A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi,
látom Te is írtál ;) ha táppénz, akkor no Gyed... És remélem Curse-nak nem kicsi a fizuja ;)

Most már tényleg nem pofázkodok tovább. Jó éjt!
szmagdi

Ja és azt nem írtam, hogy itt Szolnokon van a Tiszának holt ága, amin több centis a jég, vagyis lehet rajta korizni. Ezer éve nem koriztam és annyira jó. Ma egészen sötétedésig koriztunk. Tesóm férjéék holnap végigkorizzák az egész Holt Tiszát, 28 km, lehet én is megyek velük, annyira klassz :)

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi :) Szia!! :D Bulást Nektek!! +++++ és kitartááást! És gyertek-gyertek Campizni!! (másodika van kijelölve, de nem tudom hánykor) Torokra nagyon jó a Tantum Verde család is, azt biztos lehet szopi mellett ill. terhesen is! mindenféle van a cukorkától a toroksprayig, link: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=2337 (ez a pasztilláé)
denizsa

Lindi :) 28 km kori? :o ez igen, hajrá!! Mértani karácsonyfán jót :lol: -tem! És Bajni már ennyit jár?! gratula neki!!

Mása :) Bulást Nektek!! +++++ mélt köszi, válasz már csak holnap megy :wink:

Johi :) Milyen az új szekrény??

Ancsi :) Fülednek +++ Pocaklakódnak gratula a szép méretekhez!! tanuláshoz meg kitartást!

Neet :) Szuper ez a javítós link, le is mentettem! :wink:

Nuk :) RÉkának bulást +++++

Zsugyu :) De jó, hogy Apukád Veletek lehetett karácsonykor!

Leniéknek is +++++++
denizsa

Rylie :) Hű de szép Kamilla!! és nagyon csini a rucija!! :D :D Ez a Plus-os mágneses favonat? nagyon szuper! :wink: Jaj de aranyos vagy, nagyon örülnék a koptatónak! de csak ha nem gond tesódéknak!! kösziii :D

Macs :) Remélem majd bepótoljátok Apával! Rátok-gondolás innen is megy! :wink: Matek képek :lol: :lol: ennél már csak a porszívós piskóta a jobb! :lol:

Curse :) Hűha, gratulálhatunk??? :wink: Naaagy gratula Adélnak az első lépésekhez!! :D :D Foghoz meg +++ Anyósék :roll: :roll: (inkább nem is írok semmit...) Sajnálom, hogy nem aratott olyan nagy sikert a naptár, mint érdemelt volna! :( gondolom legközelebb nem fogod törni magad ennyit a kedvükért...

Szilvesztert mi is itthon töltjük a porontyokkal, remélem majd tudnak aludni a durrogástól... Mi meg csak elfoglaljuk magunkat apával vhogy... :mrgreen: :lol: végülis meg kell várni az újévet és koccintani, nem igaz? :wink:
Jó éjt, mindenkinek!!
denizsa

SZiasztok!
Csak futólag olvasgattam, mert nálunk ma volt Szilveszter, itt volt néhány baráti házaspár és baba :) A barátnőm, aki januárban utánam 2 héttel szült megint babát vár, 17 hó lesz a 2 gyerek között! (Az első nehezen jött össze, 2 vetélése is volt előtte, a terhessége felét végighányta, nem gondolták,h a 2 "csak úgy" beköltözik a pocakba. Valszeg a terhesség rendbehozta a hormonháztartását, és most minden ok, csak 1-1 hányása van, az elsővel 5 percenként hányt, hetekig kórházban volt.) B nagyon élvezte a vele egykorú társaásgot! P meg egy kicsit unatkozott, mert a keresztszüleiék nem jöttek, náluk lett volna Pvel egykorú gyerek is. És itt volt egy 1 hós és 4kgs baba is, akiről m ár írtam, hogy jó barátunk kislánya, de a mama kicsit gáz. Elvonultunk szoptatni, a baba még evett volna, de ő úgy döntött,h majd elalszik a kocsiban, otthon meg majd kap tápit... :shock: Legszívesebben megszoptattam volna, úgy nyújtogatta a kis nyelvét,h kér még!!

Holnap apa dolgoz, de lehet,h éjfélre hazaér. A lányokat időben le fogom fektetni, remélem nem lesz túl nagy durrogás, tudnak majd aludni. (Ma későn feküdtek le eléggé.) Bevállaltam a Nagyimat is éjfélig, hogy ne legyen egyedül, utána Anyukám megy hozzá aludni. Tavaly is itthon voltunk, de akkor 3-ára voltam kiírva, nem volt kedvünk menni sehova. Ált.barátokhoz megyünk, gyerekestül (nekik is van 4), kaja, pia, duma, társas, de ők most betegek. SZal, mi ma "buliztunk", nem kötelező jelleggel. :)
Közben Férjem Nagyiját kórhzba kellett vinni, bélelzáródással. Sok jóra nem lehet számítani: 88 éves és rákos... Amikor náluk voltunk, az volt az érzésem, hogy ezt a Karácsonyt akarta még megvárni. 26-án gondolkodtunk,h lemenjünk-e hozzájuk, mert még elég betegek voltunk, és végül lementünk (hála Istennek)...

Macs, ez a lelkész nagyon jófej lehet, elolvastam a cikket, amit te vagy Indi linkeltetek be! Én spec.kötődöm egy egyházhoz (kat.), de jó ismerős papunkkal vallom,h "egy az Isten". A földi "keretek" nem számítanak, ha az adott ember igaz.

Fibi +++++++++++++++++ betegséghez, anyóshoz. Már nincs sok hátra!!!!!!!!!!!! 4 napos kaját nem biztos,h megetetnék a gyerekkel...

Curse, csak neeem??????
Ez lenne ma a 3. babahírem! :) :) :)
ÉS mit kapott Adél, én is nagyon kíváncsi vagyok!!

Ancsi, neked is +++++++++ a róamaihoz!

Deni, koptató asszem itt is van: www.e-bababolt.hu

Kamilla nagyon cuki a csiniruciban! :)
Rylie-pocak hogy van?

Nuk, nektek is ++++++, nagyon kijut nektek mostanában a betegségekből...

Mása, nektek is ++++++++++, gyógyuljatok!!

Lindi, korizás szuper lehet, én is nagyon szerettem régen, de már vagy ezer éve nem koriztam. Lassan mehetnék Pvel! :)

Már akartam kérdezni,h Leniékkel mi lehet?

2-án mikor lesz Campi? Úúúúgy menék talizni veletek, megpróbálom megszervezni!

Na, jószakállt (jut eszembe: Vot?)
rídonli#

Deni itt a védő:
http://www.kopefajatek.hu/index.php?pag ... &Itemid=36

Az előzőnél már nincs.

Nekem írna vki waldorf-babás linkeket? (Anélkül, hogy megint vita robbanna ki! :) ) Nem találom azokat, maiket Indi régebben belinkelt, és nagyon kéne! Köszi előre is!

És mostmár tényleg jószakállt!!
rídonli#

Miért szeretek Sims-ezeni? Hát ezért... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://youtube.com/watch?v=r4umaQS2KUo&feature=related

nukada

Mi 10 körül tudnánk Camponába odaérni, illetve ezután bármikor, alvás nálunk délelőtt van, de útközben háton megoldjuk.
indianyo

Ha valaki informálna, mikor és pontosan hol lenne a Camponás buli, akor lehet, megpróbálnánk csatlakozni a csapathoz :)

csók

macs
macskanyu

Én is izgatottan várom, mikor derül ki a 2008as év Első Babanetes Talijának ip.je. :D És babákat hoztok? Mert régen volt ebből vita, h gyerekkel Campona nem ideális. Vagy .. ? (nekem kb 12-2ig lenne ideális az ip, eddig asszem senki nem írt konkrétat. Ha a többségnek ez nem jó, (ebéd, alvás) megértem.

Curse,
lépegető lányod mellé csak nem lesz egy meglepi még? :D :D :D :D

Szilveszter: én világéletemben IMÁDTAM!! És házibulit, nem ilyen fizetőset, ahol ott van milliom idegen ember, és kényelmetlen. HB viszont rulez forever. És a szilveszter az mindig különleges, de ne kérdezzétek, miért. Életérzés. :lol: Buli, haverok, fanta... bailey's.. :D de ez most egyenlőre pihentetve van, babával nem bulizunk. Meg nincs is kinél. Apa meg itthon akar mindig lenni, h úgy kezdje az Új Évet, hogy együtt van az ő pici nagylányával. Na, mindegy, egyszer lesz ez másképp is. ;)

B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!

neet
neet

ööö...lehet, félreértettem vmit :) Én azt hittem, ma lesz :)

hát akkor mindenkinek Boldog Évbúcsúztatást :)

Kép
macskanyu

Én 10-től ráérek, tehát a délután korán alvókkal is tudok találkozni, hol is? lehetőleg ne legyen kajaszag viszont legyen a közelben kávé :wink:

Igen, babakocsiban el nem maradó, ámde még csak csúszó-mászó gyerekekkel valóban nem ideális egy ilyen bevásárlóközpont.

Macs :) ha tényleg jöttök, akkor belehúzok, mert van itt egy kis csomag a szöszke szélvész lányodnak
indianyo

Indike,
most akkor leszen tali, vagy sem Kép

Egy órán belül kiderül, Apa haza tud -e jönni néhány órácskára(most telefonált), így ez is befolyásoló tényező :) Ha nem, akkor szívesen elmegyek valahová, ahol tudok Fülest futtatni :)
macskanyu

Macska,
te már most koccintgatsz? ;) :lol: Jan 2ről volt eddig szó. :D
neet
neet

jaja, korán köll kezdeni a koccintást:wink: Füles bögréjében 3,8%-os tej, az enyémben meg 50%-os kv van, mert nem aprózzuk el! Füles pörög a szoba közepén, RHCP-re (around the world) és kiabálja, hogy
"Entoni báci énekeel, Diababa ugrabugrázik" :lol: :lol: :lol:

Jan kettő, ja!! bevésve :D Ha Apa nem lesz itthon, akkor megpróbáljuk. Nekünk 7.-étől bölcsi ezerrel
macskanyu

HELP SOS!!!
Valaki szedett már Semicillint szoptatás alatt??? mert a tájékoztato szerint nem szabadna, de ezt irta fel nekem az ügyeletes doki ma. (semmi homeo nem használt...:( ) pedig mondtam neki, hogy olyat adjon ami szopi mellett bevehetö......

KépKép
fibi

Jó reggelt :)

Én is szeretnék menni a Campis talira. Mindenki gyerekkel megy? Mert én szívem szerint gyerek nélkül mennék vagy max az egyikkel, de melyikkel?

Macs! Virtuálisan én is koccintok veled az én fincsi kapucsínómmal :) Este is gondolok rátok :)

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Én szedtem antibigyót még a H-ban közvetlen szülés után, de sajna nem emlékszem a nevére. De azt hiszem, minden betegtájékoztatóban az van, hogy terhesség és szoptatás alatt nem lehet szedni, kérdezze meg orvosát, szóval ők biztos tudják.
Gyorsan gyógyulj meg :)
lindicita

Curse: Gratula az első lépésekhez!!
És Adél mint kezelhetetlen gyerek??? :o Mit fognak majd akkor mondani ha földhözvágja magát és vörös fejjel ordít, hogy nemnemenemnem ??? 8)
Egyébként meg csak nem?????

Fibi: Drukkolok, hogy mielőbb költözhessetek MÁR!!
Anyós :(

Deni: megkérdem majd tesómat, hogy mennyiért vették ezt a cipőkoptatót, de szerintem nem volt nagy pénz és ugye itt szállítási költség sincs mint egy webáruháznál ;)

Ríd: PocakManci avagy Marci jól van! Mostmár nem kell annyira koncentrálnom ha érezni szeretném, szóval növöget és mocorog :)

Lindi: most úgy vagyunk, hogy nem szeretnénk tudni, hogy fiú avagy lány leszen a ded. Ámbár a család szeretné tudni, csak én nem, és hát miután én járok vizsgálatokra igy nekik vajmi esélyük van megtudni ezt a dolgot :)
Korizás dejóóóóó!!! Bár én nem tudok, de egyszer megint szeretném kipróbálni!

Hamár ajándékozás:
Nekem az esett egy ici-picit rosszul, hogy meghívtuk sogórnőmet, hogy ugye ne üljön otthon az anyjáék nyakán az ünnepek alatt (ez az első karácsonya a válása óta) és mondtam neki, hogy ajándékozás nem lesz nagy csak Kamilla kap egy-két csomagot. És nem is vártam tőle semmit, de Kamillának legalább egy könyvet vehetett volna...merthogy jól tartottuk meg minden és nem is vártunk cserébe semmit, csak ez fura volt, hogy a gyereknek se hozott semmit :roll:

Curse: naptár: nálunk anyukám megjegyezte, hogy idén nem lesz naptár??? :)

Szilveszter: mi leparkoltatjuk Kamillát Anyunál és elpályázunk Gödöllőre és barátokkal töltjük a szilvesztert. Szerinem jókat röhögünk majd és ez most rámfér.
Üröm az örömbe, hogy hót takony vagyok és olyan nehéz a fejem tőle :?

Kamilla jobban van már ez a vincetoxi nagyon bejött neki, meg a coryzáliát adagolom neki, én meg eszem a homegenét de eddig nem nagyon használt nekem :roll: úgyhogy idén megint bretegen lépek az új évbe, jesz!

Macs: angolozás: képzeld Kamilla meg ezt nyomta egész ünnepek alatt: Dzsingóbi, dzsingóbi
Mire rájöttünk, hogy ez mi lehet????
Válasz: Jingle bells, jingle bells :lol:

Gyed, Gyes stb kérdésekben: szakbarbár az indexen! Nekem ő mondta meg a frankót! Ill: Államkincstár honlapját kell végigböngészni akinek ehhez van türelme!

Jan 2 sajna nekünk nem jó:
1. megyek az afp-s vérszívásra
2. kedvenc Mamásomhoz is fel kő menni, hogy újabb nyammogni való alapot adjunk neki az elkövetkezendő időkre :? 8)
Pedig inkább Veletek taliznék....hm...

Mindenesetre BUÉK Mindenkinek!
Jó bulizást és szép napot mindenkinek! Egyedül ill gyerektársaságban bulizókra meg majdan gondolok a koccintásnál én is ;)

Rylie
rylie

Szerintem én éjféltájt már nyomom erőteljest a szunyát, de majd álmodok mindenkivel, aki otthon van és nem bulizik. :)
Én is szeretem amúgy a Szilvesztert. Bár nem is tudom, mikor buliztam utoljára. :roll: Szerintem már nem is fogok. Pedig imádok táncolni. :(

Curse: én sem tudom elképzelni Adélt, mint kezelhetetlen gyereket! :shock: Valamelyik nap (asszem 25-én reggel) volt a Popper a tévében és aszonta, hogy egyéniesítsük a karácsonyt, hogy szóljon valamiről, mert már arról nem szól rég, amiről kéne (istennel való kapcsolat stb.). Szerintem nektek ez egy abszolút jó út lenne: a ti egyéni karácsonyi ünnepetek az, ha együtt elmentek szállodázni valahova. :wink:

Gyógyulást a betegeknek! Új év, új élet! :D Én holnaptól fogyókúrázok. :lol:

Szóval BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK! 8)

Kép
Kép
tinu

fibi, bocs fél kézzel írok, másikban b ugrál, én augmentint szedtem, azt tuti lehet, a nőgyógyom írta fel, és szélesspektrumú, lehet,h jó lenne neked is

most csak ennyi, többit később
rídonli#

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET előre is :D
Kép

bulást minden betegeskedőnek, Fíbsz, nektek külön+++++ :D
Ábel is taknyos, oscillót szedjük csak (ezt a vince-izét gondolom nem tartják benzinkutaknál) meg nyűgöske
egyelőre úgy tűnik, mi is külön hepajozunk - Ábel valszeg mámoros alvással én meg olvasással fogjuk az újévet köszönteni
:lol:

és Tinu,
holnaptól én is fogyókúrálom magam :mrgreen: :lol:

Lindi,
korcsolya :o de ügyes vagy! nekem korcsolya=kék-zöld foltok, bokaficam :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi :) Augmentint és amoxicillin-tartalmú antibigyót szabad szedni, semicillin hatóanyagát nem tudom.
Gyógyuljál!
indianyo

köszi mindenkinek. semicillin hatoanyaga: ampicillinum.
augmentint én marha mondtam h ne irjon fel, mert anno hasmenést okozott nálam :(
fibi

Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki dr. B. Balázs magánrendelőjének a tarifáit? Szülést mennyiért vállal?

Köszi!
adbr

CSODÁKAT ÉS BOLDOGSÁGOT A KÖVETKEZŐ ÉVRE (IS :wink: )!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Minden betegnek bulááást+++++++

Ríd :) Köszi a linket! Tök jól néz ki! :D Buli rulez :) Én is remélem, hogy a gyerkők tudnak aludni az éjjel, tavaly olyan volt, mintha ágyúznának... kinéztem és minden ablakon tüzijátékot lehetett látni. Párod nagyijának +++

Macs :) Jó koccintgatást! :wink:

Rylie :) Köszi! :D Hű, akkor meglepi lesz és csak a szülőszobán derül ki, hogy hugi vagy öcsi lesz? nevek megvannak már? Takonykórhoz ++++ és bulást, estére meg jó bulizást!! Dzsingóbi :lol: :lol:

Fibi :) Antibigyóban nem vagyok járatos, én Ceclort kaptam, amikor arcgyulám volt, mert ez állítólag "gyerekkivitelben" is van :roll: Továbbra is sok ++++++ Neked!!

Szrek :) Jaj, Ábelnek is bulást! pedig nemrég gyógyult meg...

Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog Újévet kívánni!!!
Kép
denizsa

Bibibíí, hozzánk nem hallik be a pukkanás, csak valami nagyon távoli dörgésnek tűnik, még a kutyát sem zavarja, pedig ő kész van, ha vihar van. És normálisak a szomszédaink :D
neet
neet

Adjon Isten minden jót,
ez új esztendőben.
Vegye el mind a nem jót,
ez új esztendőben.
Mitől félünk mentsen meg,
amit várunk legyen meg,
Ez új esztendőben!

mármint a most következő új eszendőben, de addig nem tudok várni, mert
1. apa már megint frusztrált
2. már nekiálltam a pezsgőnek

2007. dec. 31-én életemben először teljesen egyedül kinyitottam egy üveg pezsgőt. Mióta alkoholt iszom, ismerem a Levit, igy ez mindig az ő reszortja volt. (kapcsolatunk idén személyi igazolványt kap, ha addig el nem futok!!!)
De most meg kellett csinálnom a tengeri herkentyűs-pezsis hamit, ami Karácsonykor kimaradt!

szal, ez az év, mindenképp emélkezetes marad a számomra. Főleg, ha morci Levi igy folytatja...

Kép

hopp, ha jól látom, Meme ma 7 hónapos!!! 8)

és Zanza Rékájának nagyon boldog HARMADIK SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Én csak egy gyors BUÉKra jöttem. Mindenkinek nagyon nagyon szép napot és Boldog Új Esztendőt 2008ra.
Én megyek dolgozni kicsit a csoprotot "belököm" vacsorázni és reménykedem, hogy le tudok lépni tőlük. Éjfélkor már a családdal szeretnék réges régen lenni.

Mindenkinek köszönöm az összes ez évi kedvességet és remélem jövőre is hasonlóan összetartó lesz társaság.

Kép
Kép
johanna1975

Hű, nálunk akkora a hó ogy már háromszor kellett söpörni - utóbbi alkalommal már kiadtam a munkát egy szakembernek :lol: Aki cserébe kapott egy szánkót a szomszédbácsitól ajándékba, úgyhogy a mi új esztendőnk el van havazva.

Zsancinak jó pezsgőzést - ha L is kap, akkor nem lesz morci :wink:
indianyo

Sziasztok !
Azért kukkantottam be, hogy BOLDOG ÚJ ÉVET! kívánjak MIndenkinek!

Fibi,
én is Augmentint szedtem, amikor volt egy csúnya mellgyuszim. És akkor Levus még csak 4 hetes volt...

Zsána!
Te, mint orosz leszármazott ;) este 10-kor is koccints, mert ott akkor lépnek be az Új Évbe :) (én is fogok ;))
Én, (mivel ukrán vér csordogál az ereinben), este 11-kor is fogok koccintani, ott akkor lépnek be..... És mivel Magyar vagyok, éjfélkor is koccintok :mrgreen: Tök részeg leszek már éjfélre :mrgreen:

Szóval:
Sz Novim Godom!!!(oroszúl)
vagy:
Z Novim Rokom!!!(ukránúl)
és:
BUÉK!!!!(ezt meg értitek :mrgreen:

Ja és még valami, azt tudtátok (oroszoknál így van), hogy január 15-én van az Ó Új Év??? Az oroszok azt nagyon megünneplik ;)
Talán még jobban, mint a "simát" 8) Ezt csak érdekességképpen írtam ide, meg azért, mert itt vannak "Illetékesek" ;)

Mindenkinek Tsók!!!!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,
én koccintok Veled 10-kor (is)!!!!!!!!!!!!
Sz Novim Godam, Másá!

Vera, és a többi Simpsons rajongó,
ime, az én ajándékom nektek!!!!!!!!!!!
look out!
zsancikant

ja, és január 15-én is berúgunk, oké???? :wink:
zsancikant

Zsána,
ALKOHOLT MINDENKINEK!!! :lol: sőt :mrgren:

Én pedig ezzel kívánok MINDŐTÖKNEK nagyon boldog, szép és áldot Újévet:

Lehet számtalan hely,
ami szebb és jobb a mi Földünknél.

Lehet, létezik ő is,
aki többre képes az embernél.

Egyszer ismeretlen távolba vágyom,
Máskor megriaszt egy álom,

Hogy a hang,
Hogy a csend,
Hogy a fény,
Hogy a tűz,
Már nem vigyáz e cseppnyi földre,
S el kell mennünk mindörökre.

Fényév távolság, csak hallgatom, csak bámulom. Zengő fényország, hogy láss csodát, egy életen át.

Nézem tisztaságát, mégsem értem,
Hallom hangjait, és el nem érem,
Ott a tenger, itt az én hajóm.

Hát itt ez a hely,
Ami sokszor boldogan elhagynék.

És itt ez az élet,
Amit sokszor nem nagyon értünk még.

Néha könnyebb lenne elmenekülni, tiszta fénybe merülni,
De a jel, ami szól,
De a hang, ami hív,
Még nem mond semmit, meddig érek s lesz-e út, hogy visszaérjek.

Fényév távolság, csak hallgatom, csak bámulom. Zengő fényország, hogy láss csodát, egy életen át.

Nézem tisztaságát, mégsem értem,
Hallom hangjait, de el nem érem,
Ott a tenger, itt az én hajóm.

Nekem itt van dolgom, nekem itt vannak álmaim…
macskanyu

Ezt le kell írnom:
Igaz, hogy nincs itt az Év vége.
De lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát amíg stabilan állok
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!
:mrgreen:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsána,
iszunk, igyunk!!! :mrgreen:

Na, lelépek......

Talán már csak jövőre jövök :)
szmagdi

Nagyon Boldogságos, Szeretetteljes, Békés, Vidám Uj Esztendöt Mindenkinek!!! :D

Gyerekek meggyogyultak, én is jobban vagyok kicsit, délutánra jobb lett itt a hangulat, tapostuk a havat nagyfiammal, a kisboltban mi ketten voltunk az év utso vásárloi :lol:
A menü sem rossz: bólé, palacsinta, kaszino tojás :D aztán zsugázunk majd, iszogatunk, felirjuk a 2008-as terveket, vágyakat :)
fibi

ha csatlakozhatok, jan. 15-én én is berugok :lol: remélhetöleg :lol: AZ UJ LAKÁSUNKBAN!!!!!!!!!!
fibi

Macs,
ez olyan szééééép!

Többiek,
akkor veletek 15 nap múlva uitt!
Ja nem is, FIbi az ÚJ LAKÁSBAN!!!!!!!!!!!!!!!
zsancikant

Zsan!
14-röl 15-ikére :)

pusszancs!
szmagdi

Éljen!! Ha indok kell, én szívesen adok, miért is rúgunk be.. :wink: például szerdán azért, mert szerda van :mrgreen:
óóóóó...mi lenne itthon, ha lenne a kedvenc keserűnarancs-likőrömből..
macskanyu

és mindjárt FÜRCSITÁJM jeeeeeeeee!!!!!
macskanyu

Sziasztok!

A Mi "kis" családunk is szeretettel kíván MINDENKINEK nagyon Boldog Új Évet, és hogy mindenkinek teljesüljenek a vágyai!!!!

Drága Macsom: ez az egyik kedvenc számom! :lol:

Éééés mi végre lejutottunk Anyukámékhoz! Úgyhogy a gyerkőcöknek és anyuéknak kétszer volt karácsony is

:lol:

Óriási pussz az összes szeretett topikolónak (és én ma még nem is ittam alkoholt :P , de ami késik nem múlik :oops: )

Pussz: Pocak
pocakpacni

Boldog új évet mindenkinek!!! :lol:

Most jöttünk haza a Bakonyból, hogy lapátoljuk a havat :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Zsan,
KÖSZI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

v
kisün

Zsan :) Memének boldog 7.hót!

Mása :) Óránkénti koccintás :mrgreen: :lol:

Macs :D :D és gondolunk Rátok is! :wink:

Fibi :) De jó, hogy jobban! :D

Gyerkők már ágyban, mi is megkezdtük a koccintgatást apával 8) másnapos pezsgőt úgysem szeretem :lol:
Bálintnak magyaráztam, hogy szilveszterkor mik ezek a pukkanások, de apa aszonta B-nek, hogy a kutya pukkant ma ekkorákat... :roll: :mrgreen:
Én is már csak jövőre jövök, még1x BUÉK mindenkinek!! És egy nagy cupp is:
Kép
denizsa

Neet: EZT nem csak Neked... :lol: :lol: :lol:

pocakpacni

Jajj, és Zanza Rékájának Nagyon Boldog Szülinapot!!!!
Kép

pocakpacni

Látom, a banda már ittas :lol:

így én is nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Vár a rosé pezsgőm és az eper 8)

Zanza Rékéjénak mi is nagyon boldogságos szülinapot kívánunk!

Votiv!
Jól emlékszem, hogy másodikán tali a Camponában? mi is mennénk :D És ha Ancsinak nem kell tranulnia, visszük őket is.
(Orsi linkjét nagyon köszi, anyukámat viszem is februárban, így el tudta ő is olvasni a lényeget.)

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: