Jó reggelt és BUÉK!!!!
Nekem olyan sz*r szerverem van, hogy hiába próbálkoztam éjjel, nem sikerült csatlakoznom. Pedig úúúúúgy jöttem volna, főleg hogy látom, milyen aktívan éltetek éjjel

.
Panka 1/4 10-kor már ágyban volt, éjféltől 1/2 1-ig volt nálunk húzós, akkor néha felnyöszörgött, és pedig a Mesitől tanult (

) összekulcsolt kézzel, lélegzetvisszafojtva (mondjuk ennek semmi értelme nem volt abban a hangzavarban) mormoltam: csak fel ne ébredjen....

Hát nem ébredt.
1/2 5-kor volt egy 20 perces szopi, alvás tovább.
Tesó projektekhez nem tudok hozzászólni, én lezártam a témát.
Viszont apával mi is mélyponton voltunk, februárban (tavaly!!!!), 2 hónapos terhesen volt a 30. szülinapom. Hiper extra érzékeny voltam: terhes is, és 30 (

) éves. Na apától mit kaptam?! Még egy kapd be a lábujjamat sem, sőt, egy közös céges buliból hazajöttem egyedül éjfél után, ő megígérte, hogy nemsoká jön, és reggel (!!!!) 6 után ért haza, mert táncikált meg beszélgetett olyanokkal, akikkel egyébként soha. Na ennyire volt neki fontos a 30. szülinapom. Reggel nekiestem (

), és elküldtem a ...tudjátok hova, és ő nem értette a felháborodásomat. Akkor éltünk egymás mellett 3 hónapig. Nagyon durva, de elosztottuk a még meg sem született gyerekemet is

. Nagyon akartam, hogy rendbe jöjjön, talán ez segített, de ahogy most ezt leírtam, érzem a gyomromban a görcsöt, és ugyanazt a dühöt, amiért elb*szta a 30. szülinapomat. Nem hiszem, hogy én lettem volna önző, amiért igényeltem volna, hogy ezt a napot (amitől rettegtem, és mostmár egész életemben gyűlölettel fogok visszagondolni rá) velem töltse....Na, jól kezdem az új évet, bocs.
Vidámabb téma: tegnap apa bejelentette, hogy ma elmegyünk Pilisre anyósomhoz Újévet köszönteni (csak nekem van jogsim, én vagyok a sofőr). Húztam a számat, de nem mutattam, hogy nem sok kedvem van. Erre -hallelujjjja- sok hó esett, nálunk sem takarították el, és mutogatom apának: Nézd csak: Timi azt írta, hogy Irsán sincs eltakarítva!!!!!Én ilyen úton nem megyek a gyerekekkel

! Kösz, Timi a reggeli infót, megmentettél! Már csak az lenne az igazi, ha Hörcsög is bejelentkezne egy pilisi hójelentéssel.
Ugye, Ildi, pilisen sincs eltakarítva a hó, és járhatatlanok az utak

, uuuuuugyeeeeee?????
Egyébként este (jó, 4 után, de már sötét volt) felkerekedtünk hugomékkal apuékhoz, Tök jó volt! Szakadt a hó, a pasik szánkón húzták a 2 nagyot, mi meg babakocsival csámpáztunk utánuk a 2 kicsivel

. Szerintem ma hóemberépítés lesz.
Puszi mindenkinek!!!!!!