Sziasztok!
Zsófink senkitől nem kapott semmit karácsonyra...
Talán ha megszületik, majd....
Mi vidékre megyünk szilveszterezni nagynénémékhez anyumékkal, fiaimra Zoli anyukájáék vigyáznak, igy mi 6-an leszünk fölnöttek

de olyan nagy dajdajt nem szoktak csapni, ha meg ereszd el a hajam lesz kicsit, hát tegyék, mondtam, én kérek egy-két pohárka pezsit és mosolyogva fogom fényképezni és videozni őket

aztán másnap meg jókat röhögök a másnapos képükön. Engem nem zavar, végülis olyan nagy társaság nem lesz, meg kétszintes a házikó és tudom, hogy körülöttem fognak forogni

és ha pihizni akarok, akkor elvonulok... jövőre úgyis ki tudja, megyünk-e vhová majd a 8 hónapos bébi mellől???
Depi....

most nevetek ám saját magamon... hát én olyan szintü hisztiket tudok leverni Zolinak minden hülyeségért.... persze folytott hangon sivitozok és bőgök közben és úgy közlöm vele éppen aktuális nemtetszésemet...

ezt akkor nem tartom nevetségesnek, de utólag persze elgondolkodom, hogy felfújom a dolgokat. Sokszor én sem kivánok senkit magam mellé, a fiúkat is kiküldöm a saját szobájukba... Ha felvennék videora a kirohanásaimat, szerintem nem ismernék magamra!!!!!
Tüsszentés közben nekem is el szokott csöppenni, de olyan jót röhögök magamon, Zoli meg rajtam, amikor érzem, hogy jön a tüszi és csavarja az orromat, persze a wc-ig már nem érek el

és jajjgatva próbálom visszatartani a tüsszentést.... persze nem megy...
A bébirucik és játékok meg minden nagyon édi, amiket felraktatok!!!!
Ági