A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Ági de jo a kis vegyes trió gondolom milyen boldogság lehet.

Hanyikám smaccantás már itthon vagytok?

Cseka kiváncsi vagyok mikor bujik ki a mi Danink.

Mindenkit puszilok lányok.

Szurikáta jo lenne ha engem is szuriznál majd egyszer talán. :roll:

Andi
zsembi

Bodzim válaszoltam az emailodra de nem tudom hogy elment e.

Andi
zsembi

Szia Zsembi!

Ha neked is kell adni progit,persze,számíthatsz rám.
És köszi hogy engem kérsz meg.
Puszi Kép
szurikáta56

Sziasztok drága csajocskák!

Bodzusom,végülis sikerült a rókakoma vagy csak az ingerenciáig jutottál :?:

Ági, ezek olyan jó hírek, azonnal írj, ha megtudtad, hogy mi a helyzet a harmadik pöttömmel :o

Tatuskám, örülök, hogy nem lettél beteg, és szurkolok, hogy tudjál kezdeni :shock: Danikával minden rendben volt ma, 20 percig hallgattuk a szivecskéjét, gyönyörű egyenletes volt a szívverése. A szülésznő meglökdöste a pocimat, hogy kicsit élénkebb legyen a csöppecske, erre a férjecském elég csúnyán nézett rá... :shock: Szal végül azt mondta, - mármint a szülésznő - hogy nem nagyon hiszi, hogy ez a babuci mostanában ki fog jönni... :wink:Nagyon jól érzi magát a pociban egyelőre :lol:

Édes Zsembikém, nagyon sokszor ölellek Téged is, örülök, hogy jelentkeztél. :lol:

Kép
cseka

Jaj és persze Hanyatka, édes, kedves pörgös csajszika, Neked is sok puszit küldünk Danival együtt :wink:

Kép
cseka

Jaj, CSAJOK!!!!!!!!
Áginak nagy híre van!!!!!!!!!!
Nemsokára hazaér!!!!! és ír!!!!!!
:lol::lol::lol::lol:
Jöhettek hozzám jósoltatni!!!!!:lol::lol::lol:

Szurikátánk!
Te már a DRK kisajátított szurizója vagy mostantól!!!!!!!:D:D:D

Csekám!!!!
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Ez a beszéd Zsembikém!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Nézem a mail!!!:-)

Kép
bodza2005

Bodzi!

Csak nem bejött amit mondtál :?:
szurikáta56

Bodzikám! nyomj egy jóslatot nekem légyszi!!!
baboca03

DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Embrike korukban megmondtam!!!!!!:D:D:D

Csekám!
Nem jött a róka, csak egy kis ihlet jön néha... :oops: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Most lelépünk szüleimhez, ahol nincs net, és haza sem jövünk jan. 2-ig, úgyhogy minden babavárónak babás új évet kívánok!
még a végén kedvet kapok és újra babaprojekt lesz ....
baboca03

Szia Babóca!!!!!!:D:D:D
Milyen területen kéred drága? :lol:

Kép
bodza2005

Hajrá Babóca!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Jó utat Nektek!!!!!!!!!!!!
Gyere majd!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

lesz e- még gyerekünk 2008-ban vagy hagyjuk a csudába és elégedjünk meg azzal aki van...
baboca03

Ez a félmondat félkérdésként Bodzinak ment, ...
És Ágikám mi van már fiúuralom lesz vagy lány?
Zel gondolok Rád!
Nóczi , de jó, hogy le tudod magad kötni..., csak így tovább!
baboca03

Igen, vágjatok bele Babóca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a DRK éve lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éljen 2008.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem mondom meg, bibibííííííííí, de ha nem bírod ki, nézd meg, mit jósoltam Neki szeptemberben!!! :lol::lol:

Kép
bodza2005

Angyal!
Megverlek, ha nem jösssz!!!!!:lol::lol:

Kép
bodza2005

Bodzus, 9 körül leszel Skype-on?

Katócka nagyon eltűnőben vagy, pihized az evészetet?

bea
öreganyu

Anyusom!
Nem tudok most Skype sajna, de holnap igen!!!!!
Ha jó Neked is!!!???

Angyal azt írta, jön nemsokára a hírekkel, már tűkön ülök... :oops: :D

Kép
bodza2005

Ok. Akkor holnap próbálkozom!Pusz

bea
öreganyu

Kedves Fiatalok!

Dévai Mester mindenkinek csinál gyereket, csak idő kérdése (nekünk is ezt mondták, mielőtt meglátogattuk)! És lőn...

