A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emese köszike!!! Én sem szeretek amúgy nagyon menni sehová, inkább jöjjön el aki látni szeretne minket!!!hon minden kéznél van, baba is jól érzi itt magát, ezt a környezetet már ismeri. Nekem a nappaliból nyilik a háló, igy ebben a két helységben töltjük a legtöbb időt. Megfigyeltem, ha beviszem a fürdőbe ( ahova csak 2 naponta megy kb.) úgy csinál mintha először járna ott, mindent csodál. Nagyon vicces.

Sense nagyon csini kis család!!!! Nagyon elegáns a kis krapek!!! És a te hajad nagyon jó, szépen kiemeli a szép kis pofidat:-)

Irina nagyon ügyes Ádika, cukik a pofazacskói, zabálnivaló. Én csak egyet sajnálok, hogy téged soha nem látni a képeken:-(

Regi, ekkora hó van nálatok???? Itt nincs hó:-( Nagyon aranyos Szelike:-)

Ancsi, Viranka nagyon szépek vagytok!!! gyönörűek a lányok ruhái, na ilyenkor sajnálom, hogy nem lányom van!

Heni
KépKép
heni81

Emese csaknem útban a kistesó?????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!Már régen írtam nektek de olvasni azért próbállak benneteket amennyire az én kis manóm engedi.
Sajnos ahogy betöltöttük a három hónapot nehezebben mennek a dolgaink,sokkal többet sír de képes annyira behergelni magát,hogy majd bele fullad.Azóta nem alszik el magától és éjjel is többször felkel pedig már csak egyszer szokott!Nem tudom mi történhetett?

Az összes baba tündéri,nagyon szeretem őket nézegetni!!
Én is behozom a lemaradásomat és rakok fel pár képet a kis Bertuskámról ha nem bánjátok! KépItt egy órás! KépItt már két napos! Kép Kép KépSajna a sérónk igencsak megkopott!! Kép Kép Kép

KépKép
juba

Heni! Nem, nem jön még a kistesó. Bár ha Apán múlna, már megint terhes lennék! :lol:

Juba! Szépek vagytok!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi!
Gondolom, a képen Szeli Anyuddal van. Ő is ugyanúgy néz ki, mint ti ketten Szelivel. Eszméletlenül hasonlít egymásra a három generáció!!

Viranka!
Kár, hogy Botondra később sem lehet ilyen tündéri ruhát adni, mint ami Mirán van! :lol:

Emese!
Haláli, ahogy Zsófi megeszi az Apját! Egyébként Botond is ülő állapotban szeret a legjobban lenni. Úgy hogy az ülembe veszem, és a mellemmel támasztom a hátát(fejét). Innen kamillázik mindenfele! :lol:
Egyébként tökéletesen megértem, amit írtál, hogy nem adod oda Zsófit rögtön másnak, ha idegen helyre mentek. Apóséknál Botond sem volt az "igazi". Őt az nem zavarja, ha kvázi idegenek ölbe veszik. De ilyenkor nagyon kimért. Tízszer meggondolja, hogy elnevesse-e magát. Pedig itthon gyakorlatilag egész nap vigyorog.

Irina!
Tök jó, hogy Ádi ilyen érdeklődve szemlélte a fát. Botond max 2 mp-ig figyelte, aztán inkább másfele nézett.
Botond sem szeret hason lenni. 10 perc után, mikor elfárad, hangosan reklamál. Ha rajta múlna, akkor soha nem is hasalnánk. Még jó, hogy nem rajta múlik... :lol:

Heni!
Péterkét meg kell zabálni a sapkás képen!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mamócák!
Viranka! Édes a kis Mira, beszédes nagyon a fotó, mekkora meglepi volt, és látszik Bálint is nagyon élvezte a karácsonyt.
Gratulálok a hófordulóhoz! :wink: !!

Emese! Annyira cukik vagytok Zsófkával, hogy az csak na :D

Ancsi! Nagyon szépek a Lányok, és látom egyforma ruciban wáóóó 8)

Regi! Olyan jó, hogy nálatok van hó, és miylen szép Szelike a Nagyival :D

Irina! Aranyos kis Ádi, és milyen ügyes! BOLDOG NÉVNAPOT neki utólagosan is...

Sense! Nem semmi ünneplőben volt Botond, nagyon drága benne :lol: . Gratula a 3 hónaphoz :wink: !!!

Heni! Nagyon szép a fátok, és tündéri a kis Peti a bundaszerelésben, így szokott nagyokat alukálni kint? :lol:

Mi így karácsonyoztunk :lol: :
Anyukámmal
Kép
és az unokatesókkal :lol:
Kép

puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Viranka, K. Timi! Köszi, megkaptam az orrszívó-tisztitó kefét, csak sajna eddig nem jutottam ide, hogy írjak.

Nekünk is jól sikerült a karácsony, Gergő hatalmas szemekkel nézte a sok csili-vilit. :) Nagyon aranyos, bár kicsit többet sír mostanában, ő is tömködi az öklét a szájába ezerrel, és nyálzik...

Minden baba csoda aranyos, imádom a képeiteket nézegetni. Remélem, a következő talira már mi is eljutunk.

Most pedig egy-két kép rólunk:
Kép Áki nélküli családunk. Ő nem akart fényképezkedni :(

Kép apa és kisfia :)

Kép Alexa még a nyáron :) ez az egyik kedvenc képem róla

puszi mindenkinek!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Mindig lehetne karácsony!!!! Olyan jó nézegetni a képeket!!! Tegyünk fel gyakrabban képeket ezek után szerintem.

Emese kár, pedig már kezdtem örülni:-)

Anitja igen ebben az overálban+ még van a kocsiban bundazsák is, szóval esélye sincs fázni:-) és imád kint aludni. És ha fázik jelez, majd betolom, kicsomagolom és alszik még tovább:-)

Nálunk a legújabb rossz tulajdonság, hogy nem akar elaludni este, még most sem alszik:-(
Fürcsi után 7körül kap cicit, azon beájul, majd kb. 45 perc alvás után, mintha reggel lenne, játszani akar, stb. Apával meg megyünk a falnak, de hát ő a főnök!!!! Ja és küzd az elalvás ellen:-(

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Mindenki csoda szép.
Nálunk az új módi, hogy este fél 10-kor kéne egyen és 9-kor már alig bírja nyitva tartani a szemét így elöbb is eszik és fél 10-kor már alszik is mint a bunda reggel fél 8-ig.

Mi is kaptunk tőle szép ajándékot mert kinyomta maág amikor hason volt.
Kép fekvőtámasz

Aztán én szépen feldíszítettem a fát ami neki nagyon tetszik ha meg a villágítás rajta akko mindig figyeli.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.6367.jpg[/img] .

És a kedvenc képem.
Kép .

Ma voltunk sétálni de azt hittem befagy a popóm olyan hideg volt.

Mi 25-én a tesóméknál voltunk az jól jött ki mert kajálás után mentünk ott tök jól elvolt törpi aztán megkajoltattam ott és indultunk haza. A kocsiba el is aludt aztán amikor haza értünk még a vetkőztetésre sem kelt fel.
Tegnap meg anyósáknál voltunk az kicsit gázosabb volt mert lett volna alvós ideje is de elég puha az ágyukon a matrac és így elég nyugtalanúl aludt. AZ az inkább csak pihent mert 5 percet aludt aztán 10-et nyöszörgött meg forgolódott ez így ment 2 órán keresztül.

Ja nálunk van fejlődés a drágámnak kicsi az ágya mert éjszaka kb 4-szer kelek fel lehúzni az ágy végébe mert mindig fel vándoról.

Na most megyek én is elteszem magamat holnapra.

Jó éjt mindenkinek.
20200310173350

na az egyik kép nem jött össze.

Kép .

Ez volt az.

Jó éjt
20200310173350

Sziasztok!

Zsu! Nagyon szép a családod! A nagyfiúk meg már ilyenek.... Nem akarnak fotózkodni. :wink:

KTimi! Hogy Ádi mennyire zabálnivaló a fekvőtámaszozós képen! :D Haláli, milyen jó előkéket adsz rá! Naggggyon teccccccccccik! :lol:

Egyébként Anyóséknál is az volt a probléma, hogy nem olyan keménységű fekvőfelületen aludt, mint itthon. (Itthon kókuszmatraca van).
De amióta vettek neki egy ágyat, jól tudott aludni. (Erre egyszer volt még csak példa).

Nálunk is volt változás a napirendünkben, már 7-8 között kelünk, és este 9 körül alszik el. Többet van ébren szopik után, és már a 3,5, ritkán 4 órát is kibírja kaja nélkül, vagyis inkább nem reklamál.

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló, Lányok!
Heni, Juba, Anitja, Zsuzsóci, Kőszegi Timi! Odavagyok a képekért, egyszerűen fenomenálisak vagytok rajta, Babák, Mamák!!! ;-)

Gremese, hú, így én sem vinném Zsófit, ha ennyire stresszeli a társaság (nálunk inkább engem stresszel a sok fogdosás, dumálás stb. miatt -- nem értem, miért érez mindenki kényszert arra, hogy a babákon folyamatosan matasson, beszéljen hozzá, én sosem csináltam kisgyerekes háznál :shock: ). A nagy szeretetben többen elfeledkeznek nálunk is arról, hogy a baba fontos, és nem a felnőtt... khm... "szeretet"-igényének kielégülése... Na jó, nem osztom tovább az észt, Ádi szerencsére bealudt időnként a nagy ajnárban, és nem átallottunk többször csöndet kérni...

Drukkoljatok, ma megyek a másik lábujjkörmömet kivágatni, irtóra be vagyok tojva... (anno naiv tudatlanként nem féltem ennyire, mert még nem tudtam, mi jön).

Kép
Kép
irina

Irina! Teljesen igazad van! A hugoméknál (papa, mama, két gyerek, nagyi, Apa, én, Zsófi) nem bukik ennyit. Ott nem is putyulgatják annyit, mert tudják - kisgyerekesek lévén -, hogy egy ekkora babának a szüleinél van a helye. Ott csak annyit bukik, amennyit itthon is szokott.
Ott inkább elnézelődik az ölemből. Ha a hugomnál van, akkor sem sír, mert ő is csak cipeli. Persze kicsit mindenki foglalkozik vele, de nem úgy, hogy egyfolytában fenntartják a figyelmét.
Ha a gyerekek foglalkoznak vele, azt érdeklődve figyeli.

Persze mi is szólunk mindenkor ha alszik, hogy csend legyen. :D

Drukkolok, hogy ne fájjon a beavatkozás!!!!!!!!!!!! +++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Emese,Irina köszönjük a dicséreteket! :oops:

Nálunk is kész horror ami az anyósoméknál van!!Karácsonykor például annyira fáradt volt mire odaértünk hozzájuk egy kicsit nézelődött aztán dörzsölgette a szemét és egyre joban sírt látszott rajta,hogy mennyire álmos.Én elvettem az anyósomtól és beletettem a babakocsiba,hogy majd elaltatom erre ő teljesen fel volt háborodva,hogy kivettem a kezéből(nem mondta de látszott rajta)fogta magát és kiemelte a gyereket a kocsiból,hogy márpedig ő akkor is fogja!Gondolhatjátok úgy elborult az agyam legszivesebben azonnal jöttem volna haza!Na persze a Bertus csak üvöltött tovább mire elvonultam,hogy fejek le neki tejet megetetem és tényleg elaltatom.Le is fejtem a tejet amit drága anyósom kivett a kezemből és őőő etette meg az én gyerekemet!!Persze olyan idiótán adta neki,hogy olyan levegős lett a "Rendszer",hogy akkorát bukizott tőle...!Arról nem is beszélve,hogy akkora puszikat ad a Bertus arcára,hogy majdnem leszakad a gyerek feje tőle!!! Na de én nem szólhatok egy szótse mert így is mindig én vagyok a rossz!Na most jól felhúztam magam!!

Irina drukkolok,hogy ne fájjon a lábad!!!

Minden baba tündéri és kérünk még,még képeket!!!

KépKép
juba

Sziasztok !

Na úgy látom mindenhol az anyósék a mumusok.
Ez nálunk sincs másképp.
De én rafkós vagyok és már az elején tisztáztam a párommal, hogy ez a gyerek az enyém és ha én úgy gondolom, hogy elveszem tőlük akkor az sem érdekel ha ők megsértődnek de én elveszem.
Volt is már belőle durcáskodás mert após fogta a gyereket a gyerek már lilára üvöltötte magát és én mertem szólni, hogy kicsit felkéne állni és sétálni a gyerkkel és akkor abba hagyja. Erre apósnak mi volt a válasza ? HÁT KINE TALÁLJAM, HOGY Ő SÉTÁLGATNI FOG. Nem is telt bele 1 másodperc és a gyereket el is vettem tőle.
Hát én meg úgy gondolom, hogy most a gyerek diktál és nem ő.
Mi most anya és apa rabszolgák vagyunk és kész.
Majd ha már nagyobb a gyerek és érti, hogy most nincs séta akkor ezt megcsinálhatja de addig igen is az van amit a gyerek akar.
Ha meg nem tetszik akkor nem kell a gyereket kézbe venni.

Lányok kérdés :
Picit megint gombás Ádi poója szerintetek a fürdővíz csípheti neki ?
Mert két napja olyan hisztit levág a fürdés közbe, hogy csak lesünk.
Amúgy meg imád pancsizni.

Látszik ünnep van és mindenkinek otthon a párja alig vayunk itt. Na de majd ha már megy minden a régi kerékvágásba csak győzze olvasni az ember annyit írtok.

Én nagyon örülök, hogy rátok találtam.

Egyszer elkezdem újra olvasni a topicot tutti jókat fogok nevetgélni.

Most megyek keresek valami kajót. Szerintem töltött kápit fogok enni friss kenyérkével amit majd mindjárt hozz haza a párom.

Szép napot mindenkinek.

Kép ezek vagyunk mi
20200310173350

Gremese, Juba, köszi, gyűjtöm a Zerőt!

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mamikák!

Juba! Bertus naggggyon édes :lol: a képeken , biztos fejlődési ugrás van nálatok, kitartás!!!

Zsuzsóci! nagyon aranyos a kis családod! Szépek vagytok!

K.Timi! Cuki-muki a kis Ádi, neki is bolgog névnapot utólag :lol: !
Hát próbáld egy kicsit hüvösebbre a vizet, mostanában Noel is úgy szereti, én nem is értem :roll: tuti fáznék benne, de olyan hisztik voltak, míg rájöttem, hogy túl meleg neki a víz :oops:
Aranyosak vagytok a családi fotón :lol:

Anyóstéma: akkor én szerencsésnek mondhatom magam :oops: nagyon odaadó, tapintatos, kedves az Anyósom, és az Apósom is nagyon rendes. A szüleim nekem még dolgoznak, így rájuk nem nagyon számíthatok :cry:

Sterilizálás: Lányok! Ti sterilizáltok még? Én vettem antibakteriális mosogatót, szerintetek nem elég azt használni :roll: ? Mit tudtok? Meddig kell fertőtleníteni?

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, most jöttünk meg Miskolcról.
Nálunk is jól teltek az ünnepek, rengeteg ajándékot kaptak a gyerekek!
Majd még jövök képekkel, csak még fel kell tenni őket.

Nagyon édesek a képek, és örülök, hogy mindenkinél jól sikerült az első közös karácsony az új jövevény(ek)el!

Lógok nektek még egy videóval, most megpróbálom feltenni. Ezt kapta a család karácsonyra. Nagyon nagy sikere volt.
3 részletben tudom feltenni, de az egész egy DVD-n van eredetileg!

http://www.porkolt.com/personal-59081.html
http://www.porkolt.com/personal-59083.html
http://www.porkolt.com/personal-59086.html

Kép
Kép
timi26

A 2. ismerős lehet, de azt is nézzétak végig, mert csak az eleje u.a.

Kép
Kép
timi26

Elnézést, nem részletezek mindenkit külön-külön, nagyon szépek a babák, nagyon jó nézegetni a képeket!

Anyós téma: az én anyósom meg a másik véglet abból a szempontból, hogy eszébe se jut felvenni Zitát, még ha éppen nem érek rá és elkezd sírni, akkor se, szinte könyörögnöm kell azért, hogy ugyan fogja már meg azt a gyereket! Mintha félne, hogy nem tudja rendesen tartani, persze innentől kezdve tényleg tök bátortalanul fogja meg esetlenül, úgyhogy nem is bánom, hogy nem fogdossa. És persze hogy üvölt nála szegénykém! És természetesen utólag meg panaszkodik, hogy oda se adtam neki a gyerket.

MI ötösben karácsonyoztunk, a fiúk már nagyon élvezték, Zita meg jól átaludta az egészet. Ugyanis anyukáméknál voltak napközben, hogy takaríthassak, főzhessek, fát díszíthessek és becsomagolhassam az ajándékokat. Amikor megjöttek, nem lehetett húzni az időt, kabátban berohantak, zene, csillagszóró, tágra nyílt szemek, csomagolás letépése. Zita meg tíz berccel korábban beverte a szunyát, úgyhogy csak jóval később csatlakozott!

K.Timi! Igen, a gombás, piros feneket csípi a meleg víz!

És pár kép rólunk....

Előkészület: mézeskalács készítése a fiúkkal:
Kép Kép

Zita, variációk egy témára:
Kép Kép Kép

Végül: egy kis karácsonyi hancúr anyával, már pizsiben: Kép

KépKépKép
bongyi

Bocs, baromi nagyok lettek a képeim!

KépKépKép
bongyi

Köszi a névnapi (Ádám) kívánságokat utólag is mindenkinek!

Na, megjártam a bőrgyógyászt megint, egyfelől simább ügy volt (csak egy helyre kaptam szurit és a vizsgálat is elmaradt, így az nem fájt, mondjuk már ránézésre látszott a lábamon, hogy ajjaj), másfelől nehezebb (nehezebb volt kiszedni a benőtt részt). Most kezd fájni... Remélem, a legközelebbi terhességemnél nem ez lesz, bár hogy miért gondolom ezt...
Anitja, Nálad mizújs e téren?

Bongyi, hihetetlenül édes csemetéid vannak!

Fertőtlenítés: cumit hébe-hóba (mert nem is nagyon fogadja el), cumisüveget, amiből néha 3-4 kanál teát adok Ádinak (kanállal!), azt kb. kétnaponta. Nem viszem túlzásba.

"Mellesleg" náthás vagyok, remélem, Ádi nem kapja "vissza", ráadásul a család másik fele influenzás, próbáljuk kvázi hermetikusan elszigetelni magunkat egymástól, de ez ugye illúzió...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Szeli enyhén szólva nyűgös volt ma :( , így nem nagyon volt alkalmam ideülni. Meg igazából semmit nem tudtam csinálni egész nap. Anyut áthívtam este, hogy segítsen, aztán egy óra alatt végigfutottam a lakáson (nagyon kupi volt :oops: ).
Pár napja megint nem tud napközben elaludni Szeli. Pedig látom rajta, hogy álmos. Nem tudom, mi lehet a baj. Nyál az jön, de nem látom, hogy duzzadt lenne. Pukik se jönnek, tehát nem is a hasa. Lehet, hogy egyszerűen csak rossz napja volt... :roll:

Nagyon édes minden baba!!! :lol: És tényleg nagyon jók a fotók!!! :lol: :lol:

Hát a karácsony nekünk is gáz volt anyósnál. Nem akartam eredetileg leírni, mert szégyeltem a szitut, de mivel olvasom itt a hasonló sztorikat, rájöttem, hogy nem egyedi a probléma. Azt már írtam, hogy ott volt anyós testvére (aki 30 évig védőnő volt). Na, gondolhatjátok! Gyerek totál letesztelve mit tud már és mit nem. :shock: Igaz, hogy közben sírt, de ez senkit nem zavart. Aztán bedurrant az agyam, le akartam tenni aludni (mivel álmos is volt), de szegénykém úgy fel volt zaklatva, hogy természetesen nem sikerült. :evil: Aztán Apa - mentve a helyzetet - inkább hazahozott minket. Így se ajándékbontás nem volt, se a többi családtaggal (akik mellesleg később érkeztek) nem találkoztunk... :cry:

Apa hozott egy filmet, megnézzük!!! :D
Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

duzzadt lenne... mármint a fogínye

Kép

Kép
regcsiken14

Anyós: mi nagyon jól éreztük magunkat nála. Látszik rajta, hogy tanítónő a folglalkozása, nagyon ért a gyerekekhez. Sokszor én kérek tőle tanácsot, ha gondom van.
Tudja mikor mit lehet csinálni a gyerekkel. És én szívesen veszem ha eteti, pelenkázza, fürdeti, foglalkozik vele. Nekem szerencsém van. Nem úgy mint a saját anyámmal! Az katasztrófa!!!

És akkor a képek!

Kép Anyukámnál csillagszórózás

Kép Hát a pulcsinak nem igazán örült...

Kép Na, ez már jobban tetszik!!!

Kép Ennyire szeret fogat mosni!!!

Kép A gördeszka is nagy kedvenc!

Kép Viktorka kedvence!

Kép Beájulva

Kép Ezt meg kell kóstolni!

Kép Elmélyülten...

Kép A miskolci mama ajándékával (mellesleg apa jobban eljátszott vele)

Kép
Kép
timi26

Motiot
Na mi is megyünk majd vendégségbe az ünnepek közt és asszem kipróbálom a pogidat. Eddig mindegyik fejbetörősre sikerült :lol:
remélem ez nem olyan lesz :)

Regi
Nagyon ügyi voltál
fúú a víz alá merülést is otthon ki kell próbálni? egyedül? hogy csinálod?
Látod, most örülhetsz, mert te ehetsz töltött kápit én meg nem :( van előnye is a nem szoptatásnak :):)

Móni
Nagyon cuki a vigyorgós kép
Így utólag is boldog születésnapot.

Anitja
A hajad vöröses lett akkor? Nagyon szép a fénye :)

Timi
Most olvastam el a Cora-s mented hát nagyon gáz, még szerencse, hogy mi nem járunk ilyen hipermarketbe, főleg nem karácsony előtt....de ezt a pasit
tuti én sem hagytam volna szó nélkül. Legalább ilyenkor lehetnének türelmesebbek az emberek.
remélem pároddal már rendeződtek a dolgok. Azt soha nem értem miért pont ezekben a napokban a legnagyobb a feszültség a készülődés és kapkodás miatt, mikor ez pont a szeretet ünnepe, azt mondják...
szerintem a szeretet sokkal fontosabb mindennél.....

Fordulás a szombati atrakció óta amúgy nekünk sem volt :) de nem baj majd szép lassan, viszont egy kis hajcsikivel megint meg tudtam kacagtatni :)

Dettyk
Hol voltál a hétvégén?? Na igen az atombomba állapotot rendbe szedtük aztán az ajándékok és vacsi elfogyasztása után megint atombomba állapot lett :lol:

Irina
Vagy szárazságra a gyógyszertári olaj is jó, nekünk azt kellett használi. Mikor Lilla újszülött volt foszlányokban jött le a bőre..az segített

Emese
ÁÁá ez csak véletlen volt azóta sem csinálja.

Szia Katicico újra :)

A mákosguba recept szuper :) kár hogy nálunk egyenlőre csak én szeretem a mákos dolgokat.. :)
De lehet, h diósan is meg lehetne csinálni...

Era
Megértelek. Mióta a férejcském itthon van nekem is csak itt ott van kedvem netezni :) végre együtt a család

Jajj csajok itt csak olvasom, hogy ki hány ezer féle kajával készül. Azért remélem most már mindenki pihen, mert a nagy pörgés csak nem tesz jót a tejtermelésnek.
Mindenhol isteni volt a menü :)

Nagyon jók a karácsonyi üdvözlős fotók,már aki olyat tett fel, meg a kaják is :)

Viranka
Nagyon szépek voltatok

Emese, Ancsi
Ti is ti is :)

Regi
Hát ti is :) de szép hó volt :)

Irina
Végre egy közös kép :)

Sense
Wow de csinik voltatok :)

Heni
Ti is nagyon szépek voltatok :)

Juba
Ha ez megnyugtat na képzeld velünk is pont ez van :) pont most akartam írni a csajoknak.

Anita
Szép nagy a család :) és Noel nagyon jól mutat a nagyival.

Timi
Látom jól sikerült az Xmas dinner :)

Ezek a mumus anyósok :lol:

Bongyi
Nagyon elméjülten mézes kalácsoznak a fiúk

Timi26
Na végre egy kivétel, bár akkor nálad anyud a mumus :)
Nagyon szépek voltatok

Nekünk jól telt a karácsony, anyósommal 24.-én, ahogy szerettem volna 25.-én már ment tovább a barátnőjéhez. Talán lassan kezdi nem agyon nyüstölni Lillát és
most már igyekszik cigi után kezet mosni :) piros pont. Persze volt egy két szócsatánk, de felejthető. Még a kajcsit és a sütit is megdicsérte piros pont :)
szval igyekszik egy kicsit más lenni asszem.
Apumékkal meg este ajándék bontás után skype-on beszélgettünk. Lilla rengeteg mindent kapott, majd igyekszem lefényképezni, anyukám készített neki egy csoda
aranyos játszó szőnyeget. :) Majd teszek fényképeket is de most végre családi életet éltünk egy picit :) látom más is :lol:
és jövés menés is volt.
Ja amúgy a menü:pipi leves
füstölt sajtos, aszalt szilvás, bacon szalonnába tekert göngyölt pulykahús alma, hagyma ágyon, krumpli pürével
és bejgli :)

Én karácsonyra azt kaptam Lillustól, h éjszaka 2x ébred megint 1 körül és 4 körül és 4 és 7 közt elégé zaklatottan alszik. Na lényeg az nem igazán sikerül kialudnom magam.
Kicsit zombi anyu vagyok :) és két napja borzasztó üvöltéseket rendez..alig bírjuk megnyugtatni és igazából nem jövünk rá mitől van. Ma kifejezetten rossz napja volt.
Még egy vendégeskedést is kénytelenek voltunk megszakítani, pedig rá nem jellemző, hogy ennyire kiakadjon, de most sok volt neki.

És sajnos rossz hír is van a családba és jól jönne egy kis vudu meg +energia meg minden amit lélekben tudtok küldeni. Apukám ma hívott fel, hogy anyukámnak van egy daganata az agyalapi mirigyén
és meg kell műteni. Hát alig bírtam a bőgést abba hagyni. A rosszban a jó, h nem rossz indulatú ("csak" ciszta) és hogy nem nyitják meg a koponyát csak valahogy orron keresztül műtik meg.
Azt viszont valószínű már jövő héten. Nagyon szorítsatok, h minden ok legyen és hogy én is lenyugodjak, mert szükségem van a tejre is.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, először is mélyen együttérzek Veled, tudom, milyen kétségbeejtő, amikor az ember szüleivel van valami (Apunak a szívéből szedtek ki daganatot pár évvel ezelőtt...). MUSZÁJ pozitívan gondolkodni, a negatívumokat teljesen törölni (ez nem lila köd eregetése, csak szerintem segít, mert különben az embert teljesen maga alá temeti a kétségbeesés). ÉS ITT MINDENKI NEKTEK, ANYUKÁDNAKDRUKKOL EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Regi, itt nyugodtan lehet bárkit szidni! :wink:
Anyóstémához: nekem egy tüneményes anyósom van, a férjem egy az egyben az ő természete (nyugis, konfliktuskerülő, önzetlen). Csak elég beteges szegény, ezért nehéz ügy, mert majd szívesen rábíznám Ádit, de így... például a kezével sem tud rendesen fogni mindenféle izületi nyavalyák miatt... képzelhetitek, annyira sajnálom...
Nyálzás: Regi, szerintem attól még lehet nyűgös a fogától, hogy nem duzzadt az ínye, Ádinak sem az mindig, de ömlik belőle sokszor a nyál és már mindent elkezd rágicsálni (a legújabb favorit a karácsonyra nagyiéktól kapott játszószőnyeg egyik talapzata! ;-).

Timi26: frenetikusak vagytok, olyan jó Titeket nézni! A lányod gyönyörű, de ezt már sokszor elmondtuk (és a haja... csodaszép!). Nem hiszem el, hogy Viktorka ekkora, hihetetlenül nagy baba (írtad, hogy már 74-est hord... mi lesz itt még??? :shock: ).

Gyors helyzetjelentés tőlünk: Ádika újabban 6-7-kor ébred szopizni, aztán vissza sem alszik, amit nehezen viselek, de hát ez van. Végül is kialussza magát. 1,5, max. 2 óránként elálmosodik, akkor a játszószékbe tesszük és elaltatjuk (vagy magától elalszik ott, vagy Apa karaokézik neki -- nem nevetni! tök jól csinálja! :D ).
Gyerekek, a körmöm helye úgy fájt egész éjjel, hogy még. A Rubophen alig hatott, maradtam a jó öreg, rossz hírbe kevert Algopyrinnél, ami nekem eddig mindig bevált, most is. Még nem vettem le a kötést, félek szembesülni a valósággal... :shock:

Kép
Kép
irina

Ez lemaradt, bocsánat: a közös kép témához: általában azért nincs sok közös képünk, mert én fotózom Ádit napközben, Apa szeretne csinálni, de én annyira banyának érzem magam spontán mivoltomban (alapozó és normális ruha nélkül), hogy nem hagyom. Csak ha ki vagyunk rittyentve, az meg elég ritka. De szilveszterkor csinálunk magunkról hármas képet is (még nincs is olyanunk...), fel fogom rakni. ;-)

Kép
Kép
irina

Fleur! Igazából nem merülés, csak hátulról le kell locsolni vő vízzel Szeli arcát, aztán gyorsan felemelni, megölelni. Ha itt van a Mami, akkor együtt vagyok vele a kádban, de általában fürdőruciban csinálom, mert én is tiszta víz leszek! :wink: Eddig nem volt sírás miatta, de persze meglepődik rendesen, meg néha benyeli a vizet. Majd kialakul a reflex, hogy ilyenkor elzárja a légútjait. Tulajdonképpen ezt tanulja majd az úszáson.

Viszont a nagy vizet úgy élvezi, hogy az látnotok kellene!!! :lol: Szabályosan lubickol. Imádja. És olyan ügyesen lebeg a tetején! :D

Ja! Nem tudom, hogy van-e még valaki így, de nekem még mindig fáj a gátsebem, nem is nagyon tudunk rendesen együtt lenni Apával. Tök sz.r!!! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

vő = bő

Kép

Kép
regcsiken14

Mármint ha nincs itt a Mami, akkor nem vagyok a kádban, és úgy vagyok fürdőruciban.

És a lebegést úgy kell érteni, hogy azért a tarkóját tartom neki, de sehol máshol.

:oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Szorítok, hogy minden oké legyen!!!

Közös fotó: Rólunk készült, de olyan fáradtnak érzem magam rajta (mivel az is voltam), hogy nem mutogatom. :? De majd igyekszem összehozni egy JÓ közös képet. Pedig azon a nagytesó is rajta van.
Na, Nektek megmutatom: :wink: (itt még Szeli nincs 1 hónapos)
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

érzem magam = nézek ki... :oops:

Asszem inkább nem írok semmit... :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nem udvarolni akarok, de szerintem ez egy tök jó fotó Rólad (és Rólatok persze...)! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Csodálatos az összes fotó!
ha nembaj nemírok külön mert mindegyik szuper, tündér az összes baba,tesó anya ,apa, nagymami,nagypapi.

Nekünk is jól sikerült a Karácsony.
Lányom élvezi a pihiszéket nem bánom,hogy megvettem nagyon elvan benne sokat játszik a lelogó figurákkal.
Sajna képet még nemtudok mutatni,de bepótolom,vannak már csak még nem sikerült felrakni a gépre.

Kislányom azért megajándékozott engem két dologgal is:
Kivette saját szájából a cumit,és a szájához húzta a lábát.

Fleur!
Megy a sok +++++ anyukádnak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Mi is megjöttünk a busójárásból :D
Nem hiszem, hogy lesz esélyem visszaolvasni, de a képeket mind megnéztem és senkit sem emelek ki, egyszerűen MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ! :D

Fényképeztünk ám, a nagyinál, dédipapinál is, de itthon fedeztem fel, hogy egyetlen közös képet sem csinált a kis családunk magunkról (hármasban) :lol: Ez van... De hál'istennek Lindáról van egy csomagocskás, azt feldobom.

Az én kislányom azzal ajándékozott meg, hogy átfordult hasról hátra, fordítva egyelőre még nem megy, de már most is tapsikoltam, mint egy cirkuszi attrakciónak :P

Kép Kép

Kép
granda

Sziasztok!!!

Fleur, én itthon voltam :lol: , Nagykőrösön. Kecskemét csak 10 km, gyakran vásárolunk ott, sőt, ott is dolgoztam hosszú éveken keresztül.

Karácsony, nagyon sűrűre sikeredett, nem bánom, hogy vége :oops: . 24-én anyuéknál ebédeltünk. A törpe elaludt a csücsüben, de gyanítom, apa még félkómás állapotban kivette, és olyan visítást rendezett, amilyet még nem láttam. Semmi nem volt neki jó, még a cicit sem fogadta el. Ez szerencsére már az ajándékosztás után volt, úgyhogy hazaszáguldottunk, és Panka már az autóban folytatta az alvást.
Amikor kicsit megnyugodott, újra útrakeltünk a nagymamámhoz, ami egy lemondhatatlan program, hiszen évtizedek óta ott gyűlik össze nem kis családunk, és 20 éve hallgatom 82 éves nagymamámtól. hogy menjünk, mert neki ez lesz az utolsó karácsonya... :shock:
Itt már szerencsére nem volt gond, elnézelődött az apja ölében. Este időben pancsi, és a fárasztó nap után 21.30-9.30-ig aludt :oops: :shock: :shock: .
Másnap délelőtt Pilis, újabb idegen arcok és sok ember, bírtuk a gyűrődést, ott is aludtunk. 26-án haza, és újabb nagymamalátogatás (89 éves) a szomszéd faluban...
Én egy darabig a lábamat ki nem teszem itthonról!!!!!! :wink:

Anyós, szerencsére nekem jó anyósom van, és sokkal inkább számíthatok rá, mint saját anyámra, de asszem' ezt már írtam. Mindketten dolgoznak, de anyósom bármikor szabit vesz ki, ha kell, az utolsó fillérjét odaagyja az unokáinak stb. Anyámat ha megkérem, segít ő, de pl. milyen kérdés az egy nőtől, aki felnevelt 4 gyereket, hogy mit csináljon Pankával, ha sír :shock: ?! És mindig végighallgathatom, hogy: hát jó, vigyáz rá, de siessek, mert neki ennyi meg annyi dolga van...hát inkább nem is kérem :evil: .

Gyönyörűek a babák és a mamák is!! Tök jók a családi képek! Keresek én is egy párat.

Kép A nagy iskolásfiú

Kép Apával

Kép

Kép
dettyk

Fleur: olvasó üzemmódból átváltok olvasó és wuduzó üzemmódba!!!!

MIndenkinek sok puszi
Vendég

Sziasztok!!

Mi is megjöttünk..Elkezdtem vissza olvasni,de még nem értem a végére..:D
Nagyon szépek a képek..Mindenkié!!
Én még nem tartok ott,hogy felrakjak egyet is..Még a f.gépen van fent.
Jó kis tortúrákat lehet olvasni,tiszta stressz ez a karácsony!

Meggyógyult a babód Irina?

Nálunk ez volt a 7végén:

Mi pénteken bementünk a régigyerekdokinkhoz(úgyis útba esett),mert mind a két gyereknek eszméletlenül folyott az orra.Kaptunk gyogyot,mert piros volt a torkuk és csúnyán köhécselt Beni.Persze mind a két gyereknek tök egyforma bajuk volt.
Aztán haza sióra.Rendezkedés takarítást stb. ami még vissza volt.Süti sütés kaja egyszóval minden.
Szombaton hulla fáradta estem az ágyban.Tízkor arra keltem,hogy dörömbölnek az ajtón.Na a dédi volt (mikor sión vagyunk a dédivel alszik Beni,mert ott sokáig lehet rosszalkodni,és nem kell korán feküdni)na szóval dédi,hogy lázas Benci 39felett mérte.Na tiszta ideg lettem,még jó vettem nurofent,abból adtam 2,5ml.Dédi beadta neki,én megvártam míg felkelt Domi megetettem 10.30-körül aszem és uzsgyi át a dédihez.
12körül mentem vissza,közben szétfagytam egyik házból át a másikba.De szerencsére lement a láza ettől a kis dózistól is.
Lefeküdtem következő etetésnél megint át megnéztem miújság van-e láz nincs,oké vissza.Reggel 6körül kelt a törpém és úgy döntött nem alszik vissza.Na 8körül kaja és bealudt,addig át Beni nincs láz csak hőemelkedés.Na DE a pláne,hogy én is elkaptam a heptikát és hangom nulla,torkom vörös és fáj mint még soha.Na kész voltam.Mondom?tátogom a páromnak hívja fel a gyerekdokit,hát a 3 hisztimre hívta fel.Arra jutottak ha még egyszer lázas lesz éjszaka vagyis 39 felett kijön hétfőn és szuri.Na fasza.Egész nap mérés du. hol 37-38-39 félóránkét válltozott.Tiszta ideg voltam.Mire a párom felvilágosított,hogy azt mondta a doki,hogy hőingásokkal ne foglalkozunk csak az állandó magasra figyeljünk.OKÉ akkor hűtőfürdők stb.Láz csillapítót nem adtam,mert össze-vissza ingadozott.Csak hűtőfürdő de az jó volt.:)Este semmi láza nem volt már!Hála..:)De attól még meóztam éjszaka,biztos ami biztos.Ja meg mértem Dodiét is,mert meleg volt picit a homloka,de csak hőemelkeédse volt.Na meg egséz nap tiszta nyűgi sírás kézberakás szájba ordítás,ordítás szopi előtt is stb.Nézem a másik alsó foga ínye tiszta kemény és duzzadt,na még jó vettem gélt rá,nem dentinoszot,másikat kaptam ami nem lidokainos,dologélt az jó volt sokszor kenegedtem vele.Na másnap reggelre kibújt a másik fog,de az éjszakámat ne kérdezzétek.2 óránként kelés szopi ordítás kenés szuszi folyt.köv.
Úgyhogy már két foga is kint van Dominiknek.Viszont még mindig ezerrel eszi ami a szájába fér.
Vettem olyan fogmaszirolot amit az ujjunkra kell huzni,kis sörtés és puha,nagyon szereti azzal pucolgatom meg masszirolom az ínyét.Próbáld ki Emese.
Na most ennyi megrendezem a nagyfiam,mert már megint elevenében van..:)
varga tünde

Fleur! Természetesen sokszorozva megy a vudu anyukádnak! Minden rendben lesz!!!!!!

Granda! Linduska nagyon csinos!!!!

Dettyk! Szép a családod, és milyen vidám a kis punk-Panna! :lol:

Irina! Mizu a lábaddal? Meg merted nézni?

Horcsog! Milyen ügyes Ildike! Mi is most fedeztük fel a lábunkat - kis segítséggel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Tünde! Azt a fogmasszírozót lehet, hogy kipróbálom, egyelőre azonban az ujjam remekül beválik. :wink:

Ma voltunk Anyóséknál. A múltkori stresszelés után megbeszéltük Apával, hogy nálam lesz Zsófi, amíg nem aklimatizálódik. Ne kapják fel, mikor megérkezünk, mert általában akkor ébred fel, és hirtelen valaki felkapja, azt sem tudja hol van.
És szerencsére Anyósék is rájöttek, hogy nem kell őt lerohanni, mert annak nincs jó vége.

És meg kell mondjam, nagyszerű délutánunk volt. Zsófi minimálisat bukott, amennyit normál esetben szopi után szokott. Szórakoztattuk is, hagytuk is nézelődni, aludt is, nem cincálta senki, de azért mindenki kezében volt, pelenkázásnál sem sírt. :D Alakul a dolog! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Nálunk esik a hó.
Tegnap Ádám kapott a tesómtól egy szabadidő rucit 3-6 hónapos korig. A felső teljesen jó volt de a gatya kicsi volt a pocijára.
Erre ma vissza mentem kicseréltetni. 6-9 hósra. Ennek jó a gatyája igaz a szára kicsit hosszú de jó és a felső tök ugyan akkora mint a 3-6 hónaposig-nak.
Kép na csini vagyok ?

Képzeljétek anyukámék elválallják törpit szilveszterre így megyünk bulizni apával.
Igaz nem megyünk messzire csak két házzal arréb. Kiváncsi leszek mennyire fog a párom berúgni a gyerek örömére.
Igaz nálunk évforduló lesz mert nekünk törpi pont szilveszterkor fogant.

Istenem mennyire furi 1 évvel ez elött csak álom volt ez a kis manó és most meg ő diktál.

Na megyek én is lefekszem mert életem értelme már lassan egy órája húzza a lóbőrt.

Mindenkinek kellemes éjszakát !
20200310173350

Jaj eszembe jutott amit még írni akartam.
Az interneten találtam jó kép előhívó céget.
A 10*15-ös képet 28 ft-ért csinálják.

www.foto.hu

Vannak még jó dolgaik. Én hűtőmágnest rendeltem még.

És még egy jó dolog azt is ma rendeltem a Postától egyedi bélyeget.

http://www.posta.hu/object.7c4c7359-3f1 ... 78983e.ivy

Azt meg itt tudjátok megnézni és tudtok szerkeszteni is és akkor meglátod milyen lesz a kész bélyeg.

Na mentem is. Jó éjt.
20200310173350

Sziasztok!

Fleur!Nagyon szoritok Anyukádért,biztosan minden rendben lesz!!!!!

Anitja!Köszönkjük a dicséretet :oops: Remélem ez a fejlődési ugrás már nem tart sokáig mert ettől a sok sírástól meg nyüglődéstől teljesen ki vagyok!Mostmár ott tartunk,hogy aludni sem hajlandó nem csak napközbe de este sem!!Az elöbb aludt el és csak cicin!!Eddig simán cumival is eltudott,esküszöm minden napunk egyre rosszabb!!!!!De azért én még reménykedek hátha alakul valamit!

Timi26!Nagyon tetszett a családi videótok,és ez a zenei aláfestés!Nagyon jó hangja van a párodnak!

Irina!Nekem nagyon tetszik a kép amin te is rajta vagy kár,hogy nem látszik jobban az arcod!És már alig várjuk a családi fotókat!!Jobbulást a lábanak!

Tünde!Akkor neked kijutott a jóból!Szegény el tudom képzelni ahogy futkostál egyik háztól a másikig ilyen cidribe.Majdnem leesett az állam amikor olvastam,hogy a kismanódnak már két foga kibújt!

Minden baba csuda édes!! Jó éjszakát!!

KépKép
juba

Második felvonás.

Szóval mire haza jöttünk pénteken addigra beteg lett apa is mama is és a dédi is.Elkapták ezt a jó kis heptikát.Mi mind a négyen köhögünk :?
Ma reggelre meg Domi nem is akart enni,éppen,hogy csak csipeget.Nem értem..
Fogiszopi:
Na meg harap,nem semmi így a szoptatás :shock: olyan mintha tűvel szúrkálnának,mikor harap,sziszegtem is rendesen,meg fogok is mire megtanulja,hogy nem szabad harapni. :roll: .. :)

Megfordulni még nem fordult meg,csak mi is ülni akarunk,de azt nagyon.De ezt meg nem engedem neki,van is mérgelődés miatta. :)

Gyereket kint hagyni a bolt előtt?! SOHA.. A mai világban már olyan emberek vannak,oké van kivétel,de inkább nem köszi!Nem tudom,hogy mondhat ilyen egy nő-anyuka.Jó cukrászdában nem félórákat vagyunk,de egy boltban nem tudsz hamar végezni,addig ki figyel a picire.?Elsem tudom képzelni..

Igen Juba kettő is kibújt.Nem tudom hova ez a nagy sietség. :shock:
Látnád mikor eszünk le sem veszi a szemét a szádról.Meg cuppogtat közben mozgatja a kis száját.. :)

Emese: én azért vettem,hogy pucolni tudjam a kis fogait,de arra is jó ami még nincs kint. :)

Hu nem is tudom mit akartam még írni.. :shock:
varga tünde

Helló, Lányok!

Granda, továbbra is csak azt tudom mondani, hogy gyönyörű, komoly, rendkívül értelmes kislányod van, ez süt a képekről! ;-)

Dettyk, gyönyörű a családod! És a képek olyan klassz lágyítószűrősek! :D

VargaTündi, Gremese
, édesek vagytok, hogy gondoltok ránk!
Tündi, micsoda kálvária! Nálunk is mindenki lebetegedett, szerencsére apukám és a férjem még korábban volt náthás, így ők tudták tartani a frontot.

Ádi gyakorlatilag meggyógyult a náthából, egy-két trutyi azért naponta kijön az orrából, de nagyon jó a hangulata. A BCG-s dolog stagnál, nem nőtt a csomó a hónaljában, de el sem tűnt... várunk, meg megyünk majd 10-én a pulmonológushoz. Hát adja Isten, hogy ne fajuljon el odáig a dolog, mint nálam anno (sebészet).
Amúgy most már csak teljesen hétköznapi problémáink vannak, Ádi napközben csak a játszószékben hajlandó elaludni sírás nélkül, esetleg cicin, ha úgy jön ki a lépés (nem mindig jön ki úgy). Este viszont könnyebb lett a helyzet. Éjjel még mindig ébred, akár elég változón is (tegnap este pl. evett fél9-kor, de már kelt f1-kor, majd utána 7-kor! szóval kelhet f1 és 3 között bármikor, amit nem igazán értek, dehát a baba nem kompjúter).
A lábam: megnéztem, elég gázul fest (tegyek fel képet??!!! akartok borzongani???? ;-)), még mindig eléggé fáj, állni nem nagyon tudok rajta, az ülés/fekvés oké. Tegnap aztán nosztalgiázhattam, mert míg apa Ádival volt a gyerekszobában, addig én náthásan-lábfájósan feküdtem a másik szobában és tévéztem. Eszembe jutott, mennyire szerettem gyerekkoromban náthásnak lenni, mert akkor feküdtem, anyu körülugrált és nézhettem a kedvenc műsoraimat. Hát ez idéződött fel... :lol: Ma már egy fokkal jobb a helyzet mindkét fronton, de aggaszt, hogy Ádi visszanáthásodhat tőlem, és hogy a lábamat a doki szerdán látni akarja (a másikat nem akarta), tehát valami nem oké vele.

Kép
Kép
irina

Ez lemaradt korábbról: nálunk csak azért nem volt zűrös a karácsony, mert
1. mindenki hozzánk jött (Ádi betegeskedése miatt nem mentem volna vele sehova, ezt kerek perec kijelentettem), így anyósomék és a dédi is
2. Anyukám főzött (mint mindig)
3. Ádi imádja a társaságot, vigyorog, ha kell, órákig, legfeljebb bealszik, ha elfáradt (na jó, nagy ritkán nyűgös is, de társaságban visszafogja magát, bezzeg nálam vagy apánál... :lol: ).
Jövőre már más lesz a helyzet persze, többek között főzni is fogok! :wink:

Kép
Kép
irina

Tündi, jól értem, hogy Dominak már 2 foga kint van?! Ez igen!!! 8) Azt olvastam másutt, hogy harapás után rögtön határozottan rá kell szólni a babára, hogy "nem", és így megtanulja, hogy ne harapdálja a cicit. Nem tudom, működik-e ez mindenütt...

Én is félek a harapásoktól (még nincs fogunk), mert Ádi elég cicirángató fajta, és mert emiatt az egyik mellbimbóm most is ki van repedve (kb. 2, 5 hete), és nem gyógyul, mert szoptatok vele (próbálnám én a lefejést, de az úgysem sikerül úgy, mint a szopizás, ill. Ádi nem hajlandó cumisüvegből enni). Fogalmam sincs, hogy fog így beforrni...

Kép
Kép
irina

Tündi! Nem semmi, amit rohangáltál!!! :(
A foggal szopizásról én is azt olvastam, mint amit Irina írt. Rögtön rá kell szólni határozottan, de ne úgy, hogy megijedjen. Egyik barátnőm emiatt hagyta abba a szoptatást, de az már 7-8 hónapos korában volt.

Irina! Jobbulást a lábadnak is és Ádi BCG-jének!!!

K.Timi! Én is agyaltam, hogy el kéne menni szilveszterkor valahova :roll: , de úgy döntöttem, hogy az idén itthon maradok. (Bár tavaly sem voltunk sehol. :( ) Jövőre viszont tuti nem hagyom ki!!! :wink: :lol:
Egyébként adagot emeltem Szelinek: 170 ml víz + tápszer. Pár napja felébredt éjjel is (igaz, elég volt a cumi). Nappal sem aludt annyit, mint máskor. Rájöttem, hogy éhes volt... :?

Most megint durmol! :wink: Képzeljétek, simán meg tudtam főzni a ebédet (nem volt a szokásos stressz, hogy kész legyek), mert Szelike 3/4 órát eljátszott a járókában egy lógó játékkal! :lol: Ez nálunk nagy szó, hogy elvolt egyedül a szobában! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: