Sziasztok Drága DRK Lányok!!!!!
Jajj, olyan sokáig nem jöttem...jól elutaztunk, aztán tegnap még elmentünk a barátainkhoz, ott is aludtunk, most kerültem csak gép elé....és olvastam gyorsan vissza..
Zelecske!
Annyit de annyit gondoltam Rád, és nagyon-nagyon bíztam, nagyon sajnálom!

De szerencsére már látom, hogy jobb a kedved, mondjuk nem is volt kétséges, hogy talpra állsz, magam elé képzeltelek, mikor egyszer találkoztunk Apánknál, olyan erőt adtál nekem szurizás ügyben...

Biztos voltam benne, hogy tovább fogod lendíteni magad.
Angyal!
Jajj, Szenteste reggelén úgy gondoltam Rád, de látom, már hamarabb volt a tesztelés...GRATULÁLOOOOOOOK!!! Annyira jó, hogy már szívhang is volt, mesés, csodás!!! Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!
Bodzikám Drága!
Émelygetgetős Anyucika!Jajj, jó olvasni mindent Rólatok, süt a boldogság, így van ez rendjén! Igaz az idézet nagyon, amit írtál, Te annyi-annyi szeretetet adtál itt nekünk, hogy kellett már, hogy a Babácska(kák) érezze/érezzék, hogy Neked meg az Ő szeretetük, ami nagyon-nagyon hiányzik!!!
Ági boszija!!!

Szédületes vagy!

Én bízom benne, hogy nálam már megérezted, hol a bibi és meg is kaptam a gyógyírt rá!

Rázogatom ám rendszeresen!!!

És Andi Moflijával együtt vigyáznak rám!
Andibaba!
Pusszancs Neked és a Kis Férjecskédnek nagy-nagy Gyógypuszi!
Hanyikám!
Örültek a szülők a narancslekinek? Megkóstoltátok Ti is? Milyen lett?

Jó pihit még Nektek!
Yamica!
Nagy gratula a szuper vizsgázáshoz, remélem már nagyon a vége felé vagy!
Csekácska!
Izgalommal vagyok nagyon, de a Férjem megosztotta velem elméletét, mely szerint a gyerekek ma mindig tovább maradnak bent, mint gondoljuk, mert szerinte vagy a számítási technika hibás (a mi környezetünkben eddig mindenki kb. 2 héttel túlhordta a Babáját), vagy a gyerkőcök érzik, hogy addig a legjobb nekik, amíg Mami pocijában vannak..
Nagy-nagy puszi Neked és Danibabának is!!
SzépM!
Régen voltam a Pluszban...

Majd januárban koordinálhatunk!
Ágiiiiiii!!!!
Jajj, csudajó, hogy lesz Fiatok és Lányotok, a két fiú majd jól vigyáz a gyönyörű Leánykára, akiért omlani fognak a srácok!
Mindenkinek nagy-nagy ölelés Lányok, ha nem szóltam mindenkihez, ne haragudjatok!
Hazaért a Férjuram, adok neki kajcsikát, de legkésőbb holnap mindenképpen jövök!
Smacccccc!