Kép

14 hónaposak a csajok, okosak, nagy arcok... és a legmodernebb technikával készültek.. :D

BUÉK!
nyuszipityu

JAJ, DE ÉDESEK!!!!!!!!!!!!
Köszi a képeket a többiek nevében is!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot Velük továbbra is!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Hello Lányok!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt vagyok,de ezer telefont el kellett intéznem,és nem olyan
régen értünk haza...
Szóval :lol: .....Voltunk :lol: .....
Na jó nem huzlak Benneteket!

3 db petezsákot látott a Doktor bácsi,és az egyik nagyobban
egy 4mm -es embriót talált szivmüködéssel :) :) !!!!!!
A középső még elindulhat szerinte,a kisebbik már nem valószinű.....
Tehát egy erős legény van a gáton!!!!!!! :lol: :lol: Tuti hogy fiú,
olyan gyönyörű !!!!!!

Na ,mit szóltok????

Nagyon boldogok vagyunk,szinte részegitő ez az érzés!!!
Millió puszi,és Mindenkinek ezer köszönet a sok szoritásért,
SZUPEREK vagytok!!!!!!!!!
angyal73

GRATULÁLOK!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Aranyos kis Druszám!
Szívből örülök és gratulálok Nektek!!!!!!!!!!
Vigyázz nagyon Magatokra!!!!!!!!!!
Válaszoltam a privikre!!;-)
Már nagyon vártam a részleteket!!!:D:D
Iron doki örült???:D

Kép
bodza2005

Coelho: A szeretet és kedvesség nem hiábavaló és mindenki azt kapja vissza, amit ad...

Jó éjt drága DRK! ;-) :-)

Kép
bodza2005

Lyó reggelt Csajocskák!

Az év legszebb csillagászati képei

http://hirek.csillagaszat.hu/egyeb_tema ... -2007.html

Kép
bodza2005

Sziasztok! Megvan a végső felállás!

Ja és kijelenthetem BODZA EGY BOSZORKÁNY!

Szóval A baba: Kép

B és C baba : Kép

És a két krapek a gyomrom környékén leledzik, úgyhogy ők izélgetik legtöbbet anyát, és nem hagyják, hogy hízzon a sok kajától! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Angyal - Gratulálok, nagyon ránkfér már ez a sok jó hír!! gyere majd a részletekkel!!

Ági - nagyon jó kis csapat-felállás!!!! jó dolga lesz a kiscsajnak!!! a fiúk meg vigyáznak az alakodra! :wink:

Bodza, Tatu - ti mikor mentek 2-án?
szépem

Sziasztok.

Szurikáta köszönöm előre is. Most is kaptam progit de sajnos nem használt.

Ági de jo kis felálás a méretüket lehet tudni?

Cseka mostmár tuti januári lessz a kis Dani.

Angyal gratulálok mégegyszer.

Andi
zsembi

Ágikám!
De jó ezt látni!!!!!!!! Tuti nyerő felállás!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Fú, úgy örülök!!!!
Istenem, de gyönyörű fotóid lehetnek!!!
Majd muti meg, amiket nem láttunk!!!!!:D:D
Boszid

Zsembibaba!
Igen, kaptál, de nem Szurikátától, így most rendben lesz minden, ha Ő adja!!! Látod, Csibi hozott szép fejlett embrikéket, nagy esélyeseket, de még hiányzott a másik kabala, a Szuri!!;-)
A lelked addigra rendben lesz (kinenene) és a többi is, ígérem a csajok nevében is!!! Szóval készülj Zsembigyerek!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Bodzid

SzépM!
Ugye, jó indulás ez így és le sem áll a Csapat!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Reggel valamikor. TE?:-)
Smacccccccccccccc

Nagyon szép 7végét Nektek Csajócák!!!!!!!!!!
Hiányoztok!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!!!!

Agi!Ez szuper...2 tökös és egy nunis :lol: :lol: :lol: Akkor már lehet vásárolgatni a baba cuccokat...jaj de jóóó.

Angyal!Hatalmas Gratula!!!!Drukkolunk,hogy legközelebb 2 szivhangot halljon Apánk!

Bodzijja Hanyinak,te kis boszi,nekem is megjósolhatnád már a babót!

Zsembi!smaccantás,majd csak 2án megyünk haza.

Cseka! Mondtam én,hogy Danika olyan jól érzi magát anya pocijában,hogy nem siet kifele :lol:

Hatalmas ölelés,sok puszi.Nagyon hiányoztok!!!!
hanyatka

Te is hiányzol Hanyikánk!!!!!:-)
Szép lehet ott!!!!!!
Csinálj fotókat!!!

Yamica!
;-)
Cuppppppppppp :-)

Kép
bodza2005

Olyan gyorsan repül az idő... Ugye?
Nemrég lett Kismama Ágica és már itt tartunk!!! :oops: :D :D

Kép
bodza2005

Angyal GRATULÁLOOOOOK :D:D:D:D JUHUUU!!!!!

Bodzi le vagyok nyűgözve a képességeidtől, bár eddig is tisztában voltam velük ;) ;)

Csajocskák naaagy puszi Nektek!!! :)
Már alig várom az újabb talit! :D

nyuszipityu - köszi :P nagyon -nagyon jól néznek ki a kis szőkék :D
yamita

Yamiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!:lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Nem volt netünk..... Megint szereltek valamit a faluban. Azt hittem, megőőőőőőrülök.

Ági! Jó kis csapat! Mi van a pocidban? fitnesz tábor???? Üzenem a kis pöcsösöknek, hogy ne izélgessék anya gyomriját, mert az neki rossz! Simizd meg őket a nevemben! Kééééérlek!

Angyal! Húúúú, de jó hír! és már szívecske is dobog! Mégegyszer gratulálunk! ( férjem is)

Bodzám! Mindjárt másodika! És neked is dobogni fog legaláb egy szívecske!!! És annak is annyira örülök!!!!!

Köszönöm a vígasztalást, drágák vagytok. Nagy szükségem van rátok....

No és akkor egy kicsit sztorizok....
Az úgy volt, hogy férjem egyik cipője pórul járt.. Egér útjába akadt. A cipőfűző meg eltűnt. Aggódtunk, nehogy baja legyen. Na persze okkal. A kutya annyira szarul lett egyik estére, hogy fájdalmában a radiátor csövét rágta. Kapott 6 szurit, és két nappal később kijött belőle minden. Cipőfűző, melyre teljes hosszában rátekeredve vezeték, valami rongyszőnyeg darab, slag, nylon meg még egyéb felismerhetetlen dolgok voltak..... Már jól van. De karácsonykor megint eltűnt egy cipőfűző.....

Más. 27-én elmentünk a János-ba egy Uh-ra, nehogy valami izééé legyen. Meg hát tudjátok. Alig van jobb dolog, mint mensikor egy UH. Szóval laza két óra várakozás után, egy nagyon jó fej doki úúúúúgy megijesztett, hogy azt hittem, összecsinálom magam. vagyis néz uh-val, és közben mondja, hogy azért a biztonság kedvéért nem ártana egy béta hcg, mert ugyan nem lát se méhen belül, se kívül terhességre utalót, de a vérzésem kevés, a nyh meg túl vastag, nehogy elbújjon mégis méhen kívül.... na kaptam is szívemhez, bugyimhoz. Mondtam is, nem elég a bajom, hogy ez van, még jöhet rosszabb??? Így mivel a labor már nem fogadott, másnap, vagyis tegnap mehettünk vissza. Este sikerült annyira begörcsölnöm, hogy páromat kértem, fektessen a radiátor alá, hadd rágjam, hátha jobb lesz. Bár Egérnek sem használt, de hát próba cseresznye. Erre drágám összecsomagolt, bevitt ügyeletre. Ott néztek rendesen, majd amikor elmondtuk, mi van-volt, mindjárt másabb lett a hozzáállás. Aztán az ügyeletes doki adott egy fájdalomcsillit, de görcsoldót nem mert, nehogy nagyon elkezdjek utána vérezni, mert akkor elvérzek.... Na arra a napra ennyi elég is lett, lementem félkörívbe, majd kértem egy ásót, hogy elásom magam, de csak derékig, hogy azért a virágokat tudjam körülöttem gondozni. Aztán hazaértünk, és addigra hatott a szuri, majd zuhanyzás közben kijött belőlem két nagy ronda valami egészben, bocsika, és a pocim úgy megkönnyebbült hogy minden görcs, fájás elmúlt. Azóta sem jött vissza. na másnap hajnalban irány Pest. Éhgyomorra. Nekem az valami hihetelen kínzás... Elvették véremet. Délután mehettünk az eredményért. nem mondom, hogy nem izgultunk. A zabszem-próbán nem mentünk volna át. Gondoltuk, reméltük, hogy negatív lesz, de azért legbelül ott volt a félsz. Na végre meglettaz eredmény, ami negatív. Hihetelen, mi, hogy van amikor egy negatív hcg eredményért imádkozik az ember....

Kezd rend lenni a fejemben is... Amint lehet, megyünk tovább!!!!! Tudtátok úgyis, hogy nem adjuk fel, csak néha én hisztis p.csa vagyok! ( bocsika)

Smaccanatok!!!!! Olyan jó, hogy vagytok!!!!!
zel

Zelecske!
De jó, hogy végre jöttél!!!
Elképesztő történetekkel, az igaz, de végül minden jóra fordult... :oops:
Olyan édes vagy!!! Tudom, hogy mindenkinek szívből örülsz!!!:D
Így legyen, ahogy mondod!!!!!!!! :oops:
Egérrel történtek mindezek??? Durva!!!!!! :roll: Kis bolond!!! :oops:
Édes ZelM! Nagyon nehéz dolgokon mentetek keresztül!!! Nagyon jó, hogy vége a megpróbáltatásoknak!!! Még jó, hogy bementetek a Jánosba!!! Ki volt az a doki? A labor a Nyírőben volt? Tudom, a vénáid...
Az ügyelet hol volt??? Ez az ásós sztori ilyen szemléletesen, jaj, nem vagy semmi! :lol: .
EZ A BESZÉD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adok csíkos kabalát a kutyi mellé, hogy most teljes legyen a siker!!!!!!!!!! ;-) Jó???
Csak hisztizz nyugodtan, ez a minyimum!!!:-)
Mikor mész Apánkhoz???
Smacccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Kép
bodza2005

SzépM, Plümi, Bodz, Tatus, Andi és ki megy még 2-án????

Kép
bodza2005

BodziM!
Minden a Jánosban volt. A doki nevére nem emlékszem, de fiatal volt, és nagyon jókat derültünk, amíg felvette az adataimat, meg mindent megbeszéltünk uh közben is, mert a vizsgáló végében is van monitor. láttam mindent végig. mondtam is, hogy már vérprofi vagyok, jót nevetett rajta.
Oda kellett vérvételre is menni. Semmi baj ám a vénáimmal, csak akkor épp nem volt a jobbkezemben egy csepp vér sem!!!! :lol: itt pedig egy néni vette le, olyan nagymami forma. Fogta, simogatta a kezemet, mert pár szót beszélt egy másik nővel. Olyan aranyos mozdulat volt, hogy észre se vettem, amikor megbökött....
Már kihisztiztem magam. maximumon. Mondom, már kezdek helyreállni....
Nem tom, mikor megyek apánkhoz. majd másodika körül felhívom és kérek egy időpontot. Mert másodikára poz. teszt esetén vagyok berendelve. Így talán nem kell lóhalálában ugye? meg hát meg is nézett már doki, nincs semmi baj. de igyekszem minél hamarabb, hogy a februári keretbe beférjek! vagy mennem kéne bejelentkezés nélkül másodikán? Olyan bizonytalan vagyok.. vagy mégsem?
cuuuuppppppp!!!!!!!!!!!
zel

Bodzikám!
Nemsoká indulok! :lol: :lol: :lol: Kép
szurikáta56

ZelM! :lol:
Nem, akkor csak telefonálj, Te kis Te!!!:D:D:D
De jó, hogy ilyen rendesek voltak!!!:D

Készítem Szurrrikátám!:lol:

Kép
bodza2005

Bodzim tényleg a próféta szóljon belöled és köszönök mindent a lányoknak is .

Zelecske nem semmi min mentél keresztül de mostmár minden rendben és csucs hogy ezt is hogy adod elő milyen humorossan.
Szuper egy csaj vagy.
Örülök hogy a kis lüke egér is jól van.

Andi
zsembi

Bodzi mi az a (kinenene)?

Andi
zsembi

Igaz, Zsembike?
Én is csípem az előadásmódot, még Szurikátával is felelvenítettük, ahogy Zel ás és virágokat gondoz...:lol:
Kineziológus néni, kine néni, kinenene :lol: .
Naon vicces vagyok, mi? :oops:

Kép
bodza2005

Zelecske:
sajnálom, h miken kellett keresztülmenned, de tudod ebből előbb-utóbb baba lesz, dehogy vagy hüle p.csa, csak próbára tesz az élet alaposan :cry: de erősek vagyunk és folytatjuk!!!! Örülök, h jobb a kedved és előre nézel, sztem ráérsz ha 2.-án telefonálsz. Egérnek nagy dögönyözést küldök, a rosszcsont :lol: :lol:

Ági: ez aztán a szuper csapat :lol: :lol:

Bodza: jósolhatnál nekem is, főleg időbelileg-:)) Rókakoma? Szagok? egyéb?

Angyal: gratula Nektek is, húha lehet, h ikrek lesznek?

Nyuszipityu: édesek a kis szőkék :D :D

Cseka: na Dani már tutti 2008-as bébi lesz, szép nagy baba lesz, ha ilyen sokáig benn melegszik-:))

Hanyatka: mekkora hó van, ahol vagytok? és milyen hideg?

Szépem: valszeg este megyek 2.-án, mivel hála a citromnak, Duphastonnak és Bodza szuggerálásának még nincs mensi, tehát legrosszabb esetben is a 4. napon leszek még szerdán, reggel telcsizek.

Zsembike: most nem mostál ki semmit....kis távirányító ...ilyesmi?

Yamita: vizsgák foly. köv. jan-ban?

Cupppppp a többieknek is

Anikó
tatulány

Ez szupi Tatus!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Sziasztok Drága DRK Lányok!!!!!

Jajj, olyan sokáig nem jöttem...jól elutaztunk, aztán tegnap még elmentünk a barátainkhoz, ott is aludtunk, most kerültem csak gép elé....és olvastam gyorsan vissza..

Zelecske!
Annyit de annyit gondoltam Rád, és nagyon-nagyon bíztam, nagyon sajnálom! :cry: De szerencsére már látom, hogy jobb a kedved, mondjuk nem is volt kétséges, hogy talpra állsz, magam elé képzeltelek, mikor egyszer találkoztunk Apánknál, olyan erőt adtál nekem szurizás ügyben... :D Biztos voltam benne, hogy tovább fogod lendíteni magad.

Angyal!
Jajj, Szenteste reggelén úgy gondoltam Rád, de látom, már hamarabb volt a tesztelés...GRATULÁLOOOOOOOK!!! Annyira jó, hogy már szívhang is volt, mesés, csodás!!! Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!

Bodzikám Drága!
Émelygetgetős Anyucika!Jajj, jó olvasni mindent Rólatok, süt a boldogság, így van ez rendjén! Igaz az idézet nagyon, amit írtál, Te annyi-annyi szeretetet adtál itt nekünk, hogy kellett már, hogy a Babácska(kák) érezze/érezzék, hogy Neked meg az Ő szeretetük, ami nagyon-nagyon hiányzik!!!

Ági boszija!!! :D Szédületes vagy! :D Én bízom benne, hogy nálam már megérezted, hol a bibi és meg is kaptam a gyógyírt rá! :D Rázogatom ám rendszeresen!!! :D És Andi Moflijával együtt vigyáznak rám! :D :D :D

Andibaba!
Pusszancs Neked és a Kis Férjecskédnek nagy-nagy Gyógypuszi!

Hanyikám!
Örültek a szülők a narancslekinek? Megkóstoltátok Ti is? Milyen lett? :D Jó pihit még Nektek!

Yamica!
Nagy gratula a szuper vizsgázáshoz, remélem már nagyon a vége felé vagy!

Csekácska!
Izgalommal vagyok nagyon, de a Férjem megosztotta velem elméletét, mely szerint a gyerekek ma mindig tovább maradnak bent, mint gondoljuk, mert szerinte vagy a számítási technika hibás (a mi környezetünkben eddig mindenki kb. 2 héttel túlhordta a Babáját), vagy a gyerkőcök érzik, hogy addig a legjobb nekik, amíg Mami pocijában vannak..
Nagy-nagy puszi Neked és Danibabának is!!

SzépM!
Régen voltam a Pluszban... :D Majd januárban koordinálhatunk!

Ágiiiiiii!!!!
Jajj, csudajó, hogy lesz Fiatok és Lányotok, a két fiú majd jól vigyáz a gyönyörű Leánykára, akiért omlani fognak a srácok! :D

Mindenkinek nagy-nagy ölelés Lányok, ha nem szóltam mindenkihez, ne haragudjatok! :oops:

Hazaért a Férjuram, adok neki kajcsikát, de legkésőbb holnap mindenképpen jövök!

Smacccccc!
szederinda04

Epertesócskám!
De jó, hogy újra itt vagy!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Kép
bodza2005

Szép estét mindenkinek!
Jól eltűntem én is, de hát a karácsony az karácsony, na meg WC felújítási project is van nálunk, úgyhogy zajlik az élet.
Zel, nagyon sajnálom. Igazán.

Ági, hatalmas gratula!
Angyal! Örülök, hogy dobogott a kis szivecske!

Velem semmi különös nem történik mostanság.

Puszik mindenkinek!!!
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: