A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Gondolom, most nem olvas senki, de akkor is le kell írnom, hogy úgy örülünk, hogy nem tegnap szültünk.
De azért gondoltunk a kórházban árválkodó Tóth doktorra, meg mindenkire aki ügyeletes volt. Ha még a holnapi napot is kibírjuk, akkor kérni fogok egy pirospontot. :)

Remélem mindenkinek szépen telik az ünnep.
Majd jelenkezünk...

Kép

Kép

Kép
memme

Szia Memme!
Én olvaslak,és gondoltam rátok....hogy vajon szülsz-e?
de akkor látom még 2 in 1. :D :D
Vendég

Sziasztok!
Békés, Boldog, Kellemes Meglepikkel Teli Karácsonyt kívánunk Minden kedves Babának, Mamának, Papának és persze minden egyéb hozzátartozónak és háziállatnak! :wink:
Puszi:
Dani, Barbi, Andris

Kép

KépKép
barimami

Sziasztok!

Memme! Én is drukkoltam érted is és magamért is :) De még mi is bőven egyben :)
Ma este randizunk a szülésznővel a MÁV-ban, majd beszámolok.
Szerencsére az elkövetkező 1-2 hétre van bőven program, ami könnyű, vizsont segít a várakozásban :)

mtunde

Tünde!Te is vigyázz magadra a programokkal. :D inkább pihenjél sokat,amígtudsz!!! :D aztán mesélj mi volt a MÁV-ban,?

Memme?
Vendég

Halihó,
mi bvégre itt, még csak röviden, fürcsiidő :lol:

memme,
mi is gondoltunk Rád/Rátok!! Örülünk, hogy végül a szenteste bentmaradt Eszter!! :lol:

Gabi,
jó kis konyha, megyünk főzni Hozzátok! :wink:

Tünde,
jó hogy Nálatok is minden okés!!

Barbi,
:lol: :lol: :lol: tuti fotó!!!

Brigi,
:lol: :lol: :lol:

Mi 23.-án indítottunk egy mosogatógép mínusszal, estére lett egy kazán mínusz is, éjjel kihűltünk 18 fokra...
De végül nagyon szép ünnepünk volt, az első!!!
Túléltük az anyós-látogatást is, hála hála!!!
ennyit gyorsan, várnak a srácok!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Memme
Gondoltunk Rátok az Ünnepek alatt! Nagyon ügyes Eszter, hogy kivárja az időt!!! :D

Tünde
Vigyázz Magatokra és pihenj amennyit csak tudsz amíg lehet!!! :D

Barbi
Nagyon édesek Vagytok!!!és szép a karifátok is! :D

Gyuzso
Brrr, az elég hideg, bár ha odabújik az ember a párjához.... :wink:

Szenteste nagyon szép volt, Nagyiéknál voltunk egész délután. Áron nagyon jól viselkedett, csak este nyüszizett egy kicsit.
Másnapra belázasodott, stornóztunk minden programot, de szerencsére ma már jobban van, bár még nyűgice kicsit és nagyon bújós.
Remélem holnapra kutya baja és a betegek is meggyógyultak már!!! :D
Hanna

Kép
hanna09

Hanna,
jobbulást a Nagyfiúnak!!!

Ancsa Larájának,
Barbi Danijának és
Eni Benőjének boldog hófordulót!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Memme,
én is annyit gondoltam rád!
tök jó hogy még egyben!

Tünde,Te hogy vagy? milyen volt a tali???
szimpi?

GAbi hogy vagy?
nagyon édes Enciről ez a kép!
látszik, hogy örül!

Hanna

mielőbbi gyógyulást nektek!

Gyuzsó,
köszike

Barbi,
szuper ez a kép!
Olyan Miku családos!
És Apának és Dancának majdnem egyforma az inge?
de jó!!!!

Feljöttem hogy megnézzem, ki hogy van, mert nagyon szomorú lettem.(pedig ma reggelig életem legszebb karácsonya volt, annyir jó volt ilyen boldognak látni Larát) de láttam ezeket a képeket és kicsit jobb!

szép estét!

puszika

ancsaboszi

Barbi,

Dancának bolodg hófordulót!

Eni,

REmélem szép volt a karácsony az új lakásban!
gyere majd ha tudsz és mesélj!
boldog hófordulót!

puszi

ancsaboszi

Barbi,
én is csak most méztem, ugyanolyan a Fiúk inge!! Tök jó!!! :lol:

Néhány kép az első otthoni karácsonyunkról:

Kép csomagolok :) Kép első kisautóm Kép kedvencem a nagyi pogija :)

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt Lányok!
mi is túl vagyunk a nagy vendégeskedéseken. A keddi 8 fős ebéd is tök jól sikerült nálunk. Mindenki tök jól érezte magát. Anyukám mondta, hogy jönnek máskor is :D 4 főétel és 2 torta után döltünk is jobbra-balra :lol: csak az volt a bibi, hogy kedden már 2 napja el volt dugulva a konyhai lefolyó, így folyton ki kellett vödörbe merni a vizet és a WC-be önteni. Nagyon örültem. :x :evil: De azért szuper volt minden.
Lányok nagyon élvezik a felfordulást, a sok ajándékot. A régi mikrónk a földön, abban Szofi folyton a játék-cumisüveget melegíti :lol: :lol: :lol: . Ja! Szenteste napján - a nagy sütés főzés közepette - Szofi magára locsolta a WC-be akaszott illatosítót. Tetőtől-talpig olyan lett és még a feje búbja is habzott mikor le akartam mosni. :D :shock: :lol: Szóval egy pillanatra sem unatkoztunk.
Ma egy régi kolléganőm jön hozzánk. Úgyhogy megyek is. Majd rakokfel képeket.

Nem tudtam visszaolvasni csak beleolvastam:

Ancsa:
mért van rossz kedved???? mi történt?????
és mi volt a neurológusnál????

Tünde:
mit mondott a szülésznő a randin????? szimpi volt??

a képek NAGYON ÉDESEK!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép játék-cumisüveg PRÓBA :lol: hátha jön belőle :lol:

Kép

Kép

Kép vendégségben Szofi és Anyuci
Kép vendégségben Kata és Apuci

Kép esti vacsi tegnap :D

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tegnap végül fennforgás volt a szülészeten, úgyhogy nem mentünk, majd holnap :)

Bene is nagyon belejött akarácsonyba, állandóan bontogatni akarja a fa alatt maradt ajándékokat :) Nem nagyon érti, hogy azok miért nem az övék? :)

Ancsa, miért lettél szomorú?

mtunde

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!
Bocsánat hogy ide panaszkodtam, de mivel nagyon szomorú lettem leírtam. :cry: :
Az egyik barátunkkal történt valami nagyon rossz. :cry:
Nem akarok senkik terhelni és nem akarom elrontani a jókedvet!
Bocsánat :oops: :cry

ancsaboszi

Veronikusz, Gyuzsó

Úgy látszik ez most általános, a Férjem testvéréjéknél egyik nap a mosógép másik nap meg a mosogatógép romlott el!
De azért remélem nem rontotta el a kedveteket!
Szuperek a képek!!!

Memme???

ancsaboszi

Tünde,

De édes lehet Bene.
meg is értem, hogy nem érti!
Mi egy ajándékkal indultunk, aztán annyi lett, hogy még van mindig a fa alatt. Szóval Lara is úgy gondolja majd, hogy az övé mind, mert most így van.

És akkor mikor mentek a szülészetre?

puszi

Szép napot mindenkinek!!!

ancsaboszi

Memme?? :roll:

Tünde,
jaj de cuki!! :lol: Pocaklakó hogy viselte a felhajtást?

Ancsa,
küldünk ++++++++++++++++++-t, hátha segít a barátotoknak! :shock:
mosogatógép nem viselt meg, a kazán igen, mert éjjel állt le, én meg azt hittem, az ember kapcsolta le, mert nagyon levegős volt és zörgött.. de nem... este még nem tudtuk, így a vaskályhát 5-kor letiltottam..
mindegy, jól vagyunk :) most próbálok szerelőt intézni, nem eccerűűű :) kibírjuk jövő évig is! :wink:

Veronikusz,
az lehet, hogy Szofi Rád hasonlít??
szerintem lenne segítség a Hármaska pesztrálásában :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
sajnálom a didergést. :cry: remélem lesz szerelőtök!

Szofi rám? itt már mondtak mindent. Ezt is. :D Remélem legalább az egyik kicsit azért hasonlít!
ezt a Hármaska vigyázást nem értem!? lehet agyamra ment a sok beigli :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz,
olyan ügyesen bánnak a cumisüveggel meg a babával a képek szerint, hogy majd segíthetnek neked a Hármaska ellátásában! :wink:
biztos én voltam zavaros.. :lol:

a kazánt másnap megszerelte az Uram (már 23.-án is próbálkozott vele, csak nem sikerült teljesen légtelenítenie..) + bedörrentett a vaskályhában = kánikula lett :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Csak röviden a karácsonyunkat:
22.én este Orsi 40 fokos láz...irány a Madarász korház, közölték menjünk vissza 3 nap múlva ha még mindíg lázas.
23.án reggel én 40 fokos láz. 23.án este Dani 40 fokos láz.
Orsiba beerőszakoltunk egy germicid c kúpot ami kiütötte 3 órára, jól leizzadt, aludt és azután már nem ment fel a láza. Elvitték a anyósomék magukhoz, mert ugye úgy volt, hogy majd 24.én hazahozzuk és itt a jézuska.
24.én reggel férjem 40 fokos láz.
Korházba már nem mentünk, mert nem lett volna ugye értelme, felhívtam a magángyerekorvos ismerősünket és fogadott minket még délben.
Influenza.
Dani nagyon aluszékony volt, nem ivott...de ez csak átmeneti volt már másnap ivott rendesen és evett is, bár még volt láza.
A szenteste úgy nézett ki, hogy Dani elaludt 7kor és csak aludt és aludt...
Én lefeküdtem 8kor...10kor felébredtem, mert éreztem, hogy hányni fogok. Hajnali 2ig hánytam. Dani felébredt szopizni 3kor...ELAPADT A TEJEM....egy csepp sem volt.....
Tápszert kapott a köv 3 napban, mert én baromi rosszul voltam és tejem nuku.
Orsit végül 24.én haza se hoztuk, mert nem tudzuk volna ellátni...Danit is elég nehéz volt így, hogy a férjem is teljesen kikészűlt...
25.én 3 körűl jött haza Orsi...itt várta a jézuska, de úgy, hogy mi fetrengtünk a férjemmel az ágyban ő meg bontogatott Danival...
Ma vagyunk elösszeör olyan állapotban, hogy fel tudunk kelni és tenni-venni....
Tejem napközben nincs már, hiába próbálkozunk...éjszaka van 1 szopira elegendő :cry:
Na most így vagyunk...
Képeket nem csináltam...gondolom érthető... :?

Kép

Kép
cukipofa

Na ennyi a sírásból...bocsi...szar volt na!!!!!!!!!!!

De Memme!!!!!
Mindeközben gondoltam Rád :D

Veronikusz!
Úgy gondolta, hogy majd Szofiék segítenek, nem?????????
Szofiban mintha Orsit látnám...neki is ugyanilyen gatyója van és neki is az volt az első, hogy kipróbálta az új babája cumiját :D

Gyuzso!

A második képen Micu már űl??????

Ancsa!
Nagyon sajnálom... :(

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ez horror!!!! atya ég!!!! küldünk sok sok gyógypuszit és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ sok-sok tejecske serkentő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyuzso! Cukipofa!
:cry: én még a közelében se voltam, hogy erre gondoljak :lol: :lol: :lol: mondom! agyamra ment a sok beigli.
:lol: :lol:
tényleg kis tündérek! a pl. Kata ma jó étvégyat kívánt! :shock: azt hittem összetojom magam a gyönyörtől :shock: :lol: :lol: :lol:
Azért Szofival vigyázni kell!!! a vendégségben a 6 hónapos baba szemét akarta folyton nyomkodni :? :shock: :D

na jó! megyek mosogatót pumpálni :evil: :D meg aknamentesítem a lakást a két Szaros után. Romokban a lakás! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati,
horror!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++ ezt küldjük
és ezt is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meg még ezt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
remélem segít!!
gyógypuszkák is mentek Mindannyiótoknak!!

Veronikusz,
:lol: :lol: beigli-elvonást javasolnék.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kati,
magától nem ül fel, de ha felültetjük ölben, akkor kiegyensúlyozza magát
a földön egyedül idővel támaszkodik vagy lisztes zsákként borul el.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Paklincs,
boldog névnapot KisJankónak és NagyJankónak!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem tudtam jönni karácsonykor és előtte a jókívánságaimmal, de mint írtam kórházban voltunk, majd nem volt netünk, végül a gépünk betegeskedett.

Cukipofa, sajnálom, hogy így alakultatok, remélem hamarosan teljesen egészségesek lesztek, és sok szopi próbával talán a tejcsi is beindul újra! Drukkolok!

Köszönöm Emano az érdeklődést, már rendben vagyunk, szerencsére Ákossal minden OK, és amióta nem dolgozom éjszakánként, és tudok pihenni kicsit, úgy néz ki Ádámnak is visszatért a szopikedve. Egyelőre a tápszer csak mumusként figyel a polcon.

A karácsonyunk végül jól sikerült, de nem vittem most túlzásba a főzőcskézést, 3 fajta süti és két fogás marad a repertoáron, ennél többet most a történtek miatt nem tudtam bevállalni.

Ádámtól mi is kaptunk karácsonyi ajándékot, nagy igyekezetére fel tud úgy ülni, hogy a lábát megfogjuk, és hasizomból felnyomja magát, majd elég biztosan ül. :D Nagyon örül ennek, annyira élvezi, hogy nem is akar már feküdni. :D

Ancsa, nyugodtan mesélj a barátodról, szívesen meghallgatjuk, legalább kiöntöd a lelked, talán könnyebb lesz...

Nálunk szerencsére a számítógépen kívül nem romlott el semmi karácsonykor, sőt, a Jézuska mosógépet hozott. :D

Memme, csak nem...? :D

További szép napot! Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

nagyon aranyosak vagytok!
Köszönöm!

Gyuzsó,
Sajnos már nem segít, :cry:
De azért köszi, nagyon édes vagy!

Kati,
Jaj szegénykéim! Ez borzasztó!!!
Nagyon sok gyógypuszit Nektek!

ancsaboszi

Cukipofa :( :cry:

Veronikusz édesek a csajok!!

Vali Ádám "súlyügyileg" is rendben?
Tök jó, hogy már ül!!
Kristóf is nagyon szeretne már, de még nem megy. Pedig annyira próbálkozik. :D De eszembe jutottál, mikor a szájába vette a lábát!!! :D Viszont az egykezes pókállásról teszek majd fel képet!

Ancsa tényleg nyugodtan megírhatod, ha akarod. Segíteni talán nem tudunk de ki tudja, hátha vki még is...

Gyuzsó van 2 gázszerelő ismerősünk is, Fóton, + Dunakeszin. Nem tuti, hogy átmegy most Botyiba, de egy próbát megér ha nincs más... Ha kell telcsiszám, írj és küldöm!!!

Kép
vkbrigi

Brigi,
/bocs mindenkitől/ írtam levelet, nem kaptad meg? Ugye nem harag miatt nem válaszolsz? Majd hívlak.
Szeretettel, és puszilom a fiúkat is!
nováky_rita

Sziasztok!

Cukipofa, ezt olvasni is horror volt :( Örülök, hogy már jobban vagytok.

Mi jól, holnap ctg, és szülésznő is.

LÁnyok, gátmasszázsra milyen olajat szoktatok hazsnálni? Ma vettem már málnalevélteát, ha holnap beszéltem a dokival és a szülésznővel,elkezdem inni.

Pussz

mtunde

lányok most tettem fel egy csomó képet blogra. nincs időm már kicsinyíteni ide is...

http://benedek.blogspot.com

mtunde

Tünde!
Megnéztelek. Szép vagy! Bene meg nagyfiú.

Cukipofa!
Én is küldök gyógypuszikat, hátha segítenek. Hogy vagytok?

Steffi! Vagy? Írsz nekem privit a méhlepénymintavételről?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Micsoda horrorok! Remélem Cukipofa vége van.
és üzenem az össze háztartási gépnek és kazánnak is, hogy mostmár elég legyen. :twisted: :)

Mi még egyben. És a projekt végén majd odaírjuk, hogy "a szentestén való szülés elkerülése a Cyber-lányok támogatása nélkül nem jöhetett volna létre"
De nem bánnám, ha pl. ma hajnalban lenne vmi történés, alig alszom már, sehogy se jó.

Tünde, mi orbácnvirág-olajozunk gátilag. Minden másnap 8-10 percig.

Ancsa! : ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meg mindenkinek.

Jankónak puszi! Hogy bedobták magukat Orsival!

No megyek, Apjának is kell a gép.

További szép estét!

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198784272.4131.jpg[/img]
"Tolom a szánkót a Normafánál. Életembe' először vagyok itt és nagyon tetszik"[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Kriszta!
Én is itt naná, csak most van egy kis nyugi. Persze írok, hogyne! Mehet e-mailedre is? leírok mindent aztán max. kérdezel, ha valamit kihagytam...

Kati!
Hú nem semmi karácsony. Egy tuti: ezt nem nagyon felejtitek el :roll: :D

Veronikusz!
Ez a két csaj!!! Zabálnivalók!

Tünde!
Málnalevéltea és gátmasszázs? Jajj, de izgiiiii! Én megnéztem a képeket a blogon tök jók! Nagy lelkesedésemben én is csináltam blogot :lol:

Zsu!
Lett szerelő? Nagyon szép a kisfiad!! Micsoda nagyfiús szerkó van rajta! Őrület!!! Ügyesen csücsül! :lol:

Ancsa!
Ha publikus öntsd ki a szíved!!!

Orsi?

Martin üldögél
Kép

Hárman Kép

Ajándék bontogatás Kép

Megint Martin Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
Már pont sms-t akartam írni,hogy jól vagy-e. Drukkolok,hogy úgy legyen minden ahogy te akarod! A lányok elég szófogadóak... És kicsi Melinda! Drága!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
mail ment! Ha nem ment át szólj küldöm mégegyszer!

Remélem már alszotok, én mostanában éjjeli bagoly vagyok! Ancsa nem vagy itt?! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
de még fent vagyok.
de gondolom TE már nem!

Mindenkinek puszi

Memme,
nagyon szorítunk!!!

puszika

ancsaboszi

Steffi!
Fantasztikusan szép sötétbarna szeme van Martinnak!!!!! Lányok olvadni fognak tőle. :D :D :D :D Neki se látszik a szembogara, olyan sötét. :lol: (Szofinak se :D ) Mázlisták. :D
Martin meg milyen nagyfiú már!!!!!!!! :D :D :D
szépek vagytok a képeken.
Ja! 22.-én nem csuklottál???? :lol: :lol: :lol: ott mentünk el a 3-on Gödöllőn JÓVAL túlra fenyőfáért. :D emlegettelek a férjemnek. :D

Cukipofa!
Hogy vagytok???? Jobban???

Memme!
Nagyon kis helyes Melinda a képen. Kis Mosolygós :D

Tünde, Memme!
Sokat gondolunk rátok. Nadon-nadon izgi!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Tünde!
Gyönyörű pocid van. :D játom jól telt a karácsony.
Ja! Én pont ilyen 3-as body-t vettem a rokon kislánynak :D:D:D:D

Na megyek készülni, mert rögtön itt a duguláselhárító!
:( :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szofinak boldog hófordulót!!!

Vali,
Ákosnak isd boldog boldogot kívánunk!!
Gondoltunk sokat Rátok is, örülünk, hogy minden rendeződik!
Ádámnak meg hatalmas gratulaaaa! Látod, a kisebb súlynak is vannak előnyei!! bezzeg az én súlyfölötti Fiam nem tudja még ennyire kontrollálni a testét, de legalább van időnk pakolni... :)

Kati,
hogy vagytok? remélem javultok... gyógypussssssssssssssssssssz!!!!!!!!!!

Memme,
megtesszük, ami rajtunk múlik Eszter befolyásolásában! :wink:
Melinda annyira édes!!!

Tünde,
megnéztem én is a blogot, van pocak rendesen :lol: :lol:
Lego tűzoltós szett nagyon vagány!!

Brigi,
köszi a felajánlott segítséget, megoldotta az ember, mérnök vagy mi :lol: , 2 kockafejű gépészmérnök szülővel.. :lol:

Steffi,
szép család!! hát igen, Martin a csajok bálványa lesz!

Kriszta,
Ti hogy vagytok? Pocaklakó?

Hanna? Györgyi? Gabbó? Cukorfalat? Emano?...

Mi nem túl jó éjszakán vagyunk túl, még csak nem is Mica tehet róla... 11-1-ig voltunk fent, én már kész voltam.. Édesapja szőnyeg alatt fog hazajönni (reggel nem találkoztunk már..), szerintem ma bármit kérhetek! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gyuzso!
Na mire hazajön találj ki valami tutit...

Alakulunk...nagyon jöhögünk...Dani ma már nem kapja se a cataflant, se a fenistilt...látszik rajta...nyűgösebb...de csak 3 napra mondta a doki.
Orsi ma még nem ébredt fel..jó hogy sokáig ébren volt...de ez már túlzás :shock:

Szóval tejcsi ügyben kérdeznék...
Danit most állandóan ciciztetem, hogy megint leygen tejci, de hiába...nincs semmi...nincs tejbelövelésem...ez lenne a baj?????

Na megjött a kis hercegnőm... :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Nagyon Nagyon szépek a karácsonyi képek!!! :D Ez a legszebb az egészben, ahogyan a gyerekek örülnek az Ünnepnek, az ajándékoknak...szép!!! :D

Hófordulósoknak sok puszi!

Gyuzso
Köszönjük érdeklődésedet, jól vagyunk. Mi sem sokat aludtunk az éjszaka, de mi a fogcsinak köszönhetjük! Úgy, de úgy rág szegénykém, de most oldalt, holott még elől sem bukkantak elő a fogak, csak recésedik és puposodik. :shock:
Szerencsére rotyimanók másnaponta bekukkantanak hozzánk mióta gyümizünk. :D (köszi mégegyszer a tutti tippet! :wink: )
Nagyon csini volt ám Micu Karácsonyi rucija! :wink:

Steffi
Végre, végre! Már nagyon hiányoltalak! Mi újság Martinnal? (csudi szép ám! :wink: )
Mondta azóta, hogy Anya? Fogacskáktól tudtok már aludni?

Ancsa
Karácsonyi képek Laráról?

Cukipofa
Mindez pont Karácsonykor??? Remélem már jobban vagytok!
Tejcsi ügyben ha nem haragszol megkérdeztem uncsitesót (védőnő, már több ízben segített!) szerinte szorgosan kell prióbálni szopiztatni, lehet 1 hét, de akár 1 hónap is mire ismét lesz tejed. Ehhez azonban Daninak is kitartónak kell lennie, mert ilyen idős korban hamar megunják és áttérnek a tápszerre vagy a szilárd ételre. Hajrá a tejcsiért!!! :wink:

Memme
Melinda hozza a formáját! Édes mint mindíg!!! :wink:

Veronikusz
Te jó ég, hogyan tudtál ennyi fogást összehozni? Tortát is Te sütötted?
Képek szépek!

Paklincs
Boldog névnapot (kicsit megkésve) JAnkóknak!!! :D
Van nagyon Nagy Jankó is? :roll:

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!

Köszi, hogy megkérdezted...én is attól félek, hogy Dani fogja megunni...végülis már kétszer is kap rendes zabát :lol:
Egyébként viszont ha épp nincs más dolga akkor simán elvan 15-20 percet a cicin...pedig hát érzem, hogy 3-4 nyelés után már nincs benne semmi...PASIK!!!!!! :D
De ez idő alatt sincs tejbelövelés...
Még a Magyar is bíztatott, hogy bármi van csak szoptassak...csak mondjuk nem számítottunk a hányásra...az volt a végítélet...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa

Szerintem azért még próbálkozz, ha szeretnél!
Biztosan kimerítette a szervezeted a betegség, de hátha Dani ügyes lesz! :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Örülök, hogy azért a nagy többségnek jól telt a Karácsony, de ez az egy-két horrortörténet... Cukipofa, nagyon kemény, remélem visszajön a tejecske...
Ancsa, bármi történt, kivánom, hogy minél hamarabb túl legyél a bánaton.
Vali, remélem mindkét fiúval minden rendben.
Gyuzsó, ezek a szakiproblémák állandan... :roll: :)
Memme, az rendben, hogy még egyben, de vajon nőttél is e még?Flórka 4 nappal jött korábban...
Hanna, bizony, hogy van, itt a karácsonyi képen vele bontogatja Flóri az ajándékot :D :D
Névnapi köszöntéseket továbbítom, köszi, hogy eszetekbe jutottak a fiúk. Nem nagyon szoktunk névnapozni, minden bekerül ugye a fa alá, de Nagyi boldog névnapot kivánt reggel Kisjankónak. Ha láttátok volna, hogy örült, hogy neki is van ilyen. Azt mondta nekem, hogy anya, annyira boldog vagyok, hogy névnapom van. Na apa indulhatott a kifosztott Corába...Pénztárosok, biztos összesúgtak a háta mögött... :D
Nálunk ilyen volt:
Kép
Puszilok mindenkit:
Emese

Kép
Kép
paklincs

Cukipofa!
szerintem azért próbálkozz!!! nem apad el az olyan könnyen - állítólag. Tény, hogy nem voltam még hasonló helyzetben, de nekem ezt mondták többen. (védőnő, gyerekorvos stb) Nekem szerencsém volt, mert simán volt 41 fokos lázzal is elég tejem. Három hónapos volt Szofi és épp Ausztriában nyaraltunk. "K" jó volt. Vacogtam mint az istennyila és felfaltam a gyerekek összes Panadolját, mert valahogy a felnőtt lázlehúzó nem akarta levinni a lázam. :oops: Szóval ha szeretnél még szoptatni, akkor próbálkozz és kérdezd meg a gyerekorvost is ha gondolod! Hátha ő tud még valami rásegítő praktikát! Drukkolunk!!!!!!

Hanna!
Szegény Áron baba. Már is kínozzák a fogacskák? :cry: Remélem hamar kibújnak!
Jelentem: Szofinak egyszerre kifújt mind a négy szemfogának a csúcsa :D :D :D Remélem most már jobb lesz neki és talán így nekem is! :lol: :D
És igen!!! :D az összes kaját, - benne a két tortát is- én csináltam. :D:D:D:D Nem véletlenül nem jöttem egy hétig. :lol:

Paklincs!
szépek vagytok így együtt :D

KÉPZELJÉTEK!!!!! bár egy 10-essel könnyebben, de MÁR JÓ A KONYHAI LEFOLYÓNK!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kb. 11 méternél volt a bibi. Esélyünk se volt, hogy mi magunk megcsináljuk. :?

Még valami. Bár lehet, hogy jobb lenne, ha nem "fényezném" a lányom. :oops: :oops: :oops: Tegnap jött hozzánk egy régi kolléganő. Kata vagy 5X hazaküldte, többször ütögette és egyszer tiszta erejéből pofánvágta a tigrisével. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: én azt hittem, hogy menten elsüllyedek a szégyentől.
:oops: :oops: :oops: :oops: tiszta ciki :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tünde, Memme?

Köszi Martin dicséretét. Az ember lányának mindig jólesik hallani ha a kis szeme fényét dicsérgetik :lol:

Veronikusz!
Te voltál? Hát megállás nélkül csuklottam! Komolyan! Sehogy sem múlt el. Aztán Martin is csuklott. Volt hogy egyszerre, vicces volt :lol: Szerintem ne aggódj Kata miatt, majd kinővi. Valamiért nem volt szimpi neki a néni. Én még ilyet sosem hallottam, úgyhogy bővebbet nem tudok hozzáfűzni. Többiek szerintetek?

Zsu!
Hát te sem panaszkodhatsz Micára! Mi volt éjszaka a gond? Most nekünk is szar volt nagyon! De Martin fogzik.

Hanna!
Anyát nem mond, de mamát igen. Illetve olaszosan mámmát. Így á-val és két mm-el a végén :lol: Rám is mutat közben, tehát tény, hogy én vagyok neki mámmá. Édes nagyon. Már apjára is tudatosan néz, mutogat és mondja, hogy ápá. 16 foga van egyébként, most jön az alsó két szemfog. Most az ünnep alatt volt egy kis nyugi, egész jól aludt, volt, hogy 5órát is egybe. És nagyon jó fej mert minden reggel 3/4 10ig alszik. Szóval egész jó így. Apa is szabin, ő is pihen legalább. Akartam tudakolni,hogy a szeretet csomagba amit a védőnőnek adtál mit tettél bele? Nekünk is van pár ruci amit nem használunk és nem tudom, hogy kell ezt csinálni:roll: Ünnepek? Anyósék? Mi túléltük, nem jöttek... Apósom megbetegedett és nem jöttek nehogy fertőzze Martin. Rendesek azért, hogy nem jöttek ide. Cserébe jönnek jan-ban majd egy egész hétvégére...

Paklincs!
Bocs, elnéztem a naptárt: utólag is boldog névnapot fiadnak és párodnak! A kórházban mit szavalt?

Ancsa!
Hát 1kor már tényleg nem voltam, de ma sem ígérek semmit, mert ritka szarul vagoyk. Miután innen felálltam úgy elkezdtem szédülni majd elvágodtam. Aztán Martin pont felébredt én meg visszafektettem, de majd elejtettem akkor is úgy forgott minden. Alig maradt abba, tök szar volt feküdni is. Mikor az ember egész nap vizben van és este mikor nyugiban van még mindig érzi a hullámzást. Na ez volt nekem csak kb. 1000x. De most is érzem... Közben nyom a fejem meg minden, alig bírok írni... Na abba is hagyom.

Kriszta neked még válaszolok. Legalábbis megpróbálok...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mivel már többen(na jó, ketten) is kérdeztétek, ezt a verset vezette elő Kisjankó a Kútvölgyi Xmas partyn:

Molnár Gyula: TÉLAPÓ

Üstököm ha megrázom,
dér csillog a faágon.
Szakállamból hull a hó,
én vagyok a Télapó.

Puttony van a hátamon,
nehéz terhét vállalom.
Figyeljetek gyerekek,
mennyi mindent cipelek.

Hét zacskóban mosolyt hoztam,
szép gondosan csomagoltam,
csengő, bongó furulyaszó
kísér, mint víg útravaló.
Hoztam nektek fiúk, lányok
Bő zsákomban boldogságot,
bátorságot, békességet
 jó sokáig élvezzétek!

Kaptok tőlem ráadásul
Télapónak tarsolyából
csokit, fügét, cukrot, kekszet,
Mind elhoztam, ami termett.

Fellegűző palástom
szétterítem vállamon.
Szakállamból hull a hó,
Megérkezett Télapó.

Veronikusz,
Ti is nagyon szépek vagytok. Remélem nem haragszol meg, de amikor elnézem göndör fürtös csodacsajaidat, mindig az jut eszembe, hogy ha besikeredik hármaskának egy fiúcska, pont olyan lesz, mint Mészi doktor bácsi. :D :D (jól emlékszem, hogy nála születtek a lányok, ugye?)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Steffi! Vérnyomást néztél mostanában? Ez lehet magas és alacsony vérnoymás tünete is!

Na, ma jól kidokiztam-szülésznőztem magam.
Doki: ctg rendben, méhszáj zárt. Még akér 20-a után is hordhatom a pocakom, igazából akkor már naponta vizsgálatok, meg majd egy másik orvos szakvéleményét is kikéri. Az a lényeg, hogy látnak-e esélyt, hogy beindul napokon belül, és minden rendben lesz velem is. Addig meg persze gyúrjunk a természetes szülésre. A baba még eléggé fent van...

Szülésznő: Nagyon kedves volt. Sajnos nem voltam felkészülve kérdésekkel, ezért csak a leglényegesebbet kérdeztem, meg tőletek már annyit hallottam... Málnalevéltea mehet, meg mandulaolaj a gáthoz. Azért őszíntén elmondta, hogy ők tényleg úgy állnak hozzá, hogy hajrá szülés, de azért ugye tudom, hogy sanszos a császár? Nagyon jól ráérzett arra is, hogy valójában nagyon félek a szüléstől is. De megnyugtató volt. Rengeteg, tágas szülőszobát láttunk, 2-ben kád is van. Szépek, nyugisak. Nagy közlekedő-társalgó, ahol lehet sétálgatni-vajúdni. A gyermekágyas részleg is tök jó. Ja, és most már akárhogyan is szülök, 3 napig fekszik csak bent az ember.

Dokira visszatérve: nos, rákérdeztem, hogy akkor hogy van az, hogy másoknál 1 héttel a terminus előt kiveszik a babát, mondván, az első császár volt. Mondta, hogy hát... ugyan olyan nincs, hogy az anyuka kéri, de sok orvos megteszi, és ilyenkor leír valamit, ami indok lehet. Mert anyuka kérése, vagy az első császár nem lenne az. Ja és akár oxytocint is kaphatok, stb. Minden attóél függ, mit néznek ki belőlem :) Szülésznő is mondta, hogy az én dokim, tényelg ilyen természetbarát, és nem fog arra trenírozni, hogy úgyios császár lesz, mert az esélyt meg akarja adni. Ez nagyon jó, és mondtam, hogy nekem pont ez kell. Tudom, hogy a félelmem befolyásolhatja szülés kimenetelét, ezért igyekszem ezt csökkenteni, és erre a részére készülni, másrészt vizsont jó nagyon biztonságban tudni magam.

Hát ez volt ma.
Puszi

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: