nem volt) elaludt kb. fél 10-kor, majd átaludta az éjszakát (!) és 6-kor ébredt, az őrületes durrogtatásra meg a szeme se rebbent (fel nem foghatom, hogy itt, a város legszélén egy nyugiövezetben minek kellett a rengeteg durr után még éjfél és 1 között is végig tűzijátékozni... Szóval mázlink volt, bár szerintem Ádinál ez az átalvás most kizárólag a nagy beevésnek volt köszönhető. Lehet, hogy igazatok lesz, és majd a hozzátáplálás véglegesíti az éjszaka átalvását.

Heni, Regi, szuperek az új avatarjaitok!!!

Fleur, de örülök, hogy kiderült, mi a pici lány baja... (Nekünk a Tesco pelustól lett Ádi fütyijén piros kiütés, vagy két hétig el sem múlt, pedig gyorsan visszaálltam a Liberóra...).

Kép
Kép
irina

Gremese, igenis, értettem, ígérem, lesznek közös képek, csinálunk többet!

Teherbeesés: képzeljétek, Ádi nekünk az első próbálkozásra összejött. Amire persze nem gondoltam, és tavaly karácsonykor vígan italoztam itthon (bor), majd egész éjjel hánytam... már akkor több családtag gyanakodni kezdett... a furcsa az volt, hogy csak én nem gondoltam arra, hogy terhes lehetek... aztán meg jött a lelkiismeret-furdalás, hogy az a pár pohár bor mit tehetett szegény kicsivel... szerencsére semmit! :wink:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt és BUÉK!!!!

Nekem olyan sz*r szerverem van, hogy hiába próbálkoztam éjjel, nem sikerült csatlakoznom. Pedig úúúúúgy jöttem volna, főleg hogy látom, milyen aktívan éltetek éjjel :wink: .
Panka 1/4 10-kor már ágyban volt, éjféltől 1/2 1-ig volt nálunk húzós, akkor néha felnyöszörgött, és pedig a Mesitől tanult ( :lol: ) összekulcsolt kézzel, lélegzetvisszafojtva (mondjuk ennek semmi értelme nem volt abban a hangzavarban) mormoltam: csak fel ne ébredjen.... :lol: Hát nem ébredt.
1/2 5-kor volt egy 20 perces szopi, alvás tovább.
Tesó projektekhez nem tudok hozzászólni, én lezártam a témát.
Viszont apával mi is mélyponton voltunk, februárban (tavaly!!!!), 2 hónapos terhesen volt a 30. szülinapom. Hiper extra érzékeny voltam: terhes is, és 30 ( :cry: ) éves. Na apától mit kaptam?! Még egy kapd be a lábujjamat sem, sőt, egy közös céges buliból hazajöttem egyedül éjfél után, ő megígérte, hogy nemsoká jön, és reggel (!!!!) 6 után ért haza, mert táncikált meg beszélgetett olyanokkal, akikkel egyébként soha. Na ennyire volt neki fontos a 30. szülinapom. Reggel nekiestem ( :oops: ), és elküldtem a ...tudjátok hova, és ő nem értette a felháborodásomat. Akkor éltünk egymás mellett 3 hónapig. Nagyon durva, de elosztottuk a még meg sem született gyerekemet is :cry: :cry: . Nagyon akartam, hogy rendbe jöjjön, talán ez segített, de ahogy most ezt leírtam, érzem a gyomromban a görcsöt, és ugyanazt a dühöt, amiért elb*szta a 30. szülinapomat. Nem hiszem, hogy én lettem volna önző, amiért igényeltem volna, hogy ezt a napot (amitől rettegtem, és mostmár egész életemben gyűlölettel fogok visszagondolni rá) velem töltse....Na, jól kezdem az új évet, bocs.

Vidámabb téma: tegnap apa bejelentette, hogy ma elmegyünk Pilisre anyósomhoz Újévet köszönteni (csak nekem van jogsim, én vagyok a sofőr). Húztam a számat, de nem mutattam, hogy nem sok kedvem van. Erre -hallelujjjja- sok hó esett, nálunk sem takarították el, és mutogatom apának: Nézd csak: Timi azt írta, hogy Irsán sincs eltakarítva!!!!!Én ilyen úton nem megyek a gyerekekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: ! Kösz, Timi a reggeli infót, megmentettél! Már csak az lenne az igazi, ha Hörcsög is bejelentkezne egy pilisi hójelentéssel.
Ugye, Ildi, pilisen sincs eltakarítva a hó, és járhatatlanok az utak :wink: , uuuuuugyeeeeee????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként este (jó, 4 után, de már sötét volt) felkerekedtünk hugomékkal apuékhoz, Tök jó volt! Szakadt a hó, a pasik szánkón húzták a 2 nagyot, mi meg babakocsival csámpáztunk utánuk a 2 kicsivel :lol: :lol: :lol: . Szerintem ma hóemberépítés lesz.

Puszi mindenkinek!!!!!!
dettyk

Ja, a modemem sz*r...reggel van még.
dettyk

Ui. Én tavaly Szilveszterkor bóléztam, és még 1 szál cigit is elszívtam :oops: . A doki bácsi szerint csak január 3-án estem teherbe, szerintünk meg 2 ünnep között, mert már Szilveszter után eléggé fasírtban voltunk :oops: . De szerencsére Pankinak sem lett baja. Sőt, ne kövezzetek meg, de én nyáron néha(!) esténként be-benyaltam pár nyalat Sangriát. (Néha értsd tényleg néha, nem rendszeresen, pár nyalat tényleg néhány korty :D ). Védőnővel, orvossal is konzultáltam ez ügyben, és kiröhögtek, hogy aggódom. Szuper volt az emésztésemre...
dettyk

Dettyk: ahogy kint takarítottam (közben megtaláltam a kocsit is!!! :lol: :lol: :lol: , merthogy fehér a lelkem...), láttam 3 hókotrót is!!!
De nem bíztatlak az indulással, ugyanis amikor tegnap ment a párom Pilisre pakolni 4-5 autó is keresztbe volt fordulva a 4-esen!!!
Szóval jobb a békesség, maradjatok inkább otthon, hisz mire való a telefon?!

Gremese: nevetni fogsz, de tegezőviszonyban vagyok a polgármesterrel, anyukámékkal össze is járnak! :lol: :shock: :wink:
De szerencséje van megúszta az elbeszélgetést!

Na elindulok a lányért, ha sokátig nem jönnék, akkor valószínűleg elakadtam valahol! :shock:

Kép
Kép
timi26

Viranka: úgy maradtunk fent, hogy egymást szórakoztattuk!

Dettyk: az októberi topikolók végig borozgattak a terhességük alatt orvosi javallatra! :shock:

Kép
Kép
timi26

dettyk: bor: a barátnőm orvos anyukája szerint egy kis alkohol (persze nem rum mondjuk) még segít is a terhesség alatt, hogy a babának meglegyenek a megfelelő alkoholbontó enzimjei... 8) Ettől függetlenül én nem ittam semmit a terhesség alatt (pedig itt a lányok is győzködtek párszor), mert őszintén szólva nálam az élvezethez legalább egy fél pohár bor kellene, annyit meg nem mertem írni. Most őszintén: egy szuper száraz vörösborból két kortyot inni (és aztán többet nem, mert nem lehet) nem mazochizmus??? :lol:

Kép
Kép
irina

Na megérkeztünk!
Cirka 1 óra alatt megjártam! :shock: (az amúgy oda-vissza 10 perces utat). Max. 20-al lehet közlekedni... :shock:

Rebeka is jól van, bár fel kellett kelteni, mert hajnal 1-ig dorbézoltak, eléggé le van lassulva még. Szóval másnapos az 5 éves gyerekem! :shock:

Na megyek összepakolok, aztán megcsinálom Heni kenyerét, ala Timi módra!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ügyes voltál! Rebeka másnapos? Nem lehet elég korán kezdeni! :lol:

És az év első kakija sáááárga! :lol: (Hogy minek tud örülni az ember.... :shock: :lol: )

Dettyk! Nálunk is volt hajnalban egy kézösszekulcsolós vudu, hogy visszaaludjon. Azt mondtam magamban, nem igaz, hogy hajnalban kezdjük az évet! És vissza is aludt! :wink:

Nálunk folyamatosan szakad a hó. Megnézem, mennyire járhatóak az utak, ha igen, akkor megyünk sétálni! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! DE! MAZICHIZMUS!!!!! Én a terhesség előtt majdnem naponta megittam a vacsihoz egy pohár vörösbort! Többet nem is kívántam, és mindig nagyon jól esett. Egészséges nagyon!
Pocakosság alatt nagyon rossz volt, hogy nem ihattam. Igaz, egy fél pohár nem ártott volna meg, de én nem ittam akkor sem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok csajok!!!

Hát itt nálunk tegnap olyan szép tüzijátékot csináltak a szomszédok, hogy apával csak ámultunk bámultunk, szerencsére Péterkém mélyen aludt, nem ébredt fel. 3.40 kor ébredt enni, hát azt sem tudtam éppen hol vagyok, de szerencsére 5 percnél nem szopizott tovább.

Itt is hull a hó:-( még jó hogy nem kell menni sehova.

Timi várom a beszámolót!!!!!

Tegnap úgy feltekert az anyósom éjfélkor! Ülünk itt apával a nappaliban, megbeszélve, hogy meghallgatjuk a himnuszt és szunya. Erre ő himnusz közben berohan hozzánk boldog új évet kivánni, hozzátenném, hogy ajtó be volt csukva, tök sötét volt, csak a tv, meg laptop világitott. ( basszus éppen 18 karikazhattunk volna is)
Reggel dettó, megint:-( apa már úgy szólt ki neki a hálóból, hogy nem vagyunk felöltözve.
Szóval jól indul az év :-(

Heni
KépKép
heni81

Boldog új évet! Most nem leszek sajna egy napig mert újra kell telepíteni a gépet vége van szegénynek!De majd Holnap jövök(remélem)
Timi 26 küldtem privit mert gáz van! :D

KépKép
juba

Sziasztok!

Heni Anyósék :twisted: :twisted:
Nem tudjátok bezárni az ajtót, hogy ne robogjanak be? vagy legalább egy láncot feltenni és nem tudná kinyitni az ajtót :roll: :roll:

A vörösbort nekem is ajánlotta a doki a várandóságom alatt, mert sokáig nem tudtam aludni csak max 2 órákat. Nem sokat ittam de azért nem tudtam mindig ellenállni :oops: :roll: Max egy fél kávés pohárnyit nyakaltam be :roll:

Nálunk a szomszédék hajnal 5-ig buliztak. A kicsi meg 6,20-kor ébredt először de akkor még visszaaludt 1 órát. elég zombi fejem van apa szerint :lol: :lol: Csak rámnézett és ment kávét főzni :lol: :lol: . Grétitő visszakapták az "ébresztőt", 10 körül elkezdett sikoltozni, próbálgatni a hangját :lol: :lol: Utánna már a szomszédnál is volt mozgolódás :lol: :lol:

Mi is megyünk sétálni ebéd után, már nagyon várom. A hideg levegőtől tuti felébredek :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Na még egyszer Boldog Új Évet!

Dettyk!
Nem tudom,hogy mennyire járhatóak az utak de szerintem inkább ne induljatok el. :D

Én se tudtam,még tavaly új évkor,hogy babát várok és én is ittam pezsgőt és édeset,de nem vittem tulzásba.
Kb január közepe volt már mikor gyanús lett,hogy hoppá nem jött meg
először arra gyanakodtam,hogy mivel kisfiam még cicizik azért van
azán vettem tesztet ami pozitív lett de meg ismételtem hátha mégsem
de Igen én nagyon boldog voltam,párom nem annyira,de végül ő is úgy döntött,hogy tartsuk meg és most ő se bánja van végül is 3
csodálatos gyerekünk.
Azért írtam,hogy végül is mert a nagyfiam nem tőle van de elfogatta
aminek nagyon örülök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok csajok,

BÚÉK mindenkinek! Sok-sok örömet, szeretetet és egészséget kívánunk mi is minden topikmamának, babának és papának!
Örülök, hogy vagytok!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

Nagyon aktívkodtatok éjjel:)
Esik a hó, olyan szép, bár Apa nem örül, ment havat lapátolni, de megynk sétálni, jaj tegnap is olyan szép volt.
Tegnap voltunk 4 hónaposak, el is felejtettem.
Nálunk olyan éjjel 1-ig durrogtattak, aztán hála istennek abbamaradt, és csend lett, Nico kutya a fszt-en telejsen a lépcső aljához jött, és gombóccá formálódott, hajnalban ment engedtük ki, egész jól viselte, de nagyon félhetett, lenéztem egy párszor, és remegett.

Tavaly: hát mi elmentünk az isten háta mögé valahová a határhoz szilveszterezni egy 30 fős csapattal 2 napra, az első nap nagyon jó volt, fürdőbe mentünk, még aggódtam is, hogy holnap meg kell jönnie, aztán este a bulin a forralt bor sem esett jól - pedig imádom-, másnap elmentünk kirándulni, de már nem voltam valami jól hangulatilag, és éjjel haza jöttünk, pont éjfél előtt értünk haza, Apa mondta kissé hisztis vagyok, de nem gondoltam semmire, no két nap múlva ott volt a két csík.

Én ittam p árszor a terhesség alatt egy-egy pohár bort, de nem többet, meg most is karácsonykor egypicit.

No megyünk sétálni.
Szép napot mindenkinek, ebben a szép január 1-jei időben.

Fleur, hát Apa sajnos már nincs köztünk, (ez később történt, és semmi baj) de Veletek minden rendben lesz.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok Mammikák!
Látom jó kis topikbuli volt :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Irina! Jaj de édesek vagytok! Nagyon köszi ezt a képet!

Marica! Kicsi Lina tündéri, meg kell zabálni!

Heni! Nagyon drága Petike! Mekkorát pancsizott... tisztára hasonlít Rád, fúúú és micsoda finomságot sütöttél, lehet én is kipróbálom valamikor, hogy is kell csinálni? Nagyon édi az új avatarod :lol:

Nektarin! Sajnálom a mellgyuszidat! Remélem már sokkal jobban vagy. Robesz még mindig olyan sajátosan sír? Olyan édes, sosem fogom elfelejteni, egyébként mostanában Noel is kezd egy egyedi sírást kialakítani, ami teljesen különbözik a többitől, amolyan erőltetett nyügősködős vegyélmárfel sírás :lol:

Fleur! jaj szegény Lilluska, és egyáltalán mi volt ez?(még nekem is lehet lányom... :wink: )
Azért van menthetetlen kapcsolat: én 11 évig éltem együtt egy fiúval, ebből a 11 évből kb.5-öt könyörögtem, hogy legyen Babánk, vegyünk lakást, de legalább házasodjunk össze stb... mostmár nagyon örülök, hogy kiszálltam abból a kapcsolatból, és annak is, hogy nem lett végül babánk, mert akkor most nem lenne Noel és Robi, és mindkettőjüket nagyon imádom, és sose voltam ilyen boldog mint most, és csak azt bánom, hogy nem találkoztunk előbb, mert akkor Noel már a 4. Babánk lenne :lol:

Regi! Szelike gyönyörűséges, kis hableány, éééés micsoda avatar :lol:

Móni! Szegénykéim, fekete pont a szomszédnak!!! :evil:

Noel szerencsére szépen alukált, nem riadt fel éjjel, pedig volt csihipuhi itt is.
Rakok még egy szilveszteri tavalyi képet 8) :lol: , aztán iparkodok visszaolvasni, mert csak félig sikerált olyan sokat írtatok :oops: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Először is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!Sok puszi az Anyukáknak és a tavalyi babáknak! :D

Nagyon eltűntem,de amióta apa hazajött mindig mentünk valahová.Ráadásul Zétim pénteken megkapta a 4 hónapos oltást és azóta nyűglődünk+jön a foga.Felül kibújt a szemfoga hegye. :shock: :shock: :shock: Pedig nem is annak kellene.

Remélem mindenki jól van,megpróbálok majd visszaolvasni.Holnaptól visszazökkenünk a régi kerékvágásba,majd megint tudok jönni rendesen.

Nem semmi évünk volt, ugye? :D De a legfontosabb,hogy mindenkinek van egy (vagy több) gyönyörű tavalyi babája!Annak ellenére amin túlestem kezdek kedvet kapni a következőhöz. :wink:
Bár azt hiszem kicsit nyűgösebb időszak jön,kezd manó kicsit hisztis lenni ha nem tetszik valami.

Rakok fel képeket róla,már nagyon rég nem tettem. :oops:

Puszi mindenkinek!Úgy örülök,hogy megismertelek Titeket!!!Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Folytatás:
Emese! Nem tudod azt a védőnős instrukciókat lefotózni és feltenni? kivi vagyok rá...

Heni! Ez azért durva, mármint az Anyós berontása... :?

Móni! Grétike tudja a dolgát, és adott a szomszédéknak 8)

Nektarin! Gratula a 4 hónaphoz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Miléna! Zétike nagyon édes, micsoda mosolyok :lol:

Mi délben voltunk sétálni egy nagyot hármasban, isteni volt. Noel úgy elaludt, hogy álmában le tudtam vetkőztetni és azóta is alszik :shock: nálunk ilyen még nem volt. Na megyek megsimizem
puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Melyikre gondolsz?

Kép
Kép
Kép
gremese

Te jó ég! Teleírtatok több mint egy oldalt Szilveszterkor!!! :lol:

Jelentem, Szeli végigaludta az éjszakát!!! Pedig volt zaj rendesen. Úgy látszik, valóban jól szigetel az ablak. :D

Éjfél után elkezdtünk Apával viccelődni, hogy basszus az idén még nem is láttuk a lányunkat… De szar szülők vagyunk$ :shock: :lol: :lol: :lol:

Élenjárunk hozzászólásban? Hiába, ez a csapat nagyon szuper!!! :lol:

Heni! Jól megszívatott a dokid! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna! De jó, hogy jöttél, és minden oké! Zéti nagyon szép fiúcska, igazi Anyát elbűvölő mosollyal. Legközelebb fogacskás képet is kérünk! :D

Zétinek már új haja van?

Heni! Jesszus! Anyósod nem semmi! Szerintem el kellene vele beszélgetned. Tudod! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! :wink:

Anitja! Mi is voltunk délben sétálni, a zuhogó hóesésben. :D Először én toltam a babakocsit, majd anyu, mert én a kutyikat felügyeltem. (Ők is baromira élvezték a havat). Kellett volna vinnem fényképezőt, mert annyira gyönyörű minden, és ugye Regi kérésére ég a házat is le kell fotóznom. Na, ez majd holnap lesz. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! De sz.r szülők vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Nagyon édesek vagytok! A Te képeidből mindig "csöpög" a szeretet! Olyan jó!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Én meg középhaladó felhasználó vagyok, pedig szeptemberben felhasználó nevet váltottam!

Kiskolbi! Emese! Timi! Pont éjfélkor írtatok! A legaktívabbak, mi?!

Erre a kapcsolat témára azt szoktam mondani, hogy mindenkivel együtt lehet élni, és senkivel sem! :wink:
Remélem, értitek!
:roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Gratu az éjszaka átalváshoz!!! Szuper! :lol:

Heni! Jó az avatarod! :D

Dettyk! A rosszat jobb elfelejteni! :?

Terheseknek egy pohár bor nem árt néha!!! Bár én szinte semmilyen piát nem szeretek. :roll: De tavaly karácsonykor (illetve tavalyelőtt karácsonykor! :wink: ) rádumáltak egy kupica… (azt se tudom, mi volt az :? ), még nem tudtam, hogy Szelike a pocakomban van, és nagyon ideges voltam később, hogy nehogy valami baja legyen emiatt. De szerencsére nem lett! :lol:

Heni! Jobb, ha zárat rakattok az ajtóra. Ezt én is utálnám, hogy rámrontanak!!! :evil:

Móni! Apa meg délelőtt meglátott, és megkérdezte, hogy sírtam-e. Mondom, nem, csak ennyire fáradt vagyok… :?

Így áthallani a szomszédot? Nekünk is olyan volt a régi lakásunk Anyuval. Anyu mindig mondta, hogy olyan, mintha az alattunk lakó a párnában köhögne… :(

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja!
Tényleg! Most hogy írod, nekem is volt egy 5 éves kapcsolatom, se összeköltözés, se esküvő, se gyerek, ráadásul még nem is dolgozott :shock: (nem azért, mert nem lett volna lehetősége). Örülök, hogy nem vele maradtam. :D
Édesek vagytok a képen! Nagyon szép Noel baba! Örülök, hogy végül ezt a nevet választottátok! Úgy tetszik!!! Ha fiam lenne… ! :wink: :lol:

Miléna! Lehet, hogy a következő terhességed teljesen felhőtlen lesz! :wink: Zéti gyönyörű!
:D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mamák, Babák, Papák!

Mi is szeretnénk csatlakozni a BOLDOG ÚJ ÉVET! kívánók táborához. :) Nagyon sok örömet, jó egészséget, mosolyt, nevetést kívánunk ehhez a minden bizonnyal mozgalmas évhez.

Terhesség-nosztalgia: Geri baba kari előtt fogant TAVALYELŐTT (!) de január végéig fogalmam sem volt róla, hogy a pocakomban kis lakó van, mivel akkor még szoptattam Alexát, így nem igazán volt ciklusom. Volt is nagy meglepetés, mikor két csíkos lett a teszt.
Furcsa, hogy minden bizonnyal Geri az utolsó (bár, ha Apucin múlna, már megint terhes lennék, és még legalább 13-szor :D :D :oops:

Van valaki, akinek mindenáron már ÜLNI akar a babája? Geri ugyanis ezzel próbálkozik. Belekapaszkodik a kezembe, és hasizomból próbál felhúzódzkodni. Kis tornász.

Hó: Itt Budaörsön is nagy a hó. Voltunk is kint szánkózni a nagyobbakkal. Klassz volt, nagyon élveztük, Alexának ez volt élete első szánkózása.

végezetül dobok egy-két új képet:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Anitja, én is nagyon köszönöm ezt a közös képet rólatok, gyönyörű!!!

Miléna, szuperédes ez a fiú, és már mekkora, te jó ég, ahogy ezek a babák nőnek...!

Zsuzsóci, nagyon jóképű kispasi Gergő, majd hessegetheted el a csajokat tőle non-stop ;-)!

Heni, megértelek az anyósod miatt, én sokszor a saját családtagjaimmal (nem a férjemre gondolok) sem tudom megértetni, hogy 1. a gyerek az első, 2. azért mert igényeljük a normál privátszférát, még nem vagyunk marslakók, és senkinek nem csorbul semmilyen joga vagy tekintélye. Az 1-eshez: ne tudd meg, a 4 hónap alatt hányszor kellett elmondanom, hogy mivel a gyerek alig alszik napközben, és vért izzadunk, mire egyáltalán, ne kiabáljanak fel, ha vmit akarnak. Erre még most is az általános reakció a megsértődés, "a jó, akkor majd feltelefonálunk"-féle gúnyos megjegyzések, meg a "csak láthatom az unokámat"-féle szintén vitriolos megjegyzések. Ha valami miatt, hát ezért a dedós hozzáállás miatt már ezerszer kifutottam a világból. Éljen az önzőség. Meg aztán vagy 1000-szer mondom el, hogy fogzik a gyerek, a keze a szájában folyton, ezért ne fogdossuk a szánkat. A szeretkezés témát meg kerek perec kifejtettem, hogy engem nem zavar, de belefuthatnak abba, hogy magánéletet élünk, mert ha nem baj, mi döntjük el, mikor, és nem várjuk meg, amíg mindenki más lefekszik aludni vagy észreveszi magát.
Engem csak azért zavar ez nagyon, mert szerintem mi maximálisan alkalmazkodunk, csak éppen nem úgy táncolunk, ahogy a szüleim generációja fütyül, és erre MINDIG sértődés a reakció. Miközben ők gyakorlatilag ELMENEKÜLTEK otthonról a szülőktől, jellemzően az "imádjuk őket, de nem bírunk velük élni" miatt. Hát mi megpróbálunk együttélni, csak épp a gyerekstátust/-szerepet nem vagyunk hajlandóak többi felvenni, és szerintem ez okozza az összes problémát. Amúgy mondtam a férjemnek, pedig az én szüleimnél lakunk, és TÉNYLEG elmondhatatlanul sok mindent köszönhetünk nekik érzelmileg és anyagilag is, hogy még egy "de ez az én házam" mondat a szájukból, és elköltözünk. Amúgy is már rég tervezzük, csak épp anyagilag nem állunk úgy... de majd nemsokára talán...

Kép
Kép
irina

ne fogdossuk a szánkat = mármint ne fogdossuk a gyerek kezét :oops:

Kép
Kép
irina

többi = többé (bocs!)

Kép
Kép
irina

Irina hát nem könnyű ez a több generációs együttélés:-( Annó volt Pesten egy garzon lakásunk, amit miután a gyerek megszületett eladtunk, mert ugye jobb a gyereknek kertes házben, igy anyósomékhoz költöztünk. ( hiába a 100négyzetméter jobb volt a 28.)
3 évig tutira itt vagyunk, aztán meg majd látjuk, lesz e munkám itt.
De mindenesetre el kell beszélgetnem vele, csak úgy vagyok vele/ voltam, hátha észreveszi magát, de basszus nem és tegnap k. betelt a pohár! :twisted:

Zsóruci nagyon jóképű Gergő!!!!

Regi nem volt avar képen, mert nem tudtam eddig lekicsinyiteni a képet, de végre sikerül!!!!!!

Emese örülj, hogy anyukád lakik feletted!

Anitja majd szólj és küldöm pü ben a receptet!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok :D

Fogantatás téma nálunk egybevág szilveszterrel, u.is pontosan a petárdadurrogtatás idején, éjfélkor fogant Lindácska :lol: Nem is akartam 2006-ban szilveszteri programot szervezni, mert tudtam, hogy idő van (mármint peteérési...) Érdekes ez a verzió is, amikor az ember tudja, hogy az öleléssel együtt kisbabát is akar, a férjem eléggé be is volt sz@rva tőle :lol: Azt mondja, így tök más csinálni... Talán a kistesó egy romantikus éjszakán úgy fogan meg, hogy nem is tudunk róla... :)

Erről a párkapcsolati gubanc-témáról lemaradtam, de hasonló a felállás, mint Anitjánál és Reginél, gyáva kukacok voltak a férjem elődei ÉÉS még én voltam a bátrabb abban is, hogy a szakítást kimondjam! És ugye milyen klasszul elrendezi a sors? Most itt van egy cuki férj és egy áldott gyermek :P Akár kitartunk vki mellett, akár továbblépünk, a lényeg, hogy fel nem zsabad adni, mert a savanyúság és boldogtalanság fertőző és ezért kerülik az emberek....

Linda a petárdázást végigaludta, Irinához hasonlóan ennek a szép népszokásnak én sem látom értelmét, különös tekintettel arra, hogy egy fiú múlt éjjel elveszítette a kezét :?

Regi, Heni
klasszak az új avatarok!

Kép
granda

Ja még anyós és szülő:
Anyukám kétszeres nagymamaként már sokkal kulturáltabban áll a dolgokhoz, azt a kevés konfluktust meg, ami volt, határozott, de kedves "odamondással" megoldottam- ugye Emese, néma gyermeknek...
Anyós már nehezebb eset, mai napig meg van győződve arról, hogy neki szültem a kislányomat, már most mondja, hogy nyárra!!hagyjam ott neki Lindát. Nyugodt, csöndes kijelentő mondatban közöltem, hogy 3 éves koráig nem adom ki kezeim közül a lányomat (mármint úgy, hogy nem vagyok ott). Azután már nagyobb, lehet szó nyaraltatásról a nagyinál.
:)

Kép
granda

Csudi jók az új képek aranyosak mind.

Zsuzsóci!
Az én lányom is már fel akar ülni.

Mostanában meg akarja fogni a nyelvét olyan édes pofa ahogy markolássza,de a nyelvecske mindig kicsúszik a kezéből
még veszekedni is szokott vele,anya meg jól megmosolyogja.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: