SZiasztok!
Csak futólag olvasgattam, mert nálunk ma volt Szilveszter, itt volt néhány baráti házaspár és baba

A barátnőm, aki januárban utánam 2 héttel szült megint babát vár, 17 hó lesz a 2 gyerek között! (Az első nehezen jött össze, 2 vetélése is volt előtte, a terhessége felét végighányta, nem gondolták,h a 2 "csak úgy" beköltözik a pocakba. Valszeg a terhesség rendbehozta a hormonháztartását, és most minden ok, csak 1-1 hányása van, az elsővel 5 percenként hányt, hetekig kórházban volt.) B nagyon élvezte a vele egykorú társaásgot! P meg egy kicsit unatkozott, mert a keresztszüleiék nem jöttek, náluk lett volna Pvel egykorú gyerek is. És itt volt egy 1 hós és 4kgs baba is, akiről m ár írtam, hogy jó barátunk kislánya, de a mama kicsit gáz. Elvonultunk szoptatni, a baba még evett volna, de ő úgy döntött,h majd elalszik a kocsiban, otthon meg majd kap tápit...

Legszívesebben megszoptattam volna, úgy nyújtogatta a kis nyelvét,h kér még!!
Holnap apa dolgoz, de lehet,h éjfélre hazaér. A lányokat időben le fogom fektetni, remélem nem lesz túl nagy durrogás, tudnak majd aludni. (Ma későn feküdtek le eléggé.) Bevállaltam a Nagyimat is éjfélig, hogy ne legyen egyedül, utána Anyukám megy hozzá aludni. Tavaly is itthon voltunk, de akkor 3-ára voltam kiírva, nem volt kedvünk menni sehova. Ált.barátokhoz megyünk, gyerekestül (nekik is van 4), kaja, pia, duma, társas, de ők most betegek. SZal, mi ma "buliztunk", nem kötelező jelleggel.
Közben Férjem Nagyiját kórhzba kellett vinni, bélelzáródással. Sok jóra nem lehet számítani: 88 éves és rákos... Amikor náluk voltunk, az volt az érzésem, hogy ezt a Karácsonyt akarta még megvárni. 26-án gondolkodtunk,h lemenjünk-e hozzájuk, mert még elég betegek voltunk, és végül lementünk (hála Istennek)...
Macs, ez a lelkész nagyon jófej lehet, elolvastam a cikket, amit te vagy Indi linkeltetek be! Én spec.kötődöm egy egyházhoz (kat.), de jó ismerős papunkkal vallom,h "egy az Isten". A földi "keretek" nem számítanak, ha az adott ember igaz.
Fibi +++++++++++++++++ betegséghez, anyóshoz. Már nincs sok hátra!!!!!!!!!!!! 4 napos kaját nem biztos,h megetetnék a gyerekkel...
Curse, csak neeem??????
Ez lenne ma a 3. babahírem!
ÉS mit kapott Adél, én is nagyon kíváncsi vagyok!!
Ancsi, neked is +++++++++ a róamaihoz!
Deni, koptató asszem itt is van:
www.e-bababolt.hu
Kamilla nagyon cuki a csiniruciban!
Rylie-pocak hogy van?
Nuk, nektek is ++++++, nagyon kijut nektek mostanában a betegségekből...
Mása, nektek is ++++++++++, gyógyuljatok!!
Lindi, korizás szuper lehet, én is nagyon szerettem régen, de már vagy ezer éve nem koriztam. Lassan mehetnék Pvel!
Már akartam kérdezni,h Leniékkel mi lehet?
2-án mikor lesz Campi? Úúúúgy menék talizni veletek, megpróbálom megszervezni!
Na, jószakállt (jut eszembe: Vot?)