A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jó reggelt!

Szösszenet, hihetetlenül édes dolgokat kapott Alíz! :D Az a kis kantáros valóban tündéri! :) (Én már bele is képzeltem egy szöszke kiscsajt :D Ti alapból is szőkék vagytok mindketten? ) Jó nagy már a pocód is :)

Sajnálom a kocsit :( Ú, a motor az elég gázos, de nem károgok én sem...

Zsu ezt a recepteset én már olvastam, haláloooos :lol: :lol: :lol: :lol: Annál a résznél hogy vegyük ki azt a qva plüssmcit már rendesen vinnyogtam a röhögéstől :lol:

Ami a babonákat illeti.... Én egyedül talán azzal szerettem volna megvárni 2008 elejét, hogy a szülésről beszéljek a dokival, azt sem babonából, csak addig még olyan távoli volt a dolog, most már azért jó lenne tudni a részleteket (pl az nyagiakat is ugye.... na meg hogy hol.... ).

Még ezt megmutatom a karácsonyi ajándékokból:

Kép

Ekkora láb nincs is :D :D

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok lanyok!

Latom mindenki jol van orulok, hogy mindenkinek jo volt a 4D.

Nalunk Zolinak tudogyulladasa lett az unnepek utan, de szerencsere hamar tullett rajta, mar egesz jol van.

En is voltam megint vasarolni sok szep akcios Next-et sikerult vennem a WestEndben.

Ha erdekel valakit felteszem a kepeket.

Magi
Vendég

Persze hogy érdekel :D Engem legalábbis :oops: :wink:

Kép Kép
szõlõ

Akkor gyorsan feldobom oket, mert most itthon van apa es Zolival van.

Na akkor a kepek.
A meretek kulonbozoek, nem mind ujszulott, sot inkabb 3-6 es 6-9 hosak van amibol vettem tobb meretet is annyira olcso es szep volt.

Ebben jovunk majd haza ez egy szett.
Kabatka + ruci + body + harisnya

Kép

Kép

Ez is mini meret, nem volt nagyobb, de gyonyoru
Kép

Ez 3-6 hos ruci+body+harisnya
Kép

Ez 6-9 hos
Kép

Ket napozo nyarra 0-3 hos
Kép

Ket napozo 3-6 hos
Kép

Szinten 3-6 hos
Kép

Ez a folso 6-9 ho + a naci is.
A nacibol van 3-6 hos is
Kép

Kép

Ez a szoknya 12-18 hos, nem volt kisebb, de 1200Ft volt csak, igy nem hagytam ott.
Kép

Ket naci 6-9 ho
Kép

Az akcio meg tart, szerintem erdemes megnezni.

Magi
Vendég

Magi nagyon szépek a ruháid!!!!

Nekem az éjszaka nem jött össze.

A cóla miatt nem tudtam aludni semmilyen pozícióban, aztán égett a gyomrom, felébredtem aztán meg a hasam fájt, meg is ijedtem ,mire felébredtem meg a derekam beállt.

A 11 órából aludtam v. 5-t. Lehet a gyerek bosszúja az 1 órás uh-ért. :lol: :lol: :lol:

Én nem tudok oldalt aludni sajna. :cry:
tudom h ott kéne ,de nem megy.

Ma megyünk moziba 2 filmre egymás után remélem kibírom a sok ülést.

Kép
kritta

Hű, Magika ezek gyönyörűek!! Nagyon szép mind!! Nem csodálom, hogy nem tudtad otthagyni őket! :)

ercsi_3

Borzasztó édesek ezek a kisruhák!!! :o :D Nem tudnék olyat mondani ami a legaranyosabb, mert mind az! :)

Kép Kép
szõlõ

Súlykérdés :o :( :?

Én eddig 1-2 kg-t híztam nagyon vigyázok, mert a térdem nem biztos h bírni fogja a terhelést.

Lehet elmegyek a reumatológusomhoz, de mi van ,ha azt mondja nem mehetek 80 fölé. Most vagyok 73.

A 30. hét után , szerintem már nem igazán lehet kontrollálni.

Kép
kritta

Sziasztok!

Tök arik a ruhák! Most már lassan mi is elkezdünk vásárolni! :D

Szeméremcsont, gáttájék nekem is fájdogál néha. Na meg alig tudok felkelni félig ülő - félig fekvő helyzetből!! Az kegyetlen!
1-2 napja meg néha húzódnak a méhszalagok is, legalábbis szerintem azok. (tök alul, kétoldalt, pláne ha rosszul mozdulok) Szóval mint egy öreganyó...... :D :?
Hát igen most aztán beindulnak picinyeink a növésben! Kéne is vennem minimum 1 új kismama gatyót, mert rohamosan nő a poci!

Néha én is úgy érzem már lehetne pl. március, április eleje... amúgy csodálatos a terhesség, csak igen... lenne már itt köztünk egészségesen! :D

Kép
gabo001

Sziasztok!

Nagyjából átfutottam a kimaradt oldalakat....

Amire emlékszem:

Aki rucikat kapott, szerzett be az apróságának nagyon cuki mind!!! :wink:

Házasságkötéshez nálunk nem kértek igazolást. Férjemnek volt házassága előtte, csak arról kérték a papírt, hogy az a házasság felbomlott. Születési anyakönyvi kivonat kellett még, és persze személyes adataink. És nekünk is időpontot kellett kérni az anyakönyvvezetőtől.

Vizesedés:

A jegygyűrűmet nyakláncon hordom (esküvő: 2007. július 21. ) , az újjamra már nem megy rá.... :oops:
Úgyhogy valószínű a víztől, bár nekem régebben is néha bedagadtak az újjaim.
Szinte minden nap megnézem a súlyom, amióta 91 kg voltam, tegnap meg megint 88 kg....szóval ez lehet a víz...
zoknicsík is van....

Én meg mostanában nyelőcső égéssel küzdök....éjszaka főleg...ma éjjel is égett a nyelőcsövem, és arra ébredtem, hogy nagyokat kell, hogy nyeljek, nehogy a savam visszajöjjön....ne valami kellemes...

Babacuccvásárlás:

mi most ott tartunk, hogy anyagi okok miatt nem vettünk még semmit.... :oops: Eldöntöttük, hogy a férjem saját kezüleg fogja a kiságyat is megcsinálni, úgyhogy biztosan szép lesz.
Ma a konyhapultot csinálja. már nagyon kíváncsi vagyok! Ha kész lesz, teszek képet, ha valakit érdekel.

Jaj lányok!!! Barátnőm tegnap előtt szülte meg második babáját!!! Aztán belegondoltam, hogy lassan rajtam a sor..... :shock:

Na jó befogom....jó sokat írtam biztos.... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok,

jó régen nem jelentkeztem már, ti viszont nagyon sokat írtatok.
Lili jól van és az ünnepek is jól teltek, viszont 26-óta nagyon depi vagyok. Állandóan sírhatnékom van, ok nélkül is simán elbőgöm magam. Szerintetek ez normális??? Az utóbbi 3 napot fent töltöttem a szobámban, senkit nem engedtem be... Nem értem. Alig várom már, hogy visszamenjek dolgozni. Egyszerűen nem találom fel magam itthon. Máskor, ha szar kedvem van, apu elvisz vásárolni, az segít, de most ha kinézek az ablakon, mindentől elmegy a kedvem....

Magi,

tényleg arik ezek a rucik. Megírnád, hogy milyen árkategóriában vannak??

Kép
emi29

Emi nagyon sajnálom :( Nem tudom mi lehetne a megoldás, talán párod.... Beszéltél vele erről, vagy vele sem esik jól beszélgetni? Valahogy rá kéne vennie hogy menjetek el egy jó nagyot sétálni valami szép helyre, bár ebben az időben megértelek hogy kimozdulni sincs kedved, én is így vagyok ezzel...

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,
most a párom is idegesít :( :(
Holnap reggel jönnek a nővéremék, itt töltik a szilvesztert a két kicsivel, majd ők "helyreráznak".

Kép
emi29

Kriszta,

nem hiszem, hogy te nagyon sokat fogsz hízni. Én a 18. hétnél már kb + 6-7 kg-nál jártam (az első pillanattól kezdve nem tudtam kontrollálni a súlyomat) :shock:
Most +11 kg-nál tartok... Még bírom :wink:

Mary,

szegénykém! Te aztán minden negatívumon végigmész, ami a terhességgel járhat. Kitartás!!!

Kép
emi29

Emi!

Az elso ket ruci a kabi es a ruci nem volt olcso, de abban hozzuk haza igy azt nem fogom eladni, ezert nem erdekelt, hogy mennyi, a lenyeg, hogy nem volt annyira horribil.

A szettek 3-4 ezer kozott voltak.

A farmer nacik 1700 korul.

A napozok parban voltak 1900/par.

Lanyok!

Ha kinovi a kiscsaj, akkor eladok lesznek a rucik.
Amugy meg tart az akcio es ilyen kicsi ruhak nem nagyon fogytak.
Szoval ajanlom mindenkinek.
A babaszoban hasznaltan dragabban adjak.

Magi
Vendég

Emi!

Szerintem ilyen hideg , téli időben mindenkire rájön a depizhetnék....
A negatívumaimat meg....hát túlélem...tudom, hogy a végén kibújik a Picur, és minden oké lesz, és úgy vagyok, hogy megéri a pár negatívum is....
Kitartok!!!! És mindenki másnak kitartás!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Magi,
köszi. Tényleg nem annyira húzósak az árak.

Mary,
ari vagy. Most, hogy visszaolvastam mindent, amit írtatok, sokkal jobban érzem magam. Szép lett a fátok is :)
Tök jó, hogy ti csináljátok a kiságyat. A férjed tényleg egy ezermester :)

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:45-kor.

Kép
1bambi

Emi: sütött nálatok mostanság a napocska? Mert nálunk nem, s nekem néha ez kezd mostanság nagyon hiányozni.. Szép-szép hogy fehér minden, de a napsütés mégis csak napsütés .. :oops:
Ilyen sírós rohamaim nekem is akadnak mostanság, néhány naponta váltakozik :lol: :lol:

Képzeljétek mi történt ma :roll: :oops:
Éreztem hogy valami picit csorgott, rohanok vécére, látom nem vér.. Nagy kő esett persze le azonnal :D :D
Gondolom a gyerkőc produkálja magát odabent, és elcsöppent a pipi.. :oops: :oops: :shock: :shock:
Másnak is volt már ilyen?? :shock: :shock:
Kicsi lurkó ma többször is felfedezte a hólyagomat és többször éreztem hogy bele-belebokszolt rendesen, na akkor rohanás van vécére, mert nincs sok, kevés, de azzal tényleg rohanni kell..
Ilyen még sosem volt :oops: Kicsit cikin is érzem magam miatta :roll: :oops: :roll: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Emi!

Köszi a karácsonyfa dícséretet. Most lemeózom, hogy milyen lesz a férjem által készített konyhapult, aztán ha szép (szerintem ez lesz a világ legszebb konyhapultja... :lol: ) akkor a kiságy is "ala Nagy" lesz!!!
És Emi örülök, hogy már jobban vagy!!! :wink:
Tudod borult ég után csak napsütés jöhet!!! Völgy után meg csak hegy!!! :wink:

Bambi!

Könnyűszerkezetes a ház. (fa) .Szakmai ártalom??? Mivel foglalkozol, ha szabad érdeklődni????

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kis-Csillag!

Nekem néha tüsszentés közben elcsurran a pipi..... :oops: :oops: :oops: Aztán olyankor jókat nevetek magamon.... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát, nem emlékszem, hogy mikor sütött utoljára nálunk a nap. Biztos, hogy hozzájárul az időjárás is a rossz közérzetemhez, de látom, nem csak én vagyok ezzel így... :( :(

Pipicsorgás nálam még nem volt (ne is legyen). Állítólag vannak gyakorlatok, amivel ez a kellemetlenség megelőzhető. Megpróbálom előkeresni....

Kép
emi29

Kis-csillag, én elmúlt 2 éjszaka riadtam fel arra hogy a hugyhólyagomon trambulinozik, úgyhogy akkor én is szaladtam, de szerencsére "baleset" nem történt. :D

Viszont én most kitakarítottam az egész lakást, bár a fürdő még hátravan (na az a legkeményebba kádbahajolgatással....) A derekam kezdi bemondani az unalmast, amit abszolút megértek, én legutóbb akkor takarítottam ennyit mielőtt teherbe estem :oops: :oops: Tuudom nem szép dolog, de azóta csak ilyen tűzoltás jelleggel mindig azt csinálom meg ami a legredvásabb már :oops: Mondjuk így hogy tízszer lehajolok és beáll a derekam nem csoda azt hiszem...

Kép Kép
szõlõ

Emi - Nagyon sajnálom ezt a depi dolgot .. nem lehet egyszerű.
Én most párom szüleinél éreztem hasonlót .. a hátam közepére kívántam mindenkit a páromon kívül ..
Minden idegesített .. ezerszer hallottam 2,5 nap alatt a "majd meglátod" szókapcsolatot :? :?
Amellett, hogy édesek, és sokat segítenek .. és jóindulatúak velünk párom szülei .. sajnos az időn ők sem tudnak kifogni .. öregkori okoskodásból csillagos ötös mindkettőjük :( ami az én gyengém :( :(

Magi
- Gyönyörűek a rucik. Ez a Westendben egy bababolt? A Next?
És milyen címszóval van akció? Lehet tudni, meddig tart? :) Mert mi lehet elnéznék január elején 1-2 cuki darabért ;) :D

Mary
- Tuti gyönyörű lesz a babaágyatok. Én is kinéztem neten egyet ... a boltba még nem mertem elmenni, hogy mennyibe kerül .. de van sejtésem :( Tehát valószínű azt vesszük, amit eredetileg is kinéztünk .. talán pont Emiék vették azt :)

Kis-Csillag
- Nekem még nem volt. De határozott húgyhólyagon taposása már volt .. ami után szaladni kellett a wc-re :D :lol: :lol:
Intim-tornával lehet ezt erősíteni, és kontrollálni .. mi jógán csináljuk.

Bambi
- Nekünk is egyre többször van olyan, hogy konkrétan meg lehet mondani, merre fekszik a pici .. annyira látszik, hogy merre vannak a dombok :D CSak nem mindig tudjuk, hogy a nagyobb domb a feje, vagy a feneke .. a rúgás helyeiből következtetünk, hogy merre van a lába .. és úgy már világos :)

Szőlő
- Apránként mutogatsz nekünk a karácsonyi ajándékokból :D
Én biztos vagyok benne, hogy még sok-sok cuki darab lapul a fa alatt :D :lol: :lol:

Este koncert ismét .. mi ma "szilveszterezünk" .. holnap itthon leszünk kettesben :)
Nektek hogy telik majd a szilveszter?

Kép
szösszenet

Szöszke,
mi is itthon leszünk. A nővéremék átjönnek a két gyerkővel (az egyik 5, a másik 2 éves) és itt is alszanak. A múlt évben is így volt már.. Éjfélkor ha minden igaz lesz tüzijáték is. Remélem tetszeni fog a gyerkőknek. Tavaly a kisebb átaludta...

Kép
emi29

Szösszenet!

Én is bízom férjecském ügyességében!!! Már azzal viccel, hogy mióta építkezünk hány szakmája lett....pl. asztalos, hidegburkoló, fűtés szerelő, víz szerelő, villany szerelő, szoba festő, tetőfedő, kőműves....stb Szóval nagyon sok dologhoz ért a drágám!!! :D
A pultot most csinálja fából!!! Estére lehet hogy már tudok hozni képet is....hozzak???

Mi szilveszterkor nem tudom, hogy mit csinálunk....valószínű, hogy kettesben leszünk!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szössz, őőőő.... Talán egy van még amit nem mutattam :lol:

Kép

Ez bátyáméktól. Csörgő is meg játék is (épp mondtam hogy ezzel majd nagyon durva sallereket fogunk kapni tőle azt már érzem :lol: ), meg az aljában van valami lötyi, ha lehűtöd (hűtőben) akkor majd ha jön a foga és rágja, akkor hűti.

Ja, meg ez Apuéktól:

Kép

:D Felhúzhatós és altatódalt játszik :)

Ruhácskákat nem kapott (csak a sárga rugit, a San Franciscosat), csak úgy jelképesen azért mindenkitől valamit, elvégre már velünk van. :) Meg szerintem egyelőre várják még hátha kiderül a neme :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok,

kicsit eltűntem, Apa itthon van ugye egész nap, úgyhogy mennek a nagy kártyapartik, nameg a darts. :lol:

Nagyjából visszaolvasgattam, láttam, hogy szebbnél szebb ruhákat kaptak a pocakmanók :)

szösszenet, mi itthon leszünk szilveszterkor, és átjön 2 baráti pár, az egyiküknek van egy 1 éves kisfia, úgyhogy így 6 felnőtt + 2 gyerek kombinációban leszünk. :) Lesz egy csomó kaja, nameg a fiúknak pia, mi meg alkoholmentes bólét fogunk szlopálni. :D Remélem a gyerekőcök tudnak majd békésen pihenni.

Hízás: én is már 4-5 kilót híztam, hiába nem eszem többet, mint a terhesség előtt, egyszerűen ragadnak rám a kilók. De nem aggaszt, Domiónval is +23-at híztam, ilyen típus vagyok. :) Remélem most is lemegy majd.

Emi, sajnálom a depit. Biztos ez a hülye idő teszi. :? Nekem is vannak rosszabb napjaim, de ugye a gyerkőc mellett "nem érek rá" ezzel foglalkozni. Fel a fejjel :wink:

Na mentem, igyekszem sűrűbben jönni, mert ha egyszer lemarad az ember, nagyon nehéz visszarázódni. :D

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szilveszter: Mi azt hiszem Anyuékhoz lemegyünk Fehérvárra, legalábbis eddig úgy van. majd meglátjuk, mert ha kiderül hogy náluk meg megint party lesz akkor inkább maradunk, most nincs nagy kedvem társasági életet élni megmondom őszintén... :oops:

Kép Kép
szõlõ

Mi itthon leszünk Tomival, párom sajna, dolgozik (vendéglátós), karácsonykor dőzsi volt, mert zárva voltak, most viszont alig látom...(csütörtöktől szerdáig, mindennap 16 óra). :(
Nálunk senkitől sem kaptak semmit a picurok. (Remélem, ez megváltozik, mire megszületnek.)

Kép
babyteve2

Sziasztok

Mindenkinek vidám szilvesztert! Boldog új évet!

Mi nemsokára indulunk vidékre!

Zsuzsófi
Ezt ismertem... mikor olvastam az volt az érzésem, hogy én legalább a második de néhány esetben már rögtön a harmadik gyerekkel kezdtem! (kivéve a szülést... epidurált csak akkor ha a doki kötelez... a gondolatától is rosszul vagyok, hogy a gerincembe tűt szúrnak... brrrr) :) :) :) nem tudom hova fogok ezután lazulni :lol: :lol: :lol: :lol

Csöpke
Lehet, hogy 23 kilót híztál de te még úgyis nagyon csini mami voltál, kifejezetten vékony és rólad le is ment hamar... én meg a szoptatással híztam sajnos! :(

Andoromat a mi családunkban egyedül csak mi meg anyum köszöntötte meg (én mindig szoktam ajándékokat venni, készíteni már a pocaklakóknak is... kötött neki egy gyönyörű keresztelős kabátot! Majd megmutatom. Mi meg vettünk neki egy zenélős csibét, de Áron lecsapott rá és csúcsra járatja, lehet szülésig elkél egy új.

Tegnap esküvőn voltunk... azt hittem már rosszul leszek... két órán át tartott egy fagyos templomban... brrrr a murira meg nem voltunk sajnos hivatalosak...
:cry: egy kicsit rosszul esett, ugyanis mi meghívtuk őket de hát mindegy...
Nem tudom mi a baj velünk de minket olyan ritkán hívnak meg... :(
Amúgy két éve Áront várva is ilyenkor voltunk esküvőn... ismételjük önmagunkat.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nnna megyek mert még egy csomó dolog van...

pusszanat

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

érezzétek jól magatokat vidéken.

Az én picinyem sem kapott a rokonságtól sok mindent, mindössze két réklit anyóséktól és ezt a játékot párom nővérééktől:

Kép

Nővérem kislánya persze ahogy meglátta egyből lecsapott rá :) :)

Kép
emi29

Emi,
remélem már javult egy kicsit a kedved! :) Nekem is szokott ilyen lenni, egyszerűen mindenen sírni tudnék, de engem szerencsére hamar felvidítanak a gyerekek.
A pocakkeményedésed jobb már?

Szösszenet,
mi is itthon leszünk, most nagyon jól esik a pihizés, nem is csináltunk semmit a két ünnep között (mondjuk férjemre is ráfért). Hívtak minket buliba is, de semmi kedvem a cigifüsthöz és a hangos zenéhez. Gyerekek még vacilálnak, hogy itthon maradjanak vagy inkább nagyizzanak.

Magi,
álomszépek a ruhák. Ügyi vagy! Kár, hogy nálunk nincs Next. Te már rendeltél kintről, jól emlékszem?

Kis-csillag,
velem karácsonykor történt ilyen "baleset". Arra ébredtem, hogy rettenetesen ég a gyomrom. Felültem az ágyban, és azzal a lendüettel kijött belőlem az egész karácsonyi vacsi. Olyan szinten hánytam sugárba, hogy még a függönyt is ki kellett mosni. És mindeközben jött a pipi is. Szegény férjem meg azt hitte, hogy elfolyt a magzatvizem. Annyira megijedt....

Mary,
feltétlenül tegyél fel képet a konyháról. Nagyon ügyes férjed van!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok!
Mamacka jó utat, és érezzétek jól magatokat!
Emi, remélem már jobb a hangulatod, nekem karácsonykor volt elég rossz..de arra gondoltam, hogy milyen jó lesz jövő karácsonykor, mikor már együtt karácsonyozunk a babánkkal.
Nagyon aranyos ez a kis állatka, és akkor a nővéred kislányáé lett végül?...

Előbb nekimentem az előszoba szekrény sarkának..Elég szép piros csíkot húzott a hasamon. Remélem nem baj. Engesztelésül mindjárt beteszek egy Beethoven cd-t, állítólag már hallják rendesen.

Mi is itthon maradunk szilveszterkor, csak még nem tudom,hogy 2-ben, vagy a 2 mami-jelölttel (anyukám és anyósom is egyedül van sajnos)

Timi

Kép
tim27

igen, már sokkal jobb a kedvem. Biztos könyebb lenne, ha körülöttem is szaladgálna egy lurkó... Párom azt mondta, hogy lehet egy-két pofon kimozdítana a depiből :( :( Sajnos a pasik egy részének fogalmuk sincs arról, hogy miken megyünk keresztül. Sajnálom a páromat, mert most mindennek ő issza a levét... de valakin muszáj levezetnem a feszültséget.
Anyum szerint nekünk egyáltalán nem való baba. Nem is illünk össze. Remélem, sikerül bebizonyítanom, hogy ez nem így van és jó szülők leszünk...

Andi,
továbbra is szedem a magneB6-ot és a calciumot a hasamra + gravidát + én bizony omega3-at is szedek. Most is kemény néha, de a sok fekvés sokat használt.
Borzasztó lehetett kihányni a karácsonyi menüt. Szegénykém! Gondolom, így utólag már mosolyogsz az egészen.

Timi,
Végül Virág megértette, hogy a kutyus az uncsitesójé, aki most a pocakomban van. Persze amikor nálunk van, akkor játszik vele, amikor akar...
Huha, vigyázz magadra! Én a lábamat szoktam állandóan felhorzsolni most is van a vádlimon egy szép lila folt.

Kép
emi29

tim27!

Csak óvatosan az előszobaszekrény nem játék..... :lol:

Felsoa!

A karácsonyi menü viszont látása "csodálatos" lehetett..... :shock: :?
Ha kész lesz a pult, akkor fényképezek!!! Ígérem!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Zsófink senkitől nem kapott semmit karácsonyra... :roll:
Talán ha megszületik, majd....

Mi vidékre megyünk szilveszterezni nagynénémékhez anyumékkal, fiaimra Zoli anyukájáék vigyáznak, igy mi 6-an leszünk fölnöttek :) de olyan nagy dajdajt nem szoktak csapni, ha meg ereszd el a hajam lesz kicsit, hát tegyék, mondtam, én kérek egy-két pohárka pezsit és mosolyogva fogom fényképezni és videozni őket :) aztán másnap meg jókat röhögök a másnapos képükön. Engem nem zavar, végülis olyan nagy társaság nem lesz, meg kétszintes a házikó és tudom, hogy körülöttem fognak forogni :) és ha pihizni akarok, akkor elvonulok... jövőre úgyis ki tudja, megyünk-e vhová majd a 8 hónapos bébi mellől??? :)

Depi.... :lol: most nevetek ám saját magamon... hát én olyan szintü hisztiket tudok leverni Zolinak minden hülyeségért.... persze folytott hangon sivitozok és bőgök közben és úgy közlöm vele éppen aktuális nemtetszésemet... :) ezt akkor nem tartom nevetségesnek, de utólag persze elgondolkodom, hogy felfújom a dolgokat. Sokszor én sem kivánok senkit magam mellé, a fiúkat is kiküldöm a saját szobájukba... Ha felvennék videora a kirohanásaimat, szerintem nem ismernék magamra!!!!!

Tüsszentés közben nekem is el szokott csöppenni, de olyan jót röhögök magamon, Zoli meg rajtam, amikor érzem, hogy jön a tüszi és csavarja az orromat, persze a wc-ig már nem érek el :) és jajjgatva próbálom visszatartani a tüsszentést.... persze nem megy... :)

A bébirucik és játékok meg minden nagyon édi, amiket felraktatok!!!!

Ági
Vendég

Ha nem jönnék....

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!!!!!!!

Kép

Ági
Vendég

Sziasztok Kismamik!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
adri0422

Sziasztok!

Mi az elő 4d-s UH-n a Savoya Parkban voltunk a Dóri Ultrahangnál (Kenguru bababoltban van), másodszorra pedig a genesisben voltunk és oda fogunk menni még1x talán január végén, velük sokkal jobban meg voltunk elégedve, szimpatikusabb társaság és a helyszín is sokkal kultúráltabb.

Nálam most a két ünnep között fordult elő, hogy mivel a család férfi tagjainak dolgozniuk kellett, ezért anyu átjött hozzánk és annyira hülyéskedtünk itthon valamin, hogy egyszerűen nem tudtam visszatartani és hát a hólyagom fele tartalma megállíthatatlnaul zúdult kifelé, miközben én gurgulázva nevettem. Még jó, hogy csak ketten voltunk itthon :oops:

A babacuccok beszerzésével mi most kezdünk el foglalkozni igazán ebben a hónapban. Megvettük a kiságyat (használtat vettünk, olyat, ami később ifiágyként is használható), a babakádat és a fa alá kerültek a kisruhák, rugik, body-k. Anyuéktól kaptunk a kiságyra zenélő körforgót (vetít a plafonra pillangót, meg nem tudom hány zenét játszik) és babamérleget. A babonás történeteket/riogatásokat én is folyamatosan kapom, de felvilágosítottam a családot, hogy egyszerre nem tudom kifizetni egy összegben, úgyhogy nekünk jobb így apránként. :roll:

Mi a párom keresztszüleinél leszünk szilveszterkor, ott lesznek még anyósék, meg talán a házigazdáék lánya a férjével, így leszünk 8-an. Nem készülünk nagy bulira, olyan öregesen fogjuk előadni :lol:

Vigyázzatok magatokra, jövőre folyt. köv. :lol:

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Eve

KépKép
eve@liza

Sziasztok!

Most keveredtem ide (hát igen, egy bagoly). Délután előkészítettem a malacfej alakú sütikhez az alapot, majd holnap befejezem. Ha sikerül, megmutatom nektek.

Magika, ezek a ruhák nagyon édesek! Igazi kis hölgy lesz bennük.

Emi, megértelek, ha emiatt az állapott miatt rossz a kedved. Másrészről ha nem emiatt van csak, az szerintem normális. Nekem időnként nagyon változó a hangulatom, a férjem szerint kifejezetten premenstruációs tüneteket produkálok. Mondjuk szeremcsére nem szokott egy fél napnál tovább tartani.

Timi, vigyázz magadra! A cd-t biztosan hallja, 1-2 hete olvastam, hogy akkor "növesztettem" éppen a baba külső fülét. :D

Ollem, nektek pedig kitartást kívánok a berendezkedéshez, biztosan szép lesz az eredmény. Mi is addig próbáljuk még pótolni a lakás hiányzó bútordarabjait, ameddig én is részt tudok ebben venni.

hízás: én most 3 kilónál tartok, szerintem egyértelműen az ünnepek miatt (azok a fránya de finom sütemények). Tudom, hogy ez normális, kicsit mégis megijedek. Én még soha nem voltam ilyen súlyban.
Vendég

Virág - Ha te éjjeli bagoly vagy, mit szóljak én? :shock: :lol: :lol: :lol:
A 3kg az semmi .. 20 hetesen??? Olyan, mintha semmit nem híztál volna :D :lol:
Én 24 hetesen tartottam 4,5 - 5 kg plusznál .. most nem tudom mennyi lehetek - majd január végén van jelenésem a védőnőnél...

EveLiza - Mi is a 4D Genesist tartjuk a legjobb helynek - mindenkinek csak ajánlani tudom :) Január közepén tervezzük a babnézést ott .. de már nézegettem ott a promó képeket .. és döbbenet, mennyire kialakult cukorfalat arcocskákat láttam 26-28 hetesen :D
Alig várom, hogy megkukkantsuk Alízt :D

Akkor a legtöbben nyugis körülmények között töltitek a szilvesztert :)
Én várom a mienket .. mert mi talán még sosem szilvesztereztünk itthon, nyugalomban :shock: :shock:
Mondjuk ma előre mulattunk egyet (már amennyire nekem lehet)
Páromék olyan előszilveszteri zúzdát nyomtak, hogy kár lett volna kihagyni :lol: :lol:

Szőlő, Emi
- Nagyon cukik a játékok :)

Kép
szösszenet

Szép jó reggelt mindenkinek.
Ma nem vagyok depis. Várom a keresztfiamékat :) Szerdán pedig már megyek is vissza dolgozni, akkor pedig nem lesz időm magamba fordulni.

Virág

a 3 kg a optimálisnak mondható, főleg az én 11 kg-omhoz képest. Még akkor is, ha én 5 héttel előrébb tartok, mint te. Én sem voltam még soha ekkora, de egyáltalán nem tartom kövérnek magam. Most vagyok 64 kg úgy döntöttem, hogy 70 kg-ot engedélyezek magamnak.

Kép
emi29

Ígértem képeket a pultról, konyháról Kép félkész konyhapult. Minden saját kezüleg Kép Férjem ügyeskedett... Kép konyhaszekrény végre a helyén Kép Még van azért munka vele....belül lesz rakodófelület is, ott lesz a mikró és társai Kép Itt még középen a dísz sem volt rajta ....

Egyébként a fa része raklapokból van, a tapétás része pedig gipszkartonból. Felül még lesz boltív is, meg hát még két oldala nincs befedve...és belül is van mit csinálni rajta, de már kívülről így is szépen mutat.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

le a kalappal. Nagyon ügyik vagytok és kreativitásból is jelest érdemeltek. Nekem sosem jutott volna eszembe, hogy raklapból bármit lehet készíteni. Kié volt az ötlet?

Kép
emi29

Mary,
Nagyon ügyes férjed van! Szép lesz a konyha. Gondolom már alig várod, hogy használatba vehesd. :D

Emi,
Örülök, hogy jobb kedved van! :D

[color=red]Mindenkinek nagyon boldog, egészségben, örömteli pillanatokban gazdag új évet kívánok![/color]

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hát ez a színes betű nekem nem akar összejönni. :evil:
Nem tudom mit bénázok el!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Babyteve, az én párom is vendéglátós, mióta együtt vagyunk (27.-én volt 4 éve :):):):):) ) az első szilvesztert tudtuk együtt tölteni, meg most. Végre nem dolgozik, nem is értem hogy lehet ilyen szerencsénk :) Igaz 26.-án dolgozott :twisted: de ez van :(

Én is szeretnék mindenkinek nagyon Boldog, Sikerekekben, örömben gazdag, egészségben eltöltendő boldog új évet!

Most megyünk a gyerekekkel boltba, délután meg szánkózni, ha továbbra is így fog esni a hó :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és betöltöttük a 24. hetet :) A 34.-nek fogok még nagyon-nagyon örülni :) (persze a többinek is, de ezek vízválasztó hetek)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emi!

A férjem volt, aki a raklapban meglátta a konyhapultunkat.... :lol:

Felsoa!

Persze már alig várom, hogy bírtokba vegyem a konyhánkat!!!

Jaj képzeljétek tudtam aludni az éjjel!!!
Anyukámtól kértem még egy nagypárnát. Így már mindenből kettőt használok. Nagypárna , kispárna, takaró. Egy vastag nagypárna fejem alatt a kispárnámmal. Egy takaró a fenekem alatt, mert olyan kemény az ágy most nekem, hogy minden reggel izomlázzal ébredtem. most a takaró puha és tök jó. A jobb oldalamnál pocaktartónak egy nagypárna , mert ezen az oldalon alszom az éjszaka 90%-ában és a másik oldalra egy kispárna ugyanerre a célra... :lol:
Szóval így sikerült aludni!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: