A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bocsi, a Tiger nevezetű némber én voltam, s csak most jöttem rá, hogy nem a Bnetes nevemet írta be a gép, mert van
Tiger néven blogom. Ettől függetlenül vállalom a véleményemet, remélem nem voltam sértő Rékabéka számára.

(+ vegyétek hozzá, hogy elkezdtem római jogot tanulni, s az idegrendszerem kikészült, mert 11-től tanultam s összesen 5 tételt tudtam úgy ahogy! ://////////)
ancsipancsi

Ancsi, bár álnéven írtál, nem is a te kommenteden akadtam ki :)

Neet, Te meddig vagy szüneten? befér esetleg még egy Camponás tali? hmm? :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
én 3án kezdek. Másodika esetleg játékos lehet, hm? :)
neet
neet

Okés! benne vagyok! :D :D :D :D
még ki jön?

votiv 8)
votiv

Votiv,
mondjuk , hogy mi álnév és mi nem :D...
nekünk mond vmit a Votiv név, meg az Ancsipancsi név, de XY esetében a "névtelen" ugyanannyit, mint kispista jóska. a lényeg a tartalomban van.

különben szerintem Réka marha jól nézett ki a csirkelábbal a kezében, Lencsémnek is kéne már kínálnom ilyesmit, folyton csak a husi javát csipedem le neki a csontról, mintha csecsemő lenne.
ancsipancsi

tegnap azt írtam Nukadának, hogy nehogy legközelebb sörösüveggel fényképezzék a gyereket, mert valaki képes és rájuk küldi a gyivit. Egyre komolyabban így érzem, ha azért lebasszák olyanok, akik nem is ismerik, hogy csirkecsont van Réka kezében, meg hogy odaengedik a kutyát a gyerekhez...

votiv 8)
votiv

Zsanci :) MA 20.30-kor feltétlenül látogasss el a Duna TV-re :wink:

Votivia :) Jobban vagy?

Westendbe én se tudok bemenni, úgy érzem már a bejáratnál, hgoy mindjárt az egész épület széplassan rámrogy, de előtte még kipréseli belőlem a levegőt. Érthetetlen, hgoy képes a rengeteg ember ott órákat eltölteni.

Szivesen jövünk egy kicsit Camponázni mi is :)
indianyo

Sziasztok :)
Nuk, én is elolvastam, és :? Mindenki maga dönti el, hogy neveli a Gyermekét. és Te igenis JÓL csinálod!!! A Ti helyzetetekben nem is lehetne jobban!!! :)

Szrek,
autó.... :( Meg :) hogy kész van..... De én is azonos véleménnyel vagyok... Nőjjön be a mocsoknak!!! Én a s.gglukára voksolok :D

Camponás tali nekünk is jó lenne :)

Ja Indike!!!
olvastam a blogodat és gyönyörűűűűű napotok volt!!! :D Nagyon örülök ennek!!! :D :D :D

Most megyek, sír a Levus :?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Na, én sose olvasok blogot, de ebbe most belenéztem. A 3 gyerekes anyuka nagyonokos.. és csirkecsontos kép poén, és nekem van sörös is, kell? :lol:
neet
neet

Másfél évesen a gyerekek már tudják, mi a jó. :lol:

Kép

neet
neet

Ez a blog-dolog marhára vicces, de most komolyan!
Kedves BARÁTAIM, köstönöm, hogy megvédtek (meg a kutyánkat), az olyanoktól, akik nem ismernek! :lol: :lol: :lol:

Ancsi:
A Te hsz-edben semmi sértő nem volt, szépen, okosan, kultúráltam megfogalmaztad a véleményed, sztem ez így helyes :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Votiv,
de van ám sörösüveges kép is!:D (legalábbis úgy emléxem)
na meg kinek a pap, kinek a papné. nekem sík mindegy, hogy vki kutyát tart-e, vagy nem, vagy hason csúszó gyereket homokkal eteti-e vagy nem, és hogy tápot v. tejet ad-e neki; csak engem senki ne kényszerítsen se egyikre, se másikra. pl. nagymutter folyton azt hangsúlyozza, hogy a gyereknek kell a kosz, próbálná Lencsét kondicionálni. én meg ettől félősebb vagyok, anno nem engedtem, hogy a homokozóban fetrengjen, amíg nem tudott legalább térdelni.

btw tegnap szegénykémnek megint fájt a kakilás. ugyebár a sok hülye csoki, amit a vendégsereg töm bele. és hát egész nap sokszor volt ingere, ráült a vécére, de nem akart kakilni, mondván fáj. én meg azt hazudtam, hogy bekenem a popiját és felnyomtam egy pici glicerines kúpot. volt nagy üvöltés, sírás, rívás, meg hogy anya miért nyúlt a "puncijába" Henitének :), de kb. 3 perc alatt olyan szépen kijött a felgyülemlett trágya, hogy jó volt nézni. mivel most először adtam neki ilyen kúpot, s nem igen szeretnék máskor, így most szigorúan eltiltottam a csokizabálástól.
ma reggel már úgy adta elő a sztorit a macskájával, hogy anya szurit adott a puncijába :D. úgyhogy rám is küldhetik a gyivit.

Neet,
a hasam eddig nem annyira nőtt, csak majd most Karácsonykor. ugyanis eddig is hordó volt :lol:
ancsipancsi

Indi, köszi, már sokkal jobban! :)
És Ti? ugye nem lettetek betegek?

Nuk, komolyan örülök, hogy ilyen lazán fogod fel :)

Neet, sörös kép rulez :P
vigyázz, mert küldik a gyivit! :lol: :lol:

votiv 8)
votiv

Nuk,
nekem pl. Lencse legelőször asszem sütőtökös csirkét evett (bolti üveg kb. 3 napig tartott ki), és csak úgy falta befelé. nagyon pépesre volt izélve, csak úgy pampogta befelé és hát így szoktattam én a husira. azóta tóbász és húszabáló, és rém erős, nagy bivaly kislány, aki simán megveri az anyját, ha az nem segít neki "mitjózni" az új játék mikrójával.
az otthon pempősített husit (annak ellenére, hogy megkínáltam többször a turmixszal) nem tartottam elég pépesnek, ezért is kezdtem bébikajával. (na meg, mert praktikus volt)
ancsipancsi

Neet,
szerintem nem a sör, hanem a műanyag az ártalmas. ne engedd neki, hogy egye a kupakot, hát csavard le előtte! :D

tényleg, nem is meséltem, hogy Lencse megismeri a feliratokat. pl. tudja, ha egy tóla az coca-cola, és nem vmi más hamisítvány, és pl. a dvd-ken az én írásomról is valamit megismer, mert tudja, hogy melyik a rém rendes család, melyik a Henite, melyik a Kisvatond, stb...
ancsipancsi

help :D :D :D
nem tudja valaki véletlen, hogyan kell az XP-t Windows 98 üzemmódban indítani?
(játszani szeretnék, de a játékom csak W98-on működik :twisted: :mrgreen: )

Kép
akata

Neet,
lányod :mrgreen: tiszta Annya!!! :)

Ancsi,
lányod felismeri az irományokat... :shock: 8)

Help!
Volt egy párásítónk (jó sz.r,mert egyik percről a másikra elromlott) Awair ultra3. Megkérdeztük, és 5 ezer lenne csak a munka-díja a javitásnak... +alkatrész ki tudja mennyi :? Inkább vennénk egy másikat. Újat, mert ezt használtan vettük, igaz hibátlan állapotban. De már nincs rá garancia :? v Szóval vennénk valami jót és olcsót. Tud valaki ilyet? Vagy valami jó akciót???? :roll: Egyszer láttam Boneco-t akciósan. 39röl volt leárazva 22-re, de ez jó rég volt. Meg nem is biztos, hogy a drága a jó. A lényeg, hogy jól párásítson, halk legyen és nem túl drága :)Ja és hosszú életű ;)
Előre is köszi a tippeket :wink:
szmagdi

Ancsi:
Lehet, hogy én vagyok para-anya, de én a húsos boltit nem mertem megvenni, mert valahogy az motoszkál bennem, hogy minden szart beletesznek, mint a párizsiba (na jó, nem pont úgy, de értitek, hm?). Tudom, hogy ilyen-olyan szabályok, de ez valahogy nem hagy nyugodni.

Megyek, lövök egy macskát a kertben (bocs, MAcs, most nincs más a kertünkben :lol: ), arról legalább tudom, honnan származik... :lol:

Elmegyek valami szekta vezetőnek, megmozdulnak az emberek a gondolataimra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

egy ikszet az én nevem mellé is campona talihoz.
köszönet.
zsancikant

Indi,
köszi!!!!!! :lol:
nyálcsorgatós Zsanci
zsancikant

Nuk :) nálunk ment husievés 6 hós kortól, főztem egy biztonságos forrásból származó pulykacombot majd turmixoltam és jégkockatartó zacsiban fagyasztottam, hetente 2 alkalommal egy kockát kapott a csemete valamelyik főzijébe.

Votiv :) mi jól, vasszöget is ehetne ez a kölök :)
indianyo

Indi,
gyönyörű napotok volt, öröm volt olvasni, köszönöm :D

Neet,
"koszojú" :mrgreen: :mrgreen: Én is belenéztem a száundofmjúzik-ba, jujj.
Eszcinek bulást, ti milyen gyógyszart kaptok ilyenkor? :)

Szrek,
kocsi :( :evil: :evil:

Votiv,
jobbulást :) Látod, te jó anya vagy, nem úgy, mint én :wink: :mrgreen:
Bonsai-gyereken behaltam, köszönet érte a frappáns visszavágások közismerten nagymesterének :mrgreen:
Nekem vannak borosüveges képeim Dóciról, direkt apukámnak, hogy tudjon büntetlenül fényképet tartani a kedvenc boráról a tárcájában :D

Nuk,
izzik a blogod rendesen 8) És éljen Zsiga!!!! :lol:

Ancsi,
ú, római jog, nem semmi, együttérzek :shock: És hajrá!!! :)

Mása,
mi nemrég szereztünk be egy Hauser uh-s párásítót, 9ezerért, és eddig nagyon meg vagyunk vele elégedve: halk és párásít :lol:

na el, gyermekek végeztek az apjukkal, iránya az ágy

vera
kisün

Akata,
jobbklikk a játék ikonjára a desktopon, tulajdonságok, kompatibilitás flagre klikk, kompatibilis üzemmódnál klikk (pipa) és keresd ki a 98at. Alkalmaz, ok, ennyi, játék indulhat.

neet
neet

Nuk: micsoda pörgés lett a Blogodon.

Indi: jaj de bunkó vagyok, hiszen én a Te blogodhoz hozzászóltam és névtelenül, nem tom, hogy kellett volna nevet kapnom. :lol: Nem vagyok egy nagy mágus. De szépeket írtam kizárólag. Bocsi utólag is.

Szrek: idegeskedni kááááááár, nem ér annyit a dolog. Lényeg, hogy van kocsid és repeszthetsz ahová csak akarsz. Azért persze gáz a szervíz... Képzeld Fanni tegnap szétszede a láncot, aztán sírt, úgyhogy most összeraktuk újra, nagyon szép igy is. :-)

Vot: bulást neked.

Szmagdi: nekünk valami Pingvines párásítónk van, nem tom milyen a márkája, de jó.

Kép
Kép
johanna1975

Kisün,
valami antibigyót kapott, por, amit vízzel kell vegyíteni. és mivel ez a dokibácsi az a dokibácsi, aki lázcsillapítón és c-vitaminon kívül mást nem szokott javasolni, ha nem muszáj, eszembe se jut elgondolkozni azon, h jó-e, amit felír. Olyan, mint a ti dokibácsitok, de ezt már kitárgyaltuk. ;) Eddig a 3 év alatt asszem ez a 2. v 3. antibiónk, azaz össz 13 nap, amikor ezzel mérgeztük a dedet (6 napig szoktuk, 2x6=12 és +1 ma az 13)
Vírus biztos (?) nem, mert csak enyhe hője volt, és nurofen lenyomta seperc alatt, szal ELVILEG baci és akkor antiizének hatni illenék.
Meg az Indi féle vasszög. Ezek hatnak. :D Asszem, amíg a gyerek szalonnát eszik és rosszalkodik, nincs ok aggódnom. :)
neet
neet

Sziasztok!
Blogok :D és :shock:
Indiék élménye gyönyörű, és gratula a kis újdonsült kereszténynek! :)
Nuk, te pedig ne foglalkozz ezekkel a primitív hozzászólókkal (bocsánat a szóért, de nézzétek meg pl. a helyesírást a stílus mellett...) Most, hgy benéztem, már 40 hsz van! Én inkább már nem szaporítom... De azt mindenképp leírnám,h a sokat szidott pelyheknek van tápértéke (pont ezért keverek én is ilyet Bnek a gyümölcsökhöz, mert nem vmi nagy a súlya, jön az 1 éves stástus, hadd hízzon az a gyerek :)), és igen sok értékes anyagot tartalmaznak. Na meg a lényeg, amit innen mindenki leírt, hogy 1 éves korig a fő táplálék az anytej, vagy az aazt pótló tápi. Szal, hülyeségeket ír a csaj, nem kell vele foglalkozni. AZ meg már külön történet, hogy milyen stílusban, ráadásul kéretlenül...
Ettől függetlenül, sztem nyugodtan tehetsz eg ykis csirke vagy pulykahúst Réka pépjébe, a fehérje miatt, B már túrót és sajtot is kap, kb 8-9 hós kora óta. Majd akkor, ha úg yérzed,h itt az ideje. A tápiból kap elég fehérjét sztem. (Pont a fehérje m iatt adott tápit a barátnőm gyerekének a doki 1 éves kora körül, pedig akkor már eszegetett mindenfélét a kisfiú. Valszeg több fehérje van a tápiban, mint heti éhány kiskanál húspépben.)
Zsigával meg semmi baj, nekünk nincs kutyánk , csak a nagyszülőknél, de azokat tapizzák a gyerekek kicsi koruk óta. egészséges, tisztán tartott állatok. Kaja előtt úgyis kezet mosunk (bár addig szájukba veszik kezüket soxor, de annyi meg kell az immunrendszernek, nem?)
Jöhet a gyivi... :lol:

Kajacirkusz nálunk is volt tegnap: Nagyanyóséknál voltunk, ebédnél Bnek barack-túró-RIZSPÉP!! keveréket adtam, és a végén elmajszolt még egy répát is a levesből (és nem akartam neki húst adni, mert nagyon zsíros volt a leves, mindenféle hús volt belefőzve, itthon ált 1 csirkemellből csinálom csak a light-levest). Anyós előbb végzett, átvette Bt, amíg én ettem. Kérdezte,h adhat-e neki főtt húst, pont az volt az asztalon, B meg nyúlt érte (mindenért nyúl). Mondtam,h ne, mert evett már. Következő pill.: ANyós rám vigyorog, és nyomja a gyerek szájába a húst. Ok, B annyira kérte, adjon neki pár falatot. Délután Anyós Pnek mandarint vitt be, és kérdi,h Bnek adhat-e. Mondtam,h ne, 5 perce szopott (igen, mindjárt 1 éves, és szopi volt az uzsi!), és annyi mindent evett ma már. Anyós még el is ismételte Nagyanyósnak,h nem ad neki, mert annyi mindent evett ma már. 10 perc múlva B hányt egyet, és mi volt benne? Na, mi? Persze,h mandarin... Mondtam Apjuknak, mondja meg az Annnyának,h B kihányta a mandartint. Aztán elszámoltam 10ig,m és nem ugattam, mert 1.Karácsony van, 2.úgyis mindegy... Inkább pakoltunk és haza jöttünk.
rídonli#

Na, most tovább olvastam, ez a Blue elég frusztrált egy nőszemély... "Túliskolázottságról" beszél (???), és persze az is kiderült, hogy nem jött össze neki a szoptatás, gondoltam, hoyg azért ágál így ellene...
rídonli#

Johi :) épp akartam a kedves névtelent kérni, hogy azonositsa magát :lol: :lol:

Rowan Atkinson épp ezt találta mondani az imént: Asszonyom, önnek elképesztő zsigerei vannak :lol:
indianyo

B ma majd' kinézte a csípősfajta töltöttkáposztát a számból, de én, a "lusta" szoptatós anya nem adtam neki, lekenyereztem egy kiflivéggel. (Ja, már tud rágni, pedig csak 7 foga van elöl, meg már majdnem egy nyolcadik). Biztos tetszett neki, meg érezte a zillatát, de azért ez mégsem neki való. Még a közel 4 évesem sem szereti. (Szegény gyerekek!)
rídonli#

Sziasztok,

írtam egy hosszúúúút és eltűnt :(:(:(:(

Majd talán holnap, ma már nincs erőm újra írni - megint elfelejtettem kikopizni, mielőtt elküldtem :evil: - hosszú volt a mai nap is, megfűszerezve némi pótsütéssel ;).

Csak annyit :)

Ez a bizonyos nőszemély nem egészen százas :shock:

Ríd :) tud rágni, és van már egy éves :lol: :lol: ? - a kérdés költői volt 8)

Indi :) Máté is kapott fajátékot, ennek én személy szerint jobban örültem, mint bármi másnak, de Máténak minden tetszik, mindennel játszik felváltva, igazi gyerek :):):)

Johi :) holnap megpróbálok telcsizni, vagy írni, vagy vmit :):):) Remélem, nem felejtem el :D

Votiv :) bonsai gyerek, ez jó :lol: :lol: :lol: Tetszik :) Mennyire nem lát a sorok közé az az ...., hmmm. :D

Na, ennyi azért az eszembe jutott, majd legközelebb a többit :)

No, jó éjt,
Vica

Kép
Kép
vica94

Indi,
tényleg! most jutott eszembe, hogy akkoriban csak hetente 2-3x adtam én is husit, mert eléggé fogta a kakit, ha jól emlékszem, meg mert ez volt az ajánlás. én pipiciciből főztem AKKORIBAN. mára már mindenevők vagyunk, a marhától kezdve a nyúlig mindent kap, ami van.

