Sziasztok!
Blogok

és
Indiék élménye gyönyörű, és gratula a kis újdonsült kereszténynek!
Nuk, te pedig ne foglalkozz ezekkel a primitív hozzászólókkal (bocsánat a szóért, de nézzétek meg pl. a helyesírást a stílus mellett...) Most, hgy benéztem, már 40 hsz van! Én inkább már nem szaporítom... De azt mindenképp leírnám,h a sokat szidott pelyheknek van tápértéke (pont ezért keverek én is ilyet Bnek a gyümölcsökhöz, mert nem vmi nagy a súlya, jön az 1 éves stástus, hadd hízzon az a gyerek

), és igen sok értékes anyagot tartalmaznak. Na meg a lényeg, amit innen mindenki leírt, hogy 1 éves korig a fő táplálék az anytej, vagy az aazt pótló tápi. Szal, hülyeségeket ír a csaj, nem kell vele foglalkozni. AZ meg már külön történet, hogy milyen stílusban, ráadásul kéretlenül...
Ettől függetlenül, sztem nyugodtan tehetsz eg ykis csirke vagy pulykahúst Réka pépjébe, a fehérje miatt, B már túrót és sajtot is kap, kb 8-9 hós kora óta. Majd akkor, ha úg yérzed,h itt az ideje. A tápiból kap elég fehérjét sztem. (Pont a fehérje m iatt adott tápit a barátnőm gyerekének a doki 1 éves kora körül, pedig akkor már eszegetett mindenfélét a kisfiú. Valszeg több fehérje van a tápiban, mint heti éhány kiskanál húspépben.)
Zsigával meg semmi baj, nekünk nincs kutyánk , csak a nagyszülőknél, de azokat tapizzák a gyerekek kicsi koruk óta. egészséges, tisztán tartott állatok. Kaja előtt úgyis kezet mosunk (bár addig szájukba veszik kezüket soxor, de annyi meg kell az immunrendszernek, nem?)
Jöhet a gyivi...
Kajacirkusz nálunk is volt tegnap: Nagyanyóséknál voltunk, ebédnél Bnek barack-túró-RIZSPÉP!! keveréket adtam, és a végén elmajszolt még egy répát is a levesből (és nem akartam neki húst adni, mert nagyon zsíros volt a leves, mindenféle hús volt belefőzve, itthon ált 1 csirkemellből csinálom csak a light-levest). Anyós előbb végzett, átvette Bt, amíg én ettem. Kérdezte,h adhat-e neki főtt húst, pont az volt az asztalon, B meg nyúlt érte (mindenért nyúl). Mondtam,h ne, mert evett már. Következő pill.: ANyós rám vigyorog, és nyomja a gyerek szájába a húst. Ok, B annyira kérte, adjon neki pár falatot. Délután Anyós Pnek mandarint vitt be, és kérdi,h Bnek adhat-e. Mondtam,h ne, 5 perce szopott (igen, mindjárt 1 éves, és szopi volt az uzsi!), és annyi mindent evett ma már. Anyós még el is ismételte Nagyanyósnak,h nem ad neki, mert annyi mindent evett ma már. 10 perc múlva B hányt egyet, és mi volt benne? Na, mi? Persze,h mandarin... Mondtam Apjuknak, mondja meg az Annnyának,h B kihányta a mandartint. Aztán elszámoltam 10ig,m és nem ugattam, mert 1.Karácsony van, 2.úgyis mindegy... Inkább pakoltunk és haza jöttünk.