Most látom csak a táblázatból, hogy honnan is írsz. Azt a mindenit
Hogy kerültél olyan messzire? Itt Finno.-ban úgy van, hogy a 36.heti utolsó orvosi vizsgálatkor vesz a doki kenetet, előtte nem(!). Nekem mondjuk 2 hete jött elő gomba, még életemben nem volt, nem is viszkedett pl. a hüvelyem, csak a combhajlataim, most próbálom kiirtani, krémezgetem, stb. Mondjuk a múlt héten rákérdeztem, hogy mi van, ha nem múlik el szülésig, azt mondták, hogy a gomba nem veszélyes, nem jelent semmit, amúgy is van belőle, csak így terhesség során elszaporodhat. Ja és azt is mondták, hogy közvetlenül, mikor szülsz, a kórházban is nézik, hogy van-e vmilyen fertőzésed és aszerint adnak szülés után pl. antibiotikumot neked meg a babónak. Szerintem érdemes ezeket neked is tisztázni.
Kapcsolatanalízisről:
Eleinte nagyon érdekelt sőt hittem is benne. Aztán itt a Babanetről az egyik lány (Katának hívják) mikor az első babáját várta szorgalmasan járt is Raffaihoz. Nagyon odáig volt tőle, fel is vette a kapcsolatot a babájával, látta is őt bent a méhében, és ez így ment hosszú hónapokon át. Megtudta így, hogy kislánya lesz, a baba is egyértelmű jeleket adott, odáig voltak az elégedettségtől. Aztán megszületett a babó, Kornél. Ugyebár nem az a kislány, akivel felvette a kapcsolatot... Azóta igencsak kétkedéssel fogadjuk az egész módszert...
Puszi mindenkinek: NYuszimanóék 33.

Addigra remélem kész lesz az AFP leletem is, legalábbis remélem odaadják, mivel a dokim épp 25-én jön vissza a szabiról.