Nuk!
nálatok "vidéken":) nincs valaki aki csirkét tenyészt? mert ha megbízható, tőle vehetnél, s főzhetnél abból cicit. mondjuk később már úgyse fogsz tudni mindig mindent a legmegbízhatóbb forrásból beszerezni (mert ahhoz neked kéne gazdálkodnod). s ne parázz nagyon a húsfélékkel (ne engedd, hogy úrrá legyenek rajtad :D), mert pontosan ugyanilyen furcsa hírek keringenek a zöldségekkel kapcs., nem beszélve a déligyümölcsökről, amikről már városi legendák is születtek. (szóval emiatt végképp ne várj, ha más oka nincs)
én salátát sose adtam a nitrátok miatt, s a fehérrépa-sárgarépa is módjával volt elejében, de nekem szerencsém volt, mert mamám is sok mindent adott, amit a kertjében termelt.
elejében én is hasonlóan fagyasztottam, mint Indi, majd később meg úgy, hogy zöldségestől (főzelékestől) együtt, kb. 3/4-ig töltött bébiételes üvegekben, így mindig volt kéznél egy adag kaja a fagyóban. (ja és persze a leghulladékabbnak kikiáltott Kecskeméti bébikaját vettem általában, mert olcsóbb volt, s nem hittem a többi "bioságában"; biztos ezért lett Lencse ilyen kondicionált gyerek :D)
ancsipancsi

Nuknak még:
ne törödj ezzel az emberrel. Nagyon ügyesen helyt állsz, megcsinálsz minden Tőled telhetőt és Réka nagyon ügyesen fejlődik. Neki is óriási erőfeszítés, neki is minden elismerésem.
:):):)
(kérhetnék akkor egy fotót az én gyermekeimről :D?)

No, tényleg el,
Vica
vica94

Ríd,
nálunk a tölteléket imádja Lencse, mert tóbász ízű, jó fokhagymás. de nem csípősen készítjük, hogy ő is tudjon belőle enni. szerencsére a család nem ilyen csaláRd, mint nálatok, ha én valamire aszondtam kicsi korában, hogy NEM, akkor nem. úgyhogy megértelek, hogy mérges voltál, én nem tudtam volna 10-ig számolni! valamiért a citrusoktól annyira paráztam, hogy nem is adtam neki mostanáig, most meg se akarja enni, kiköpi. és a tojással is így van. (azt mondjuk én se szeretem)
arra viszont már régen se (most se) figyeltem, hogy tej/tápi után ne egyen olyanokat, mint amire általában azt szokás mondani, hogy "fosat tej után":D, egyszerűen fel se merült bennem, meg a gyakorlat be is bizonyította, hogy ezek csak elfuserált népszokások... legalábbis Lencsém simán eszi a gyümölcsöt tej után (na meg hát ugye a tejturmix is ilyen), miegymás.
amit utálok mostanában, hogy adnak Lencsének egy csokit. erre Lencse kérdezi, hogy megeheti-e. erre ők mondják, hogy majd anya megmondja. persze anya megmondja, hogy NEM! (főleg, hogy a barmok ebéd előtt adják neki!!!) és erre ők azt szajkózzák, hogy "ne edd meg, mert anya nem engedi". én vagyok a tetű mumus, hogy nem engedem ebéd helyett csokival tömni, node úgyis elkezdődik a nyüstölés, hogy csak ezt, csak kicsit, csak egy falatot, és akkor úgysincs ebéd. :/ úgyhogy most előre szóltam a férjemnek, hogy ahova megy, oda szóljon telefonon, hogy nyista szaloncukor, tessék eltenni, vagy újra kínoznom kell kúppal a gyereket és ezt senki se akarhatja.
ancsipancsi

Indi: azt hogyan kő? Nuknál sem tudtam beírni a nevem, vagy előre kell regisztrálnom? Csak gyorsan hozzá akartam szólni a blogghoz... bocsi, hogy névtelen voltam. :-)

Na megyek, mert hív apjuk... kiváncsi vagyok mit akar... :wink: :wink:

Kép
Kép
johanna1975

Vica :) milyen gyerekeid???? valami titkos dolog vagy én figylemetlenül olvasok?

ezt már többször fel akartam rakni, ha nagyon gáz napom van, ez az egyik, amin muszáj visitva röhögni

Johi :) az is jó ám, ha aláirod a neved a szöveg végén :wink: és azért nagoyn kösz a hozzászólást!
indianyo

Ancsi, hát igen, Anyós ilyen csaláRd :) tud lenni... Nem bírja elviselni, hogy kvázi engedélyt kell kérnie, ráadásul tőlem, sztem ez a baja... :evil:
B mindjárt egy éves, már kapott kevés mandarint, de nem sokat. Egész pontosan, legelőször (kb 2 hete) LOPOTT magának egy gerezdet... (P szeret gyümölcsöt hurcolni magával kistányérban, miközben játszik, aztán vhol ott felejtette. Ált az asztalnná lvan az evés nálunk, de ezt a szokását nem gátlom, mert szeretem, ha sok gyümölcsöt eszik.)
Tejet tojást nem adtam még neki, hamarosan meglesz az allergia-vizsgálat eredménye, azt mindenképp megvárom. Tehéntejet Pnek sem adtam, aztán később meg nem kellett neki. De eszik annyi tejes ételt (joghurt, tejföl, sajt, tejberizs), hogy az elég lehet neki.
Tojással meg azért óvatoskodok, mert P nek egyszer (kb 2 éves volt) csalánkiütése lett egy nagyobb adag tojásos nokedlitől. De ha a vizsgálat ok lesz, akkor jöhet Bnek a tojássárgája.
Az ilyen "f@satós" keverék engem sem izgattak soha,. Rajtam is megrőkönyödtek már, hogy miért eszem joghurtot meg paradicsmot együtt.
A csokis sztori meg hasonlóan működik nálunk is, és ebben is legtöbbsör anyós a ludas. :evil: És én úgy vagyok vele, hogy ha m ér odatartották a gyerek orra elé azt a csokit, akko szemétség elvenni tőle... Normális ember először a szülőt kérdezi meg, persz enem a gyerek előtt, és ha zöld utat kap, akkor kínálja csak meg a gyereket.
rídonli#

Johi,
apa MIT akart? :oops: :lol: :lol: :lol: És jó volt? :mrgreen:

Ded még fent van, semmi okosat nem tudok írni.

Dec 24én lejárt szav.ú tojást még megegyük vagy kidobjam? Egy jó kis rántotta átsüti a szalmonellát, vagy mi baja a lejárt tojásnak? És ez csak EU szabvány, h rá kell írni, h lejár, vagy vegyem komolyan? Még életemben nem dobtam ki tojást (se) és most zavarba hozott, h egyesével rá van nyomatva a lejárati dátum. :?
Azt meséltem-e már, h Angliában a dióra is egyesével rá van nyomva a best before? :lol:

Anyósok rosszat nem akarnak dednek. A fiaik is felnőttek, ti meg hozzámentetek, nem-e? ;)
Én már eleve úgy viszem oda a dedet, h előtte-utána egy hétig no édesség. Ellenben nála igazi a levegő, igazi a tehéntej, és anyós mindig ráér, és nem netezik dolgoidőben. ;)
neet
neet

Neet,
én abból még simán sütök rántottát!

többi:
hát, nem is tudom.

Ja,

Indi,
mégegyszer köszi!
vmikor ősrégen már láttam ezt a filmet, akkor csak viccesnek tűnt, most azért erősen fejbe kólintott, pedig sosem volt ehhez fogható gondom!
Rowan Atkinson meg sztem annyira zseniálisan hozta a nőgyógyászt, nem is tudom...előtte hetekig járhatott az sztk-ba?? vagy megkérdezte a feleségét??? annyira olyan érzésem volt, h én ilyen dokival már bizony összefutottam korábban...:wink:
komolyan, akkora szinész!!!! kár, h a mr. bean nekem annyira nem jön be. De ha beszél... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, az én anyósom nem ér rá mindig... És nincs nála igazi levegő, és igazi tehéntej sem... :(
De most haragszom rá, mert utálom, amikor hülyének néznek. (Pedig lehet,h az vagyok. :lol: )
A földrajztanárnő, akit emlegettem tényleg ott tanít, ahol te! (Legalábbis ő is abban a suliban tanít, és van egy angoltanárnő, akinak az a keresztneve, mint neked, és nemrég jött vissza gyesről. asszem, elmehetnék detektívnek, hmm? :))
rídonli#

Neet,
anyósok simán lehetnek g...ik. Attól, h felneveltek X számú gyermeket, még nem lesznek a gyermeknevelés mindent tudói...
és úgy utálom, amikor vki ezzel jön...
igen, felnevelték a férjünket, akinek esetleg mindeféle lelki baja van, csikorgatja a fogát, a lukas fogát, munka-mániás, esetleg anyámasszony-katonája, fejfájós, aranyeres, stb...
ezek azért nem jó pontok a mamának.
ja, és azért, mert a férjem épp jófej lett, nos az simán lehet, h nem az anyós érdeme, hanem a férjé, aki ebből/abból az őrült családból még viszonylag normálisan ki tudott szabadulni... :lol:
én komolyan, néha totál meglepődök, h ilyen emberek mellől, hogy lett az én férjem egy normális, felnőtt ember...
na jó, az én anyósom tényleg egy nagyon JÓ ember volt. Nem is értem, h...hehehhe....
ja, és még vmi...ahogy öregszünk, egyre hülyébbek vagyunk, szal simán belefér,h anyának még tök szuper volt, de anyósnak már csak egy boszorka...(mint amilyen én is leszek... :twisted: ) belefáradt abba sok jóba, amit tett a fiacskáiért...

és most csak azért vagyok ilyen paprika, mert rettenetesen úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom, amikor ilyenekkel szivatják az anyát, pl úgy tömnek bele vmit a gyerekbe, h előtte nem egyeztetnek.
Amikor úgy van náluk a gyerek, h én nem vagyok ott, akkor az ő szabályaik érvényesek, ez nem is kérdés, de akkor is elvárom, h ha vmit NAGYON nem szeretnék, akkor NE tegyék meg, de mikor ott vagyok, és CSAKAZÉRT is megtesznek vmit, mert tudják, h az engem mennyire bosszant, nos akkor üvölteni tudnék, de nem lehet, mert ehhez nyuszi vagyok...
zsancikant

az úgy utálom, amikor vki ezzel jön- az az anyósra vonatkozik.
"...én nem akarok beleszólni, de...."-anyóshangon.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
zsancikant

Neet,
a tojáson szerintem csak irányadó a szavatossági idő. én sose nézem , mert mindig egyesével töröm fel, s szagolom, mint az állat. nyilván, ha záp, azt rögvest érezni, de van még a jó és a záp között is egy számomra büdi szag, amit, ha találok, dobom kifelé.

Ríd,
szerintem második gyerekem sokkal több marhaságot fog idő előtt enni, mert L. megkínálja majd :) (lopás rulez).
különben gondolom az sem igaz, hogyha későn adunk vmit, akkor nem fogja szeretni, mert pl. L-nek későn adtam bocitejet, annak ellenére, hogy 1 éves korától lehetett volna, nem pöcsöltem a feles tejjel, hanem vmikor 1,5 éves korától kap UHtejet, amit se forralni nem kell, meg nem is feleztem. azóta is imádja, s két éves korától azon tartom, előtte 2 éves koráig tápi volt reggel-este.
van a gyerekeknek is ízlésük, én nem csodálom, hogy nem szereti a tojást :D, viszont , hogy a káposztát se, amit én imádok :lol: :lol: :lol: (na meg magában falja a szalonnát, mert nálunk ezt is kap! :D)
ancsipancsi

Ríd,
gyakorolj még. Vagy én a neveket. Tudtommal az egész suliban én vagyok az egyetlen Anita nevű tanerő. De van (volt-lesz) egy Anikó nevű angolos, aki akkor lépett le, amikor én fel. Ricu (tz/z, passz, sose láttam leírva) Anikó asszem, de ő átment Csepelre valami 2tannyelvűbe. Csak nem ő jön vissza??
Egy Zsófi jött vissza gyesről pár éve (2?), másról nem tok. Ettől még lehet, de mi angolosok, nyelvesek, eléggé ismerjük egymást, ha másért nem, mert a termeken-osztályokon osztozkodunk. Több infot a földrajzosról, plíz! :)

és a sulinak 3 épülete van és kb 90 tanára, így simán előfordulhat, h biz.kollegákat sose látok, de nyelveseket kizárt, h ne ismerjek. Ettől még lehet, de sztem kizárt. More info, please! :)
neet
neet

Zsanci,
[anyós hangon] én nem akarok beleszólni, de ugye nem akarsz fogyózni? mert olyan jól néztél ki múltkor, végre nem voltál sovány arcilag se!
ancsipancsi

Tojásos infot köszi. Akkor nem dobom ki, tehát ha nem büdös és nem érdekes a kinézete (pl sárgája és fehérje egyben van kibontáskor) akkor jó lehet? Nem akarok sokat pöcölni ezzel, azt se bánom, ha 30 ft/tojást dobok ki, de minek dobnám ki, ha jó? Jól emlékszem, h Kisün adja bátran a lejárt gyogyót dedjeinek? Akkor mit aggódom? :lol: Vagy ez Zsanci volt?
Ancsi,
mint az állat, ez teccik nagyon! :lol:
De leginkább az tetsz, h félórája nincs köhögés csak... AZT csinálja ded. You-know-what.
neet
neet

Egyébként anyósa válogatja. Elhsizem, h vannak igazi, ekte anyósok. Enyém inkább olyan, mintha a nagymamám lenne.
Apjuknak vett pl bámcsikibámbámm spréhet. Apjukra rávetném magam, mondván, anyós biztos hátsó szándékkal MÉÉÉG unokát akar, apa reakciója erre: ő egy hón belül meghónna, ha ezt 2 gyerkőccel kéne csinálni. Nem reszkíroztatom, nekem se fűlik a fogam.. csak a jó részéhez... ;)
neet
neet

Boldog Éva, István és Kamilla napot!!!!
Kép

Nuk, Zsan :) Mikulásaitok nagyon édesek!! :D

Zsan :) B. gyerekszája: nagyon bölcs fiad van! 8) Ja és a ma esti film nekem egyik kedvencem H. L.-től :P

Nuk :) Bulást Nektek! +++ és számlaszámot előre is köszi!

Curse :) Hű, Adél nagggyon csinos az új rucijában!! :D és a fiúk nálunk is ilyen telót kaptak karira :wink: :lol:

Vera :) Nagyon király a családi fotó! szééépek vagytok! :D

Ruz :) Bendinek köszi a puszit és viszontcsók! :D

Szrek :) Kocsirongálás :evil: :evil: javítás se semmi... :roll: :roll: Sok ++++, jön még jobb is!!

Tinu :) Tündéd is nagyon csini!! :D és az a sárga zsiráf is király!

Indi :) De szépet írtál, jó volt olvasni! Sztem Vica a mézeseire gondolt, mint "gyermekei", de lehet hogy nem, majd jön és kijavít :wink:

Ancsi :) Jogtanuláshoz +++kitartást! csokimizéria :evil: hasonlóakat vívunk mi is a rokonyokkal néha.... És a fülhőmérőtöket kaptuk karira, nagyon rulez, kár hogy nem kértük előbb :lol:

Ríd :) De jó, hogy ilyen sikere volt a fűtőháznak! :D (kép van?) Kajacirkusz..ááá.. :roll: :roll: Bulást a családnak!! +++

Neet :) Sörös kép :lol: :lol: Esztinek is bulást!! +++

Betegeskedőknek bulást+++ és mindenkinek nagy cupp!
Ünnepek nálunk is jól teltek sok nyüzsivel, jól el is fáradtam/tunk, megyek is szundizni.. bocsi hogy csak ennyire futotta most...

Kép
Kép
denizsa

Ancsi,
tudod mi a vicces?????? anyámat meglátogattuk kb fél évvel Meme születése után. Ő nem jött hozzánk, igy a hegy ment Mohamedhez...
Erre két nappal később felhiv csak azért, h elmondja, h ugye tisztában vagyok azzal, h mennyire elhiztam, és ugye tudom azt, h most már sosem fogok lefogyni, és, hogy milyen amorf vagyok, erre azt mertem mondani, h igen, de 3 gyereket szültem, erre,h a legtöbb 3 gyereket szült, nem néz ki úgy, ahogy én, és hogy felejtsem el, h nem lehet szoptatás alatt fogyózni, és ha nem szedem össze magam örökre ilyen ronda maradok. Aztán beszélt a nagynénémmel is (a húga, és Pesten lakik) és mondta neki, h mikor megyünk hozzá Karácsonyozni, ne adjon nekem enni... :roll: vagyis, h ne engedje, h sokat zabáljak...
és felejtsem el a somlóit, meg a cukros üditőket, stb...

ugye erre mondják azt, h akinek ilyen anyja van, annak nincs szüksége anyósra???? :?
zsancikant

Neet,
én simán adok lejárt szavatosságú gyógyszert a dednek, sőt még magamnak is...orvos após szerint a szavatosság, az áááááááááááááááá, nem számit...
mondta ezt akkor, mikor L szóvá tette neki,h az aszpirin, amit adott neki, 10!!!!!!!!! éve lejárt...
szal, legrosszabb esetben NEM HASZNÁL. Ja, összekutyult antibigyókra ez persze nem áll, meg biztos van még egy két dolog, de tabletta simán. Meg most pl. glycerines bóraxot kap ketteske az aftára, az is lejárt vagy egy éve...(na, nem is gyógyul...) :roll:
még homeobogyóból is adtam lejártat... :wink:
zsancikant

Zsanci, részvétem, ez nagyon-nagyon bántó és igazságtalan :(
Ríd, neked is, a drága jó rokonságért - gondolom ezek után nem erőlteted, hogy sűrűn lássátok egymást :roll:

Deni, pihenjél, biztosan nagyon megérdemled! :) én nem is tudnék ennyi emberkének reagálni, woww

Neet, azért van a 2 kőcben nagyon sok jó is ám! és ez kárpótol :)
egyébként Eszci olyan szuperédes, okos gyerek, hogy mellé lehet, hogy én sem kívánnék tesót. Nekem azért is kellett nagyon a ketteske, hogy legyen egy "jó" gyerekem is, különben becsavarodok Istivel. Najó, ez így kissé sarkos, de akkor is, így hogy van Liliróza, ezerszer könnyebbnek érzem az életet, holott ketten vannak. Ez érthető, vagy nagyon bizarr? :P

Ancsi, légy optimista, Istók pl. soha nem etette Lilirózát semmivel! Aztán egyszer valaki volt itt vendégségben - talán Leniék? bocs, hogy most nem emlékszem - és az egyik drága, aranyszívű gyermek szépen megosztotta a kölesgolyóját Lilirózával :D aki csak meglepődött :D

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: