Motiot
Na mi is megyünk majd vendégségbe az ünnepek közt és asszem kipróbálom a pogidat. Eddig mindegyik fejbetörősre sikerült
remélem ez nem olyan lesz
Regi
Nagyon ügyi voltál
fúú a víz alá merülést is otthon ki kell próbálni? egyedül? hogy csinálod?
Látod, most örülhetsz, mert te ehetsz töltött kápit én meg nem

van előnye is a nem szoptatásnak

:)
Móni
Nagyon cuki a vigyorgós kép
Így utólag is boldog születésnapot.
Anitja
A hajad vöröses lett akkor? Nagyon szép a fénye
Timi
Most olvastam el a Cora-s mented hát nagyon gáz, még szerencse, hogy mi nem járunk ilyen hipermarketbe, főleg nem karácsony előtt....de ezt a pasit
tuti én sem hagytam volna szó nélkül. Legalább ilyenkor lehetnének türelmesebbek az emberek.
remélem pároddal már rendeződtek a dolgok. Azt soha nem értem miért pont ezekben a napokban a legnagyobb a feszültség a készülődés és kapkodás miatt, mikor ez pont a szeretet ünnepe, azt mondják...
szerintem a szeretet sokkal fontosabb mindennél.....
Fordulás a szombati atrakció óta amúgy nekünk sem volt

de nem baj majd szép lassan, viszont egy kis hajcsikivel megint meg tudtam kacagtatni
Dettyk
Hol voltál a hétvégén?? Na igen az atombomba állapotot rendbe szedtük aztán az ajándékok és vacsi elfogyasztása után megint atombomba állapot lett
Irina
Vagy szárazságra a gyógyszertári olaj is jó, nekünk azt kellett használi. Mikor Lilla újszülött volt foszlányokban jött le a bőre..az segített
Emese
ÁÁá ez csak véletlen volt azóta sem csinálja.
Szia Katicico újra
A mákosguba recept szuper

kár hogy nálunk egyenlőre csak én szeretem a mákos dolgokat..
De lehet, h diósan is meg lehetne csinálni...
Era
Megértelek. Mióta a férejcském itthon van nekem is csak itt ott van kedvem netezni

végre együtt a család
Jajj csajok itt csak olvasom, hogy ki hány ezer féle kajával készül. Azért remélem most már mindenki pihen, mert a nagy pörgés csak nem tesz jót a tejtermelésnek.
Mindenhol isteni volt a menü
Nagyon jók a karácsonyi üdvözlős fotók,már aki olyat tett fel, meg a kaják is
Viranka
Nagyon szépek voltatok
Emese, Ancsi
Ti is ti is
Regi
Hát ti is

de szép hó volt
Irina
Végre egy közös kép
Sense
Wow de csinik voltatok
Heni
Ti is nagyon szépek voltatok
Juba
Ha ez megnyugtat na képzeld velünk is pont ez van

pont most akartam írni a csajoknak.
Anita
Szép nagy a család

és Noel nagyon jól mutat a nagyival.
Timi
Látom jól sikerült az Xmas dinner
Ezek a mumus anyósok
Bongyi
Nagyon elméjülten mézes kalácsoznak a fiúk
Timi26
Na végre egy kivétel, bár akkor nálad anyud a mumus
Nagyon szépek voltatok
Nekünk jól telt a karácsony, anyósommal 24.-én, ahogy szerettem volna 25.-én már ment tovább a barátnőjéhez. Talán lassan kezdi nem agyon nyüstölni Lillát és
most már igyekszik cigi után kezet mosni

piros pont. Persze volt egy két szócsatánk, de felejthető. Még a kajcsit és a sütit is megdicsérte piros pont
szval igyekszik egy kicsit más lenni asszem.
Apumékkal meg este ajándék bontás után skype-on beszélgettünk. Lilla rengeteg mindent kapott, majd igyekszem lefényképezni, anyukám készített neki egy csoda
aranyos játszó szőnyeget.

Majd teszek fényképeket is de most végre családi életet éltünk egy picit

látom más is
és jövés menés is volt.
Ja amúgy a menü:pipi leves
füstölt sajtos, aszalt szilvás, bacon szalonnába tekert göngyölt pulykahús alma, hagyma ágyon, krumpli pürével
és bejgli
Én karácsonyra azt kaptam Lillustól, h éjszaka 2x ébred megint 1 körül és 4 körül és 4 és 7 közt elégé zaklatottan alszik. Na lényeg az nem igazán sikerül kialudnom magam.
Kicsit zombi anyu vagyok

és két napja borzasztó üvöltéseket rendez..alig bírjuk megnyugtatni és igazából nem jövünk rá mitől van. Ma kifejezetten rossz napja volt.
Még egy vendégeskedést is kénytelenek voltunk megszakítani, pedig rá nem jellemző, hogy ennyire kiakadjon, de most sok volt neki.
És sajnos rossz hír is van a családba és jól jönne egy kis vudu meg +energia meg minden amit lélekben tudtok küldeni. Apukám ma hívott fel, hogy anyukámnak van egy daganata az agyalapi mirigyén
és meg kell műteni. Hát alig bírtam a bőgést abba hagyni. A rosszban a jó, h nem rossz indulatú ("csak" ciszta) és hogy nem nyitják meg a koponyát csak valahogy orron keresztül műtik meg.
Azt viszont valószínű már jövő héten. Nagyon szorítsatok, h minden ok legyen és hogy én is lenyugodjak, mert szükségem van a tejre is.